Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια!!! Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου. Νηστικη:80, μετά από 1 ώρα:151 και μετά από 2 ώρες:111. Η μικροβιολόγος είπε ότι είναι λιγάκι τσιμπιμένη η τιμή μετά το δίωρο κ ψιλοαγχώθηκα. Το απογευμα θα μιλήσω κ με τη γιατρό μου να δω τι θα πει..... Έτσι μου'ρχεται να πάω σε διατροφολόγο για να είμαι πιο ήρεμη..... Κατά τ'άλλα ο μπέμπης είναι δραστήριος κ με χορταίνει στην κλωτσιά κ μ'αρέσει!!!!!! Ανυπομονώ για το ραντεβού στις 6/5 να τον δω πάλι!!!!!!

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!! Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης ζαχάρου. Νηστικη:80, μετά από 1 ώρα:151 και μετά από 2 ώρες:111. Η μικροβιολόγος είπε ότι είναι λιγάκι τσιμπιμένη η τιμή μετά το δίωρο κ ψιλοαγχώθηκα. Το απογευμα θα μιλήσω κ με τη γιατρό μου να δω τι θα πει..... Έτσι μου'ρχεται να πάω σε διατροφολόγο για να είμαι πιο ήρεμη..... Κατά τ'άλλα ο μπέμπης είναι δραστήριος κ με χορταίνει στην κλωτσιά κ μ'αρέσει!!!!!! Ανυπομονώ για το ραντεβού στις 6/5 να τον δω πάλι!!!!!!

πριν αγχωθεις κοριτσακι παρε το γιατρο σου τηλεφωνο.η τιμη στο διωρο δεν ειναι μεχρι 150???

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα! Βγηκε η καμπυλη και ειναι μια χαρα! Βαλιτσουλα εγω θα ετοιμασω κατα τον Ιουνιο αλλα δε θα παρω πολλα οπως την πρωτη φορα που νομιζα οτι θα εχω χρονο και ορεξη ακομα και για να βαφτω!! Χιχιχιχι!!

Δεσποινα κουφαθηκα λιγο με αυτα που διαβασα αλλα για να τα λενε οι ανθρωποι κατι θα ξερουν! Εμεις προς τον παρον εχουμε πολυ μικρη βελτιωση, τα κανει ολα στο γιογιο σχετικα ευκολα, αρκει να θυμηθω να τον βαλω εγκαιρα! Αλλιως τα κανει πανω του και μετα φωναζει "γρηγορα γρηγορα" και τρεχει στο γιογιο!! Πιστευω οτι μεχρι το τελος του καλοκαιριου θα εχει μαθει αλλα θελει πολλη υπομονη.... Δυστυχως δε συνεργαζονται στον παιδικο αν δεν ειναι σε θεση να τους πει οτι θελει να παει τουαλετα οποτε θα περασω μονη μου τα πρωτα σταδια και γι αυτο πιστευω θα μας παρει πιο πολυ καιρο...

Ειμαι μεσα για συναντηση δευτερα τριτη πρωι! Για δωστε παρουσιες!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια να πουμε Δευτερα που μπορω 100%? 11 ειναι μια χαρα! Οποτε το κλεινουμε?

Μωλο, δε μου πε πως θα κανω μετρησεις, μονο ενα σακχαρο νηστειας θα ξανακανω. Νικολλετα η τιμη του διωρου ειναι σουπερ, γιατι σου ειπε ειναι τσιμπιμενη?

Εμενα βγηκαν ως εξης, οσες το κατεχετε για πειτε μου πως σας φαινονται οι τιμες?

νηστειας: 84

60':180

120':111

Γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη ολικου αιματος:5,3

Σακχαρο ουρων: Αρνητικο

Καλα δεν ειναι βρε κοριτσια? Μονο της μιας ωρας ειναι στο οριο. Μου παν να προσεξω τη διατροφη μου και δε διεγνωσαν διαβητη. Χειροτερευουν με τον καιρο οι τιμες?

Αυριο εχω γιατρο επιτελους να ακουσω το κοριτσακι μου!!!

Θα σας πω νεα αυριο!

Βανιλιτσα τι γλυκο που του τρεχαν στο πατωμα, θα χα τρελαθει εγω!!!!! Αχ κοριτσια μετα την μπεμπα μου θελω κι εναν μπεμπη!! Μηπως βιαζομαι?? :D

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Νικολέτα! τέλεια τσάμπα το άνχος σου!!Nefeli_13 μπράβο και σε εσένα για τα αποτελέσματα Nefeli2014 με το καλό να δείς το κοριτσάκι αύριο θα σου πει και η γιατρός αν είναι καλές οι εξετάσεις σου??

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Μπραβο!! Ειδες;; Τσαμπα αγχωθηκες! Μωρε εχω προσεξει κ απο παλαιοτερα πως γενικως μικροβιολογοι κ ακτινολογοι τα παραλενε! Πχ ο ακτινολογος μου χε πει εχω θυρεοειδιτιδα χασιμοτο ενω δεν εχω! Εχω απλως αυτοανοση θυρεοειδιτιδα! Καλο ειναι κατευθειαν στον ειδικευμενο να απευθυνομαστε!

Λιλα εγω που τον ειχα παρει μου χε πει να προσεξω λιγο τη διατροφη μου κ πως ειναι ολα οκ.

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!

Για τη συνάντησή μας εγώ είμαι μέσα αρκεί να μπορέσει ο άντρας μου λόγω δουλειάς να με κατεβάσει. Μετά την τελευταία επιτυχία (την τεράστια αποκόλληση του 2ου μήνα) δεν κυκλοφορώ με μετρό. Περιμένω ώρα ώστε να το ρυθμίσω!

Σήμερα έχω και εγώ γιατρό να δω τον μπέμπη μου. Πλέον οι κλωτσιές του έχουν γίνει πολύ δυνατές. Η κοιλιά μου πηγαίνει και έρχεται συνεχώς. Οπότε φαντάζομαι θα έχει μεγαλώσει ο παλικαράς μου! Άντε Nefeli14 να δεις και εσύ την μπουμπούκα σου! Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα βιάζεσαι αλλά και εγώ θα ήθελα μετά τον μπέμπη μου μία μπέμπα! Αυτά είναι τυχερά. Ας γεννηθούν γερά τώρα τα μωρά μας και αν μας αξιώσει ο Θεός θα αποκτήσουμε και άλλα!

Μωλό εγώ δεν έχω κάνει καμπύλη ακόμη. Ούτε έχει γίνει καμία αναφορά σε αυτήν. Μετριέμαι όμως κάθε εβδομάδα στο σπίτι. Θα δείξει!

Τι ανακούφιση πάντως πήρατε. Δεν είναι και λίγο να σε περιορίζουν το φαγητό. Όλα τα έχουμε στερηθεί. Όχι και αυτό...

Vanilitsa και Nefeli13 τι γλυκά τα σκατούλια σας!

καλημερα!!!εγω θα κανω τη δευτερα καμπυλη, αν και ειχα κανει ξανα στον 3ο μηνα κ ηταν τελεια...ελπιζω κ αυτη, αν κ ειμαι σχεδον σιγουρη εφοσον προσεχω διατροφη και απο γλυκα δεν τρωω τπτ γτ δεν τα θελω καθολου....ψεματα!!εφαγα προχτες μια κουταλια μερεντα μετα απο 3,5 μηνες!!χαχαχαχχα!!! ελπιζω ναστε ολες καλα...εμεις σημερα ειμαστε ησυχες κ δεν κουνιομαστε πολυ προς τ παρον!!βασικα εχουν σταματησει οι πολλες κλωτσιες και εχει ξεκινησει ενα κυμα στην κοιλια πολυ εντονο πλεον κ νιωθω σαν ν μου μετατοπιζει τα οργανα μ η μπουμπου καθε φορα που κουνιεται..αχαχχα!! αρχες μαη θα με ξαναδει ο γιατρος και δεν κρατιεμαι απο τωρα....στις 8 Μαιου σταματαω τη δουλεια και εχω μια απιστευτη χαρα!!!!!πλησιαζει ο καιρος!!!!!φιλακια σε ολες και να περασετε τελεια στη συναντηση σας!!

71i9p3.png

Καλημερα!

Μερ κι εμενα με προβληματιζει το μετρό, δεν το χω παρει απο τοτε αλλα νομιζω αδικα φοβαμαι αφου η αποκολληση περασε. Εσενα δε σου περασε τελειως? Παιρνεις ακομα αγωγη?

Σημερα που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω να μου πει αν και πιστευω θα μου πει να μην ανησυχω. Εχω αγωνια για σημερα, ανυπομονω να δω πως παμε!!!

Λιτσα κι εγω σαν κυμα την αισθανθηκα σημερα, ειχα καιρο να την νιωσω ετσι, απο τις αρχες που αρχισα να την νιωθω... Το βραδυ ομως μου δωσε και καταλαβα! Χαχα!

Τι ωραιο συναισθημα να τα νιωθουμε....

Κι επισης εισαι πολυ τυχερη που δε σε τραβουν τα γλυκα, παααρα πολυ τυχερη!!!! Εγω βλεπω γλυκο και μου τρεχουν τα σαλια!

tf9Xp3.png

Καλημερα!

Μερ κι εμενα με προβληματιζει το μετρό, δεν το χω παρει απο τοτε αλλα νομιζω αδικα φοβαμαι αφου η αποκολληση περασε. Εσενα δε σου περασε τελειως? Παιρνεις ακομα αγωγη?

Σημερα που θα παω στον γιατρο θα τον ρωτησω να μου πει αν και πιστευω θα μου πει να μην ανησυχω. Εχω αγωνια για σημερα, ανυπομονω να δω πως παμε!!!

Λιτσα κι εγω σαν κυμα την αισθανθηκα σημερα, ειχα καιρο να την νιωσω ετσι, απο τις αρχες που αρχισα να την νιωθω... Το βραδυ ομως μου δωσε και καταλαβα! Χαχα!

Τι ωραιο συναισθημα να τα νιωθουμε....

Κι επισης εισαι πολυ τυχερη που δε σε τραβουν τα γλυκα, παααρα πολυ τυχερη!!!! Εγω βλεπω γλυκο και μου τρεχουν τα σαλια!

΄μπρος γκρεμος κ πισω ρεμα' ειναι η κατασταση...γτ με τραβανε ολες οι αλλες βλακειες πχ πιτες γυρο, πατατες τηγανιτες με αυγα, σαντουιτς κτλ...ευτυχως που κρατιεμαι και τρωω μια φορα στις 2 βδομαδες π πηγαινω στ διαιτολογο....μολις με ζυγιζει κ παιρνω τ πανω μ επειδη δεν εχω παρει αλλο βαρος, το βραδυ επιβραβευω τον εαυτο μ...αλλα αν με αφηνε ο γιατρος, ολη μερα πιτογυρα θα τρωγα..γαμωτο!!

71i9p3.png

Nefeli14 η αποκόλληση εχει εξαφανιστεί εδώ και μηνες όμως εχει μείνει το ψυχολογικό κομμάτι. Εγω όταν το έπαθα έτρεχα με το μέτρο στη δουλεια. Βέβαια οχι μόνο. Ακόμη θυμάμαι τι κούραση είχα περασει! Σίγουρα ο γιατρός το επιτρέπει. Να φανταστείς εμένα μου έδωσε και άδεια να πάω στη δουλεια. Αλλα εγω μετα απο το σοκ δεν το συζητώ... Ειμαι υπερβολική λες?

Litsa πως το κανεις αυτο με τα γλυκά? Έχεις τόσο γερό χαρακτήρα? Εγω όσο και να προσέχω αδυνατώ να φάω μόνο μια κουτάλια μερεντα ανα δεκαπενθήμερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...