Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Nefeli14 η αποκόλληση εχει εξαφανιστεί εδώ και μηνες όμως εχει μείνει το ψυχολογικό κομμάτι. Εγω όταν το έπαθα έτρεχα με το μέτρο στη δουλεια. Βέβαια οχι μόνο. Ακόμη θυμάμαι τι κούραση είχα περασει! Σίγουρα ο γιατρός το επιτρέπει. Να φανταστείς εμένα μου έδωσε και άδεια να πάω στη δουλεια. Αλλα εγω μετα απο το σοκ δεν το συζητώ... Ειμαι υπερβολική λες?

Litsa πως το κανεις αυτο με τα γλυκά? Έχεις τόσο γερό χαρακτήρα? Εγω όσο και να προσέχω αδυνατώ να φάω μόνο μια κουτάλια μερεντα ανα δεκαπενθήμερο...

βασικα ημουν και θα ειμαι για παντα χοντρουλα...δεδομενα αυτο!!ειμαι λιχουδω!!αλλα οταν παιρνω αποφαση να τ ραψω, τα καταφερνω παντα...περυσι ειχα χασει 25 κιλα κ ειχα γινει μια κουκλα...πηρα 6 πριν μεινω εγκυος κ τωρα πηρα αλλα 12 επειδη αφεθηκα πολυ..αλλα τουλαχιστον εχω μεινει σταθερη 11-12 βδομαδες τωρα...εχασα και σχεδον 2...αλλα παντα η αδυναμια ειναι οι αλμυρες τροφες κ οχι τα γλυκα...δε λεω οτι δε μ αρεσουν, απλα επειδη αναγουλιαζω ευκολα στο καπακι θελω αλμυρο μετα οποτε εχω αποφασισει ν περναω απευθειας στ αλμυρο αφου εκει καταληγω παντα!!χαχαχχαχα!! μετα την εγκυμοσυνη να δω τι θα κανω!!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!καλη επιτυχια στις μανουλες που πανε γιατρο.περιμενουμε νεακια σας.εμενα κοριτσια σημερα το πρωι ο μπεμπης ειχε λοξιγκα!!!και πρεπει να το τσαντιζε κιολας...πολυ γελιο

Maternity_codemini.php#

Γειά σας κορίτσια με το καλό να δείτε τα μπεμπάκια σας όσες έχετε ραντεβού και να μας πείτε νεάκια και καλά να περάσετε στην συνάντηση!!!Εγώ έχω να την δώ 2 μήνες την μπέμπα μου και έχω τρελαθεί όλο νομίζω οτι κάτι δεν πάει καλά χθές ας πούμε πήρα την μαία(γιατι η γιατρός μου είναι διακοπές)να την ρωτήσω αν οι συσπάσεις ειναι φυσιολογικές έκανα 11 και μου ειπε μεχρι 12 δεν έχουμε θέμα,τουλάχιστον την νιώθω την μικρή μου κάτι είναι και αυτο έτσι λέω στον εαυτό μου και παρηγοριέμαι έχω και τον άντρα μου κάθε μέρα να με ρωτάει αν είναι καλά το μωρό λες και είμαι ο θεός για να ξέρω,λέω άντε να γεννήσω με το καλό να φύγει το άνχος αλλα τελικά νομίζω ποτέ δεν θα φύγει μετά θα έχω άλλους λόγους να ανχώνομαι αν τρώει καλά,γιατί κλαίει κ.λ.π!!Αντε να φτάσουμε στις 4 μάιου να πάω στο ραντεβού μου και έχω άπειρες απορίες!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια...τι ωραια που θα βρεθειτε!!! να βαλετε φωτο στην ομαδα στο facebook. Εγω αυριο πρωι θα παω για την περιβοητη καμπυλη... διαβαζω εκπληκτη την αυτοσυγκρατηση σας να μη τρωτε γλυκα ...εγω καθε μερα κατι λιγο το τρωω... και απο πριν δηλαδη....κουβερτουρα, κομματακι σοκολατα, ενα μικρο παγωτο...χαχα...δε γινεται καθολου! δε ζω χωρις σοκολατα! οποτε αντε να δουμε τι θα δειξει αυριο....βγαινουν κατευθειαν τα αποτελεσματα? παρασκευη εχω ραντεβου να δω και τη μικρη.... ξαφνικα μεγαλωσε η κοιλια τη τελευταια βδομαδα....βαζω σαν τρελη κρεμες και λαδια... πιστευω μεγαλωσε πολυ και πλεον οταν κουνιεται κουνιεται ολη η κοιλια δεξια αριστερα...πλακα εχει!

8LVMp3.png

Γεια σας κορίτσια!!! τί κάνετε;; έχω πάρα πολύ καιρό να μπω γιατί είχαν έρθει οι αδερφούλες μου να με δουν και δεν έμπαινα καθόλου στο ίντερνετ. Διάβασα τώρα όλα τα νέα σας και χαίρομαι!! Μεγαλώνουν οι κοιλίτσες μας κορίτσια και πλησιάζει ο καιρός, απίστευτο μου φαίνεται! Πότε ήταν που λέγαμε ότι είδαμε το εμβρυάκι μας και ακούσαμε την καρδούλα του;...

Στα δικά μου νέα, όλα καλά, πήρα τα αποτελέσματα για την εξέταση της μεσογειακής αναιμίας και δεν έχω. Είδαμε και το μωράκι στον υπέρηχο και έχει φτάσει 1100 και πιστεύω είναι ίδιο ο αντρούλης μου χαχχαχαχ για να δούμε όταν γεννηθεί! Την εξέταση ζαχάρου την είχα κάνει, οπότε κομπλέ από κει :)

Για τα μαθήματα προετοιμασίας που λέτε, και εγώ έχω γραφτεί εδώ και δυο μήνες γιατί κλείνουν τα γκρουπ και ξεκινάω Μάιο μέχρι τέλος Ιουνίου. Σε δύο συναντήσεις θα έρθει και ο καλός μου και πιστεύω θα μας βοηθήσει και τους δύο.

Από εξετάσεις, είναι ο μεγάλος υπέρηχος που θα κάνω την 32η βδομάδα αν θυμάμαι καλά και άλλες 2 εξετάσεις στη δικιά μου τη γιατρό αλλά χωρίς υπέρηχο. Απ'ό,τι μου είπε, θα κάνω την εξέταση που κοιτάνε την καρδιακή λειτουργία του μωρού. Παίρνει κάμποση ώρα όπως μου είπε.

Μένει να πάρω το νοσοκομείο να κάνω εγγραφή γύρω στην 30η βδομάδα.

Μετά, μένει φυσικά να φτιάξουμε επιτέλους το δωματιάκι του μωρού. Είμαι ανάμεσα σε δύο για πρώτο κρεβατάκι του μωρού:

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

55683230_zoom_1.jpg

56445780_zoom_1.jpg

Τί λέτε;

Εγώ παρήγγειλα σχεδόν ίδιο με το δεύτερο ή μόνη τους διαφορά είναι οτι είναι άσπρο το ξύλο σε εμένα.Ανάμεσα σε αυτα τα δυο στύλ ήμουν και ο λόγος που διάλεξα το δεύτερο είναι γιατί κουνιέται πέρα δώθε και θεωρώ οτι είναι πιο εύκολο να κοιμίζω το μωρό εκεί ασε που μου άρεσε και οπτικά περισσότερο!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγώ παρήγγειλα σχεδόν ίδιο με το δεύτερο ή μόνη τους διαφορά είναι οτι είναι άσπρο το ξύλο σε εμένα.Ανάμεσα σε αυτα τα δυο στύλ ήμουν και ο λόγος που διάλεξα το δεύτερο είναι γιατί κουνιέται πέρα δώθε και θεωρώ οτι είναι πιο εύκολο να κοιμίζω το μωρό εκεί ασε που μου άρεσε και οπτικά περισσότερο!!

Και μένα το δεύτερο μ αρέσει περισσότερο! Για χρώμα κι εγώ άσπρο το θέλω. Είναι και πιο μεγάλο από το πρώτο οπότε θα το χρησιμοποιήσουμε και περισσότερο-ελπίζω.. Εσύ από το 'Ιντερνετ το παρήγγειλες ή από κατάστημα; Γιατί το βρήκα και στο άμαζον σε καλή τιμή, αλλά δεν ξέρω..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Και μένα το δεύτερο μ αρέσει περισσότερο! Για χρώμα κι εγώ άσπρο το θέλω. Είναι και πιο μεγάλο από το πρώτο οπότε θα το χρησιμοποιήσουμε και περισσότερο-ελπίζω.. Εσύ από το 'Ιντερνετ το παρήγγειλες ή από κατάστημα; Γιατί το βρήκα και στο άμαζον σε καλή τιμή, αλλά δεν ξέρω..

εγώ το παρήγγειλα απο το toysrus το πήρα σε έκπτώση γύρω στα 110 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και στην γερμανία έχει το ίδιο μαγαζί!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

εγώ το παρήγγειλα απο το toysrus το πήρα σε έκπτώση γύρω στα 110 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και στην γερμανία έχει το ίδιο μαγαζί!!

Κι εγώ το βρήκα σε μαγαζί της περιοχής μου 100 ?. Στο άμαζον το έχω δει πολύ φτηνά. ναι το toysrus υπάρχει και εδώ, κοιτάω κι εκεί. και στο mytoys.de που έχει γενικά πολλά πράγματα.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

το marie είναι δεν ξέρω αν το έχετε με την ίδια ονομασία!!απο το toysrus πήρα και το δωμάτιο της μικρής αλλα δεν το βρίσκω να το βάλω ήταν υπέροχο και αρκετά φθηνό θα έλεγα

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

νικολετα, αδικως σε ανησυχησε η μικροβιολογος σου. καλα δεν εχουν φυσ τιμες διπλα? εκανα κ εγω προχθες. 93, 155, 126. μια χαρα μου ειπε ο γυναικολογος. απο γλυκα κοριτσια αλλο τιποτα. τρωω καθε μερα πρωι-απογευμα, η παγωτο η σοκολατα η σιροπιαστο η μπισκοτο, κατι θα φαω.

οι συσπασεις συνεχιζονται. 10 την ημερα τις εχω. αλλες ημερες το πρωι, αλλες ημερες το απογευμα. οταν με πιανουν αγχωνομαι. εμενα μου εχει πει κ 20 την ημερα ειναι φυσιολογικο. οποτε περιμενω. ειμαι ακομα 27+2 αλλα με τρια μωρα ειΜΑΙ σαν ετοιμογενη.

το marie είναι δεν ξέρω αν το έχετε με την ίδια ονομασία!!απο το toysrus πήρα και το δωμάτιο της μικρής αλλα δεν το βρίσκω να το βάλω ήταν υπέροχο και αρκετά φθηνό θα έλεγα

Θα κοιτάξω και για δωμάτια από κει!

isis73 τρια μωρά;ουάου!!!:D

κορίτσια από καρότσια τί έχετε ή θα πάρετε; θα πάω αύριο από το κατάστημα αλλά από την έρευνα που έχω κάνει στο ίντερνετ, μου έχει κάτσει το peg perego book plus 3 se 1. Έχει καμμιά άποψη;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...