Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα!Να τα χιλιασεις και με το καλο το παιδακι σου!!!Ρε κοριτσια εγω γιατι δεν ακουω πολυ το μπεμπη μου????Καμια κλωτσια που και που και παροτι εμπειρη(που λεει ο λογος!) δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι ο μικρος!!!18 εβδ+4 μερες σημερα!!!

Ευχαριστώ κοριτσάρα μου :P Καλέ μην ανησυχείς σου λέω.. πιο περίεργο παιδί απο το δικό μου αποκλείεται να εχεις.. Εμένα εκει που τα σπάει όλα ξαφνικά πέφτει τέτοια ησυχία που σου σπάει τα νευρα όμως.. Χτυπάει κ τον καταλαβαίνω σήμερα κ αυριο μπορεί να κοιμάται ολη μέρα κ να τον νιώσω σαν γουργουρητό ελαχιστα μεσα στην ημέρα.. Άσε που ειμαι ήδη 21 εβδ. κανονικά εγω θα έπρεπε να τον ακούω ολη μερα κ νύχτα που λεει ο λόγος!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ τι καλά!!!! ωραία που είναι να σε κλωτσάει...!!!!! Εμένα πάλι τίποτα!! Bebua και εγώ ακριβώς στις ίδιες μέρες είμαι και έχω μέρες να την νιώσω την κόρη μου, ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα.... τι να πω??!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Αχ τι καλά!!!! ωραία που είναι να σε κλωτσάει...!!!!! Εμένα πάλι τίποτα!! Bebua και εγώ ακριβώς στις ίδιες μέρες είμαι και έχω μέρες να την νιώσω την κόρη μου, ή τουλάχιστον δεν το κατάλαβα.... τι να πω??!!

Κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω μην ανησυχείτε..τώρα ξέρω θα με βρίζετε μέσα σας..τι λεει αυτή? Αλλωστε κ εγώ προχθές ανησυχούσα γιατι ειχα μερες να τον νιώσω εντονα..αλλά τελικά καταλάβα οτι ακόμα είναι μικρούλικα μωρέ κ δεν πειράζει αν δεν τα καταλαβαίνουμε κ συνέχεια.. Λίγο ακόμα υπομονή κ δεν θα σταματάνε το κλωτσίδι θα δείτε..

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κορίτσια ειλικρινά σας μιλάω μην ανησυχείτε..τώρα ξέρω θα με βρίζετε μέσα σας..τι λεει αυτή? Αλλωστε κ εγώ προχθές ανησυχούσα γιατι ειχα μερες να τον νιώσω εντονα..αλλά τελικά καταλάβα οτι ακόμα είναι μικρούλικα μωρέ κ δεν πειράζει αν δεν τα καταλαβαίνουμε κ συνέχεια.. Λίγο ακόμα υπομονή κ δεν θα σταματάνε το κλωτσίδι θα δείτε..

Γιατί να σε βρίζουμε ρε κοριτσάκι??? Τι λες!!! εδώ άλλες κοπέλες είναι στην 20-22η εβδομάδα και δεν το έχουν ακούσει, και εμείς που είμαστε ακόμα "μικρούλες"!!!!! Άλλωστε και οι γιατροί λένε οτι είναι νωρίς ακόμα....

WeDjp2.png

0hUop3.png

Άλλωστε εμένα μου τα δίνει τα σημάδια διαφορετικά.... μόλις τα "έβγαλα" (συγνώμη κιόλας) και από πόνο στο στήθος καλά πάμε.... Άρα μου δίνει το παρών με άλλο τρόπο.... χαχαχαχαχαχα (έτσι θέλω να το βλέπω..)

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Γιατί να σε βρίζουμε ρε κοριτσάκι??? Τι λες!!! εδώ άλλες κοπέλες είναι στην 20-22η εβδομάδα και δεν το έχουν ακούσει, και εμείς που είμαστε ακόμα "μικρούλες"!!!!! Άλλωστε και οι γιατροί λένε οτι είναι νωρίς ακόμα....

Αχ βρε Ζουνίτσα μου τέτοια μου λες κ με κάνεις να ηρεμώ πραγματικά! Σ'ευχαριστώ :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Άλλωστε εμένα μου τα δίνει τα σημάδια διαφορετικά.... μόλις τα "έβγαλα" (συγνώμη κιόλας) και από πόνο στο στήθος καλά πάμε.... Άρα μου δίνει το παρών με άλλο τρόπο.... χαχαχαχαχαχα (έτσι θέλω να το βλέπω..)

Ετσι ειναι κοριτσάκι καλά τα λες.. εχει τον τρόπο της η μικρούλα να ηρεμεί την μανούλα! Τα μωράκια μας είναι κ θα είναι καλά τέλος!!! :)

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Α, κι εμένα η δικια μου μόνο κάποιες φορες νομιζω οτι ειναι της φαντασίας μου, κάνει κάτι πεταρισματα στην κοιλιά, αλλά κλωτσια κανονικη οχι ακόμη!!

Μα κ εμένα ετσι ακριβώς μου έκανε μεχρι χθες..όπως το λες εσυ πεταρίσματα..μόνο χθες το βράδυ το ενιωσα πιο εντονο αλλα μαλλον θα ετυχε γιατι τώρα που τον νιώθω είναι στο στυλ πεταρισματος.

ΚΟριτσια η κουνια απο το ΙΚΕΑ δεν ειναι καλή δηλαδή; Ελεγα μήπως έπαιρνα απο εκει, και παρω καλό στρωμα...:roll:

Βρε Νικελάκι μου δεν θα ειμαι αντικειμενική..ο λόγος είναι οτι επειδή κιολας ειναι κ το πρώτο είμαι ψείρας πολύ που λένε..μπορεί κ να είναι καλό απο το Ικεα αλλά εγώ φοβάμαι προτιμώ να πληρώσω κατι παραπάνω κ να το εχει κ για αργότερα το αλλο παιδάκι με το καλό. Άσε που η κούνια που θα πάρω εγώ γίνεται κ παιδικό κρεββατάκι..εξαρτάται τι θελεις όμως

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

ΚΟριτσια η κουνια απο το ΙΚΕΑ δεν ειναι καλή δηλαδή; Ελεγα μήπως έπαιρνα απο εκει, και παρω καλό στρωμα...:roll:

γιατί να μην είναι καλή??? τι παραπάνω έχουν οι πιο ακριβές?? τις ζωγραφιές??? Άλλωστε δεν είναι για όλη τη ζωή του παιδιού!!! Εμένα η γνώμη μου είναι όπου μπορούμε να κάνουμε οικονομία, να την κάνουμε γιατί είναι πολλά τα πράγματα που χρειάζονται τα μωρά.... και είμαστε και εμείς λίγο τρελλαμένες οπότε θα αγοράσουμε κι άλλα που δεν θα χρειάζονται οπότε.....

Ψάχνω στι net για τα μαξιλάρια θυλασμού και έχω βρει 3, αυτό που έχει η Αγγελικούλα, ένα dinkel babynatural και το the big V. Δεν έχω καταλήξει ακόμα αλλά θα σας ενημερώσω... :tongue:

WeDjp2.png

0hUop3.png

Βρε Νικελάκι μου δεν θα ειμαι αντικειμενική..ο λόγος είναι οτι επειδή κιολας ειναι κ το πρώτο είμαι ψείρας πολύ που λένε..μπορεί κ να είναι καλό απο το Ικεα αλλά εγώ φοβάμαι προτιμώ να πληρώσω κατι παραπάνω κ να το εχει κ για αργότερα το αλλο παιδάκι με το καλό. Άσε που η κούνια που θα πάρω εγώ γίνεται κ παιδικό κρεββατάκι..εξαρτάται τι θελεις όμως

Εδώ θα συμφωνήσω απόλυτα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Μωρέ εντάξει, το ξέρω ότι ο,τι πληρωνεις παίρνεις, αλλά την ειχε η ξαδερφη μου και ηταν πολυ ευχαριστημένη, γι αυτο ρωταω. :roll:

5NEXp2.png

Μωρέ εντάξει, το ξέρω ότι ο,τι πληρωνεις παίρνεις, αλλά την ειχε η ξαδερφη μου και ηταν πολυ ευχαριστημένη, γι αυτο ρωταω. :roll:

Εφόσον την εχετε δοκιμάσει μην το ρωτάς καθόλου δεν το συζητώ.. εγώ δεν ειχε τύχει να συζητήσω με καμία που να την είχε γι αυτό κ ήμουν επιφυλακτική αλλά αν το ξέρεις τότε βούρρρρρρρρρρ

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...