Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Αχ Νεφέλη και να ήταν μόνο η λεκάνη.... Δεν εχω βοήθεια... Ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες και τον λυπάμαι, η μαμά μου το ίδιο και στεναχωριέται που δεν μπορεί να βοηθήσει και η πεθερά μου κάθεται αλλα έχει να πατήσει το πόδι της στο σπίτι απο τα Χριστούγεννα...

Καταλαβαινω...Προσπαθησε να μην κανεις πολλα. Και δυο μπουγαδες λιγοτερες δεν εγινε και κατι. Και λιγο ναταφησεις το σπιτι παλι δεν εγινε κατι... Θα σε βοηθα ο αντρας σου οποτε μπορει... Λιγος καιρος εμεινε αλλωστε. Οσο για την πεθερα, σκεψου πως μπορει ναναι και καλυτερα που δεν ερχεται:-P

Κι εγω τελευταια βλεπω κατι εφιαλτες, οχι με γεννα, αλλα διαφορετικους. Το αγχος μας φταιει....

Εγω κοριτσια παλι πρωινη σημερα. Πγα στη λαικη, μου λεει μια κυρια ''κοριτσακι?'' Λεω ναι! Μου λεει ''φαινεται'' Λεω απο που? Απο το σχημα? Μου λεει '' οχι μονο, αλλα δεν εχεις παρει πολλα κιλα, ποσα εχεις παρει? 7-8? (Και δεν με ηξερε πιο πριν) Εκει πεθανα στα γελια... Μολις της ειπα, σοκαριστηκε! Μου λεει ελα ξανα μετα με το μωρο να σε δω οταν τα χασεις, γιατι σιγουρα θα τα χασεις!!

Παντως σα να αναπτερωθηκα... Δηλάδη αυτο που μου ειπε μου φτιαξε τη διαθεση :D

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια κι απο μενα.Εγω ετοιμαζομαι να παω για γιατρο και πραγματικα εχω αγχος για το θεμα των συσπασεων,γιατι παλι χθες ειχα αρκετες.Θα δειξει...steviv τι ωραια που τελειωνετε το δωματιο.Αντε με το καλο βρε κοριτσι.Εμεις ειμαστε στην αρχη ακομη.κι εγω τον αντρα μου τον εχω χωσει για τα καλα κοριτσια.τι να κανει ο καημενος.και ανεχεται και τα νευρα κροσια.πολλα νευρα ρε κοριτσια.ειναι καιρος να τσεκαρω και θυροειδη γιατι αυτος τα κανει κατι τετοια....

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα και απο εμένα!

Μωλο μαλλον θα χρειάζεσαι ξεκούραση. Δεν μπορείς να κάτσεις μια ημερα ολόκληρη στο κρεβάτι ώστε να δεις πως θα παει; Δεν θυμάμαι αν έχεις παιδάκια. Πάντως σε κάθε περίπτωση ξεκουράσου!

Litsa για εμένα οποίος είπε ότι η περίοδος της εγκυμοσυνης ειναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος της γυναίκας είπε ψέμματα! Ναι μεν είσαι ευτυχισμένος που κουβαλάς αυτο το δώρο Θεού μέσα σου αλλα η αγωνία, τα άγχη και η ταλαιπωρία ειναι απίστευτη. Γι αυτο άλλωστε ειναι ευχή το "καλή λευτεριά"!

Εφιάλτες εχω κ εγω! Οχι με γέννες αλλα γενικά. Αν την προηγούμενη ειδικά εχω κοιμηθεί αρκετά και δεν ειμαι κουρασμένη βλέπω τα πιο κουλά!

Steviv πάλι καλά να λες! Αν ερχόταν τότε σίγουρα θα έψαχνες την ησυχία σου! Δεν πειράζει άσε το σπιτάκι σου και λιγο βρωμικο. Θα τα καθαρίσετε αργότερα!

Nefeli εγω δεν εχω κάνει απολύτως τιποτα. Και αν λες ότι δεν πολυασχολουνται δεν με βλέπω. Εγω μέσα Μαΐου θέλω να βάψω το δωμάτιο! Εχω πάρει την πάντα όποτε περίπου ξέρουμε τα χρώματα. Και μετα αρχές Ιουνίου θα φτιάξω δωμάτιο και αργότερα βαλίτσα. Μέσα στη ζέστη θα ψοφήσουμε!

Ο καιρός εχει κάπως κολλήσει κοριτσια. Αυτός ο Απριλης ειναι τεράστιος...

καλημέρα στην πιο όμορφη παρεούλα!!!

stevi μου γλυκό μου κορίτσι.....ούτε εμένα πατάει το ποδαράκι της αλλα και όταν το πατάει στρογγυλοκάθεται στον καναπέ και περιμένει το καφεδάκο της....αλλά καλήτερα γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη που δήθεν βοηθούσε όλο από πίσω της ήμουν γιατί όλο ρώταγε...αυτό που να το βάλω...αυτό που να το αφήσω...(χειρότερα κουραζόμουν)!!!

Συμπέρασμα: συμφωνούμε με το litsaki!!!

μώλο και γω έχω νευράκια μανταλάκια και κλάματα στο τσεπάκι γι΄αυτό και σήμερα μαζί με τις αιματολογικές έδωσα και για θυρεοειδή.

Μη νομίζεις έχουμε και τα θηριάκια μας που βοηθάνε σε αυτό !!!

Και ναι M-er θα συμφωνήσω μαζί σου.....Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ!!!!!!!!!

Εγώ το δωμάτιο της μπουμπούς μου λέω να το βάψουμε ροζ με καφέ....και με ένα δενδράκι στην μια πλευρά!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

stevi μου γλυκό μου κορίτσι.....ούτε εμένα πατάει το ποδαράκι της αλλα και όταν το πατάει στρογγυλοκάθεται στον καναπέ και περιμένει το καφεδάκο της....αλλά καλήτερα γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη που δήθεν βοηθούσε όλο από πίσω της ήμουν γιατί όλο ρώταγε...αυτό που να το βάλω...αυτό που να το αφήσω...(χειρότερα κουραζόμουν)!!!

Χαχαχα! Αυτό κάτι μου θυμίζει. Ή άστο εκεί που το βρήκες ή βάλτο χριστιανή μου σε μια γωνιά να τελειώνουμε!

καλημερα κοριτσακια μου! Χρονια Πολλα, Χριστος Ανέστη και του χρονου με τα μπεμπακια αγκαλια!

προσπαθω εδω και 2 μερες να σας γραψω αλλα ολο κατι τυχαινει. προχθες το αγορακι μου εγινε 5 και κερναω γλυκακι!

post-25620-1482544090058_thumb.jpg

pHNqp3.png9S1np2.png

zzouzou και εμενα ειναι χαμηλα η κοιλια. δεν μου εχει πει κατι ο γιατρος και αυτο εχει σημασια και οχι οτι λενε οι αλλοι. και στο γιο μου τα ιδια μου λεγανε οτι ειναι χαμηλα η κοιλια και θα γεννησω γρηγορα και τελικα γεννησα στις 40w2d με προκληση!

vickiflower ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις αλλο με τις συσπασεις. αργησε παντως να σου δωσει μαγνησιο,ε; ο μπεμπης τελειος, 1200!

Nefeli2014 δειγματακια μου εστειλαν μονο απο frezyderm και targetpharma. περιμενω πολλα ακομα, αντε να δουμε!

Νικολετα μια χαρα ο μπεμπης σου. οσο για τη θεση που παιρνει και εμενα με ενοχλει μερικες φορες.

αχ κοριτσια με ποναει η πλατουλα μου και κουραζομαι πολυ ευκολα στο περπατημα. και εμενα σληραινει η κοιλια καπου καπου για λιγα δευτερολεπτα και επισης μου κοβεται η ανασα. ουφ,ουφ! εχω και δυσκοιλιοτητα αλλα σωθηκα με τα δαμασκηνα!

pHNqp3.png9S1np2.png

κοριτσια εγω εχθες ειχα ραντεβου για υπερηχο. το αγορακι ειναι 1000 γρ, και τα κοριτσακια απο 840 το καθενα, ειμαι 26 εβδ. για τις συσπασεις μου ειπε οτι αφου ο τραχηλος ειναι καλος (ηταν 2.5 εκ) (την προηγ φορα πριν 5-6 εβδ ηταν 2.2, κ μου ειχε πει να μεινω σπιτι) να μην ανησυχω καθολου. παιρνω βεβαια τροφοκαρτ 2 πρωι 2 βραδυ, ουτροτζεσταν 3 την ημερα, και μου ειχεδωσει κ βολταρεν υποθετα 1/ημ για 5 ημερες (τα σταματησα σημερα). και φυσικα ξεκουραση για τις συσπασεις! προσοχη τα βλταρεν μεχρι την 28η εβδ, μετα κλεινουν το βοταλλειο πορο του μωρου!

εγω δεν εχω φτιαξει ουτε δωματιο ουτε βαλιτσα ουτε τιποτα. θελω να περασει λιγος καιρος ακομα να σιγουρευτω...

πολλα φιλια σε ολες!

Καλα κοριτσια δε θα πιστεψετε τι επαθα σημερα.Πηγα γιατρο αλλα το ραντεβου ειναι για αυριο!!!καλα μιλαμε και τα μυαλα στα καγκελα...εντωμεταξυ γινοτανε χαμος απο κοσμο οποτε δε μπορουσε να με βαλει σφηνα και εφυγα ΚΥΡΙΑ οπως πηγα.Αααααχ παει ενα μυαλο ειχα παει κι αυτο....

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια! Χρονια πολλα!!! Ειχαμε παει στο χωριο του αντρα μου για Πασχα και σας εχασα...

Να καλωσορισω τις καινουργιες της παρεας!

Δεσποινα να χαιρεσαι το αγορακι σου!!

Νεφελη ειχα παρει ενα παρομοιο φορεμα απο bsb και το εβαλα σε 3 γαμους προπερσι και λεω να το βαλω και φετος που εχω ενα τον Ιουνιο κι ενα τον Ιουλιο. Να πας ομως και h&m να ριξεις μια ματια! Εχει ωραια εγκυμοσυνης και μετα για το θηλασμο. Εγω απο κει ειχα παρει νυχτικα θηλασμου που ομως ειχαν τη δαντελιτσα τους, ηταν εφαρμοστα κι ενιωθα λιγο γυναικα μεσα στο μαυρο χαλι μου!!

Εγω εχω ανοιξει πολλες δουλειες κι εχω ξεπατωθει!! Σημερα τελειωσα τις ντουλαπες, εχω παραγγειλει κουρτινες για το παιδικο και περιμενω να κανονισουμε για βαψιμο κι αμεσως μετα να ξεκινησω γενικη. Ελπιζω μεχρι τελος Μαιου να ειναι ετοιμο το σπιτι! Απο ψωνια ειμαστε οκ, μεχρι και αναλωσιμα φαρμακειου εχω παρει, επιπλα, λευκα ειδη και ρουχα εχω απο τον μεγαλο και τα τακτοποιησα κιολας. Μετα θα εχω μονο να βαλω μερικες διακοσμητικες πινελιες!!!! Χιχιχιχιχι!!!

Ξεκινησαμε με τον μικρο εκπαιδευση στην τουαλετα και ειμαι τη μιση μερα σκυμμενη!!! Οι δευτερο-τριτομανουλες σε τι ηλικια το κανατε και ποσο καιρο σας πηρε;

Α καπου διαβασα για παρασπονδιες.... Λοιπον εγω κανω καθε βραδυ ενα τσιγαρακι και το ειπα στο γιατρο να το ξερει και μου ειπε οτι ειναι οκ αρκει να μην αρχισω σιγα σιγα να καπνιζω κανονικα!!

Την αλλη βδομαδα θα παω σε σεμιναριο θηλασμου στα λητω και ανυπομονω!!! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρακολουθησει οτι σεμιναριο υπηρχε και ομολογω οτι με βοηθησαν τελικα γιατι ειχα την αισθηση οτι ξερω τι μου γινεται! Ασχετο αν στην πραξη δεν ηξερα που παν τα τεσσερα... Και μονο που ενιωθα αυτοπεποιθηση ηταν πολυ σημαντικο! Να πατε σε σεμιναρια θηλασμου και ανωδυνου τοκετου οπωσδηποτε!!!! Αξιζουν τον κοπο! Δειγματακια κι εμενα λιγοι μου εστειλαν και μαλιστα αργησαν παρα πολυ...

Αν σας πω οτι δεν ξερω να ξεχωριζω τις συσπασεις τι θα μου πειτε; Τη μερα που ειχα κανονισει να μπω για προκληση τοκετου ενιωθα κατι σαν πονακια περιοδου αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι εκανα ολη μερα δουλειες. Οταν με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο μου λεει η μαια "Εσυ εχεις κανονικες συσπασεις! Δεν το εχεις καταλαβει;". Δεν ξερω τι να ευχηθω αυτη τη φορα, να τις καταλαβω η οχι....

Τη Δευτερα παω για καμπυλη ζαχαρου... Μπλιαχ!!!!! Μετα ομως θα παω hondos center για να πνιξω την "πικρα" μου! Δικαιο;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα κοριτσακια! Χρονια πολλα!!! Ειχαμε παει στο χωριο του αντρα μου για Πασχα και σας εχασα...

Νεφελη ειχα παρει ενα παρομοιο φορεμα απο bsb και το εβαλα σε 3 γαμους προπερσι και λεω να το βαλω και φετος που εχω ενα τον Ιουνιο κι ενα τον Ιουλιο. Να πας ομως και h&m να ριξεις μια ματια! Εχει ωραια εγκυμοσυνης και μετα για το θηλασμο. Εγω απο κει ειχα παρει νυχτικα θηλασμου που ομως ειχαν τη δαντελιτσα τους, ηταν εφαρμοστα κι ενιωθα λιγο γυναικα μεσα στο μαυρο χαλι μου!!

Εγω εχω ανοιξει πολλες δουλειες κι εχω ξεπατωθει!! Σημερα τελειωσα τις ντουλαπες, εχω παραγγειλει κουρτινες για το παιδικο και περιμενω να κανονισουμε για βαψιμο κι αμεσως μετα να ξεκινησω γενικη. Ελπιζω μεχρι τελος Μαιου να ειναι ετοιμο το σπιτι! Απο ψωνια ειμαστε οκ, μεχρι και αναλωσιμα φαρμακειου εχω παρει, επιπλα, λευκα ειδη και ρουχα εχω απο τον μεγαλο και τα τακτοποιησα κιολας. Μετα θα εχω μονο να βαλω μερικες διακοσμητικες πινελιες!!!! Χιχιχιχιχι!!!

Ξεκινησαμε με τον μικρο εκπαιδευση στην τουαλετα και ειμαι τη μιση μερα σκυμμενη!!! Οι δευτερο-τριτομανουλες σε τι ηλικια το κανατε και ποσο καιρο σας πηρε;

Α καπου διαβασα για παρασπονδιες.... Λοιπον εγω κανω καθε βραδυ ενα τσιγαρακι και το ειπα στο γιατρο να το ξερει και μου ειπε οτι ειναι οκ αρκει να μην αρχισω σιγα σιγα να καπνιζω κανονικα!!

Την αλλη βδομαδα θα παω σε σεμιναριο θηλασμου στα λητω και ανυπομονω!!! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρακολουθησει οτι σεμιναριο υπηρχε και ομολογω οτι με βοηθησαν τελικα γιατι ειχα την αισθηση οτι ξερω τι μου γινεται! Ασχετο αν στην πραξη δεν ηξερα που παν τα τεσσερα... Και μονο που ενιωθα αυτοπεποιθηση ηταν πολυ σημαντικο! Να πατε σε σεμιναρια θηλασμου και ανωδυνου τοκετου οπωσδηποτε!!!! Αξιζουν τον κοπο! Δειγματακια κι εμενα λιγοι μου εστειλαν και μαλιστα αργησαν παρα πολυ...

Αν σας πω οτι δεν ξερω να ξεχωριζω τις συσπασεις τι θα μου πειτε; Τη μερα που ειχα κανονισει να μπω για προκληση τοκετου ενιωθα κατι σαν πονακια περιοδου αλλα δεν εδωσα σημασια γιατι εκανα ολη μερα δουλειες. Οταν με εβαλαν στον καρδιοτοκογραφο μου λεει η μαια "Εσυ εχεις κανονικες συσπασεις! Δεν το εχεις καταλαβει;". Δεν ξερω τι να ευχηθω αυτη τη φορα, να τις καταλαβω η οχι....

Τη Δευτερα παω για καμπυλη ζαχαρου... Μπλιαχ!!!!! Μετα ομως θα παω hondos center για να πνιξω την "πικρα" μου! Δικαιο;

Νομίζω πως το δικαιούσαι!!! :D

Χρόνια πολλά!!!!!!

Οι περισσότερες κοπέλες έχετε ετοιμαστεί από ότι διαβάζω.

Εγώ σχεδόν τίποτα. Έχω βρει βέβαια από ποιο μαγαζί θα ψωνίζω κούνιες κλπ αλλά κατα τα αλλά σχεδόν τίποτα.

Εντάξει θα γίνει κι αυτή η καμπύλη, μην το σκέφτεσαι μα δεν τη γλιτώνουμε.

Όσο για το τσιγάρο ένα ίσον κανένα.

Μαθήματα ανώδυνου τοκετού με όλα τα σχετικά έλθω να κάνω κι εγώ. Έχει στην περιοχή μου ένα κέντρο που τα παρέχει δωρεάν. Οπότε γιατί όχι;

Εσύ καλά θα κάνεις και θα πας Hondos!!!!

Εγώ θέλω ρούχα, η κοιλίτσα δεν χωράει πουθενά!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Α!!!!! Για τις συσπάσεις που λες, ερμηνεύονται σαν πέτρωμα στην κοιλίτσα με κανά ποναλάκι ίσως.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Ευτυχως χωραω ακομα στα ρουχα μου!! Φορμες, φουτερ και κολαν με φαρδιες μπλουζες για τα "επισημα"!! Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη δεν ηθελα να αγορασω τιποτα εγκυμοσυνης κι ετσι κοιταω να βολευτω και τωρα με αυτα που εχω για να μην κανω περιττα εξοδα και στοιβαζω αχρηστα ρουχα στις ντουλαπες... Α δε σας ειπα, εχω παρει 9 κιλα!!!!!

Μην το αφηνεις πολυ, ειδικα για τα επιπλα γιατι μπορει να χρειστουν πανω απο μηνα για να στα φερουν!!

Εχετε σκεφτει για τα βλαστοκυτταρα;

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...