Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!! εγω πηρα απευθειας κουνια μιας και αγορασα καροτσι 3 σε 1 οποτε και στην αρχη θα χρησιμοποιησω το πορτ μπεμπε...πιστευω θα βολευτω...το καροτσι που πηρα ειναι της chipolino και μ αρεσε παρα πολυ...υπαρχουν κ πολυ πιο ακριβα στην κατηγορια τ αλλα δε βρισκω τ λογο ν ξοδευτω κ αλλο, ειμαστε αρκετα δυσκολα οικονομικα...χτες ξεκινησα τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου κοριτσια...μ αρεσε πολυ που βρεθηκα σε μια αιθουσα με αλλες εγκυες και μοιραστηκαμε τους φοβους μας και τις αποριες μας...θα κανουμε συνολο 7 συναντησεις 2ωρες..ελπιζω να με βοηθησουν πραγματικα.....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!

Χθες πηγα στον γιατρο και ολα εδειξαν τελεια! Εχουμε φτασει αισιως τα 1240 γραμμαρια! Επομενο ραντεβου το doppler στο μαιευτηριο. Ενημερωθηκα πως το Ρεα πλεον δε συνεργαζεται με ΕΟΠΥΥ κι ανεβαινει η τιμη του...

Για το μετρό, ο γιατρός ήταν καθετος να μην ανησυχώ, να κινουμαι φυσιολογικά και να μην φοβάμαι.

Μερ, απολυτα καταννοητοι οι φοβοι σου, κανε αυτο που αισθανεσαι! Κι εγω εχω πολλες αγωνιες αν και τελευταια αισθανομαι περισσοτερη αυτοπεποιθηση, ειναι ενα μικρο βημα πιστευω...

Luz και Lila παρα πολυ ωραια και τα δυο λίκνα σας! Μεγεια σας και καλοριζικα!!

Εμεις τελικα καταληξαμε σε κουνια που γινεται κρεβατι ως 10 ετων και καροτσι θα παρουμε σκετο. Καθισματακι αυτοκινητου και καλαθουνα ξεχωριστα. Σε χρηματα τα ιδια μας βγαινουν, αλλα εγω προτιμησα το καλαθι απο το πορτ μπεμπε. Επισης εχω ερωτευτει ενα καροτσι maclaren που δεν παιρνει πορτ μπεμπε και ειναι ενας απο τους λογους.

Το καροτσι θα το παρουμε μετα τη γεννα, τα υπολοιπα πιο πριν.

Τα επιπλα ειναι ηδη σε παραγγελια (Κουνια και συρταριερα με αλλαξιερα).

Οσο για τα αγχη που λετε, εχω γινει κι εγω νομιζω αλλος ανθρωπος. Με πιανει χωρις ιδιαιτερο λογο πχ να βαλω τα κλαμματα. Το παθαινετε εσεις αυτο? Ισως φταινε οι πολυ περιορισμοι, εγω αυτο πιστευω. Πιστευω μετα θα χαλαρωσουμε ή τουλαχιστον θα χαλαρωσουμε με τους εαυτους μας και θα αγχωνομαστε μονο με το μωρο...

Οι πιο εμπειρες τι λετε?

Λιτσα καλως ξεκινησες τα μαθηματα! Ανυπομονω κι εγω. Μου ειπαν θα με παρουν εντος εβδομαδας. Για να δουμε...

Για την Δευτερα κλεισαμε? Θα χαρω πολυ να σας γνωρισω κι απο κοντα!

tf9Xp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα! Εχθές είδαμε τον μπέμπη μας! 1210 γραμμ. ο μπουλούκος και αρκετά ψηλός. Να δω πως και από που θα βγει το σκατούλι!

Nefeli14 τέλεια η μπέμπα σου! Σοβαρά το λες ότι το ΡΕΑ δεν συνεργάζεται με ΕΟΠΥΥ πια? Έχω συγκλονιστεί. Εγώ γεννάω στο ΙΑΣΩ αλλά με αυτά που ακούω μπορεί να ακολουθήσουν και άλλοι. Δεν πιστεύω να είμαστε τόσο γκαντέμηδες...

Πολύ χαίρομαι που αποκτάς αυτοπεποίθηση! Άλλωστε ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά. Εγώ πότε είμαι έτσι και πότε πέφτω. Δεν έχω λόγο. Απλά ανασφάλειες. :?

Lila το λίκνο είναι τέλειο! Καλορίζικο! Εγώ κορίτσια δεν θα πάρω λίκνο. Θα βάλω την κούνια στο δωμάτιό μας αρχικά. Όχι ότι είναι κανένα τεράστιο δωμάτιο αλλά την παίρνει μια χαρά οπότε θα αποφύγω και το έξοδο. Καρότσι εγώ έχω σκέτο της mclaren και για το λόγο αυτό δεν το σκέφτομαι καν. Αλλά αν αγόραζα θα προτιμούσα το 3 σε 1. Νομίζω είναι πολύ πρακτικό.

Isis οι 20 συσπάσεις μου φαίνονται απόλυτα φυσιολογικές για την περίπτωσή σου. Εδώ εμείς έχουμε μερικές που κουβαλάμε ένα. Εσύ με 3 θα γίνει η μήτρα σου δεκαπλάσια. Απλά λόγω του ότι είναι σίγουρα μία δύσκολη εγκυμοσύνη να προσέχεις πάρα πολύ.

Κορίτσια να μας πείτε για τα μαθήματα! Με ενδιαφέρει πως σας φάνηκαν γιατί εγώ δεν έχω αποφασίσει αν θα κάνω.

Ενημερώστε με για την Δευτέρα!

Καλημερα!! Για να οργανωσουμε τη συναντηση της Δευτερας θελετε να μου στειλετε πμ οσες θα μπορεσετε να μου πειτε περιοχες να δουμε που βολευει καλυτερα;

Χθες πηγα σε σεμιναριο θηλασμου στο λητω στην αγ. παρασκευη και ηταν πολυ ενδιαφερον! Μας δωσαν κι ενα σακουλακι με διαφορα δειγματακια!! Το Σαββατο θα παω στο σεμιναριο του mitrikosthilasmos. Θα ειναι καμια αλλη;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Νεφελακι, νομιζω πως εχουμε πει για Συνταγμα καθως βολευει ολες το κεντρο! Βεβαια ψηφιζω και την Ακροπολη μιας κι απεξω ακριβως εχει ωραια καφε στη σειρα, ειναι πιο γραφικα κι οποια θελει το συνδυαζει με μια μινι βολτα (μινι ε? Μην το παρακανουμε κιολας χεχχ). Και στο Συνταγμα μια χαρα ειναι, εχουμε επιλογες!

Πολυ καλο το μητρικος θηλασμος Νεφελη αλλα εμενα δε με βολευει καθολου η περιοχη. Αραγε ειναι καμμια σας απο νοτια προαστια να λεμε τι εχει εδω κοντα?

Τι καλα που ξεκινησατε τα σεμιναρια!! Αντε να δουμε ποτε κι εγω!!! Ειμαι στην αναμονη ρε κοριτσια σε ολους τους τομεις! Αναμονη για τα σεμιναρια, αναμονη για μια νεα δουλεια που μου χει ανατεθει, αναμονη για το θεμα σπιτιου, αναμονη για τα επιπλα! Αναμονη αναμονη και για πολλα ακομα!! Πωπωωωω!!!! Σπαστικο!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!! Πολύ όμορφο το λίκνο, εμείς παραγγείλαμε ένα είδος παρκοκρέβατου για την αρχή, γιατί η κουνια δεν χωράει στο δωμάτιο, οπότε θα φτιάξουμε το δωμάτιο του σιγά σιγά στο διπλάνο δωμάτιο από εμάς! Θα τα βρω κ θα σας βάλω φωτό.... Όσο για τις συσπάσεις καλά κρατούν....φοβάμαι λιγάκι οπότε όσο μπορώ παραμένω ξαπλωμένη όταν τις νιώθω.... Ο μπέμπης κουνιέται τόσο πολύ κάποιες φορές που νιώθω ότι μου κουνάει όλα μου τα όργανα εκεί μέσα.....αφού αναρωτιέμαι τι κάνει!!!!! Χαχα!!!!:P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι καλά που θα συναντηθείτε, ζηλεύω κι αν ήμουν Αθήνα, στανταρ θα ερχόμουν! Δυστυχώς δεν τα κατάφερα φέτος να κατέβω, αλλά φχαριστήθηκα βόλτες εδώ!

Για τα έπιπλα, σκεφτόμουν ότι κούνια είναι μεγάλη για το νεογέννητο και αν και θα πάρω μάλλον 3 σε 1 καρότσι, διάβασα ότι δεν κάνουν όλα τα πορτ μπεμπέ για νυχτερινό ύπνο.. Τί να πω, μπέρδεμα :-)

Εμένα γενικά δεν με πιάνει άγχος, μπορώ να πω είμαι πολύ χαλαρή, το μόνο που με έπιασε χτες είναι που άρχισα να σκέφτομαι αν θα είμαι καλή μάνα και πώς θα ξέρω τί να κάνω και τέτοια. Αυτές οι σκέψεις με άγχωσαν μπορώ να πω..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημέρα κοιλίτσες!!!!! Πολύ όμορφο το λίκνο, εμείς παραγγείλαμε ένα είδος παρκοκρέβατου για την αρχή, γιατί η κουνια δεν χωράει στο δωμάτιο, οπότε θα φτιάξουμε το δωμάτιο του σιγά σιγά στο διπλάνο δωμάτιο από εμάς! Θα τα βρω κ θα σας βάλω φωτό.... Όσο για τις συσπάσεις καλά κρατούν....φοβάμαι λιγάκι οπότε όσο μπορώ παραμένω ξαπλωμένη όταν τις νιώθω.... Ο μπέμπης κουνιέται τόσο πολύ κάποιες φορές που νιώθω ότι μου κουνάει όλα μου τα όργανα εκεί μέσα.....αφού αναρωτιέμαι τι κάνει!!!!! Χαχα!!!!:P

χαχαχα και μένα κουνιέται κάποιες φορές έτσι και κουνιέται όλη η κοιλιά και μου φαίνεται τόσο αστείο! Είναι σαν στρώμα νερού που πάει πέρα δώθε!! :D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Θα κοιτάξω και για δωμάτια από κει!

isis73 τρια μωρά;ουάου!!!:D

κορίτσια από καρότσια τί έχετε ή θα πάρετε; θα πάω αύριο από το κατάστημα αλλά από την έρευνα που έχω κάνει στο ίντερνετ, μου έχει κάτσει το peg perego book plus 3 se 1. Έχει καμμιά άποψη;

Και εγώ αυτό ήθελα στην αρχή αλλα κατέληξα στο trilogy της Inglesina.. Μας το έφεραν κιόλας και το εχω ερωτευτεί... Περιμένω να βάλω μέσα τον μπέμπη!!! Σε όσα καταστήματα πήγαμε μας είπαν οτι ειναι απο τα καλύτερα και έχει πολύ καλές αναρτήσεις... Η καλαθουνα του ειναι ευρύχωρη και το ίδιο και το και το κάθισμα για το αυτοκίνητο...

νεφελη, μεγαλωνετε γρηγορα!

το ρεα δεν συνεργαζεται με τον εοπυυ για τις εξετασεις η κ για τοκετο? παντως στο σαιτ του δεν αναφερει τιποτα για διακοπη συνεργασιας. ο γιατρος μου συνεργαζεται με ρεα η γαια, οποτε δεν εχω κ πολλες εναλλακτικες....

Διαφημίσεις

Mer μεγαλωσατε κι εσεις παρα πολυ, τι καλα! Κλωτσαει ο μικρος σου? Εγω σημερα δεν την εχω αισθανθει και μου κανει καπως... Αφου τσιμπησα λιγο ζαχαρη μπας και αλλα δεν... Θα κοιμαται... Ελπιζω να κανει την εμφανιση της πιο μετα!! Χθες παντως εδωσε ρεσιταλ!! Περα δωθε η κοιλια μου!!!

Isis χθες ο γιατρος μου με ενημερωσε για την αλλαγη που ισχυει απο τις 6/4. Για εξετασεις αλλα και για τοκετο δυστυχως.... Στο σαιτ προφανως δεν εχουν ακομα ενημερωσει...

Για το Γαια δεν ξερω, παντως συνηθως isis και mer ο,τι κανει το ενα μετα παιρνει γραμμη και το αλλο μαιευτηριο, καπως ετσι πανε αλυσιδα... οποτε οσες προλαβαν, προλαβαν. Οι αλλες θα βαλουμε πιο βαθια το χερι στην τσεπη...

Καλα δεν εδινε ο ΕΟΠΥΥ και κανα τρελο ποσο, αλλα ηταν κατι....:?

tf9Xp3.png

Nefeli14 εμένα κλωτσάει όταν τρωω! Μόλις του έδωσα ενα μουστοκουλουρο τρελάθηκε! Λένε πάντως πως όσο μεγαλώνουν τοςο λιγότερο θα κουνιούνται γιατί στριμώχνονται. Ειναι μεγάλος ο μπέμπης σταθερά απο την αρχή. Μαλλον θα αλλάξει η ΠΗΤ μας.

Μπορείς να μου πεις ενδεικτικά ποιο ειναι το ποσό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ στο Ρεα αν δεν γίνομαι αδιάκριτη και δεν σε κουράζω? εγω να σου πω φαντάζομαι ότι καλύπτει ενα καλό ποσό και τις τιμες τις φαντάζομαι πολυ τσιμπημένες χωρίς αυτή την κάλυψη.

300 ευρω καλυπτει Mer!

Σε ποια βδομαδα εισαι τωρα και σου βγαινει μεγαλος? Αχ αυτο τικερ, μας βασανισε! Αν δοκιμαζες να βαλεις ενα οπως το δικο μου, απαυτο το σαιτ δηλαδη? Οποτε εχεις ορεξη βεβαια!!

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...