Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Cafe Δεκέμβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Margioula δεν εχει τυχει να γυρισω μπρουμητα γιατι δεν βολευομουν ετσι ουτε πριν μεινω εγκυος. Απλα το ζουζουνι θα στριμωχηκε μην ανησυχεις, εχει τυχει και πολλες φιλες μου που κοιμοντουσαν ετσι πριν την εγκυμοσυνη και ετυχε καποιες φορες μεσα στον υπνο τους να γυρισουν και μπρουμητα!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα εγκυουλες!!!

Σημερα μπαινω στον 6ο!!! Την Τεταρτη θα κανω την β επιπεδου και εχω μεγαλη αγωνια!

Εχω αρχισει και κανω ερευνα αγορας για κουνιες, καθισματακι, και ενδοεπικοινωνια. Εχω ριξει πολυ διαβασμα στο φορουμ με εχει σωσει!!!

μπραβο κριστυ μου!!

τωρα θα ηρεμησεις πιστευω λιγακι!!

αντε κουκλα μου καλες αγορες!!!!!!!!

κοριτσαρες μου σας χαιρετω, ηρθε η ωρα να φυγω και να αφησω και το μαγαζακι μου, θα ερθω ακομη αυριο να μαζεψω κατι τελευταια και τελος. λοιπον οπως σας ειπα στο σπιτι δεν εχω ιντερνετ αλλα θα μπαινω καπου καπου και θα μιλαμε. ειμαι πολυ τυχερη που σας γνωρισα εδω μεσα γιατι ηταν πολλες η φορες που μου δωσατε θαρρος και κουραγιο. ευχομαι να εχουμε ολες τα μωρακια μας στην αγκαλια μας χωρις προβληματα. και οπως ειπα και στην αγγελικη καλη λευτερια και με ενα πονο σε ολες μας.

να αγαπατε και να φροντιζετε τα μωρακια σας.

φιλιαααααααααααα:D:D:D:D:D

Στο καλό Λιτσάκι μου και μην χαθείς σε παρακαλώ να μαθαίνουμε νέα σου έτσι ? :)

Καλησπέρα!

Γιορτάζει η Αγγελική? Γενέθλια αν κατάλαβα καλά ε??

Ε τότε λοιπόν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!/QUOTE]

Σ'ευχαριστώ πολύ Μελάκι μου να'σαι καλα΄!! :D

Αγγελικούλα χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!

Χαίρομαι που είμαστε όλες καλά και ασχολιόμαστε με αγορές!!

Αλήθεια, αυτό με τον ύπνο ήθελα να το ρωτήσω και εγώ. Πως κοιμάστε??? Εγώ πλέον αρχίζω και δυσκολεύομαι... Στα πλάγια νιώθω την κοιλιά μου να τραβιέται, ανάσκελα... πόση ώρα να κάτσεις ανάσκελα?? Βάζω και μαξιλάρι αλλά ακόμα δεν με βολεύει. Θα δείξει...

Σας φιλώ όλες!!!

Ευχαριστώ πολύ Ζουνίτσα μου!!! :P

Στον ύπνο σχεδόν απο τότε που ήμουν με αναρρωτική ειχα πάρει το μαξιλάρι εγκυμοσύνης κ χωρίς αυτό πλεόν δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!

καλημερα εγκυουλες!!!

Σημερα μπαινω στον 6ο!!! Την Τεταρτη θα κανω την β επιπεδου και εχω μεγαλη αγωνια!

Εχω αρχισει και κανω ερευνα αγορας για κουνιες, καθισματακι, και ενδοεπικοινωνια. Εχω ριξει πολυ διαβασμα στο φορουμ με εχει σωσει!!!

Μπράβο Christaki μου!! Κι'εγώ σ ακολουθώ πιστά μπαίνω στον 6ο με το τικεράκι μου την Πέμπτη (με την ΠΗΤ την Δευτερα) και κάνω την Β επιπέδου την Πέμπτη!!! Ανυπομονώ!!!!!!!!!!! Που θα την κάνεις είπαμε? Σχετικά με το σάκχαρο ξεκίνησα τις μετρήσεις ακου εσυ που ξερεις να μου πεις την γνωμη σου.. 94 νηστική, 133 μετά 1 ωρα απο το πρωινό, 122 μετα απο το μεσημεριανο, 98 μετα το βραδινό. Σήμερα 71 πριν το πρωινό, 129 μετά το πρωινό.. Τι λες? καλυτερευουμε?

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! τι κάνετε??

christy μπράβο!! καλά αποτελέσματα!! που θα είναι....

Αγγελικούλα σκεφτόμουνα και εγώ να το πάρω αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη γιατί κάνει και 60?.

Margioula εγώ τον έχω ψιλοεκτοπίσει ήδη. Όταν κοιμάται στο κρεβάτι ξυπνάει όλη την ώρα γιατί 1ον) φοβάται μην με χτυπήσει και 2ον) εγώ γυρνάω σα σβούρα απότε τον ξυπνάω!!!

Κορίτσια έπαθα ένα ψιλοσόκ σήμερα!! ζυγίστικα και έχω +8 κιλά!!!!! Βέβαια ήμουν και πολύ πρισμένη το πρωί αλλά..... πρέπει να χάσω 2 κιλάκια όπωσδήποτε!! Πόσο θα φτάσω???? Αλλά είπαμε ΖΗΤΩ οι χοντρούλες εγκυούλες!!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!! τι κάνετε??

christy μπράβο!! καλά αποτελέσματα!! που θα είναι....

Αγγελικούλα σκεφτόμουνα και εγώ να το πάρω αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρη γιατί κάνει και 60?.

Margioula εγώ τον έχω ψιλοεκτοπίσει ήδη. Όταν κοιμάται στο κρεβάτι ξυπνάει όλη την ώρα γιατί 1ον) φοβάται μην με χτυπήσει και 2ον) εγώ γυρνάω σα σβούρα απότε τον ξυπνάω!!!

Κορίτσια έπαθα ένα ψιλοσόκ σήμερα!! ζυγίστικα και έχω +8 κιλά!!!!! Βέβαια ήμουν και πολύ πρισμένη το πρωί αλλά..... πρέπει να χάσω 2 κιλάκια όπωσδήποτε!! Πόσο θα φτάσω???? Αλλά είπαμε ΖΗΤΩ οι χοντρούλες εγκυούλες!!!!!!

Καλημέρα Ζουνίτσα μου :P Αχ το ξέρω οτι κάνει 60 αλλά θα οταν το πάρεις θα με θυμηθείς... δεν θα το ξανακοιμηθεις χωρις αυτό! ΚΙ'εγω στην αρχή φοβήθηκα μηπως τα κλαίω τα λεφτά μου αλλά ειλικρινά σου μιλάω ρίχνω τρελους ύπνους πάνω του!!! Όσο για τα κιλά τελικά αρχίζω να πιστεύω οτι όλες μας πάνω κάτω εχουμε πάρει τα ιδια κιλά κ εγώ 9 εχω τώρα μην μου στεναχωριεσαι απλα μην κανεις καταχρησεις σε γλυκα,αναψυκτικα κ γενικως αχρηστα πραγματα.

Άλλωστε είπαμε ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΕΓΚΥΩΝ!! χχαΧαχΑΧΑ :P

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Διαφημίσεις

Ωραία Αγγελικούλα!!! Αρχίζω την έρευνα αγοράς για το μαξιλάρι!! Όσο για τα κιλά, το πολύ πολύ να μας πουλήσεις τη διατροφή που σου έδωσε ο doctor σου!! χαχαχαχαχαχαχα

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ωραία Αγγελικούλα!!! Αρχίζω την έρευνα αγοράς για το μαξιλάρι!! Όσο για τα κιλά, το πολύ πολύ να μας πουλήσεις τη διατροφή που σου έδωσε ο doctor σου!! χαχαχαχαχαχαχα

Λοιπόν εγώ το πήρα απο το Λητώ http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=563 ομως ξέρω οτι εχει και το mothercare http://www.mothercare.gr/mat_accessories.asp απο οτι βλέπω πιο φθηνά!!!

Οσο για την διατροφή σιγά μην την πουλησω καλέ..οποτε θελεις στην στελνω!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! :D

Αγγελικούλα μου να σε χαιρόμαστε, να τα εκατοστήσεις γλυκια μου! Δεν μπήκα χθες καθόλου γι'αυτο και στα λεω σημερα. Να εισαι παντα καλα και να κρατησεις με το καλο τον κανακαρη σου αγκαλια!! :D

Λιτσάκι μη μας ξεχνας, ετσι;;;; :wink:

5NEXp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! :D

Αγγελικούλα μου να σε χαιρόμαστε, να τα εκατοστήσεις γλυκια μου! Δεν μπήκα χθες καθόλου γι'αυτο και στα λεω σημερα. Να εισαι παντα καλα και να κρατησεις με το καλο τον κανακαρη σου αγκαλια!! :D

Λιτσάκι μη μας ξεχνας, ετσι;;;; :wink:

Καλημέρα γλυκό μου Νικελάκι :P χιλια ευχαριστώ για την ευχούλα σου!! Αχ το σκεφτόμουν κορίτσια του χρόνου τέτοια εποχή θα τον βάλω να κάνει φου στα κεριά μου!! (οχι οτι θα τα σβήσει κιολας αλλα λέμε τώρα)

Σε όλες μας παναγία μου με το καλό να ερθει αυτή η ώρα η ευλογημένη!

Αντε εγώ περιμένω πως κ τι να φύγει κ αυτος ο μήνας τουλάχιστον να μπει ο Σεπτέμβριος για να έρθει η στιγμή που θα κάτσω σπιτάκι μου να απολαμβάνω επιτέλους την εγκυμοσύνη μου χωρίς το άγχος να σηκωθώ πρωί, να ετοιμάσω τα γευματα κ να τα πέρνω μαζί μου! Θέλω να ασχολούμαι μόνο με το νινάκι μου

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Λοιπόν εγώ το πήρα απο το Λητώ http://www.anatello.gr/cart/product.php?productid=563 ομως ξέρω οτι εχει και το mothercare http://www.mothercare.gr/mat_accessories.asp απο οτι βλέπω πιο φθηνά!!!

Οσο για την διατροφή σιγά μην την πουλησω καλέ..οποτε θελεις στην στελνω!!

Σ'ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Καλό αυτό του mothercare αλλά είμαι της άποψης ότι πληρώνεις παίρνεις...... Και αυτό του Λητώ είναι πιο αναλυτικό και καλό στα χαρακτηριστικά του. Θα δω....:confused:

Καλημέρα Nikel!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Καλό αυτό του mothercare αλλά είμαι της άποψης ότι πληρώνεις παίρνεις...... Και αυτό του Λητώ είναι πιο αναλυτικό και καλό στα χαρακτηριστικά του. Θα δω....:confused:

Καλημέρα Nikel!!!

Τώρα να σου πώ οτι δεν συμφωνώ? Ψέμματα θα σου πώ!! Πάντως εγω αυτό του Λητώ πήρα τα έσκασα δηλ αλλά ειλικρινά δεν το αποχωρίζομαι ΠΟΤΕ!!! Ο άντρας μου λεει οτι τον απατάω πλέον με το φίδι ΧΑχαΧα (ετσι το λεει) :-D:grin:

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Τώρα να σου πώ οτι δεν συμφωνώ? Ψέμματα θα σου πώ!! Πάντως εγω αυτό του Λητώ πήρα τα έσκασα δηλ αλλά ειλικρινά δεν το αποχωρίζομαι ΠΟΤΕ!!! Ο άντρας μου λεει οτι τον απατάω πλέον με το φίδι ΧΑχαΧα (ετσι το λεει) :-D:grin:

xaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!!! φιδι????!!!!!

WeDjp2.png

0hUop3.png

Ξέχασα να σας πώ... Μιλάμε χθες ο πιτσιρίκος έκανε πάρτυ στην κοιλιά μου κορίτσια..γενικά αυτό το παιδί ειναι περίεργο..ή που θα τα σπάει όλα ή που θα είναι ήρεμο σαν αγγελούδι κ δεν θα το ακούω..Χτες όμως ειλικρινά μου έριχνε απιστευτες κλωτσιες...κάποια στιγμή τις ένιωθα πολύ ψηλά κ αναρωτιώμουν τώρα αυτο τι είναι? Πόδι? Χέρι? Εβαζα κ τον αντρα μου στην κοιλιά κ ορκιζόταν οτι άκουγε παλμό κανονικά..!!

p2mPp2.png

BMqPp2.png

Κοριτσια καλημερα!Να τα χιλιασεις και με το καλο το παιδακι σου!!!Ρε κοριτσια εγω γιατι δεν ακουω πολυ το μπεμπη μου????Καμια κλωτσια που και που και παροτι εμπειρη(που λεει ο λογος!) δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι ο μικρος!!!18 εβδ+4 μερες σημερα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...