Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια και καλο μηνα! Με το καλο να ερθει το καλοκαιρακι κ τα καλοκαιρινα μωρακια μας...

εγω πλεον δεν κοιμαμαι καθολου καλα...pregnancy insomnia το ονομαζουν και το παθαινουν πολλες κοπελες.... σαν να σε προετοιμαζει η φυση ...

ειμαι ηδη στα συν 13-14 κιλα αλλα το εχω παρει αποφαση, οσο γινω! μετα θα τα χασουμε δε πειραζει...απλα πονανε πολυ τα ποδια μου απο το εξτρα βαρος...

σε οσες κοπελες εχουν υψηλη μυωπια , γινεται εξεραση βυθοσκοπησης για να μετρησουν ποση πιεση μπορει να αντεξει το ματι..γιατι στον φυσιολογικο τοκετο υπαρχει μεγαλη πιεση γενικα και στα ματια...αυτος ειναι ο λογος που και εγω θα κανω καισαρικη , γιατι εχω κανει και λεηζερ στα ματια και δεν θα ρισκαρα με τιποτα την υγεια των ματιων μου για να γεννησω φυσιολογικα....σιγουρα ο φυσιολογικος τοκετος ειναι προτιμοτερος και σηκωνεσαι πιο γρηγορα κτλ...αλλά θεωρω πως οταν εχουμε να κανουμε με το ρισκο κ την υγεια ενος αλλου οργανου δεν τιθεται θεμα...

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια .τι κάνετε???οι αρρωστούλες εντάξει??

εγώ τελικά πήρα εισπνεόμενα με κορτιζόνη(στεναχωρήθηκα πολύ αλλά με πήγαινε για πνευμονία οπότε ο γιατρός μου δεν το συζήτησε καν)

είμαι λίγο καλύτερα , βήχα όμως εξακολουθώ να χω!!!

steviv πως είσαι???τι μικρόβιο ηταν???αμυγδαλίτιδας?

Mer μου όλες έτσι νιώθουμε με τα κιλά....και γω στα +10 είμαι και χω πέσει λίγο ψυχολογικά....αλλά μετά θα φτιάξουμε ένα κορμί μουρλιααααα!!!!

Κορίτσια 2 μήνες έμειναν!!!!το πιστεύετε????????:tongue:

Άντε και αυτές που δουλεύετε θα παρετε την αδειούλα σας τώρα!!!

Vanilitsa είχα στρεπτοκοκκο...μευτυχως τώρα ειμαι καλύτερα και αύριο τελειώνω και την αντιβίωση..

Μέρα με τη μέρα τώρα η κοιλιά μου μεγαλώνει αρκετά... Έχουν αρχίσει και κάτι πόνοι στη μέση... Λίγο έμεινε ακόμα...

Γεια σας κοριτσάκια κ περαστικά στις αρρωστούλες και καλή Πρωτομαγιά!

Προχωράμε όλες κανονικά, αχ πώς περασε ο καιρός κ σύντομα θα έχουμε τα μωράκια μας αγκαλιά!

Δε μπορώ να βοηθήσω με τα γραφειοκρατικά της ελλάδας γιατί δεν έχω ιδέα, εδώ είναι τελείως αλλιώς το σύστημα!

Κορίτσια, χτες πήγα πρώτη μέρα σε μάθημα γυμναστική στο νερό για εγκύους και πολύ μου άρεσε :-) δεν ξέρω αν κάνουν στην Αθήνα, αλλά ψάξτε το , είναι ωραία αίσθηση μέσα στο νερό.. Εγώ έκανα και πριν , αλλά΄αυτό είναι πολύ πιο χαλαρό.. Και ήμασταν όλες με τις κοιλίτσες μας σαν γοργόνες χιχιι

Την άλλη βδομάδα ξεκινάω και γω μαθήματα προετοιμασίας που θα κρατήσουν μέχρι τέλος ιούνη.Ανυπομονώ!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλο μηνα κοριτσια κι απο μενα!!!!! :):)

Vicky η βυθοσκοπηση ειναι αυτο που σου ειπε η Did. Εγω παω για φυσιολογικα... Θα κανω την εξεταση αυτη προληπτικα.. Εχω να μετρησω τη μυωπια μου και κατι χρονια.. Πιεση πρωτη φορα θα μου μετρησουν...

tf9Xp3.png

βανιλιτσα-μπεμπης και στεβιβ21, σας ευχομαι ταχεια αναρρωση!!!

εγω κοντευω τις 29 εβδομ, ειμαι +12 κιλα, βεβαια ειναι κ 3 μωρα. πηγα να δω μπλουζα στυλ τ-σερτ, μακρυ να το φοραω με κολλαν. κοριτσια ολα εφαρμοζαν στην κοιλια κ ανεβαιναν. πηρα τελικα ενα απο το μαδερκεαρ, το οποιο και δεν βλεπω να με καλυπτει για πολυ ακομα. ειμαι αδυνατη στα χερια, ωμους (και ποδια) κ δεν μπορω να παρω νουμερο λαρτζ. οποτε κατευθυνομαι σε μιντιουμ. πριν μεινω εγκυος επαιρνα εξτρα σμολ-σμολ.

απο την αλλη σκεφτομαι οτι μαχ 34-35 εβδ θα κανω κ.τ., δηλαδη 4-6 εβδ εμειναν και απο το σπιτι βγαινω σπανιοτατα, δηλ για εξετασεις αιματος κ για γυναικολογο.

νικηαντωνια81, εμενα ουτε το μασωμενο ασβεστιο μου αρεσει, παιρνω ενα την ημερα συνηθως γυρω στη 1.30 το βραδυ. Εχει τοσους περιορισμους, δεν θελει Τ4 (2 ωρες πριν μετα), δεν θελει μαγνησιο (3ωρες πριν μετα), δεν θελει σπανακι, οσπρια, δημητριακα ολικης αλεσης κα, και μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω τη χρονικη στιγμη που θα το παρω...

κατα τα αλλα, οι συσπασεις συνεχιζουν 15-20 την ημερα αλλα αφου μου ειπε μεχρι 20 οκ, προσπαθω να μην αγχωνομαι.

στις 28 εβδ ηταν περιπου 1000 γρ τα κοριτσακια κ 1200γρ ο μπεμπης

την επομενη δευτερα, 30 εβδ εχω παλι ραντεβου, ελπιζω να καταφερουν να περασουν τα 1500 γρ οταν ειναι να γεννηθουν.

πολλα φιλια σε ολες!

Καλο μηνα κοριτσια κι απο μενα!!!! Βρε κοριτσια εσας σας εχουν πιασει πονοι στους προσαγωγους; εμενα πολυ...εκει που ενωνεται το ποδι με τη λεκανη απο τη μεσα πλευρα. Εχει εμφανιστει απο τον 5ο μηνα αλλα τωρα ειναι μονιμο...χθες με τραβαγε απο το πρωι κ με τη βολτουλα οου εκανα στο αλσος βεικου επιδεινωθηκε....ηθελα να παω κ στο πανηγυρι που εχουμε αλλα....πολυ λιγο καταφερα να περπατησω. Στο μεταξυ οταν καθομαι κ μετα σηκωνομαι ποναει χειροτερα....κ καμια φορα τραβανε κ οι μυες της κοιλιας...το εχετε εσεις κανετε κατι; ο γιατρος μου ειπε οτι δε μπορω να κανω κατι γι αυτο...ενταξει η αληθεια ειναι οτι ως τωρα δεν ειχα κανενα συμπτωμα...

rina80, εμενα με ποναγε η πλατη μου απο νωρις σχετικα. εαν ειμαι ορθια καποια ωρα με τραβανε οι κοιλιακοι, οι οποιοι προφανωσ αγωνιζονται να συγκρατησουν την κοιλια. για αυτο θελει ξεκουραση. τωρα στα ποδια δεν εχω πονους. μηπως κανεις ασυναισθητα καποια κινηση η σταση που δεν εκανες παλια, κ τους γυμναζεις λιγο παραπανω? η λυση για ολα ειναι κρεββατι.... αφου δουλευεις ομως...κ εχεις κ ενα κοριτσακι ηδη?

Διαφημίσεις

καλο μηνα κοριτσια!περαστικά στις αρρωστουλες!!νομιζω είναι φυσιολογικοι αυτοι οι πόνοι έχω και γω κάτι τετοια περιεργα, και δεν μπορεις να κανεις κατι δυστυχως...

βανιλιτσα-μπεμπης και στεβιβ21, σας ευχομαι ταχεια αναρρωση!!!

εγω κοντευω τις 29 εβδομ, ειμαι +12 κιλα, βεβαια ειναι κ 3 μωρα. πηγα να δω μπλουζα στυλ τ-σερτ, μακρυ να το φοραω με κολλαν. κοριτσια ολα εφαρμοζαν στην κοιλια κ ανεβαιναν. πηρα τελικα ενα απο το μαδερκεαρ, το οποιο και δεν βλεπω να με καλυπτει για πολυ ακομα. ειμαι αδυνατη στα χερια, ωμους (και ποδια) κ δεν μπορω να παρω νουμερο λαρτζ. οποτε κατευθυνομαι σε μιντιουμ. πριν μεινω εγκυος επαιρνα εξτρα σμολ-σμολ.

απο την αλλη σκεφτομαι οτι μαχ 34-35 εβδ θα κανω κ.τ., δηλαδη 4-6 εβδ εμειναν και απο το σπιτι βγαινω σπανιοτατα, δηλ για εξετασεις αιματος κ για γυναικολογο.

νικηαντωνια81, εμενα ουτε το μασωμενο ασβεστιο μου αρεσει, παιρνω ενα την ημερα συνηθως γυρω στη 1.30 το βραδυ. Εχει τοσους περιορισμους, δεν θελει Τ4 (2 ωρες πριν μετα), δεν θελει μαγνησιο (3ωρες πριν μετα), δεν θελει σπανακι, οσπρια, δημητριακα ολικης αλεσης κα, και μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω τη χρονικη στιγμη που θα το παρω...

κατα τα αλλα, οι συσπασεις συνεχιζουν 15-20 την ημερα αλλα αφου μου ειπε μεχρι 20 οκ, προσπαθω να μην αγχωνομαι.

στις 28 εβδ ηταν περιπου 1000 γρ τα κοριτσακια κ 1200γρ ο μπεμπης

την επομενη δευτερα, 30 εβδ εχω παλι ραντεβου, ελπιζω να καταφερουν να περασουν τα 1500 γρ οταν ειναι να γεννηθουν.

πολλα φιλια σε ολες!

Μπλούζες δύσκολο να βρεις!!!!

Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ!!!

Βρες μακρύ φουστάνι μα λίγος καιρός μας έμεινε. Θα βολευτούμε.

Τα κιλά σου είναι τέλεια, δεν το συζητώ!

Και τα μωρά θα πάρουν βάρος αλλά και στη μονάδα να μπουν δεν πειράζει. Είναι 3 άλλωστε.

Όσο για το αςβέςτιο δεν παίρνουν όλες οι έγκυες από όσο ακούω.

Για τις συσπάσεις θέλει πολύ ξάπλα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Οχι δεν εχω αλλο παιδακι...τον αντρα μου μονο ��δεν ποναω στα ποδια χαμηλα...στο υψος της λεκανης. Υποθετω επειδη ανοιγει η περιοχη

Λογικό είναι, μη φοβάσαι. Απλά άλλες πονάνε λιγότερο άλλες περισσότερο!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Υπομονη υπομονη...η καθεμια με τα προβληματακια μας, το φαγσμε το γσιδαρο. Παλι καλα να λεμε πουβεχουμε μονο αυρα κ τα μωρακια μας μεγαλωνουν...φτου φτου...εγω κ δουλεθες κανω κανονικα σλλα αργαααααα κ με πολλααααασσ διαλειμματα. Κι αποφευγω τα extreme. Πχ δε θα ανεβω στα ντουλαπια να τα καθαρισω....θα κανω μονο τα απεξω. Κι εγω εχω μια βαφτιση τηνκυριαξη κ δεν ξερω τι να βαλω....εχω ενα φορεμα αλκα εφαρμοζει στην κοιλια κ πεταγεται..ως τωρα δεν εχω παρει ρουχα εγκυμοσυνης, εχω βολευτει με κοκαν,μπλουζοφορεματα που ηταν φαρδουτσικα κ μπλουζες χαχολικες...τωρα...η θα παω μηπως βρω κανενα αερατο καλοκαιρινο ή θα βαλω αυτο κ ας πεταει η κοιλιτσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...