Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

κορίτσια βγάζει καμία υγρό απο το στήθος?έβγαλα απο την θηλή ένα κομματάκι ξεραμένο κίτρινο και μόλις το τράβηξα έτρεξε λίγο υγρό!!ειναι φυσιολογικό απο τώρα?

ξεραμενο κομματακι κιτρινο βρισκω κ γω στο στηθος αλλα μεχρι τωρα δεν ετυχε να βγαλω υγρο....νομιζω ομως οτι το υγρο ειναι φυσιολογικο εστω κ απο τωρα....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εχω διαβασει πως ειναι το πυαρ, το πρωτογαλα που λεμε, φυσιολογικο το βρισκω. Σε αλλες βγαινει, σε αλλες οχι. Εγω μια φορα πιεσα λιγακι την θηλη μου οταν ειχα διαβασει εκεινο το αρθρο αλλα δεν εβγαλε κατι. Δεν την ξαναπιεσα. Δεν κανω αλλα πειραματα :D

tf9Xp3.png

Εχω διαβασει πως ειναι το πυαρ, το πρωτογαλα που λεμε, φυσιολογικο το βρισκω. Σε αλλες βγαινει, σε αλλες οχι. Εγω μια φορα πιεσα λιγακι την θηλη μου οταν ειχα διαβασει εκεινο το αρθρο αλλα δεν εβγαλε κατι. Δεν την ξαναπιεσα. Δεν κανω αλλα πειραματα :D

Κι εγώ έκανα το ίδιο όταν διάβασα ένα άρθρο! Και επειδή δεν έβγαλε κάτι, αγχώθηκα! Πόση υστερία πια;; χιιχχι :D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα!! Πως είστε ; ; ; Σας είχα πει ότι θα επιστρέψω με νεα για την Β-Επιπέδου.. Το μωράκι καλά δείχνει να είναι...Δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.. Για μένα είπαν μόνο ότι έχω αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαίες αρτηρίες. Ο γυναικολόγος μου είπε να παίρνω Salospir... Για την υπέρταση δεν μου έδωσε κάτι απλά μου είπε να παρακολουθώ την πίεση κάθε 10 μέρες.. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο ;

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Καλημέρα και εμένα! Τι κάνετε?

Ωραίος καιρός σήμερα για βόλτες και ψώνια!

Τελικά με τη συνάντησή μας τι θα γίνει?

Nefeli εγώ είμαι 26+4 ημερολογιακά. Δεν θα σχολιάσω το ποσό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ... Φανταζόμουν άλλα με το μυαλό μου. Κρίμα οι εισφορές που πληρώνουμε.

Προσπάθησα να φτιάξω το τικεράκι όπως το δικό σου και δεν καταλαβαίνω γρι..

Lila θα έχεις μεγάλη παραγωγή όπως φαίνεται. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι αλλά το σουτιέν θα φτάσει σε μέγεθος Βάνα Μπάρμπα σε λίγο. χαχαχαχα

Meli.K. έχεις θρομβοφιλία? Και εμένα γίνεται έλεγχος αντιστάσεων σε κάθε υπέρηχο. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά γίνεται προληπτικά. Αυτό που μου είπε ο γιατρός είναι ότι πλέον οι αντιστάσεις πέφτουν και δεν αυξάνονται. Φαντάζομαι ότι στην πορεία θα πέσουν και οι δικές σου.

κορίτσια βγάζει καμία υγρό απο το στήθος?έβγαλα απο την θηλή ένα κομματάκι ξεραμένο κίτρινο και μόλις το τράβηξα έτρεξε λίγο υγρό!!ειναι φυσιολογικό απο τώρα?

κι εγω το εχω εδω και αρκετες βδομαδες! μετα απο 2-3 μερες το σουτιεν γεμιζει ξερα κομματακια. το ειχα και στο γιο μου και δεν με ανησυχει ,ειναι το πρωτογαλα.

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα!! Πως είστε ; ; ; Σας είχα πει ότι θα επιστρέψω με νεα για την Β-Επιπέδου.. Το μωράκι καλά δείχνει να είναι...Δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα.. Για μένα είπαν μόνο ότι έχω αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαίες αρτηρίες. Ο γυναικολόγος μου είπε να παίρνω Salospir... Για την υπέρταση δεν μου έδωσε κάτι απλά μου είπε να παρακολουθώ την πίεση κάθε 10 μέρες.. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο ;

γεια σου κοπελα μου. σκεφτομουν οτι δεν μας ειχες γραψει τα νεα σας. χαιρομαι που το μωρακι ειναι καλα. εμενα οι μητριαιες αρτηριες ηταν βουλωμενες και πηρα το salospir για ενα 2μηνο και ολα καλα. δεν το ειχαν δει νωριτερα σε αλλο υπερηχο;

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημερα κοριτσια!

Μελι, μπραβο για το μωρακι σου!! Ποσο εχετε φτασει?? Γιαυτο που γραφεις εγω δεν εχω δυστυχως ιδεα... Τα υπολοιπα κοριτσια ισως ξερουν να σε κατατοπισουν! Ο γιατρος τι σου ειπε?

Κοριτσια, για την συναντηση μας, ποσες ειναι μεσα για κεντρο, Δευτερα? Οσες ειναι γραψτε το και μιλαμε με πμ για λεπτομερειες!

Εμενα κοριτσια με πηραν απο το κεντρο μαθηματων! Υπαρχει θεση! Γιουπιιι! Θα παω στην πρωτη συναντηση την αλλη εβδομαδα η οποια ειναι ενημερωτικη κι επειτα με βαζουν σε προγραμμα! Το μονο μειονεκτημα ειναι πως θα πρεπει να οδηγω για περιπου 45 λεπτα πηγαινε ελα, αλλα ειναι μια φορα τη βδομαδα (ή δυο) οποτε θα πηγαινω σαν την κοτα (κι ας μου φωναζουν οι απο πισω- αλλωστε εχω ηδη βαλει baby on board...:rolleyes:)

Κοριτσια να θυμησω οτι τα μαθηματα στο Ελενα θα τα ακυρωσω, οποτε οποια θελει, παιρνει την θεση μου. Το λεω γιατι οι θεσεις κλεινουν αποσο ξερω πολυ νωρις και ισως καποιες δεν βρισκετε. Απλως πειτε το μου να το τους πω!

Μερ σχετικα με το τικερ, οντως ειναι λιγο μυστηριο. Αμα θες να στο φτιαξω και να σου στειλω τον bbcode σου σε πμ, στειλε μου την TEP σου.

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Nefeli : τι εννοείς ; ; το βάρος του μωρού ; στη β-επιπέδου είπαν είναι 430 γραμ. την ίδια μέρα όμως το απόγευμα που πήγα στον γυναικολόγο το μέτρησε 500 γραμ. !!!!!!!!!

despoina82 : όχι δεν το είδαν ούτε στην αυχενική που κάναμε ούτε σε κανένα άλλο υπέρυχο.. Θα έπρεπε να το είχαν δει σωστά ; ;

M-er : Δεν έχω κάνει εξέταση ποτέ για θρομβοφιλία κι έτσι δεν ξέρω.. Ούτε ο γιατρός μου έχει αναφέρει κάτι τέτοιο.. Στο παρελθόν είχα δυο αυτόματες αποβολές αλλα τίποτα αλλο δεν ξέρω.

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Μελι, ναι τα γραμμαρια του!! Τελεια ειναι! Και εμενα στη β επιπεδου ειχε φτασει μισο κιλο σχεδον! Μην ανησυχεις παντως, ρωτα τον γιατρο σου (και αλλον ακομα αν εχεις αμφιβολιες) και θα σου πουν τι πρεπει να κανεις!!!

tf9Xp3.png

μελι, ισως να σου δωσουν κ αντιπηκτικες αν δουν να μην αναπτυσσεται το μωρο καλα. αν παιρνει βαρος ομως θα σε παρακολουθουν. διαφορες στις μετρησεις βαρους υπαρχουν. πιο ακριβεις νομιζω ειναι αυτες που σου εκαναν στη βεπιπεδου γιατι εχουν καλυτερο μηχανημα.

νεφελη, οντως τα 300 ευρω δεν κανουν τη διαφορα. πρεπει οπωσδηποτε να ρωτησω ομως για τη συμβαση με τον εοπυυ οσον αφορα τα νεογνα αν χρειαστουν νοσηλεια στη ΜΕΝΝ. εγω θα γεννησω τριδυμα, πρωτα ο θεος, κ ειναι πολυ πιθανο να ειναι προωρα.

προχθες το βραδυ, ειχα παρα πολλεςσυσπασεις, κ καθε 5 λεπτα για 1-2 ωρες. πηρα το γιατρο κ μου ειπε να αυξησω τα ουτροτζεσταν σε 6 την ημερα κ να μην ανησυχω. εχθες κ σημερα ειμαι πολυ καλυτερα...27+4....

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μέρες να σας γράψω αλλά πραγματικά έχω πήξει στις δουλειές... Σε 3 εβδομάδες (κ λιγότερο) βάψαμε δωμάτιο, σπάσαμε μια παλιοντουλάπα και βάλαμε καινούρια, παραγγείλαμε πολυμορφικό κρεβατάκι (που γίνεται κρεβάτι-γραφείο-συρταριέρα ), καρότσι το Pegperego Book Plus 2 σε 1 (ήρθε!!!!!!!) ουφ.... Αααααα μέσα σε όλα κανονίσαμε και πολιτικό γάμο!

Κατά τα άλλα ο μπέμπης είναι 29 εβδομάδων και 1.300. Ο γιατρός μου την είπε γιατί έχω πάρει 14 κιλά (εγώ φταίω που έλεγα την αλήθεια στα ζυγίσματα...) και τώρα περιμένω να κάνω το Doppler στις 6/5.

Θα βρεθείτε για καφέ ε? Αχ, θέλω κι εγώ αλλά ρε κορίτσια πρωί???? Δεν το κάνουμε τουλάχιστον σκ να μπορούν οι περισσότερες? Εγώ το νωρίτερο που σχολάω καθημερινές είναι 5.30-6.00.

Πολλά φιλιά σε όλες τις μανούλες και καλό σαββατοκύριακο να έχετε!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...