Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Ευτυχως χωραω ακομα στα ρουχα μου!! Φορμες, φουτερ και κολαν με φαρδιες μπλουζες για τα "επισημα"!! Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ηθελα να αγορασω τιποτα εγκυμοσυνης κι ετσι κοιταω να βολευτω και τωρα με αυτα που εχω για να μην κανω περιττα εξοδα και στοιβαζω αχρηστα ρουχα στις ντουλαπες... Α δε σας ειπα, εχω παρει 9 κιλα!!!!!

Μην το αφηνεις πολυ, ειδικα για τα επιπλα γιατι μπορει να χρειστουν πανω απο μηνα για να στα φερουν!!

Εχετε σκεφτει για τα βλαστοκυτταρα;

Προχθές μου ήρθε φλασιά για το θέμα των βλαστοκυττάρων και σκοπεύω να το συζητήσω μα τον γιατρό στο επόμενη ραντεβού. Είναι κ το κόστος ένα θέμα βέβαια.

Για το χειμώνα είχα αγοράσει κάποια ρούχα τώρα όμως που καλοκαιριάζει σιγά σιγά υποχρεωτικά πρέπει να αγοράσω μερικά γιατι δεν μπαίνω στα προ εγκυμοσύνης. Ήταν ήδη στενά , πόσο μάλλον τώρα.

Έριξα μια ματιά στα h & m αλλά δεν μου άρεσε κάτι.

Θέλω shopping therapy επειγόντως.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Εμενα γενικα δε μου αρεσουν τα εγκυμοσυνης... Οσα ρουχα αγορασα ηταν ενα νουμερο μεγαλυτερο στις μπλουζες και 3-4 νουμερα μεγαλυτερο στα παντελονια! Δεν τα ξαναφορεσα αλλα ενιωθα πολυ ωραια οταν φορουσα κανονικα ρουχαλακια!!! Μονο θηλασμου πηρα νυχτικακια, μπλουζες και σουτιεν και αξιζε τον κοπο γιατι τα χρησιμοποιησα αρκετους μηνες!

Εμεις λεμε να κανουμε δωρεα τα βλαστοκυτταρα και να φυλαξουμε μονο τα μεσεγχυματικα κυτταρα, οπως ειχαμε κανει και στον μεγαλο μας! Απλα πρεπει να παρακολουθησω παλι την ενημερωση και να παραλαβω το βαλιτσακι....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Εμενα γενικα δε μου αρεσουν τα εγκυμοσυνης... Οσα ρουχα αγορασα ηταν ενα νουμερο μεγαλυτερο στις μπλουζες και 3-4 νουμερα μεγαλυτερο στα παντελονια! Δεν τα ξαναφορεσα αλλα ενιωθα πολυ ωραια οταν φορουσα κανονικα ρουχαλακια!!! Μονο θηλασμου πηρα νυχτικακια, μπλουζες και σουτιεν και αξιζε τον κοπο γιατι τα χρησιμοποιησα αρκετους μηνες!

Εμεις λεμε να κανουμε δωρεα τα βλαστοκυτταρα και να φυλαξουμε μονο τα μεσεγχυματικα κυτταρα, οπως ειχαμε κανει και στον μεγαλο μας! Απλα πρεπει να παρακολουθησω παλι την ενημερωση και να παραλαβω το βαλιτσακι....

Θα συμφωνήσω, είναι χάλια. Βρήκα όμως τον χειμώνα 3 κολαν και με καταβόλεψαν. Και μπλούζες από κανονικό μαγαζί ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Δεν έχω υπόψιν για τα κύτταρα που λες.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Γεια σας κοριτσια...πραγματικα πλεον πιστευω πως ο καιρος θα κυλαει πολυ αργα οπως κυλουσε στο πρωτο τριμηνο...το δευτερο κυλησε πιο γρηγορα αλλά τωρα που μπηκαμε στο τριτο νομιζω θα κυλαει βασανιστικα αργα...

Σημερα εψαχνα για ρουχα καθως απελπιστηκα που πλεον δε με κανει τιποτα απο τα ρουχα μου καθως κ ουτε οτιδηποτε πιο ανετο ειχα παρει κ ειναι χειμωνιατικο....οσα εχω κοιταξει εγκυμοσυνης δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλά τα θεωρω υπερβολικα κλασσικα χωρις ιχνος στυλ... τζην δοκιμασα στα h&m κ ειλικρινα απορω γιατι εχουν εγκυμοσυνης skinny? για να νιωθεις σαν ζορισμενος λουκουμας; Γενικα απελπιστηκα....εχω παρει ηδη 13-14 κιλα....

Το δωματιο εμας ειναι ετοιμο , εγινε πολυ ομορφο , και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τη κουνια κ το καροτσι που πηρα...τωρα μενει να οργανωσουμε λιγο τα πραγματα που θα παρουμε μαζι μας...αν εχετε κατι κατα νου οι ηδη μανουλες που δεν ειναι στα κλασσικα που πρεπει να εχουμε, να μας πειτε...

Εγω εχω καμπυλη την αλλη βδομαδα κ γιατρο επισης...συσπασεις νιωθω κανα 2 φορες μεσα στη μερα...ενα ξαφνικο τραβηγμα-πετρωμα...ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος....μαγνησιο κ ολα καλα...

8LVMp3.png

Vicki όπως φαίνεται όλες έχουμε τα ίδια συμπτώματα και μαλλον δεν θα ειναι τυχαίο. Κ εγω παίρνω μαγνήσιο (2 μεσημέρι 2 απόγευμα) και ουτροτζεσταν. Όντως βοηθούν πολυ! Καταλαβαίνω ότι ειναι πολυ δύσκολο με δυο παιδιά να ξεκουράζεσαι όμως αφού πρέπει να το κανεις. Τουλάχιστον τεμπελιασε όσο μπορείς!

Το tickeraki εχει πάλι κολλήσει!

αυτό προσπαθω να κάνω, αλλά όσο το δυνατον γινεται...:)

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια...πραγματικα πλεον πιστευω πως ο καιρος θα κυλαει πολυ αργα οπως κυλουσε στο πρωτο τριμηνο...το δευτερο κυλησε πιο γρηγορα αλλά τωρα που μπηκαμε στο τριτο νομιζω θα κυλαει βασανιστικα αργα...

Σημερα εψαχνα για ρουχα καθως απελπιστηκα που πλεον δε με κανει τιποτα απο τα ρουχα μου καθως κ ουτε οτιδηποτε πιο ανετο ειχα παρει κ ειναι χειμωνιατικο....οσα εχω κοιταξει εγκυμοσυνης δεν ξερω αν συμφωνειτε αλλά τα θεωρω υπερβολικα κλασσικα χωρις ιχνος στυλ... τζην δοκιμασα στα h&m κ ειλικρινα απορω γιατι εχουν εγκυμοσυνης skinny? για να νιωθεις σαν ζορισμενος λουκουμας; Γενικα απελπιστηκα....εχω παρει ηδη 13-14 κιλα....

Το δωματιο εμας ειναι ετοιμο , εγινε πολυ ομορφο , και ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τη κουνια κ το καροτσι που πηρα...τωρα μενει να οργανωσουμε λιγο τα πραγματα που θα παρουμε μαζι μας...αν εχετε κατι κατα νου οι ηδη μανουλες που δεν ειναι στα κλασσικα που πρεπει να εχουμε, να μας πειτε...

Εγω εχω καμπυλη την αλλη βδομαδα κ γιατρο επισης...συσπασεις νιωθω κανα 2 φορες μεσα στη μερα...ενα ξαφνικο τραβηγμα-πετρωμα...ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο γιατρος....μαγνησιο κ ολα καλα...

με τα κιλά μην αγχωνεσαι τόσο..και γω συν 9-10 είμαι σιγουρα και πρέπει την άλλη εβδομάδα να πάω να ψωνισω κάτι και να αρχισω να παίρνω και καμια νυχτικιά...

zzouzou και εμενα ειναι χαμηλα η κοιλια. δεν μου εχει πει κατι ο γιατρος και αυτο εχει σημασια και οχι οτι λενε οι αλλοι. και στο γιο μου τα ιδια μου λεγανε οτι ειναι χαμηλα η κοιλια και θα γεννησω γρηγορα και τελικα γεννησα στις 40w2d με προκληση!

vickiflower ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις αλλο με τις συσπασεις. αργησε παντως να σου δωσει μαγνησιο,ε; ο μπεμπης τελειος, 1200!

Nefeli2014 δειγματακια μου εστειλαν μονο απο frezyderm και targetpharma. περιμενω πολλα ακομα, αντε να δουμε!

Νικολετα μια χαρα ο μπεμπης σου. οσο για τη θεση που παιρνει και εμενα με ενοχλει μερικες φορες.

αχ κοριτσια με ποναει η πλατουλα μου και κουραζομαι πολυ ευκολα στο περπατημα. και εμενα σληραινει η κοιλια καπου καπου για λιγα δευτερολεπτα και επισης μου κοβεται η ανασα. ουφ,ουφ! εχω και δυσκοιλιοτητα αλλα σωθηκα με τα δαμασκηνα!

ναι , ο μπέμπης είναι αρκετα μεγάλος γι αυτο δεν μπορώ να κουνηθω, όντως με το μαγνησιο άργησε...

Καλημέρα κοριτσια!

Βλέπω όλες φτιάχνετε δωματιακια! Άντε να μπουν τα μωράκια μας μέσα! Σήμερα ήμουν στο Ιασω. Στην αίθουσα αναγγελιών γινόταν χαμός και παρατηρούσα. τωρα ανυπομονώ περισσότερο... Did έχεις δίκιο. Τα εγκυμοσυνης ειναι κάπως άχαρα. Αλλα να πω την αλήθεια δεν εγω δεν εχω και τόση διάθεση να καλοντυθω. 😏. Εχω πάρει και παντελόνια εγκυμοσυνης αλλα αυτή η ζώνη με τρελαίνει. Δεν τα αντέχω. Όποτε κυκλοφορώ με τις φόρμες και ειμαι και άνετα. Απορώ ποτε θα επανέλθω στα κανονικά μου κιλα και αν θα ειμαι ποτε όπως πριν.

Το θέμα των βλαστοκυττάρων με απασχολεί και εμένα. Εσείς τι θα κάνετε?

Επίσης όσες έχετε κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού ή όσες θα κάνετε ενημερώστε και εμάς αν τελικά νομίζετε ότι θα σας βοηθήσουν. Η μαία μου λέει ότι δεν ειναι απαραίτητα χρήσιμα. Αν θα βοηθηθεις εξαρτάται και απο τον άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση θα της απαντήσω μετα τις 32 εβδομαδες.

Κοριτσια πολλές απο εσάς σιγά σιγά θα μπείτε στην 30η εβδομάδα. Μου φαίνεται μεγάλο μαξιλαράκι! Και θα γνωρίζετε πλέον ότι και αν γεννησετε (χτυπά ξύλο) τα μωρά σας θα ειναι καλά! Άντε και να προχωράμε και οι υπόλοιπες!

Όσο για τις συσπασεις ο γιατρός μου είπε ότι αν έχεις μια μέρα πολλές δεν εγινε τιποτα. Προφανώς θα έχεις κουραστεί. Αν συνεχίζει τότε ειναι θέμα. Και κυρίως να μην πονάνε!

καλησπερα κοριτσια!!!θελω να σας ρωτησω κατι (δε θυμαμαι ειλικρινα αν εχει ξανασυζητηθει)...κανατε εξεταση γαι κυστικη ινωση η μονο εγω δεν εκανα???γτ με τρομοκρατησε μια γνωστη μ της οποιας της την επεβαλλαν στην Αθηνα(δε γνωριζω σε ποιον γιατρο πηγαινει) γτ λεει πλεον νοσουν 1 στ 50 παιδια...κ εχω τρελαθει...

71i9p3.png

καλησπερα κοριτσια!!!θελω να σας ρωτησω κατι (δε θυμαμαι ειλικρινα αν εχει ξανασυζητηθει)...κανατε εξεταση γαι κυστικη ινωση η μονο εγω δεν εκανα???γτ με τρομοκρατησε μια γνωστη μ της οποιας της την επεβαλλαν στην Αθηνα(δε γνωριζω σε ποιον γιατρο πηγαινει) γτ λεει πλεον νοσουν 1 στ 50 παιδια...κ εχω τρελαθει...

litsa_xoylio πραγματικα μην αφηνεις να σε τρομοκρατει ο καθενας....ουτε εγω το εχω ακουσει αν κ εχει ξαναγινει νομιζω συζητηση για το θεμα εδω, ουτε ο γιατρος με ειπε κατι ουτε εχω ακουσει κατι ποτε...μας εχουν βαλει σε μια τρελη νοοτροπια εξετασεων και παλι εξετασεων και βγαζουμε μια εγκυμοσυνη μεσα στο αγχος.....ηρεμησε, ολα καλα θα ειναι...:D

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρός μου δεν μου είχε πει τίποτα.. Πριν μείνω έγκυος έβαλα όμως τον άντρα μου να κάνει την εξεταση γιατί μάθαμε μέσα στο καλοκαίρι οτι το μωρό γνωστών μας γεννήθηκε με κυστικη ίνωση.. Ο άντρας μου την έκανε στο Λαϊκό που ελέγχουν 80% των μεταλλάξεων και είχε ένα γονίδιο.. Όποτε την έκανα και εγώ στο Χωρεμειο που ελέγχουν το 95% και δεν είχα κάποιο γονίδιο... Η όλη ιστορία μας στοίχισε 520?...

Πάντως μην ανησυχείς γιατί οι περισσότεροι γιατροί δεν ζητούν την εξέταση...

Καλημέρα κοριτσια!

Βλέπω όλες φτιάχνετε δωματιακια! Άντε να μπουν τα μωράκια μας μέσα! Σήμερα ήμουν στο Ιασω. Στην αίθουσα αναγγελιών γινόταν χαμός και παρατηρούσα. τωρα ανυπομονώ περισσότερο... Did έχεις δίκιο. Τα εγκυμοσυνης ειναι κάπως άχαρα. Αλλα να πω την αλήθεια δεν εγω δεν εχω και τόση διάθεση να καλοντυθω. 😏. Εχω πάρει και παντελόνια εγκυμοσυνης αλλα αυτή η ζώνη με τρελαίνει. Δεν τα αντέχω. Όποτε κυκλοφορώ με τις φόρμες και ειμαι και άνετα. Απορώ ποτε θα επανέλθω στα κανονικά μου κιλα και αν θα ειμαι ποτε όπως πριν.

Το θέμα των βλαστοκυττάρων με απασχολεί και εμένα. Εσείς τι θα κάνετε?

Επίσης όσες έχετε κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού ή όσες θα κάνετε ενημερώστε και εμάς αν τελικά νομίζετε ότι θα σας βοηθήσουν. Η μαία μου λέει ότι δεν ειναι απαραίτητα χρήσιμα. Αν θα βοηθηθεις εξαρτάται και απο τον άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση θα της απαντήσω μετα τις 32 εβδομαδες.

Κοριτσια πολλές απο εσάς σιγά σιγά θα μπείτε στην 30η εβδομάδα. Μου φαίνεται μεγάλο μαξιλαράκι! Και θα γνωρίζετε πλέον ότι και αν γεννησετε (χτυπά ξύλο) τα μωρά σας θα ειναι καλά! Άντε και να προχωράμε και οι υπόλοιπες!

Όσο για τις συσπασεις ο γιατρός μου είπε ότι αν έχεις μια μέρα πολλές δεν εγινε τιποτα. Προφανώς θα έχεις κουραστεί. Αν συνεχίζει τότε ειναι θέμα. Και κυρίως να μην πονάνε!

Και εγώ τις περισσότερες συσπάσεις τις κάνω όταν κουράζομαι πολύ... Ευτυχώς δεν πονάνε... Δεν μπορώ να μείνω και καθόλου στο κρεβάτι... Πλησιάζουν και οι εξετάσεις στα σχολεία και θα ειμαι στο φροντιστήριο ατέλειωτες ώρες.. Απορώ αν θα καθίσω καθόλου στο σπίτι πριν γεννήσω...

Και εγώ την έκανα γιατί μου την πρότεινε η γιατρός μου, οπότε αν στο βάλει στο μυαλό δύσκολα παίρνεις την απόφαση να μην το κάνεις. Εγώ τελικά είχα κάποιο μεταλλαγμένο γονίδιο έτσι την έκανε κ ο άντρας μου όπου ευτυχώς ήταν αρνητικός. Μην ανυσηχείς πάντως, το ποσοστό που σου είπαν δεν νομίζω ότι ισχύει, και να έχουν κ οι δύο γονείς τη μετάλλαξη κ πάλι οι πιθανότητες είναι λίγες. Βγάλε το από το μυαλουδάκι σου.....μια χαρά είναι το μωράκι σου!!! Μην κάνεις τέτοιου είδους συζητήσεις κοριτσάκι μου κ σε επηρεάζουν.....εγώ τις αποφεύγω γιατί επηρεάζομαι πολύ εύκολα!!!!! :P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Litsa και εγω την έκανα την εξέταση επειδή μου το πρότεινε ο γιατρός μου. Ωστόσο μην αφήνεις τον καθένα να σε τρομοκρατεί γιατί έτσι γινόμαστε όλοι γιατροί. Άλλωστε νομίζω η πλειοψηφία των εγκύων δεν την κάνουν, μην συζητήσω για τις προηγούμενες γενιές.. Δεν υπήρχε καν σαν ιδέα. Σε καταλαβαίνω όμως γιατί και εγω αγχώνομαι γενικώς και για πολυ πιο ασήμαντα πράγματα. Εφόσον ο γιατρός σου δεν σε έβαλε να την κανεις διέγραψε το απο το μυαλό σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...