Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!

Rina καλά αποτελεσματα για τον άντρα σου. Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρό. Όσο για τις αϋπνίες και εγω μια μέρα κοιμάμαι καλά μια οχι... Κοιμαμαι όμως το μεσημέρι.

εγω κοριτσια δεν ξέρω για το Doppler. Δεν μου εχει πει κατι ο γιατρός. Αλλα νομίζω ότι Doppler κάνουμε κάθε φορά που με εξετάζει. Και γενικά όλους τους υπερήχους τους κανω στο ιατρείο του.

Αυτο που με ανησυχεί ειναι ότι πλέον οι τιμες σακχάρου έχουν φτάσει στα όρια. Μετριέται στο σπίτι. Με βλέπω να πηγαίνω σε διατροφολόγο.. Και πεινάω πααααρα πολυ. Ειδικά τα πρωινά δεν βλέπω μπροστά μου! Αν μπω σε διατροφη πως θα χορταίνω με ενα φρούτο? Ουφ! Ατέλειωτοι μηνες...

Το νεφελακι που ειναι? δεν εχει εμφανιστεί. Εχω κάνει τα πάντα για το Τικερακι. Δεν θέλει με τιποτα!

Εγω βαλίτσα λέω να φτιάξω κατα την 33-34 η εβδομάδα. Το θέμα μου ειναι ότι εχει καλοκαιριασει και ειμαι με τις χειμωνιάτικες πιτζάμες. Δεν συζητώ να φορέσω τις περσινές καλοκαιρινές.. Θα γελάσει κ ο κάθε πικραμένος. Πρέπει να εξοπλιστω.

Αυτά απο εμένα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο μένα!

Rina καλά αποτελεσματα για τον άντρα σου. Ελπίζω να μην ειναι κατι σοβαρό. Όσο για τις αϋπνίες και εγω μια μέρα κοιμάμαι καλά μια οχι... Κοιμαμαι όμως το μεσημέρι.

εγω κοριτσια δεν ξέρω για το Doppler. Δεν μου εχει πει κατι ο γιατρός. Αλλα νομίζω ότι Doppler κάνουμε κάθε φορά που με εξετάζει. Και γενικά όλους τους υπερήχους τους κανω στο ιατρείο του.

Αυτο που με ανησυχεί ειναι ότι πλέον οι τιμες σακχάρου έχουν φτάσει στα όρια. Μετριέται στο σπίτι. Με βλέπω να πηγαίνω σε διατροφολόγο.. Και πεινάω πααααρα πολυ. Ειδικά τα πρωινά δεν βλέπω μπροστά μου! Αν μπω σε διατροφη πως θα χορταίνω με ενα φρούτο? Ουφ! Ατέλειωτοι μηνες...

Το νεφελακι που ειναι? δεν εχει εμφανιστεί. Εχω κάνει τα πάντα για το Τικερακι. Δεν θέλει με τιποτα!

Εγω βαλίτσα λέω να φτιάξω κατα την 33-34 η εβδομάδα. Το θέμα μου ειναι ότι εχει καλοκαιριασει και ειμαι με τις χειμωνιάτικες πιτζάμες. Δεν συζητώ να φορέσω τις περσινές καλοκαιρινές.. Θα γελάσει κ ο κάθε πικραμένος. Πρέπει να εξοπλιστω.

Αυτά απο εμένα!

καλησπερα!!!!απο προσωπικη αποψη επειδη παω σε διατροφολογο απτ 19η εβδομαδα, το φαγητο ειναι αρκετο, ειδικα το πρωι...φαντασου οτι απο τοτε εχω χασει και 2 κιλα κ η διατροφη μ αγγιζει τις 2200 την ημερα(ηταν εντολη του γυναικολογου μου οι τοσες θερμιδες)...πεινα δεν ενιωσα καθολου, μονο καμια λυγουρα νιωθω για βλακειες junk food κ ετσι...να πας και να μην εχεις αμφιβολιες καθολου για το αν θα χορταινεις!! κια θα ξεμπερδεψεις κ απτο τι θα μαγειρεψω καθε μερα....εγω παντως σ στελνω τη συμπαρασταση μου....:):):):):):)

71i9p3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!!! Τι έγινε συναντηθήκατε τελικα; Δεν μας είπατε εντυπώσεις;;; Εμείς σε μία εβδομαδα έχουμε ραντεβού με τη γιατρό κ τότε θα κανονίσουμε κ για το doppler. :P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλα...με τον αντρα μου τεραστια περιπετεια με την υγεια του,εχουμε κανει μεσα σε 2 χρονια απειρες εξετασεις κ καθε φορα μας βγαζουν κατι κουφο...αλλο θεμα αυτο....

Αχ κοριτσια...ως τωρα δεν πολυφαινομουν εγκυος,τωρα μερα με τη μερα φουσκωνω...

ασβεστιο εχετε αρχισει; εμενα ο γιατρος δε μου εχει δωσει ακομα. Μου ειπε οτι δεν το θελουμε τους πρωτους μηνες γιατι προκαλρι συσπασεις,που δεν τις θελουμε,το χρειαζομαστε στο τελος κ κατα το θηλασμο. Επισης εχω αγχωθει με το θεμα γεννα...σκεφτομαι να ζητησω καισαρικη....ολη αυτη η διαδικασια.....σπασαν δε σπασαν τα νερα, εχω δεν εχω διαστολη....περιμενε τη διαστολη κ τελικα...να κουραστεις ή να χρειαστει καισαρικη....μηπως να την κανω εξαρχης; χωρια πουν2 μηνες προν μεινω εγκυος ειχα αφαιρεσει ενα ινομυωμα απο τη μητρα κ σκεφτομαι μηπως εινσι πιο ασφαλες...αν κ το γιατρο δεν τον προβληματιζει

Καλημέρα!

Litsa θα πάω σε διατροφολόγο κυρίως γιατί δεν θελω να πάρω πολλά κιλα ακόμη. Ήδη εχω πάρει αρκετά.. Έχεις δίκιο. Αυτο το τι θα φάμε σήμερα με σκοτώνει.

Rina ελπίζω να ειναι όλα καλά με τον άντρα σου! Εγω έκανα κάθε μηνα εξετάσεις για το ασβέστιο. Τον προηγούμενο μηνα που έπεσε κατω απο το 9 άρχισα ασβέστιο. Για τις συσπασεις προληπτικά παίρνω μαγνήσιο και προγεστερονη.

Κατα τη γνώμη μου μην ζητήσεις καισαρική αβίαστα. σκεψου και το γεγονός ότι όταν γεννάς φυσιολογικά μπορεί εκείνη την ώρα να ταλαιπωρείσαι αλλα την επόμενη ημερα είσαι μια χαρά ενώ με την καισαρική ταλαιπωρείσαι για πολυ καιρό.

Εγω θα πάω για βυθοσκόπηση μετα τις 32 εβδ. Και απο εκεί θα εξαρτηθει πως θα γεννήσω αλλα μακάρι να μπορέσω φυσιολογικά...

Αυτά κοριτσια! Πρέπει να αρχίσω τις δουλειές μου γιατί το σπίτι ειναι χάλια και το απόγευμα εχω επισκέψεις :cry:.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Litsa θα πάω σε διατροφολόγο κυρίως γιατί δεν θελω να πάρω πολλά κιλα ακόμη. Ήδη εχω πάρει αρκετά.. Έχεις δίκιο. Αυτο το τι θα φάμε σήμερα με σκοτώνει.

Rina ελπίζω να ειναι όλα καλά με τον άντρα σου! Εγω έκανα κάθε μηνα εξετάσεις για το ασβέστιο. Τον προηγούμενο μηνα που έπεσε κατω απο το 9 άρχισα ασβέστιο. Για τις συσπασεις προληπτικά παίρνω μαγνήσιο και προγεστερονη.

Κατα τη γνώμη μου μην ζητήσεις καισαρική αβίαστα. σκεψου και το γεγονός ότι όταν γεννάς φυσιολογικά μπορεί εκείνη την ώρα να ταλαιπωρείσαι αλλα την επόμενη ημερα είσαι μια χαρά ενώ με την καισαρική ταλαιπωρείσαι για πολυ καιρό.

Εγω θα πάω για βυθοσκόπηση μετα τις 32 εβδ. Και απο εκεί θα εξαρτηθει πως θα γεννήσω αλλα μακάρι να μπορέσω φυσιολογικά...

Αυτά κοριτσια! Πρέπει να αρχίσω τις δουλειές μου γιατί το σπίτι ειναι χάλια και το απόγευμα εχω επισκέψεις :cry:.

Εχεις παρει πολλα κιλακια; εγω 8,ο γιατρος δε με ζυγιζει,γενικως ειναι κουλ αν δε βλεπει κατι ανησυχητικο. Εγω τρωω ο,τι κ πριν ισως λιγο παραπανω...

γεια σας κορίτσια .τι κάνετε???οι αρρωστούλες εντάξει??

εγώ τελικά πήρα εισπνεόμενα με κορτιζόνη(στεναχωρήθηκα πολύ αλλά με πήγαινε για πνευμονία οπότε ο γιατρός μου δεν το συζήτησε καν)

είμαι λίγο καλύτερα , βήχα όμως εξακολουθώ να χω!!!

steviv πως είσαι???τι μικρόβιο ηταν???αμυγδαλίτιδας?

Mer μου όλες έτσι νιώθουμε με τα κιλά....και γω στα +10 είμαι και χω πέσει λίγο ψυχολογικά....αλλά μετά θα φτιάξουμε ένα κορμί μουρλιααααα!!!!

Κορίτσια 2 μήνες έμειναν!!!!το πιστεύετε????????:tongue:

Άντε και αυτές που δουλεύετε θα παρετε την αδειούλα σας τώρα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μερ, κανεις εξεταση για το ασβεστιο? εμενα δεν μου εχουν πει τιποτα τετοιο. ντοπλερ κανονικα ειναι στις 32 εβδ αλλα κ εμενα καθεφορα ελεγχει τη ροη αιματος στις ομφαλικες. αν χρειαζεται να πας σε διατροφολογο, ειναι το λιγοτερο εδω εχουμε φθασει κοντα στο τελος του δρομου!

Καλημέρα!

Ο γιατρος μου μου εξηγησε οτι η νεα γενια - εμεις δηλαδη- τρεφεται σωστα κ τρεφοταν σωστα κ σαν παιδι γι αυτο δε χρειαζομαστε ασβεστιο...εγω με το συναχι ok, σημερα ομως με αρχισε βηχας. Δεν εχω παει σε γιατρο,παντα αυτη την πορεια ακολουθω οταν αρρωσταινω,ξερω οτι ο βηχας θα μου μεινει...μπορει να προλαβει κ τη μπεμπα αδειουλα για μενα δεν προβλεπεται... απλα θα παρω μια κοπελα για βοηθεια στις εξετασεις...

Τα μαιευτηρια τσιμπησαν τις τιμες ε; 1500 πηγε το λητω...

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε? Χαιρομαι που ολες προχωραμε καλα!!

Χαθηκα λιγακι γιατι εχουμε ζητηματα που τρεχουν...

Ρινα περαστικα στον αντρα σου και περαστικα στις αρρωστουλες!

Εγω κοριτσια τα νεα μου: Doppler σε 2 περιπου εβδομαδες, συσπασεις ακομα τιποτα... Πολυ κουνημα η μικρη οσο ποτε! Μια κοιμαμαι καλα, μια οχι...

Μερ και λοιπες να σας ρωτησω οποια γνωριζει να μου πει, εχω καποιες αποριες

1. Βυθοσκοπηση θα κανω κι εγω. Παιζει ρολο στην καισαρικη η πιεση του ματιου ή η μυωπια? Εκλεισα ραντεβου για τελος Ιουνιου, λετε να ειναι πολυ αργα? Να παω πιο νωρις?

2. Οσο ειμαστε σε αναρρωτικη παιρνουμε ενσυμα? Τοσο καιρο σε αναρρωτικη και επιτροπες, δε μου χει κοψει να ρωτησω. Ξερετε?

3. Επιδομα κυοφοριας παιρνουμε σιγουρα απο το ΙΚΑ. Απο ΟΑΕΔ παιρνουμε κατι? Πρεπει κι εκει να καταθεσουμε χαρτια? Τους παιρνω τηλ αλλα δεν απαντουν.

Επισης, πηγα για ενημερωση στο προγραμμα τοκετου, με πηραν τελικα! Ειναι πολυ ενδιαφερον θα μαθουμε κι αλλα πραγματα περαν αυτου και θα συνεχιζεται ως ενα χρονο μετα τη γεννηση του μωρου με διαφορη θεματολογια (περιποιηση νεογνου, λοχεια, θηλασμος, θεματα που απασχολουν το ζευγαρι κοκ) Το κεντρο εχει μαιες, ψυχολογους, γυμναστες. Ξεκινα την επομενη βδομαδα!

tf9Xp3.png

καλησπέρα,κοριτσια!τι κανετε? εγω καλά, βαραίνω συνεχως και νομιζω ότι αν φτάσω μεχρι τελος του 9 δε θα μπορώ να περπατάω...την άλλη εβδομαδα 6 του μηνος μπαινω στον 8!!! ουφ, επιτελους δηλαδη. ντοπλερ να πω την αλήθεια δεν ξερω που θα κάνω. η βαθυσκοπηση τι είναι?

rina 80 μην ζητησεις ντε και καλά καισαρικη , αν δεν υπαρχει κάποιο θεμα επικυνδυνοτητας για σενα και το μωρο, εγω δυο γεννες έκανα φυσιολογικα και ευχομαι και η τριτη να είναι ετσι διότι φυσιολογικα μετα από 15-20 μερες είσαι περδικι...

Η βυθοσκοπηση Βικυ ειναι η μετρηση της πιεσης του ματιου

Υπομονη, κι εγω εχω βαρυνει και η ζεστη το κανει χειροτερο

Και που να σφιξουν που λενε οι ζεστες...

και με αυτο τι βλεπεις δηλαδη?

εγώ δεν πίνω ασβέστιο ούτε πρόκειται δηλ....μου φέρνει αναγούλα!!!

εξέταση για ασβέστιο ούτε εγώ έχω κάνει!!!

:rolleyes::oops::shock:

Κι όμως το μασώμενο είναι τέλειο!!!:P

Το έχεις δοκιμάσει;;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...