Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Να μπω κι εγω στην παρεα εστω κ καθυστερημενα; εχω ΠΗΤ 10/7. Μεχρι στιγμης ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη. Ουτε αναγουλες ουτε ζαλαδες ουτε υπνηλια...τιποτα. αυτο που εχω μονο ειναι πονοι στους προσαγωγους απο τον 5ο μηνα αλλα ευτυχως οχι καθε μερα. Σημερα...πολυ! Εχουμε μπουμπου,ειμαστε 1300 γραμμ,την πεμπτη ξαναπαμε στο γιατρουλη (παμε καθε 15 μερρς,ειναι το συστημα του).

Απο ψωνια...μπανακι, ρηλαξ καριτσι αγορασμενα,εχουμε παραγγειλει το κρεβατακι,σεντονακια,πετσετουλες λεμε να αρχισουμε να παιρνουμε σιγα σιγα...ρουχαλακια μαλλον πιο αργα.οχι πολκα παντως...να δουμε ποσο νεγαλο θα βγει το μωρακι κ θα νας φερουν κ κανενα δωρο...

Σε μ αιευτηριο εχετε κανονισει;ενεις οχι ακομα...η λητω ημητερα μαλλον...

Διαφημίσεις

Να μπω κι εγω στην παρεα εστω κ καθυστερημενα; εχω ΠΗΤ 10/7. Μεχρι στιγμης ειχα πολυ καλη εγκυμοσυνη. Ουτε αναγουλες ουτε ζαλαδες ουτε υπνηλια...τιποτα. αυτο που εχω μονο ειναι πονοι στους προσαγωγους απο τον 5ο μηνα αλλα ευτυχως οχι καθε μερα. Σημερα...πολυ! Εχουμε μπουμπου,ειμαστε 1300 γραμμ,την πεμπτη ξαναπαμε στο γιατρουλη (παμε καθε 15 μερρς,ειναι το συστημα του).

Απο ψωνια...μπανακι, ρηλαξ καριτσι αγορασμενα,εχουμε παραγγειλει το κρεβατακι,σεντονακια,πετσετουλες λεμε να αρχισουμε να παιρνουμε σιγα σιγα...ρουχαλακια μαλλον πιο αργα.οχι πολκα παντως...να δουμε ποσο νεγαλο θα βγει το μωρακι κ θα νας φερουν κ κανενα δωρο...

Καλωσήλθες Rina80 και με το καλό το μωράκι σου! Μπες και στην παρέα μας στο facebook ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015. Έχουμε την ίδια ΠΗΤ, ίδιο βάρος... λες να τα βρεθούμε και στο ίδιο μαιευτήριο? Γεννάω στο Λητώ. Εύχομαι να συνεχίσεις να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλωσήλθες Rina80 και με το καλό το μωράκι σου! Μπες και στην παρέα μας στο facebook ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2015. Έχουμε την ίδια ΠΗΤ, ίδιο βάρος... λες να τα βρεθούμε και στο ίδιο μαιευτήριο? Γεννάω στο Λητώ. Εύχομαι να συνεχίσεις να έχεις μια όμορφη εγκυμοσύνη!

Αχ ωραια...Γιατι κι εγω μαλλον σε αυτο θα καταληξω...απκα την τελευταια φορα που πηγα δτο γιατρο κ του ανοιξα θεμα μου ειπε να περιμενουμε λιγο γιατι εχουν τα μαθευτηρια επισχεση εργασιας με εοπυυ.ποσο σου εχουν πει εσενα;

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Σήμερα αγχώθηκα πολύ....ξύπνησα με αρκετές συσπάσεις σε συνδιασμό με πονάκια "περιόδου"..... Στην αρχή ηρέμησα κ είπα θα χαλαρώσω να περάσουν, αλλά τα πονάκια συνεχίζονταν οπότε πήρα τηλ. τη γιατρό κ πήγα στην κλινική για καρδιοτοκογράφημα!!!!! Ευτυχώς δεν έδειξε τίποτα....ξεκούραση μου είπε κ συνεχίζω όλα τα χαπάκια που παίρνω!!!! Τώρα είμαι καλύτερα Δόξα Το Θεό.... μου είπε αν ξανανιώσω έτσι να πάω πάλι χωρίς να ντραπώ!!!! Ο μπεμπάκος μου είναι πολύ δραστήριος κ ευτυχώς ηρεμώ που τον νιώθω συνέχεια!!!!!! Αυτά τα νεά μου.....:rolleyes:

BawYp3.png

HgGgp3.png

καλως ηρθες με το καλό η μπέμπα σου κοπέλα μου!!και εμείς ίδια πητ έχουμε και κοριτσάκι !!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να σας γράψω αλλά πραγματικά έχω πήξει στις δουλειές... Σε 3 εβδομάδες (κ λιγότερο) βάψαμε δωμάτιο, σπάσαμε μια παλιοντουλάπα και βάλαμε καινούρια, παραγγείλαμε πολυμορφικό κρεβατάκι (που γίνεται κρεβάτι-γραφείο-συρταριέρα ), καρότσι το Pegperego Book Plus 2 σε 1 (ήρθε!!!!!!!) ουφ.... Αααααα μέσα σε όλα κανονίσαμε και πολιτικό γάμο!

Κατά τα άλλα ο μπέμπης είναι 29 εβδομάδων και 1.300. Ο γιατρός μου την είπε γιατί έχω πάρει 14 κιλά (εγώ φταίω που έλεγα την αλήθεια στα ζυγίσματα...) και τώρα περιμένω να κάνω το Doppler στις 6/5.

Θα βρεθείτε για καφέ ε? Αχ, θέλω κι εγώ αλλά ρε κορίτσια πρωί???? Δεν το κάνουμε τουλάχιστον σκ να μπορούν οι περισσότερες? Εγώ το νωρίτερο που σχολάω καθημερινές είναι 5.30-6.00.

Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες και καλό σαββατοκύριακο να έχετε!

Τέλεια μεγάλωσε ο μπεμπάκος σου!!!Με το καλό να κάνεις και τον γάμο σου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια ελπίζω να είσαστε όλες καλά..εγώ ως συνήθως φτάνω τις 10/11 συσπάσεις ημερησίως,οι πόνοι σε όλα τα κόκαλα δεν αντέχονται,πλησιάζει και το ραντεβου μου να δω την μπεμπα μετά απο 2 μιση μήνες να μου φύγει και αυτο το ανχος!!!τα φιλια μου σε όλες!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε? Εμεις πηγαμε μια βολτα με τον συζυγο και την μπεμπα για σουβλακια, η μικρη μολις εφαγα εκανε κωλοτουμπες, της αρεσουν κι εκεινης, σουβλακου θα γινει κι εκεινη σαν τους γονεις της χεχχ και ξεθεωθηκα απο τον ηλιο, αλλα ηταν πολυ ωραια! Ειδαμε θαλασσιτσα, ηπιαμε καφεδακι περαντζαδα!! Βρηκαμε τυχαια στο δρομο και μια μικροεκθεση βιβλιου και αγορασαμε παραμυθια(25 παραμυθια με μεγαλα γραμματα) 4 ευρω μονο, φυσικα τα πηρα χωρις δευτερη σκεψη!!

Ρινα καλως ορισες!!! Με το καλο η μπεμπα σου!!

Αλεσσανδρα μεγεια τα πραγματακια σας!!! Ηρθαν και τα δικα μας! Κουνια 0-3 που γινεται προεφηβικο κρεβατι, αλλαξιερα, συρταριερα, προικα, καλαθουνα!! Εχει γεμισει το σπιτι πραγματα και περιμενουμε ατομο να μας τα στησει μες στη βδομαδα! Σακουλες με φορμακια ζιπουνακια σεντονακια απο δω, σακουλες με αναλωσιμα απο κει, χαμος! ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ!!!!!

Λιλα, Νικολετα και isis υπομονη με τις συσπασεις... περναει ο καιρος... ξεκουραση και οτι εχει πει ο γιατρος... Εγω συσπασεις ακομα δεν εχω νιωσει ή δεν ειμαι σογουρη αν εχω νιωσει αλλα ο πονος στα ποδια μου το βραδυ και στην ηβικη περιοχη ειναι ανυποφορος, αφου ξυπναω αγκομαχωντας...

Λοιπον κοριτισα αυριο 11 μετρο Συνταγμα στα σκαλακια, ειμαστε μεσα? Νεφελη, Μερ, Στεβιβ, Βανιλιτσα? Δωστε το παρον και οσες αλλες προσελθετε θα ναι τελεια!

Σιγουρα θα το ξανακανονισουμε εφοσον παρουμε μια φόρα, ειδικα μετα με τα μωρα, πιστευω θα χει πλακα ολα τα μωρακια παρεα!!

tf9Xp3.png

Μπραβο ρε Νεφελακι που το εγραψες εδω!! Λοιπον αντε να μαζευτουμε ολες! Πλακα θα εχει!! Μετα με τα μωρα θα ειναι πολυ δυσκολο οποτε ας το χαρουμε τωρα που μπορουμε!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Ωχ Στεβιβ σε καταλαβαινω, εμενα με πιανει συνηθως καπου γυρω στον Ιουνιο λογω γυρης! Μακαρι να τα καταφερεις, θα σου χουμε χαρτομαντηλα!!!!!!:D

Αληθεια κανει να χρησιμοποιησεις αντισταμινικα? Νομιζω απαγορευονται στην εγκυμοσυνη, σωστα? Εγω δεν παιρνω ποτε τιποτα, περιμενω και περναει μονο του

tf9Xp3.png

Ωχ Στεβιβ σε καταλαβαινω, εμενα με πιανει συνηθως καπου γυρω στον Ιουνιο λογω γυρης! Μακαρι να τα καταφερεις, θα σου χουμε χαρτομαντηλα!!!!!!:D

Αληθεια κανει να χρησιμοποιησεις αντισταμινικα? Νομιζω απαγορευονται στην εγκυμοσυνη, σωστα? Εγω δεν παιρνω ποτε τιποτα, περιμενω και περναει μονο του

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!

Από τον 7ο και μετά ένα ελαφρύ αντισταμινικό επιτρέπεται.

Και το λέω γιατί εγω ξεκίνησα το xosal πριν μία εβδομάδα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! Έκανα πρώτη φορά με έχει πιάσει αλλεργία και σχεδόν δεν μπορώ να πάρω ανάσα... Ελπίζω να ειμαι καλύτερα για να έρθω στη συνάντηση...

Πάρε physiomer ευκάληπτο, ανακουφίζει.

Εγω δεν το αποχωρίζομαι εδώ και μήνες!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα κοριτσια!! Τι κάνετε; Δυστυχώς εγω απο το Σάββατο ειμαι με τρομερό μπούκωμα. Ίσως ειναι της εγκυμοσυνης μιας που είχα και στην αρχή του β τριμήνου αλλα προτιμώ να μην ω καμία σας μήπως τυχόν και ειναι καμία ίωση.. Όποτε σήμερα καλά να περάσετε! Ζηλεύω απίστευτα αλλα φαντάζομαι θα ξαναγίνει! Περιμένω φωτογραφίες στο fb!

Steviv σε εχει ταράξει ε? ρώτησες τον γιατρο σου αν μπορείς να πάρεις κατι? Νικολέττα κάνε υπομονή. Αν ψάξεις στο Ίντερνετ υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις πρόωρων συστάσεων και αντιμετωπίζεται με ξεκούραση. Ευκαιρία για τεμπελιες ;)!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...