Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλησπέρα κορίτσια!

τι είναι η κιστική ίνωση πάλι???πότε γίνεται η εξέταση??

Ούτε γω την έκανα αυτή...αλλά ούτε και στην 1η εγκυμοσύνη.

Σήμερα πήρα τις αιματολογικές και ούρων όλα οκ Δόξα τον Θεό!

Έκανα και την καμπύλη!!είχα πάρει μαζί πολύ παγωμένο νερό και λεμονάκι και υπέθεσα ότι έπινα Μοχίτο χιχιιχιχι

Καλή βγήκε τα αποτελέσματα μου είπε την Δευτέρα!

σε πόσα γραμ γλυκόζης την κάνατε??και πόσες λήψεις?

εγω 100γρ και 4 λήψεις!!!Σουρωτήρι εγινα ...1 λήψη νηστική και 3 ανά μία ώρα!

Άντε μας έμεινε το Doppler στον 8ο και τελειώσαμε:tongue:

Σήμερα ήρθα μετά την εξέταση και από εκείνη την ώρα όλο τρώω,....μιλάμε τα +9 θα γίνουν +19:oops::shock: και όχι τίποτα άλλο θα είμαι βαρελάκι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα!έγω την εξέταση δεν την έκανα σε καμια εγκυμοσυνη μου, δοξα το θεο οι μικρές μεχρι τώρα δεν έχουν καποιο προβλημα...

Βικάκι 2 κορούλες έχεις??(σε έχω ξαναρωτήσει δεν θυμάμαι)δεν έχεις τικεράκι:oops:

και τώρα??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσακια μου! Χρονια Πολλα, Χριστος Ανέστη και του χρονου με τα μπεμπακια αγκαλια!

προσπαθω εδω και 2 μερες να σας γραψω αλλα ολο κατι τυχαινει. προχθες το αγορακι μου εγινε 5 και κερναω γλυκακι!

[ATTACH]1619[/ATTACH]

Δεσποινάκι μου....τσάκωσα ένα γλυκάκι....

Να τον χαίρεσαι τον παίδαρο....γερός και δυνατός για μια ζωή....

Με το καλό το κοριτσάκι σας!!!!!:-)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!θελω να σας ρωτησω κατι (δε θυμαμαι ειλικρινα αν εχει ξανασυζητηθει)...κανατε εξεταση γαι κυστικη ινωση η μονο εγω δεν εκανα???γτ με τρομοκρατησε μια γνωστη μ της οποιας της την επεβαλλαν στην Αθηνα(δε γνωριζω σε ποιον γιατρο πηγαινει) γτ λεει πλεον νοσουν 1 στ 50 παιδια...κ εχω τρελαθει...

και εγω δεν εκανα ουτε στο γιο μου ουτε τωρα που εχω αλλο γιατρο και ειναι και πιο "ψειρας" απο τον αλλο.

pHNqp3.png9S1np2.png

Ξεκινησαμε με τον μικρο εκπαιδευση στην τουαλετα και ειμαι τη μιση μερα σκυμμενη!!! Οι δευτερο-τριτομανουλες σε τι ηλικια το κανατε και ποσο καιρο σας πηρε;

εμενα καθαρισε 26 μηνων. νομιζω μας πηρε 1 μηνα και κατι αλλα ηταν πολυ συνεργασιμος. το βραδυ του εβαζα πανα μεχρι που ειδα οτι ηταν εντελως στεγνη και μετα του την εβγαλα. στην αρχη ειχαμε αρκετα ατυχηματα με τσισακια και 1-2 με κακκακια :tongue:. προσπαθησε λιγο, απλα νομιζω οτι ειναι λιγο μικρος ακομα ο δικος σου. στη σχολη γονεων μας ειπαν να μην προσπαθουμε να τα καθαρισουμε πολυ νωρις(πριν τα 2μιση) γιατι θα εχουν διαφορα προβληματα αλλα αν το παιδι συνεργαζεται ευκολα γιατι να μην το κανεις; καλη επιτυχια!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!Σημερα τελικα πηγα στο σωστο ραντεβου με γιατρο.Ολα καλαμου ειπε,ο μικρος εγινε 750γρ.μεγαλωσαμε!!!για τις συσπασεις με καθησυχασε αρκετα.μου ειπε να μη κουραζομαι πολυ κι αν χρειαστει να πιω κανενα μαγνησιο παραπανω.ο τραχηλος ειναι σχεδον ανεγγιχτος λεει σουπερ.Με ξεαγχωσε πολυ ρε κοριτσια.Απο βδομαδα χαλαρα εξετασουλες τις κλασικες αλλα και θυροειδη και βλεπουμε.Ετσι κι εγω πηγα και πηρα επιπλα καινουρια να φτιαξω καινουρια δωματιο στη κορη μου και μετα να ετοιμασω και το αλλο του μικρου!!!Ουτε εγω εκανα την εξεταση για κυστικη ινωση κοριτσια,ουτε η γιατρος μου τη προτεινε.Οσο για τη πανα εμεις ξεκινησαμε 2,5 ετων και μαλιστα τη ξεκινησανε στον παιδικο και με βοηθησανε παρα πολυ.σε 1 μηνα ειχαμε καθαρισει και απο τη βραδινη πανα και μονο 2 φορες ειχαμε ατυχηματακια.Δεσποινα να το χαιρεσαι το παιδακι σου,πολυχρονο και γερο να ειναι και με το καλο το μωρακι σου!Vanilitsa τη μεγαλη καμπυλη σου εδωσε ο γιατρος?Πικρα μεγαλη λεμε τοσες ωρες.Καλα αποτελεσματα να εχεις.Εγω τη μικρη εκανα,σε 1 ωρα ειχα καθαρισει.

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα κοριτσια!Σημερα τελικα πηγα στο σωστο ραντεβου με γιατρο.Ολα καλαμου ειπε,ο μικρος εγινε 750γρ.μεγαλωσαμε!!!για τις συσπασεις με καθησυχασε αρκετα.μου ειπε να μη κουραζομαι πολυ κι αν χρειαστει να πιω κανενα μαγνησιο παραπανω.ο τραχηλος ειναι σχεδον ανεγγιχτος λεει σουπερ.Με ξεαγχωσε πολυ ρε κοριτσια.Απο βδομαδα χαλαρα εξετασουλες τις κλασικες αλλα και θυροειδη και βλεπουμε.Ετσι κι εγω πηγα και πηρα επιπλα καινουρια να φτιαξω καινουρια δωματιο στη κορη μου και μετα να ετοιμασω και το αλλο του μικρου!!!Ουτε εγω εκανα την εξεταση για κυστικη ινωση κοριτσια,ουτε η γιατρος μου τη προτεινε.Οσο για τη πανα εμεις ξεκινησαμε 2,5 ετων και μαλιστα τη ξεκινησανε στον παιδικο και με βοηθησανε παρα πολυ.σε 1 μηνα ειχαμε καθαρισει και απο τη βραδινη πανα και μονο 2 φορες ειχαμε ατυχηματακια.Δεσποινα να το χαιρεσαι το παιδακι σου,πολυχρονο και γερο να ειναι και με το καλο το μωρακι σου!Vanilitsa τη μεγαλη καμπυλη σου εδωσε ο γιατρος?Πικρα μεγαλη λεμε τοσες ωρες.Καλα αποτελεσματα να εχεις.Εγω τη μικρη εκανα,σε 1 ωρα ειχα καθαρισει.

Όντως super!!!! Καλύτερα δε γινόταν, μπράβο!!!:P

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Βικάκι 2 κορούλες έχεις??(σε έχω ξαναρωτήσει δεν θυμάμαι)δεν έχεις τικεράκι:oops:

και τώρα??

ναι 2 έχω..δεν ξερω με το τικεράκι δεν τα πάω καλά...

η μια είναια 2,5, η άλλη 1 και τώρα το τρίτο αγόρι( η χαρα του μπαμπα :))

εμενα καθαρισε 26 μηνων. νομιζω μας πηρε 1 μηνα και κατι αλλα ηταν πολυ συνεργασιμος. το βραδυ του εβαζα πανα μεχρι που ειδα οτι ηταν εντελως στεγνη και μετα του την εβγαλα. στην αρχη ειχαμε αρκετα ατυχηματα με τσισακια και 1-2 με κακκακια :tongue:. προσπαθησε λιγο, απλα νομιζω οτι ειναι λιγο μικρος ακομα ο δικος σου. στη σχολη γονεων μας ειπαν να μην προσπαθουμε να τα καθαρισουμε πολυ νωρις(πριν τα 2μιση) γιατι θα εχουν διαφορα προβληματα αλλα αν το παιδι συνεργαζεται ευκολα γιατι να μην το κανεις; καλη επιτυχια!

εμένα η πρώτη καθάρισε γυρω στους 18 με 20 μηνες, ήταν πολύ συνεργάσιμη όμως...τώρα για τη βραδυνη νομίζω πιο μετά συνηθως καθαριζουν...και γω ειχα αρκετά ατυχηματακια, αφού ηταν και μικρη..

ναι 2 έχω..δεν ξερω με το τικεράκι δεν τα πάω καλά...

η μια είναια 2,5, η άλλη 1 και τώρα το τρίτο αγόρι( η χαρα του μπαμπα :))

Να σου ζησουν τα παιδακια σου!μπραβο σου παντως και με μικρη διαφορα μεταξυ τους.Προσκυνω κυρια μου!!!Ηρωιδα!!!Να εισαι παντα γερη και δυνατη!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Δεσποινα να χαιρεσαι τον γιο σου, ναναι παντα υγιης και καλοτυχος!

Εγω κοριτσια εκανα την καμπυλη, δεν ηταν τοσο τραγικη οσο φανταζομουν. Ζαχαρονερο ηταν, οκ.. ανεκτο.. Μαλλον επειδη ειμαι και γλυκαντζου το δεχτηκα θετικα:D Αυτο που βαρεθηκα ηταν η διωρη αναμονη στην καρεκλα... Βγηκαν τα αποτελεσματα και δεν εχω διαβητη κυησης! Ολες οι τιμες σουπερ, μονο αυτη του 60λεπτου ηταν στο 180. Δηλαδη ακριβως στο οριο. Μιλησα με γυναικολογο κι ενδοκρινολογο και μου συνεστησαν διατροφη. Οποτε βαλτε με κι εμενα πλεον στο κλαμπ της διατροφης, μιας και πριν σαβουριαζα οτι αμυλουχο εβρισκα μπροστα μου(καθε μερα σοκολατα, ψωμια, μακαρονια...) Και παλι καλα εδειξαν οι εξετασεις να λεμε! Εγω το χα ενα αγχος. Τωρα ολαυτα κομμενα ή εστω μια φορα στο δεκαημερο θα κανω μια παρασπονδια. Ο γιατρος μου προτεινε να επισκεφτω διατροφολογο αλλα δεν ξερω, με κουραζει η ιδεα του ''πρεπει'' και εχω αρνηση να παω. Δε μου το επεβαλλε βεβαια, αλλα μου πε αν θελω να παω για να μου βγαλει εκεινος μια διατροφη που θα περιλαμβανει ολα. Εγω λεω να την κανω μονη μου...

Οσο για την κυστικη ινωση κοριτσια, ειχα κλεισει κι εγω ραντεβου να την κανω πολυ παλια. Την ειχα μονη μου ανακαλυψει, δηλ ο γιατρος δε μου την ειχε αναφερει. Δεν την αναφερουν διοτι δεν ειναι υποχρεωτικη στην Ελλαδα στον προγεννητικο ελεγχο. Κανονικα ομως θα επρεπε... Τελικα δεν πηγα να την κανω ποτε, διοτι επαθα την αποκολληση και δεν το ρισκαρα. Μετα περασε ο καιρος και δεν ειχε νοημα να την κανω. Θα μπορουσε ο αντρας μου να την κανει αλλα το αμελησαμε. Για καποιες μερες ειχα αγχωθει, αλλα ειπα μεσα μου αγχος τελος. Ουτε η πρωτη ειμαι που δεν την κανει, ουτε η τελευταια. Επισης η τρομοκρατια ειναι πολυ ασχημη που κανει καποιος κοσμος και τετοια θακουμε πολλα και ηδη ακουμε. Το θεμα ειναι να ακολουθουμε το ενστικτο μας και να φιλτραρουμε. Εφοσον δεν την εκανες litsa , αν θελεις τοσο πολυ να κανεις, στειλε τον ανδρα σου ή οταν με το καλο γεννησεις, πηγαινε κανε την. Εγω το τελ θα κανω!

Μερ συμφωνω απολυτα μαζι σου πως η περιοδος της εγκυμοσυνης δεν ειναι καθολου μα καθολου ευκολη! Σε οσα εγραψες συμφωνω απολυτα!!

Νεφελη τι ειναι τα μετεγχυ... πως τα ειπες κυτταρα?:rolleyes:

Για βλαστοκυτταρα κι εμεις το σκεφτομαστε, αλλα αυτα που ειπες τι ειναι? Και τι ειναι το βαλιτσακι??

Δεσποινα τι ειναι η σχολη γονεων? Υπαρχει τετοια σχολη?

Κοριτσια πως ξερετε ποτε ειναι η καταλληλη στιγμη για να εκπαιδευεσετε τα παιδακια σας να πηγαινουν μονα τους τουαλετα?

Κοριτσια εμεις τελικα αποφασισαμε να παρουμε απλο καροτσι μετα τη γεννα (οχι πολυμορφικο) και προς ωρας να αγορασουμε καλαθουνα και καθισματακι αυτοκινητου. Τα επιπλα τα παραγγειλαμε και θα περιμενουμε κανα μηνα να μας τα φερουν.

Εχουμε και το κομματι της μετακομισης που δεν ξερουμε ακομα ποτε θα γινει κι αν θα γινει μες στο καλοκαιρι. Προσωπικα δεν το πιστευω να γινει πριν το φθινοπωρο αρα το δωματιακι θα το φτιαξουμε σε αυτο το σπιτι... Αντε και μετα σταθεροτητα που τοσο την θελω!!!

Αυτα απο μενα κοριτσια μου, με τη συναντηση μας τι εγινε?? Δε σας βλεπω θετικες! Βαραινουμε μου φαινεται και βαριομαστε??? Εγω παντως ειμαι ακομα μεσα, απο εσας περιμενω!!

Τα φιλια μου σε ολες!!

tf9Xp3.png

Καλημέρα!!

Μετά από πάρα πολύ καιρό, τουλάχιστον 2 μήνες, παρέλαβα μερικά ακόμα δειγματάκια και είπα να σας ενημερώσω!

Avene: Συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας http://www.eau-thermale-avene.gr/epikoinoniste-mazi-mas ή http://www.avene.it/gr_GR/contact ή τηλεφωνείτε στο 2107715353 ή στέλνετε mail στο [email protected] και ζητάτε δείγματα βρεφικών καλλυντικών. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε εγγραφή και διάγνωση για να σας αποστείλουν δείγματα.

Sinomarin: Συμληρώνετε τη φόρμα http://www.gerolymatos-otc.gr/contact.htm και ζητάτε να σας στείλουν δείγματα από το φυσιολογικό ορό sinomarin.

MamBaby: Αφού κάνετε εγγραφή στο club, ζητάτε να σας στείλουν δείγματα εδώ http://www.mambaby.com/gr/schetika-me-ti-mam/epikoinonia/

Δέσποινα, όταν λες ότι "θα έχουν διάφορα προβλήματα" τι εννοείς; Αποφάσισα να το ξεκινήσω με έναν πολύ παράδοξο τρόπο... Είχε πάνω από μήνα που ξυπνούσε στις 6.00-6.30 (αντί 7.00). Στην αρχή λέγαμε ότι μόλις αλλάξει η ώρα θα στρώσει αλλά τίποτα! Πώς έρχεται η συζήτηση και το λέω στην πεθερά μου και μου λέει "Να δεις που είναι έτοιμος να κόψει την πάνα! Έτσι έκανε και ο πατέρας του!". Ναι καλά λέω από μέσα μου αφού ξυπνάει με μια πάνα 100 κιλά!!! Το Πάσχα όμως στο χωριό τον αφήσαμε στην πεθερά μου κάποια βράδια και παρατήρησε ότι την ώρα που ξυπνούσε κλαίγοντας ήταν εντελώς στεγνός και μόλις τον έπαιρνε αγκαλιά γέμιζε την πάνα σε χρόνο dt! Διάβασα ότι το να μένει στεγνός όλη νύχτα είναι πολύ τρανταχτό σημάδι ότι είναι έτοιμος για εκπαίδευση τουαλέτας, τουλάχιστον σωματικά γιατί συναισθηματικά δεν τον βλέπω... Έτσι είπα να το δοκιμάσω μόλις γυρίσαμε σπίτι! Το συζήτησα με την παιδίατρο και μου είπε ότι όντως είναι μικρός και θα μας πάρει αρκετούς μήνες αλλά εφόσον βλέπω σημάδια ότι είναι έτοιμος και αντέχω, να το δοκιμάσω! Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα έχω υπομονή και αντοχές γιατί πλένω καθημερινά τουλάχιστον 4 βρακάκια, 4 παντελόνια και μερικά ζευγάρια κάλτσες!!!! Ίσως όταν ανοίξει ο καιρός να είναι πιο εύκολο που θα τον έχω να κυκλοφορεί μόνο με το βρακάκι!

Λίτσα, εγώ είχα κάνει εξέταση για κυστική ίνωση πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη. Η αλήθεια είναι ότι οι γιατροί στην Ελλάδα δεν την θεωρούν απαραίτητη, αν και θα έπρεπε να είναι στο πλαίσιο του προγεννητικού ελέγχου... Αν είναι να σε φάει το άγχος, καλύτερα να πας να την κάνεις να ξενοιάσεις!

Για τα βλαστοκύτταρα μπορείτε να διαβάσετε πολλά ενδιαφέροντα εδώ: http://hcbb.bioacademy.gr/ Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη εκμετάλλευση στο θέμα και θέλει πολύ καλή ενημέρωση πριν αποφασίσει κανείς τι θα κάνει με τα βλαστοκύτταρα. Σε γενικές γραμμές, το αίμα από τον ομφάλιο λώρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολύ σοβαρών ασθενειών αλλά δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το αίμα του ίδιου του ασθενούς και άρα πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης. Τα μεσεγχυματικά κύτταρα είναι στην ουσία ένα κομμάτι από τον ομφάλιο λώρο και χρησιμοποιείται για πολύ πιο απλές θεραπείες προς το παρόν και το παιδί θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δικά του κύτταρα και όχι κάποιου δότη. Εμείς λοιπόν αποφασίσαμε να κάνουμε δωρεά το ομφαλοπλακουντιακό αίμα και να φυλάξουμε τα μεσεγχυματικά κύτταρα αν και προς το παρόν είναι πολυτέλεια, στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις... Αν τελικά αποφασίσετε για δωρεά, θα πρέπει να παρακολουθήσετε την ενημέρωση της Ελληνικής Τράπεζας Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος, να παραλάβετε τον εξοπλισμό και να επιστρέψετε το υλικό μόνοι σας. Είναι λίγο ταλαιπωρία αλλά θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο αν είναι να σώσουμε μια ζωούλα!

Αξίζει αν θέλετε να δείτε και αυτό το βίντεο http://www.exandasdocumentaries.com/documentaries/bysubject/world-economy/%CE%92%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

καλή εβδομάδα να έχουμε ....αντε και με το καλό να μας έρθει ο ΜΑΙΟΣ!!!!!!!:P

Nefelaki 14 εγω είμαι μέσα για όποτε θελήσουμε....θέλετε Σάββατο πρωί???που θα μπορούμε όλες >????

Nefeli13 πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες είσαι αστέρι!!!!!!!!!!Ευχαριστούμε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα!!

Νεφελη πολυ χρησιμες οι συμβουλες σου! Σευχαριστουμε πολυ! Αυτα που εστειλες θα καθησω να τα μελετησω με τον ανδρα μου!

Βανιλιτσα Σαββατα πρωι εγω εχω δουλεια και τελειωνω στις 6.. Μπορεις/Μπορειτε απογευμα? Στις 7 ας πουμε? Και Κυριακη επισης πρωι μπορω! Τι λες/λέτε?

Κοριτσια εμενα απο εταιρειες μου εχουν στειλει ως τωρα οι

kite

pharmasept

planet

Το βαλιτσακι απο care direct (μου το εδωσαν στο μαιευτηριο)

προδερμ

στο motherbaby μου εκαναν δωρο μαξιλαρι θηλασμου

everyday

sanilady

Επισης βρηκα σε προσφορα 250 τεμαχια πανες LIBERO με 24 ευρω στα μεγεθη 1 και 2 και τις πηρα. Προσφορα απο το mynewbaby.gr (Τηλεφωνηστε να δειτε αν ισχυει ακομα)

Δεν εχω ιδεα απο πανες αλλα ειπα να ξεκινησω να παιρνω διαφορες μαρκες και να το παω πειραματικα. Αλλωστε τα μωρακια μας, λερωνονται αποτι ενημερωθηκα τουλαχιστον 8 φορες ημερησιως και θελουν αλλαγμα συνεχως.

Και περιμενω και αλλα. Αποτι με ενημερωνουν, μπορει να παρει και διμηνο. Και μερικες φορες τα στελνουν μετα την ΠΗΤ.

Μερικα κουπονια της προδερμ τα εξαργυρωσα ηδη γιατι ληγουν σχετικα συντομα. Πηρα σαμπουαν-αφρολουτρο βρεφικο, απορρυπαντικο και μαλακτικο και ενυδατικη. Ο ανδρας μου με λεει παλαβη που απο τωρα αγοραζω τετοια :D Αλλα δε με νοιαζει :D Εγω εχω καταχαρει και τα χω στολισει στο μπανιο:D

Επισης αγορασα πετσετες μπανιου ροζ, πατακι μπανιου ροζ, μπουρνουζι ροζ και βρηκα τσαντακι καλλυντικων ροζ και το στολισα κι αυτο στο μπανιο. Μεχρι και τα χαρτια υγειας τωρα πια ροζ τα παιρνω. Μπορει ναμαι λιγο παλαβη τελικα. :D

Aλλα δε με νοιαζει :D

tf9Xp3.png

Κοριτσια καλησπέρα! Έχουμε πέσει λιγο απ ότι βλέπω! Να κανονίσουμε επιτέλους αυτή τη συνάντηση. Για μένα το Σάββατο αυτο ειναι λιγο δύσκολο λόγω γιορτών. Αλλα όποτε κανονίστε εγω θα το προσπαθήσω!

Nefeli να σου πω δεν κανεις άσχημα. Εγω που δεν εχω στείλει πουθενά δεν θα προλάβω να λάβω τιποτα. Θα κανω πάντως απο αρχές Μαΐου μια προσπαθεια. Εμείς κλείσαμε χρώματα για το δωμάτιο. Γύρω στις 5-6 Μαΐου θα έρθει ο άνθρωπος να το βάψει. Νομίζω θα γίνει φανταστικό! Και εγω τελικά δεν κρατιέμαι.. Τέλος Μαΐου φοβάμαι ότι το δωμάτιο θα ειναι έτοιμο.

Κοριτσια να κανω μια ανόητη ερώτηση. Για το μαιευτηριο τι ρουχα? εννοώ νυχτικιάς ή πιτζάμα εγκυμοσυνης? Δηλαδή όταν γεννήσουμε θα φοβάμαι τα ίδια νούμερα που φορούσαμε στον 9ο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...