Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Μόλις ανακάλυψα αυτό το υπέροχο forum και αποφασίσα να μπω και εγω στη παρέα σας!! Εχω ΠΗΤ στις 7/7!! Θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ και περιμενουμε αγορακι!! είναι το πρωτο μου :-) και έχω πολύ αγωνία για εκείνη την μέρα!! γνωρίζει καμια σας που μπορω να απευθυνθω για μαθηματα ανωδυνου τοκετού και ενήμερωση και για θηλασμο... βγαίνω σε κανονική άδεια απο την δουλεια μου στις 12/5 και θα ήθελα να ενημερωθω όσο μπορω!! επίσης στόχος αν πανε ολα καλα να γεννησω φυσιολογικα και να αποφύγω την επισκληριδιο!!

Εγω βρηκα μια μη κερδοσκοπικη οργανωση για μαθηματα, τη φαιναρετη...να δω ομως αν θα καταφερω να παω γιατι αρχιζουν οι εξετασεις κ θα πεσει δουλεια....

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω πριν 10 μερες ειχα κατι συσπασεις. Αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι απολυτα φυσιολογικο κ οσο περνα ο καιρος θα πυκνωνουν....ειναι η προετοιμασια της μητρας. Τις ενιωθα 1 φορα στις 3 μερες. Τωρα βεβαια σταματησαν.... κ σημερα με ταλαιπωρουν οι πονοι στους μυες...ως το μεσημερι πεταγα, τωρα...σερνομαι...κ αυριο λεμε να παμε με τον αντρουλη μου για ψωνια...σεντονια, πετσετες...θελουμε ακομα μπιμπερο, φορμακια...τα χοντρα τα εχουμε παρει. Κ 15 μαιου ερχεται η κουνια!! Εγω τωρα εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως πρεπει να κανω καισαρικη επειδη τελη αυγουστου εβγαλα ενα ινομυωμα κ μεσα οκτωβρη εμεινα εγκυος....ο γιατρος βεβαια δεν αγχωνεται....

Rina80, lila23, kitriblue σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! εύχομαι με έναν πόνο όλες μας ;):). Όπως είπα θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ..Γνωρίζετε τι τιμές ξεκινάνε τα δωμάτια και γενικά πόσο βγαίνει το πακέτο τις 3 μέρες ;

Ολα σιγά σιγά μπαίνουν σε τάξη τέλεια που φτιάχνεται τα δωμάτια αλλα πρόσεχε μην κουράζεσαι πολύ,απο νεύρα άλλο τίποτα υπομονή να έχουνε οι γύρω μας να μας αντέχουν!!αντε με το καλό να δεις τον μπεμπάκο σου την πέμπτη και να είναι ολά τέλεια

Ναι lila μου αργα αλλα σταθερα γινονται ολα.απλα ξερεις αν δε μπορουν ολα να περασουν απο τα χερια σου ειναι εκνευριστικο...εσενα σου ηρθαν τα επιπλα?

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα κοριτσια....ειμαι καινουργια στην παρεα σας!!ευχομαι σε ολες να χετε μια καλη εγκυμοσυνη!ειμαι και γω εγκυος στην 28 εβδομαδα αλλα λογω συσπασεων και ανεπαρκειας τραχηλου ειμαι στο κρεβατι ολη μερα και μετραω τις μερες να περασει ο καιρος και να καταφερω να φτασω σε οση πιο μεγαλη βδομαδα γινεται...οποτε ειπα να γραφτω να τα λεμε γιατι οι ωρες ειναι ατελειωτες στο κρεβατι και δεν περνουν ευκολα...εσεις πως τα πατε με την εγκυμοσυνη σας?εμενα μου χει φανει αιωνας που ειμαι ετσι...

Καλως ηρθες κοπελα μου και καλη δυναμη.Το κρεβατωμα ειναι δυσκολο πολυ.κι εγω το φοβαμαι γιατι εχω συσπασουλες και στη κορη μου εμεινα στο κρεβατι για 3 μηνες σχεδον.υπομονη και με το καλο θα ερθει το μπεμπακι σου γερο και δυνατο!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράφω με τον μπέμπη....Αισίως μπήκα κι εγώ στην 29η εβδομάδα και αύριο έχω γιατρό.Επίσης σήμερα θα έχω τα αποτελέσματα της καμπύλης σακχάρου.

Εχω πάρει ήδη 9,5 κιλά και ...πάω κ σε διατροφολόγο!Αλλά δεν την κάνω σωστά τη διατροφή....τρωω τις λιψουδιές μου!!!!anyway!!

Θέλω να σας ρωτήσω αν ξεκινήσατε τα ψώνια.Εγώ κουνιες καρότσια καθισματάκι και πολλά αλλα τα έχω από τόν γιο.Ψωνίζω ρουχαλάκια.Έχω πάρει 4φορμάκια 0-1 και 5 0-3 απλο διαφορετικές εταιρίες που έχουν διαφορετική φορμα.Τα πρώτα κοντομάνικα και τα δεύτερα αμάνικα.Εσείς τί πήρατε;Ολόσωμα θα πάρετε;Καλτσούλες θα φοράνε?Καπελάκι?Επίσης πηρα πάνες χασεδένιες και θα πάρω και σεντονάκια.Τι κουβέρτα πρέπει να αγοράσουμε?Πείτε την γνώμη σας.Δεν θέλω να κάνω περιττές αγορές.

Αααχ αυτα τα κιλα...εγω 10 και τρεμω τη πεμπτη τη ζυγαρια της γιατρου...Δε βαριεσαι καλα να μαστε και θα τα χασουμε!Κι εγω φανελακια και και 2 φορμακια αγορασα.και καλτσακια γιατι μου ειχαν πει απο την κορη μου ακομα οτι στα νεογεννητα πρεπει να φοραμε.Ακομη δεν εχω παρει σεντονακια.οντως ρουχα δε χρειαζονται πολλα γιατι μεγαλωνουν γρηγορα τα ζουζουνια!

Maternity_codemini.php#

Καλησπέρα κορίτσια!! Μόλις ανακάλυψα αυτό το υπέροχο forum και αποφασίσα να μπω και εγω στη παρέα σας!! Εχω ΠΗΤ στις 7/7!! Θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ και περιμενουμε αγορακι!! είναι το πρωτο μου :-) και έχω πολύ αγωνία για εκείνη την μέρα!! γνωρίζει καμια σας που μπορω να απευθυνθω για μαθηματα ανωδυνου τοκετού και ενήμερωση και για θηλασμο... βγαίνω σε κανονική άδεια απο την δουλεια μου στις 12/5 και θα ήθελα να ενημερωθω όσο μπορω!! επίσης στόχος αν πανε ολα καλα να γεννησω φυσιολογικα και να αποφύγω την επισκληριδιο!!

Καλως ηρθες και με το καλο ο μπεμπακο σου!!!

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κορίτσια αν κ περιμένω το μπέμπη μου τελη Ιούνιου μπήκα στις μανουλες Ιουλίου γιατί ο γιατρός μου είπε οτι μπορεί κ να πάρω κ απο την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη κ έτσι να σας διαβάσω λιγο...μου έκανε εντύπωση το μήνυμα σου!! 2,5 μήνες;;; Γιατί τόσο πολυ;; Που μένεις;;;

Όπως επίσης να πω στη νεφέλη να μην κουράζεσαι !! Οι συσπάσεις ειναι απο κούραση , άσε τις πολλές δουλειές. Κ εγω τώρα εχω συσπάσεις κ ο γιατρός μου είπε ξεκούραση οςο γινεται περισσότερο.

Με το καλο κοριτσι μου ο μπεμπη σου!

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κοριτσια! Πως είστε?

Στις καινούργιες με το καλό τα μπεμπακια σας!

Vanessa κάνε υπομονή! Στην εβδομάδα που είσαι θα πάνε όλα καλά ούτως η αλλιώς. Κρατήσου όσο μπορείς αν και αν δεις περιπτώσεις σαν τη δικιά σου φτάνουν ως το τέλος...

Μώλο δεν ξέρω τι έγινε με την συνάντηση. Ενημερώστε μας βρε κοριτσια! Εμένα το μπούκωμα παραμένει αλλα δεν ειμαι άρρωστη. Με ενοχλεί λιγο αλλα το αγνοώ.

Αύριο θα δω τον μπέμπη μου! Πως περνάει ο καιρός? δεν εχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε τοσο κοντά στον Ιούλιο. Εμείς έχουμε κολλήσει στις ετοιμασίες. Ο μπογιατζής δεν εχει έρθει ακόμη να βάψει και δεν έχουμε κάνει τιποτα. Ήθελα απο αρχές Ιουνίου να στήσω κατι και ως τέλος -αρχές Ιουλιου να εχω κάνει τα ψώνια μου. Όποτε όπως καταλαβαίνετε δεν εχω ιδεα τι ρουχα πρέπει να πάρουμε..

Με τα κιλα τι να κάνουμε? και εγω προσέχω αλλα δεν γίνεται να μην πάρουμε. Θα τα χάσουμε μετα.

Κοριτσια αν και δεν ειναι της παρούσης ποτε σχεδιάζετε να γυρίσετε στη δουλεια σας?

Διαφημίσεις

Rina80, lila23, kitriblue σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! εύχομαι με έναν πόνο όλες μας ;):). Όπως είπα θα γεννήσω στο ΜΗΤΕΡΑ..Γνωρίζετε τι τιμές ξεκινάνε τα δωμάτια και γενικά πόσο βγαίνει το πακέτο τις 3 μέρες ;

Μπες στο site κ τις εχει, επίσης πάρε κ τηλέφωνο κ διασταύρωσε το κ ρωτά τι καλύπτει το ταμείο σου. Vanessa μου υπομονή, πάρε ένα ωραίο βιβλιαράκι με γέλιο κάτσε μπαλκόνι κ θα περάσει ο καιρος..αξίζει τον κόπο! Οςο για τα κιλά μώλο κ Charline δε βαριέσαι ας πάρουμε τώρα που ειναι διακαιολογημενα κ τα χάνουμε μετά με προγράμμα!

Σε ευχαριστω πολυ και σε σενα ευχομαι καλο υπολοιπο της εγκυμοσυνης!!να σε ρωτησω μιας και εχεις περασει απο παραμονη στο κρεβατι,απο πραγματα τι ειχες αγορασει??εγω δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα....μονο τα απολυτως βασικα με βλεπω να παιρνω ως τη γεννα και μερα τα υπολοιπα!!!

Κοριτσια καλημερα!!ηθελα να ρωτησω αν καποιες απο σας εχουν προμηθευτει δειγματα απο εταιρειες και απο ποιες??εγω απο τη mam παρελαβα μονο μια πιπιλα και δυο επιθεματα στηθους....εχω ακουσει η care direct εστελνε ενα βαλιτσακι.ισχυει αυτο??

Καλημέρα κοριτσια! Πως είστε?

Στις καινούργιες με το καλό τα μπεμπακια σας!

Vanessa κάνε υπομονή! Στην εβδομάδα που είσαι θα πάνε όλα καλά ούτως η αλλιώς. Κρατήσου όσο μπορείς αν και αν δεις περιπτώσεις σαν τη δικιά σου φτάνουν ως το τέλος...

Μώλο δεν ξέρω τι έγινε με την συνάντηση. Ενημερώστε μας βρε κοριτσια! Εμένα το μπούκωμα παραμένει αλλα δεν ειμαι άρρωστη. Με ενοχλεί λιγο αλλα το αγνοώ.

Αύριο θα δω τον μπέμπη μου! Πως περνάει ο καιρός? δεν εχω συνειδητοποιήσει ότι είμαστε τοσο κοντά στον Ιούλιο. Εμείς έχουμε κολλήσει στις ετοιμασίες. Ο μπογιατζής δεν εχει έρθει ακόμη να βάψει και δεν έχουμε κάνει τιποτα. Ήθελα απο αρχές Ιουνίου να στήσω κατι και ως τέλος -αρχές Ιουλιου να εχω κάνει τα ψώνια μου. Όποτε όπως καταλαβαίνετε δεν εχω ιδεα τι ρουχα πρέπει να πάρουμε..

Με τα κιλα τι να κάνουμε? και εγω προσέχω αλλα δεν γίνεται να μην πάρουμε. Θα τα χάσουμε μετα.

Κοριτσια αν και δεν ειναι της παρούσης ποτε σχεδιάζετε να γυρίσετε στη δουλεια σας?

καλημερα κοριτσια κ καλως μας ηρθαν οι καινουριες!!ευχομαι τα καλυτερα σε ολες μας!! εγω δεν κρατιεμαι σημερα γτ θα παω να δω τη μπουμπου μ η οποια κανει συνεχεια κατι απιστευτα κυματα στην κοιλια μ κ γελανε οσοι βρισκονται διπλα μ κ το καταλαβαινουν!!! την παρασκευη σταματαω επιτελους τη δουλεια μου!!!δε μπορω να το πιστεψω!!! οσο για το ποτε θα γυρισω....βγαινει ν γυρισω ακριβως σε 11 μηνες..ξεκιναει η αδεια στις 9/5 νκαι επιστρεφω στις 8/4/16....εχω 22 μερες αδειας για το 2015 γτ δεν πηρα καθολου συν το 6μηνο του οαεδ...να χορτασω τη μπουμπου μ...βεβαια απο τωρα σκεφτομαι το πως θα γυρισω του χρονου στο μαγαζι...οτι ναναι!!ευχομαι ναστε ολες καλα!!

71i9p3.png

Σε ευχαριστω πολυ και σε σενα ευχομαι καλο υπολοιπο της εγκυμοσυνης!!να σε ρωτησω μιας και εχεις περασει απο παραμονη στο κρεβατι,απο πραγματα τι ειχες αγορασει??εγω δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομα....μονο τα απολυτως βασικα με βλεπω να παιρνω ως τη γεννα και μερα τα υπολοιπα!!!

Απο παραμονή στο κρεβάτι άλλο τίποτα!! Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου κάθισα 3 μήνες κρεβατωμένη τελείως γιατί ειχα αιμορραγία , ήταν φρίκη στην αρχή γιατί δε ξέραμε απο τι ειναι κ τσέκαραμε συνέχεια το μωρό ,,φρίκη φρίκη, δόξα το θεό ολα καλα, τώρα μου είπε να ειμαι χαλαρά στον καναπέ μου, στο μπαλκόνι μου κλπ γιατί εχω συσπασεις, αλλά δε με χαλάει καθόλου. Ειδικά τώρα που ειναι καλοκαίρι κ εχει ανοίξει ο καιρος εχω άλλη διάθεση. Απο πραγματα εχω αγοράσει το καροτσι απο τα λητω το cam family το είχε σε προσφορά, το λίκνο lullago next to me της Chico , το μπανάκι της stoke flexi bath κ απο ρουχα τίποτα σχεδόν! Απο το outlet της mothercare στον ταύρο που ειναι πιο φτηνά πήρα 5 φορμάκια με μανίκι , 5 φορμάκια αμάνικα κ 3 μπουρνούζι πετσέτες κ μια κουβερτούλα αυτά!!! Χαχαχα εχω σκοπό τώρα όποτε ειναι να παω για εξετάσεις στο γιατρό να παίρνω κ απο κατι. Αλλά μη νομίζεις δε θες πολλα, όλες μου έχουν πει μη πάρεις πολλα γιατί αφενός θα κανει ζέστη κ αφετέρου θα σου φέρουν πολλα!!

Πάντως εχω σκεφτεί οτι τις φορές που θα παω για εξέταση θα το συνδυάσω να πάω κ για ψώνια ξέρεις λίγη ώρα όση μπορώ.. Επίσης τσέκαρα κ τα h&m τα βρεφικά κ κορίτσια εχει πολυ ωραια κ οικονομικά πραγματα απο 100% βιολογικό βαμβάκι ! Απο εκεί θα πάρω κάλτσα και κ σκουφάκι κ τέτοια..

Αν θυμηθώ κατι άλλο θα σου πω. Αααα κ τα πιο φτηνά σελτεδακια κ σεντόνια τα εχει το λητω . Θα δω κ εκεί ποτε θα παω... Επίσης κορίτσια μη ξεχάσετε να πάρετε Κουνουπιέρα!

Αααα κ οςο για τα Παναγία που ειναι για το ρέψιμο κ για το σκούπισμα στα μπανακια που πρόκειται να το κάνουμε μέσα στην ημέρα Ικεα κορίτσια! Δοκιμασμενα απο μαμάδες φίλες μου ! Τα 10 κομμάτια νομίζω 3,5 ευρώ κ τα χωρίσουν κ σε χρώματα να ξέρεις πχ οτι τα κίτρινα ειναι για ρέψιμο..επίσης απο βαμβάκι ολα !! Να δω κ εκεί ποτε θα παω ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...