Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα!! Ελπιζω να δειτε εγκαιρα το μηνυμα και να μη με περιμενετε σημερα... Χθες το βραδυ κατι βραχυκυκλωσε στο σπιτι και καηκαν οι λαμπες της κουζινας και μαλιστα εσπασαν!!! Γεμισε ο τοπος γυαλια.... Το χειροτερο ομως ειναι οτι καηκε η ασφαλεια και τωρα περιμενω τον ηλεκτρολογο να ερθει να την αλλαξει και να διορθωσει οτι αλλη ζημια εχει γινει και μετα θα πρεπει να βαλω να μαγειρεψω! Δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψω οποτε μαλλον δε θα προλαβω να ερθω στη συναντηση... Καλα να περασετε!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Από τον 7ο και μετά ένα ελαφρύ αντισταμινικό επιτρέπεται.

Και το λέω γιατί εγω ξεκίνησα το xosal πριν μία εβδομάδα.

καλημέρα κοριτσάρες!!!

τι κάνετε??

τελικά ποιες θα βρεθείτε?????????μπορεί κάποια να μου στείλει το λινκ για το fb ?!!

εγώ με ίωση απο τον μικρό όλο το σκ από την παρασκευή.και ο γιοκας μου αυπνος τόσες μέρες!!με μπούκωμα και πυρετό ευτυχώς μέχρι 38 κάναμε!!!

τώρα κόλλησε και ο μπαμπάς μας!!

Το κατάλαβα γι΄αυτο δεν είπα τίποτα για την συνάντηση!!...κρίμα είναι να κολλήσω κάποια άλλη εγγυούλα!!

Όσό για το μπούκωμα εγώ πια ζώ με αυτό!!την παρασκευή που πήγαμε στον γιατρό μου είπε μόνο λίγο παιδικό οτριβιν...τίποτα άλλο!!!

Μου το απαγόρευσε κατηγορηματικά....τώρα την να πω....:rolleyes:...ΥΠΟΜΟΝΉ κάτι παραπάνω θα ξέρει!!!

Η μπέμπα μας είναι 1300 γρ και σε 10 μέρες μου πε μπαίνω στον 8ο!!!Άντε να δούμε....να περάσουν και αυτοί οι 2 μήνες....οι πιο δύσκολοι....νιώθω σαν βαρελάκι του κρασιού!!!

από κιλά ειμαι στα +9 ακόμη ευτυχώς!!!Άντε να πάρεις άλλα 5 μου πε!!!

Ωχ βρε Nefelaki τι πάθατε???να σου πω και μενα χθες το βράδυ κάτι έπαιξε με την τάση και κάηκαν και οι δυο τηλεοράσεις....σήμερα θα τις πάει ο άντρας μου να δει τι έγινε!!

Κορίτσια γεννάει καμιά από μας εδώ στο Μητέρα εκτός από μένα???

για doppler...κανονίσατε???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερααα που ειστε όλες καλεεεε??!!!!!!!!!!!

είμαι άυπνη με φοβερό μπούκωμα και βήχα με βράσιμο...θα πάω σε παθολόγο να με δει σε λίγο γιατί όλη νύχτα είχα δύσπνοια ταχυκαρδία και φόβο μαζί!!!!

φοβάμαι μήπως μου βρει ακροαστικά ή κάνα άσθμα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κι εγω μπουκωμα κ πονολαιμο...αχ αυτη η ανοιξη...αυτη τη φορα δεν πηρα το γυναικολογο αλλα την προηγουμενη που την ειχα αρπαξει μου ειχε πει ντεπον επιτρεπονται ως 12 τη μερα. Κ να τα παιρνω 2-2 γιατι λογω μωρου δε θα με πιανουν. Εγω βεβαια παιρνω το πολυ 3 τη μερα. Αντε περαστικα μας....

Αλλαζω θεμα....βαλιτσουλα ποτε φτιαχνουμε; εγω λεω μεσα μαιου...σιγα σιγα...

περαστικουλια σου και σε σένα RINA MOY!!!

Εσύ πόσο είσαι???

μωρέ δεν είναι μονάχα το μπούκωμα είναι και οι ταχυκαρδίες που σου κάνει....και το επιπλέον λαχάνιασμα!!!

Βρε κορίτσια μήπως γνωρίζει καμια να μου πει: εγώ δούλευα μέχρι μέσα Φεβρουαρίου του 2014 ...δικαιούμαι άραγε επίδομα λοχείας??

:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω μπουκωμα κ πονολαιμο...αχ αυτη η ανοιξη...αυτη τη φορα δεν πηρα το γυναικολογο αλλα την προηγουμενη που την ειχα αρπαξει μου ειχε πει ντεπον επιτρεπονται ως 12 τη μερα. Κ να τα παιρνω 2-2 γιατι λογω μωρου δε θα με πιανουν. Εγω βεβαια παιρνω το πολυ 3 τη μερα. Αντε περαστικα μας....

Αλλαζω θεμα....βαλιτσουλα ποτε φτιαχνουμε; εγω λεω μεσα μαιου...σιγα σιγα...

για βαλιτσούλα και γω μέσα Μαιου θα ξεκινήσω....ποτέ δεν ξέρεις μετά την 35η βδομαδούλα....:?:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

despoina82 : όχι δεν το είδαν ούτε στην αυχενική που κάναμε ούτε σε κανένα άλλο υπέρυχο.. Θα έπρεπε να το είχαν δει σωστά ; ;

λογικα μπορει να εμφανιστει οποιαδηποτε στιγμη. παντως ενω εγω ειχα ανησυχησει αρκετα οτι το μωρο δεν θα αναπτυσσεται σωστα ολα πηγαν καλα. παρε το σαλοσπιρ και τον αλλο μηνα μπορει να εχει λυθει το θεμα.

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα κοριτσια! περαστικα στις αρρωστουλες και κουραγιο με τις αλλεργιες. εχει ο γιος μου αλλεργικη ρινιτιδα και αυτο τον καιρο ειμαστε φουλ σε σπρει για το μπουκωμα.

χθες πηγαμε στο νοσοκομειο να βρουμε το γιατρο που θα με ξεγεννησει. μετα απο 2μιση ωρες επιτελους τον βρηκαμε, μου εκανε εναν υπερηχο στα γρηγορα, καμια σχεση με τον ιδιωτη γιατρο που μετραει και το χιλιοστο του χιλιοστου! η μπεμπα περασε το 1 κιλο και μου ειπε να ξαναπαω σε ενα μηνα.

αυριο θα παω για την καμπυλη ζαχαρου, αντε να περασει και αυτο!

φιλια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Εγω σαν ελευθερη επαγγελματιας σε δικαιουμαι τιποτα θα δουλευω ως τελους,ευτυχως επειδη εχω κεντρο μελετης για παιδια δημοτικου κ γυμνασιου αυρο το...το τελος ειναι 20 ιουνιου. Δικαιουμαι μονο τα 800 ευρω του εοπυυ, μειωμενες εισφορες στο τεβε για 1 χρονο...αυτα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ τελικά δεν είχα αλλεργία όπως πίστευα... έχω μικρόβιο το οποίο μου έχει κλείσει τελείως το λαιμό, έχω μπούκωμα και έκανα και πυρετό... Τώρα παίρνω αντιβίωση... Έχω να κοιμηθώ τέσσερις μέρες αλλά ο μπεμπάκος μου δεν ηρεμεί καθόλου... Ευτυχώς γιατί αν δεν τον καταλάβαινα θα είχα τρελαθεί...

Καλημέρα κορίτσια περαστικά σε όλες τις αρρωστούλες εύχομαι!!!Rina80 εγώ βαλίτσα σκέφτομαι να αρχίσω μετα την 34η εβδομάδα δεν έχω αγοράσει ακόμα οτι χρειάζεται για μαζί!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Αχ ωραια...Γιατι κι εγω μαλλον σε αυτο θα καταληξω...απκα την τελευταια φορα που πηγα δτο γιατρο κ του ανοιξα θεμα μου ειπε να περιμενουμε λιγο γιατι εχουν τα μαθευτηρια επισχεση εργασιας με εοπυυ.ποσο σου εχουν πει εσενα;

Θα ρωτήσω ακριβώς την άλλη Τετάρτη που θα πάω για το doppler. Κορίτσια έχει ξεκινήσει καμία την άδεια κύησης. Πάμε τα χαρτιά στο ΙΚΑ την ημέρα που ξεκινάει η άδειά μας, έτσι δεν είναι? Αυτό τουλάχιστον μου είπαν στο ΙΚΑ αλλά καλού κακού ξαναρωτάω...

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Τρελη αυπνια αποψε...απο τις 5 το ματι μου γαριδα...αγωνια για μια εξεταση που θα κανει ο αντρας μου για ενα προβλημα υγειας που εχει; αγωνια οσο ερχεται η μεγαλη στιγμη; δεν ξερω....απο συναχι οαμε καλυτερα...ελπιζω κι οι υπολοιπες...:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...