Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Καλέ τι δότρια αφού δίνεις ωάρια σε κάθε κύκλο φυσικό. Γενικά οι βλαστοκύστες δεν μαζεύονται εύκολα αλλά εφόσον έχεις ωάρια δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεσαι για δότρια. Η ΑΜΗ είναι απλά ένας δείκτης αυτό που δείχνει ουσιαστικά όμως την δυναμική των ωοθηκών είναι η τελική τους εικόνα στον υπέρηχο με παρακολούθηση και σε σχέση με τις υπόλοιπες εξετάσεις σου. Εφόσον εσύ κάνεις ωάρια θα ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που εμποδίζει στο να κάνεις ποιοτικές βλαστοκύστες και στο τέλος κύηση. Ενα θέλεις και καλό και θα έρθει. Δεν ήταν αυτή η φορά σου η τυχερή. Άλλωστε το να πετύχεις με την πρώτη εμβρυομεταφορά κύηση είναι το «σπανιο», οι περισσότερες δεν πετυχαίνουν με την πρώτη. Και αν στο τέλος έρθει η στιγμή για δότρια θα το ξέρεις μέσα σου, θα το έχεις δουλέψει. Δεν ειναι κακό να πας με δότρια, είναι μια πολύ καλή επιλογή όταν έχεις εξαντλήσει τις δικές σου προσπάθειες. 
      Το φυσικό και αναμενόμενο είναι να κάνεις ωορρηξία στον νέο κύκλο, δεν κάνουν όλες αλλά για συγκεκριμένους λόγους. Εσείς απολαμβάνετε τις στιγμές σας μαζί! Άλλωστε βοηθάει το σεξ και στην ψυχολογία αλλά και στην έκκριση ορμονών κλπ  

Και κάτι περί ανακοινώσεων κυήσεων επειδή τα ακούμε και πρέπει να μην αντιδρούμε γιατί έτσι «είναι σωστό» μπράβο τους και συγχαρητήρια αλλά καλό θα ήταν να αποδεχόμαστε τα συναισθήματα μας. Δεν είναι κακό να νιώθεις παράξενα και να σε στεναχωρούν αυτά τα νέα. Δεν είναι εύκολο να παλεύεις με την υπογονιμότητα. 
      Και το κορυφαίο να σου λένε δεν το θέλουν γιατί θα παχύνουν 🤦‍♀️ Ναι το άκουσα και αυτό. 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπέρα! Έχουμε πέσει λιγο απ ότι βλέπω! Να κανονίσουμε επιτέλους αυτή τη συνάντηση. Για μένα το Σάββατο αυτο ειναι λιγο δύσκολο λόγω γιορτών. Αλλα όποτε κανονίστε εγω θα το προσπαθήσω!

Nefeli να σου πω δεν κανεις άσχημα. Εγω που δεν εχω στείλει πουθενά δεν θα προλάβω να λάβω τιποτα. Θα κανω πάντως απο αρχές Μαΐου μια προσπαθεια. Εμείς κλείσαμε χρώματα για το δωμάτιο. Γύρω στις 5-6 Μαΐου θα έρθει ο άνθρωπος να το βάψει. Νομίζω θα γίνει φανταστικό! Και εγω τελικά δεν κρατιέμαι.. Τέλος Μαΐου φοβάμαι ότι το δωμάτιο θα ειναι έτοιμο.

Κοριτσια να κανω μια ανόητη ερώτηση. Για το μαιευτηριο τι ρουχα? εννοώ νυχτικιάς ή πιτζάμα εγκυμοσυνης? Δηλαδή όταν γεννήσουμε θα φοβάμαι τα ίδια νούμερα που φορούσαμε στον 9ο?

Θα υπολογίσεις ρούχα 5ου-6ου μήνα. Και η νυχτικιά κ η πιτζάμα χρειάζονται από ότι μου λένε φίλες που γέννησαν. Ειδικά στην καισαρική η νυχτικια χρειάζεται.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Mer πολυ καλη η ερωτηση σου! Δεν σκεφτηκα οτι θαχουμε ξεφουσκωσει:oops: (απιστευτο μου φαινεται....)

Διαβασα καπου να χουμε και τα δυο και πιτζαμες και νυχτικο (αν και με το νυχτικο εγω δε βολευομαι αλλα αφου το λενε, πρεπει να χουμε για καλο κ για κακο). Εγω κοριτσια θα χω μαζι μου και καμμια φορμουλα για να περπαταω στο διαδρομο ή μεχρι την καφετερια του μαιευτηριου και μπαλαρινες γιατι με τις παντοφλες δε νιωθω πολυ ανετα να κυκλοφορω στο μαιευτηριο. Επισης να χουμε και μερικα φανελακια t-shirts γιατι μπορει να λερωθουμε με το γαλα.

Κι επειτα μπολικα εσωρουχα και σουτιεν θηλασμου

tf9Xp3.png

καλησπέρα κορίτσια!!!despoina82 αν και λίγο καθυστερημένα να τον χαιρεσαι τον γιοκα σου και όπως επιθυμείς να τον δεις!!μωλο μεγάλωσε το αγοράκι σου μπράβο!!και εγώ για ρούχα στο μαιευτήριο έχω πάρει μια νυχτικιά προς το παρόν!!Εμείς για το δωμάτιο της μπέμπας έχουμε παραγγειλει τα έπιπλα και ένα λίκνο για το δωμάτιο μας για τους πρώτους μήνες ήθελα να σας επισυνάψω φωτογραφιές αλλα δεν τα κατάφερα αρχές ιούνιου θα τα έχουμε δυστυχώς τα πράγματα γιατι αργούν να τα φέρουν άρα θα είμαι η τελευταία που θα φτιάξει το δωμάτιο!ερώτηση κορίτσια έχετε πόνους χαμηλά στην μέση/λεκάνη?εγω υποφέρω εδώ και λίγες μέρες σαν να τα έχω σπάσει όλα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπερα!!! Νεφελη καλα κανεις και τα ετοιμαζεις σιγα σιγα αφου αυτο σε κανει να αισθανεσαι ομορφα! Κι εγω ανυπομονω να τελειωσουμε με το βαψιμο για να αρχισω να φτιαχνω τα δωματια των παιδιων!!! Να σου πω, η προδερμ πως και σου εστειλε; Εμενα μου ειπαν μετα τη γεννα... Πηρες τηλεφωνο η εστειλες mail; Πανες υπολογισε οτι θα χρειαστεις τουλαχιστον 10 τη μερα για τον πρωτο μηνα! Απο μαρκες ολες καλες ειναι αλλα καλυτερα να τις δοκιμασεις στο ιδιο το μωρο για να δεις αν τυχον εχει ευαισθησια σε καποια μαρκα. Μην παρεις πολλες νουμερο 1 γιατι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα! Για τα ρουχα του μαιευτηριου εγω θα ελεγα να παρετε και πυτζαμακι και νυχτικο κι αναλογως τι θα σας βολεψει παιρνετε μετα κι αλλα! Εγω τα βολευτηκα και τα δυο αλλα με το πυτζαμακι ημουν πιο ανετη, μπορουσα να κατσω οκλαδον κλπ. Νουμερο περιπου αυτο που φοραμε και τωρα η λιγο μικροτερο γιατι θα ξεφουσκωσουμε αρκετα μολις γεννησουμε! Επισης, παρτε επιθεματα στηθους για να μη λερωνετε τα ρουχα σας!!!

Εγω εκανα σημερα την καμπυλη ζαχαρου και περιμενω αποτελεσματα μεχρι τελος της βδομαδας! Για τη συναντηση δυστυχως δε μπορω σκ γιατι εχω τον μικρο... Μονο καμια καθημερινη πρωι που ειναι στο σχολειο η κανενα απογευμα σε παιδοτοπο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα κοριτσια.κι εμει διαλεξαμε χρωματα και το σκ βαφουμε.μετα θα στησουμε σιγα σιγα επιπλα και θα διακοσμησουμε.εγω για τη γεννα πηρα ενα νυχτικακι και δυο πυζαμακια και εχω και ενα ακομα με κουμπακια ολα μπροστα για να ανοιγουν.τωρα για βρακακια ρε κοριτσια εγω με τη τομη που θα εχω μαλλον το κοβω να παιρνω τα αλεξιπτοτα:D:D:D για να μη με ενοχλουν.εχετε ακουσει για τα μιας χρησεως τιποτα εσεις?Nefeli 13 καλα αποτελεσματα στη καμπυλη.Lila μου μη νομιζεις με τη δουλεια και τους ρυθμους χελωνας που γινονται ολα την ιδια εποχη θα τελειωσω κι εγω.τωρα που πηγα λιγο πιο δυναμικα αρχισαν συσπασεις.οποτε χελωνα....Nefeli2014 φανταζομαι για προληπτικους λογους σε βαλανε διατροφη.σε βαλανε και να κανεις μετρησεις?ολα καλα θα πανε και να μην αγχωνεσαι γιατι και το αγχος μου ειπαν επηρρεαζει το σακχαρο.Τη βαλιτσα κοριτσια ποτε θα την ετοιμασετε???

Maternity_codemini.php#

καλησπερα κι απο μενα κοριτσια.κι εμει διαλεξαμε χρωματα και το σκ βαφουμε.μετα θα στησουμε σιγα σιγα επιπλα και θα διακοσμησουμε.εγω για τη γεννα πηρα ενα νυχτικακι και δυο πυζαμακια και εχω και ενα ακομα με κουμπακια ολα μπροστα για να ανοιγουν.τωρα για βρακακια ρε κοριτσια εγω με τη τομη που θα εχω μαλλον το κοβω να παιρνω τα αλεξιπτοτα:D:D:D για να μη με ενοχλουν.εχετε ακουσει για τα μιας χρησεως τιποτα εσεις?Nefeli 13 καλα αποτελεσματα στη καμπυλη.Lila μου μη νομιζεις με τη δουλεια και τους ρυθμους χελωνας που γινονται ολα την ιδια εποχη θα τελειωσω κι εγω.τωρα που πηγα λιγο πιο δυναμικα αρχισαν συσπασεις.οποτε χελωνα....Nefeli2014 φανταζομαι για προληπτικους λογους σε βαλανε διατροφη.σε βαλανε και να κανεις μετρησεις?ολα καλα θα πανε και να μην αγχωνεσαι γιατι και το αγχος μου ειπαν επηρρεαζει το σακχαρο.Τη βαλιτσα κοριτσια ποτε θα την ετοιμασετε???

Γιατι τομή μωλό?θα γεννήσεις με καισαρική?εγω την βαλίτσα θα αρχίσω να την φτιάχνω μέσα ιουνίου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

γεια σας...και γω μαλλον θα αγορασω και νυχτικο και πυτζαμουλα...θα αρχισω σε λιγο να πάρω καμια γιατι ακόμη δεν αγορασα τιποτα.τη βαλιτσα του μαιευτηριο θα την ετοιμασω μολις μπω στον 9 πρωτα ο θεος..αρχες ιουνιου,διότι ποτέ δεν ξερεις ποτε θα γεννησεις...

Γιατι τομή μωλό?θα γεννήσεις με καισαρική?εγω την βαλίτσα θα αρχίσω να την φτιάχνω μέσα ιουνίου!!!

Καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες!Lila μου εγω παω κατευθειαν για καισαρικη γιατι και τη κορη μου με μετα απο πολλες ωρες προσπαθειων με καισαρικη την εκανα.οποτε τωρα παμε κατευθειαν απλα θα παω σε αλλη κλινικη.Βαλιτσα κι εγω μαζευω σιγα σιγα τα πραγματα ωστε αρχες του 8ου να την ετοιμασω.

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κορίτσια!!! Πήγαμε στο γιατρό χθες και είδαμε τον μπεμπακο!!! Ειναι 1216γρ και έχει πάρει θέση με το κεφάλι κάτω... Θα ξαναπάω στις 15Μαιου και μετά θα με βλέπει πολύ συχνά μου είπε...

Εγώ εχω πάρει ένα νυχτικό και μια πυζαμα αλλα θα πάρω και φόρμα με δυο-τρία μπλουζάκια γιατί σίγουρα κάπως θα λερωθούμε.. Στα εσώρουχα μιας χρήσης απ'οτι μου είπαν δεν στέκονται πολύ καλα οι σερβιέτες και καλό θα ήταν να εχουμε άνετα βαμβακερά εσώρουχα.. Θα αρχίσω απο τα μέσα Μαΐου να ετοιμάζομαι καλύτερα..

Το δωμάτιο ειναι σχεδόν έτοιμο και καθόμαστε και χαζεύουμε!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Δεσποινα τι ειναι η σχολη γονεων? Υπαρχει τετοια σχολη?

Κοριτσια πως ξερετε ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για να εκπαιδευεσετε τα παιδακια σας να πηγαινουν μονα τους τουαλετα?

στη σχολη γονεων υπαρχουν διαφορες ομαδες αναλογα με την ηλικια του παιδιου. εγω πηγαινω για το μεγαλο που ειναι στην ομαδα 3-6 και συζηταμε θεματα αναλογα με την ηλικα τους, οπως η προσκολληση στον ενα γονεα, οι αναγκες του παιδιου αλλα και του γονεα, αντιμετωπιση συμπεριφορων και οτι αλλο μπορει να απασχολει τον καθενα. δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με ολα οσα λεγονται αλλα γενικα εχω μαθει αρκετα πραγματα.

για την εκπαιδευση τουαλετας το παιδακι πρεπει να μιλαει λιγακι για να μπορει να καταλαβει τι θελεις να κανει. γυρω στα 2-2μιση αξιζει μια προσπαθεια αλλα πολλα παιδακια δεν ειναι ετοιμα και καθαριζουν μετα τα 3. παντως δεν θελει πιεση!

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!

τι κάνετε σήμερα??

εγώ μόλις έκλεισα το φαγητό μου....ψαρακι στο φούρνο με ψητά λαχανικά!!

και περιμένω να περάσει η ώρα να πάω να πάρω τον μικρό!

και γω κορίτσια καθημερινή πρώι μπορώ....οπότε λέμε για αρχές της άλλης βδομάδας??Να πούμε Δευτέρα -τρίτη??κατά τις 10-30 \11??

Η καμπύλη βγήκε...μια χαρά μονάχα στην τρίτη ώρα έπεσε αρκετά (57) ..με ρώτησε αν ζαλίστηκα η μου ερχόταν να λιποθυμήσω(δεν ένιωσα κάτι τέτοιο οπότε μάλλον ήταν από την πείνα) .

απο την μικρή μου εμπειρία πιστεύω οτι και φυσιολογικά να γεννήσει μια γυναίκα την πρώτη μέρα θέλει νυχτικό με ρομπίτσα γιατί έχει και αυτή ράμματα ...και πονάει "εκεί κάτω"....η πιτζαμούλα την επόμενη ή για το καφε του μαιευτηρίου είναι σούπερ!!!Αφήστε που αν τα βρείτε με τις υπόλοιπες μανούλες του δωματίου...η του ορόφου δεν σας κάνει κέφι να πάτε πουθενά!!!Εγώ με την κοπέλα που είμαστε μαζί στο δωμάτιο ακόμη βγαίνουμε και παίζουν τα παιδάκια μας!!!

αυτά από μένα.....(η μύτη συνεχίζει και είναι μπουκωμένη.....μάλλον έτσι θα βγει και το 9αμηνο:tongue:)

επίσης νιώθω την μπέμπα πολύ χαμηλά...δηλ τα ποδαράκια της μου πιέζουν την κυστούλα μου.....:rolleyes: είναι κακό αυτό??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Nefeli_13 στη σχολη γονεων μας ειπαν οτι αν το παιδι πιεστει να καθαρισει απο την πανα θα εχει προβληματα συμεριφορας οπως το να θελει να ειναι συνεχεια σε ηγετικη θεση και αν σφιγγεται να μην κανει τα κακα του αυτο του δημιουργει μια ευχαριστη αισθηση στον πρωκτο που μπορει να του μεινει και να αναζητει αυτη την ευχαριστηση. εμενα ποτε δεν τα κρατουσε αλλα εχω ακουσει για αλλα παιδακια που ενω κανουν τσισα στο γιογιο δεν κανουν κακα. τι να πω, θελει λιγη προσοχη το θεμα αλλα αν ειναι ετοιμο το παιδακι αξιζει μια προσπαθεια.

pHNqp3.png9S1np2.png

στη σχολη γονεων υπαρχουν διαφορες ομαδες αναλογα με την ηλικια του παιδιου. εγω πηγαινω για το μεγαλο που ειναι στην ομαδα 3-6 και συζηταμε θεματα αναλογα με την ηλικα τους, οπως η προσκολληση στον ενα γονεα, οι αναγκες του παιδιου αλλα και του γονεα, αντιμετωπιση συμπεριφορων και οτι αλλο μπορει να απασχολει τον καθενα. δεν μπορω να πω οτι συμφωνω με ολα οσα λεγονται αλλα γενικα εχω μαθει αρκετα πραγματα.

για την εκπαιδευση τουαλετας το παιδακι πρεπει να μιλαει λιγακι για να μπορει να καταλαβει τι θελεις να κανει. γυρω στα 2-2μιση αξιζει μια προσπαθεια αλλα πολλα παιδακια δεν ειναι ετοιμα και καθαριζουν μετα τα 3. παντως δεν θελει πιεση!

πολύ ενδιαφέρον μου ακούγεται.....:P

εμένα έχει αρχίσει και γίνεται πολύ συναισθηματικός με τους φίλους του στο σχολείο....δηλ ενω είναι μια παρεούλα 4-5 παιδακια τα 2 μπορεί να κάνουν περισσότερο παρέα και αυτός στεναχωριέται κτλ...και πολυ αγχώνομαι γιατί θα ήθελα να γίνει πιο "σκληρός" ...θα δούμε....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Nefeli_13 στη σχολη γονεων μας ειπαν οτι αν το παιδι πιεστει να καθαρισει απο την πανα θα εχει προβληματα συμεριφορας οπως το να θελει να ειναι συνεχεια σε ηγετικη θεση και αν σφιγγεται να μην κανει τα κακα του αυτο του δημιουργει μια ευχαριστη αισθηση στον πρωκτο που μπορει να του μεινει και να αναζητει αυτη την ευχαριστηση. εμενα ποτε δεν τα κρατουσε αλλα εχω ακουσει για αλλα παιδακια που ενω κανουν τσισα στο γιογιο δεν κανουν κακα. τι να πω, θελει λιγη προσοχη το θεμα αλλα αν ειναι ετοιμο το παιδακι αξιζει μια προσπαθεια.

εμένα στα 3 ήταν έτοιμος....μια βδομάδα μας πήρε το πέρα δώθε στην τουαλέτα και άλλαγμα ρούχων αν και επεσε καλοκαιράκι και φόραγε το σλιπάκι του μονάχα....το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν που καμιά φορά στην αρχή δεν προλάβαινε...και του έφευγαν στα πλακάκια και γλιστρούσε καθώς ερχόταν να μου το πεί και έτρωγε τούμπες:?...(ήταν και χαριτωμένο όμως)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...