Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!!! χρονια πολλα!!κ για μενα ξεκινησαν καποιες συσπασεις..ειχα 4 χτες κ προς τ παρον σημερα 1...ειχα και την κυριακη αλλα δεν τις μετρησα...εχω κ ποναλακια σαν της περιοδου χαμηλα αλλα δε συνοδευουν παντα τις συσπασεις...θα το παρακολουθησω σημερα αυριο κ θα τηλ στ γιατρο...βεβαια δεν αγχωνομαι προς τ παρον...αντε να περναει ο καιρος να ερχομαστε πιο κοντα στο 'ονειρο'...ανυπομονω κ δν κρατιεμαι...

Να μην αγχώνεσαι, οι συσπάσεις είναι αναμενόμενες!:P

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Vicki όπως φαίνεται όλες έχουμε τα ίδια συμπτώματα και μαλλον δεν θα ειναι τυχαίο. Κ εγω παίρνω μαγνήσιο (2 μεσημέρι 2 απόγευμα) και ουτροτζεσταν. Όντως βοηθούν πολυ! Καταλαβαίνω ότι ειναι πολυ δύσκολο με δυο παιδιά να ξεκουράζεσαι όμως αφού πρέπει να το κανεις. Τουλάχιστον τεμπελιασε όσο μπορείς!

Το tickeraki εχει πάλι κολλήσει!

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Κι εγω αυτες τις μερες ειχα συσπασεις.Βεβαια κουραστικα αρκετα κυριακη και δευτερα με αρκετες μετακινησεις και χθες την τριτη ειχα πολλες συσπασεις.Πηρα κι εγω παραπανω μαγνησιο και σημερα μεχρι στιγμης ειναι πιο ηρεμα.τη πεμπτη εχω γιατρο και θα δουμε.Στο μεταξυ ξεκινησαμε να φτιαχνουμε και το σπιτι για να ετοιμασουμε δωματια.Τρεμω στην ιδεα του κρεβατιου που ειχα μεινει στη κορη μου για τον ιδιο λογο...Απ οτι βλεπω ομως λιγο πολυ ολες ετσι ειμαστε.Οποτε ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.Τελικα κοριτσια βρεθηκατε οι κοιλιτσες απο κοντα η ακομα?

Maternity_codemini.php#

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Κι εγω αυτες τις μερες ειχα συσπασεις.Βεβαια κουραστικα αρκετα κυριακη και δευτερα με αρκετες μετακινησεις και χθες την τριτη ειχα πολλες συσπασεις.Πηρα κι εγω παραπανω μαγνησιο και σημερα μεχρι στιγμης ειναι πιο ηρεμα.τη πεμπτη εχω γιατρο και θα δουμε.Στο μεταξυ ξεκινησαμε να φτιαχνουμε και το σπιτι για να ετοιμασουμε δωματια.Τρεμω στην ιδεα του κρεβατιου που ειχα μεινει στη κορη μου για τον ιδιο λογο...Απ οτι βλεπω ομως λιγο πολυ ολες ετσι ειμαστε.Οποτε ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.Τελικα κοριτσια βρεθηκατε οι κοιλιτσες απο κοντα η ακομα?

Έχε το νου σου τώρα με τα ετοιμασίες των δωματίων μη κουραστείς γιατί θέλουν δουλειά.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

τελικώς τουλάχιστον από τον υπέρηχο και τον τραχηλο που είδε ο γιατρός δεν έδειξε κατι ανησυχητικο...το μόνο που μου συνέστησε είναι να παίρνω μαγνησιο που δεν έπαιρνα τόσο καιρό και αν συνεχιστεί και άλλο μεσα στην εβδομαδα μου έγραψε και ένα χαπάκι που μειώνει κάπως τις συσπάσεις...ο μπέμπης πάντως έχει φτάσει στο περίπου 1200γρ!!!

α..και φυσικά μου συνέστησε και ξεκούραση , αλλά που να την βρεις με άλλα 2 μικρά συν δουλειες ...

Μπράβο κοπέλα μου είδες τις περισσότερες φορές ανχωνόμαστε τσάμπα!!τώρα ξεκούραση όσο καταφέρεις δηλαδή

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μωλό δεν χρείαζεται να κουράζεσαι τόσο κάνε τα σιγά σιγά και ζήτα και λίγη βοήθεια απο κανέναν δεν είναι κακό,μην υπερεκτιμάς της αντοχές σου τα λέω και στον εαυτό μου αυτά γιατί τα ίδια κάνω

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημέρα κοριτσάρες!!!

απ΄ότι βλέπω όλες τα ίδια ζούμε!!!!

Αύριο πάω για τις αιματολογικές του μήνα + τον θυρεοειδή.!

και την Παρασκευή για την άτιμη την καμπύλη (όλο και την καθυστερώ :oops:)

Δεν την μπορώ βρε κορίτσια....μου ρχεται εμετός !!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχίσατε για τα δωμάτια??

Εμείς πρώτα ο Θεός το ΣΚ....ΒΆΨΙΜΟ...ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΟΙ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ , ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ!!!Νομίζω μέχρι τέλος Μαΐου θα είμαστε έτοιμοι!!

Βλεπετε θέλουμε να βάλουμε και στο δωμάτιο του μικρού γραφείο με ραφάκια και βιβλιοθήκη και μια ζωγραφια στον έναν τοίχο με τον MAKOYIN....(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΖΗΛΕΨΕΙ)...:tongue:

Α και δε σας είπα κλαίω με το παραμικρό......(αφού να φανταστείτε μου πε ο αντρας μου ότι δεν φτιάχνεται η καφετιέρα (που πήγε στον τεχνικό) και έκλαιγα 30λεπτά):confused::confused: ΕΛΕΟΣ

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσια καλημερα! Βλεπω στις μισες εχουν αρχισει οι συσπασεις... Εγω ακομα τιποτα ή τουλαχιστον δεν αισθανομαι κατι εκτος αν γινονται και δεν το καταλαβαινω τι να πω... Το προβλημα μου το μονιμο ειναι τα ποδια μου, ελπιζω να μην κουτσαθω!!. Μεπιασε και μια κραμπα τη νυχτα αναμεσα στα ποδια και δεν μπορουσα να κουνηθω για καποια δευτερολεπτα.. Η μικρη χοροπηδαγε στην κοιλια μου ολη νυχτα και τωρα το μεσημερι, χαιρομαι ομως πολυ!!!

Βικυ μην ανησυχεις, ολα φυσιολογικα μου φαινονται αυτα κι αφου κι ο γιατρος σε καθησυχασε... Εγω φαντασου παιρνω 4 μαγνησιο απο τον 2ο μηνα!

Μερ δε σε παει το τικερ χαχα! Το ουτροζεσταν γιατι αραγε στο δινει ακομα? Εμενα μετα την αποκολληση, σταδιακα μου το κοψε...

Κοριτσια θα βρεθουμε, τι θα γινει??? Πειτε μερα εγω ειμαι φρι τα απογευματα ολη τη βδομαδα και θα πω στον ανδρα μου να με φερει, ο καημενος σωφερ εχει γινει... Εγω παιρνω αμαξι μεχρι πολυ κοντα και αν.....

Νομιζω βρηκα θεση κοριτσια, πρεπει να στειλω το παραπεμπτικο και θα με βαλουν στα ταχυρυθμα. Το καλο ειναι πως ειναι και απογευματινα και σε καποια σεμιναρια θα μπορει να ρθει και ο συζυγος να προετοιμαστει κι εκεινος που τοσο θελει ναναι μεσα στον τοκετο! Περιμενω να δουμε τι θα μου πουν! Μες στη βδομαδα πιστευω θα ξερω!

Κοριτσια στειλατε μειλς, κανατε τηλεφωνα για δειγματα και κουπονια? Εγω εχω γραφτει σχεδον σε ολα τα σαιτς εδω και κανα διμηνο αλλα 4-5 μου εστειλαν μονο. Πιστευω λογω κρισης εχουν μειωθει ολαυτα σημαντικα... Αναμενω να μου στειλουν κι αλλα, για να δουμε...

Ετοιμασατε την τσαντα του μαιευτηριου? Εχω αρχισει να πεταω μεσα πραγματα (μωρομαντηλα, παντοφλιτσες, επιθεματα στηθους, σαμπουαν αφρουλουτρο και γενικως καλλυντικα, κρεμα για θηλες, φωτογραφικη, οδοντοκρεμα και αλλα ακομα που δεν τα θυμαμαι...) Οτι θυμηθω το ριχνω μεσα, μπαουλο θα εχω στο τελος! Νιωθω λες κι ετοιμαζομαι για ταξιδι!! Χαχα!

Κοριτσια σκεφτηκα πως αφου δε θα παω στο Ελενα, περισσευει μια θεση. Αν καποια θελει να παει και δε βρισκει, ας μου στειλει το ονοματεπωνυμο της κι οταν παρω να ακυρωσω να δωσω τη θεση μου. Πιστευω θα γινεται...

Βανιλιτσα κι εσυ δεν κρατιεσαι ε?? Εγω να δεις... Εχω τρελαθει, η αναμονη με εχει τρελανει. Γενικως εχω σκαμπανεβασματα στη διαθεση. Εσεις? Βεβαια πριν απο ενα μηνα που ξυπνουσα μουτρωμενη τωρα ειμαι καλυτερα, οι ορμονες βαραγαν κοκκινο. Τωρα πιο ισορροπημενη η κατασταση χαχα

Ψωνισαμε και καποια πραγματακια και μενουν μερικα ακομα, να βρουμε χρονο να παμε!

Οντετ μου πως τα πας? Πως τα περασες? Μωλο? Λιλα?

Στεβιβ?Λεκανη σηκωνεις??Οχι λεκανες!! Καλα εκαναν και σου φωναξαν!!

Εισαι καλυτερα?

Συγνωμη αν ξεχναω καποια!

Αυτα απο μενα κοριτσια μου!

Να προσεχετε πολυυυ και τα λεμε παλι,

φιλακια!!!

tf9Xp3.png

Γειά σας κοριτσάκια. Σήμερα είχαμε γιατρό. Ο μπέμπης έφτασε τα 950γρ κ περίπου τους 30 πόντους!!! Έχει βολευτεί σαν να κάθεται σε αιώρα κ μου πιέζει με το κωλαράκι του συνέχεια την κύστη μου....και είναι αρκετά άβολο. Ο τράχηλος είναι μια χαρά κ ο πλακούντας το ίδιο. Όσο για τις "συσπάσεις" συνεχίζω το μαγνήσιο 6 την ημέρα κ την κολπική κρέμα vasclor κ 2 ουτροτζεστάν.....και βλέπουμε! Εύχομαι να καλμάρουν λιγάκι γιατί φοβάμαι όταν νιώθω έτσι την κοιλιά μου...... Στα κιλά είμαστε στα +8 και έφαγα μία ψιλοκατσάδα μιας κ είχα ήδη παραπανίσια κιλά......μου είπε κομμένα τα γλυκά!!! Την Παρασκευή πάω για εξετάσεις και την αγαπημένη καμπύλη ζαχάρου!!!!! Αυτά από μένα.....

BawYp3.png

HgGgp3.png

Νικολεττα για καμπυλη παω κι εγω Παρασκευη αντε και ο Θεος βοηθος!

Πολυ πλακα εχει το μωρο σου που βολευεται κι εσυ τρεχεις στην τουαλετα απο τωρα μπαινεις στα βασανα χαχα!

Καλη συνεχεια ευχομαι :)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Νικολεττα για καμπυλη παω κι εγω Παρασκευη αντε και ο Θεος βοηθος!

Πολυ πλακα εχει το μωρο σου που βολευεται κι εσυ τρεχεις στην τουαλετα απο τωρα μπαινεις στα βασανα χαχα!

Καλη συνεχεια ευχομαι :)

Σε ευχαριστώ πολύ Νεφέλη μου...καλή συνέχεια κ σε σενα!!! Θα νιώθω παρηγοριά την Παρασκευή ότι κ κάποιος άλλος είναι στη θέση μου εκείνη τη στιγμή....χαχα!!!!:P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Κοριτσια καλημερα! Βλεπω στις μισες εχουν αρχισει οι συσπασεις... Εγω ακομα τιποτα ή τουλαχιστον δεν αισθανομαι κατι εκτος αν γινονται και δεν το καταλαβαινω τι να πω... Το προβλημα μου το μονιμο ειναι τα ποδια μου, ελπιζω να μην κουτσαθω!!. Μεπιασε και μια κραμπα τη νυχτα αναμεσα στα ποδια και δεν μπορουσα να κουνηθω για καποια δευτερολεπτα.. Η μικρη χοροπηδαγε στην κοιλια μου ολη νυχτα και τωρα το μεσημερι, χαιρομαι ομως πολυ!!!

Βικυ μην ανησυχεις, ολα φυσιολογικα μου φαινονται αυτα κι αφου κι ο γιατρος σε καθησυχασε... Εγω φαντασου παιρνω 4 μαγνησιο απο τον 2ο μηνα!

Μερ δε σε παει το τικερ χαχα! Το ουτροζεσταν γιατι αραγε στο δινει ακομα? Εμενα μετα την αποκολληση, σταδιακα μου το κοψε...

Κοριτσια θα βρεθουμε, τι θα γινει??? Πειτε μερα εγω ειμαι φρι τα απογευματα ολη τη βδομαδα και θα πω στον ανδρα μου να με φερει, ο καημενος σωφερ εχει γινει... Εγω παιρνω αμαξι μεχρι πολυ κοντα και αν.....

Νομιζω βρηκα θεση κοριτσια, πρεπει να στειλω το παραπεμπτικο και θα με βαλουν στα ταχυρυθμα. Το καλο ειναι πως ειναι και απογευματινα και σε καποια σεμιναρια θα μπορει να ρθει και ο συζυγος να προετοιμαστει κι εκεινος που τοσο θελει ναναι μεσα στον τοκετο! Περιμενω να δουμε τι θα μου πουν! Μες στη βδομαδα πιστευω θα ξερω!

Κοριτσια στειλατε μειλς, κανατε τηλεφωνα για δειγματα και κουπονια? Εγω εχω γραφτει σχεδον σε ολα τα σαιτς εδω και κανα διμηνο αλλα 4-5 μου εστειλαν μονο. Πιστευω λογω κρισης εχουν μειωθει ολαυτα σημαντικα... Αναμενω να μου στειλουν κι αλλα, για να δουμε...

Ετοιμασατε την τσαντα του μαιευτηριου? Εχω αρχισει να πεταω μεσα πραγματα (μωρομαντηλα, παντοφλιτσες, επιθεματα στηθους, σαμπουαν αφρουλουτρο και γενικως καλλυντικα, κρεμα για θηλες, φωτογραφικη, οδοντοκρεμα και αλλα ακομα που δεν τα θυμαμαι...) Οτι θυμηθω το ριχνω μεσα, μπαουλο θα εχω στο τελος! Νιωθω λες κι ετοιμαζομαι για ταξιδι!! Χαχα!

Κοριτσια σκεφτηκα πως αφου δε θα παω στο Ελενα, περισσευει μια θεση. Αν καποια θελει να παει και δε βρισκει, ας μου στειλει το ονοματεπωνυμο της κι οταν παρω να ακυρωσω να δωσω τη θεση μου. Πιστευω θα γινεται...

Βανιλιτσα κι εσυ δεν κρατιεσαι ε?? Εγω να δεις... Εχω τρελαθει, η αναμονη με εχει τρελανει. Γενικως εχω σκαμπανεβασματα στη διαθεση. Εσεις? Βεβαια πριν απο ενα μηνα που ξυπνουσα μουτρωμενη τωρα ειμαι καλυτερα, οι ορμονες βαραγαν κοκκινο. Τωρα πιο ισορροπημενη η κατασταση χαχα

Ψωνισαμε και καποια πραγματακια και μενουν μερικα ακομα, να βρουμε χρονο να παμε!

Οντετ μου πως τα πας? Πως τα περασες? Μωλο? Λιλα?

Στεβιβ?Λεκανη σηκωνεις??Οχι λεκανες!! Καλα εκαναν και σου φωναξαν!!

Εισαι καλυτερα?

Συγνωμη αν ξεχναω καποια!

Αυτα απο μενα κοριτσια μου!

Να προσεχετε πολυυυ και τα λεμε παλι,

φιλακια!!!

Αχ Νεφέλη και να ήταν μόνο η λεκάνη.... Δεν εχω βοήθεια... Ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες και τον λυπάμαι, η μαμά μου το ίδιο και στεναχωριέται που δεν μπορεί να βοηθήσει και η πεθερά μου κάθεται αλλα έχει να πατήσει το πόδι της στο σπίτι απο τα Χριστούγεννα...

Σήμερα θα μας φέρουν τα πραγματάκια του μπέμπη!!! Το δωμάτιο ευτυχώς προλάβαμε να το βάψουμε.. Έκανα και τις ντουλάπες και τώρα μένει μόνο το πλύσιμο των ρούχων..

Τη βαλιτσουλα σκέφτομαι να την ετοιμάσω μέσα στο Μάιο, αν και τα εχω αγοράσει όλα...

Κοριτσάκια μην ανησυχείτε για τις καμπύλες.. Και εγώ νόμιζα οτι θα αηδιάζω αλλα ήταν μια χαρα... Καλα αποτελέσματα να έχετε...

Συσπάσεις εχω και εγώ αλλα 4-5 μέσα στη μέρα.. Την Δευτέρα θα πάω στο γιατρό να δω ποσό έχει μεγαλώσει ο μπεμπακος.. Κάθε βράδυ εχω αρχίσει να βλέπω οτι γεννάω και κάτι συμβαίνει... Εχω τρομοκρατηθεί... Βέβαια στεναχωριέμαι όταν δεν με κλωτσάει πολύ ο μπέμπης και μετά σκέφτομαι τέρατα...

Αχ Νεφέλη και να ήταν μόνο η λεκάνη.... Δεν εχω βοήθεια... Ο άντρας μου δουλεύει πολλές ώρες και τον λυπάμαι, η μαμά μου το ίδιο και στεναχωριέται που δεν μπορεί να βοηθήσει και η πεθερά μου κάθεται αλλα έχει να πατήσει το πόδι της στο σπίτι απο τα Χριστούγεννα...

χαχαχαχα!!!καλημερα!!!κ δε χαιρεσαι που δεν παταει η πεθερα το ποδι της???ρωτα κ μας τις αλλες που ερχεται οποτε της καπνισει κ χτυπαει τ κουδουνι χωρις να εχει παρει τηλεφωνο κ κανονιζει απο μονη της να ερθει ν κανει γενικη στο σπιτι ΜΟΥ!! χωρις φυσικα να με ρωτησει...κ εννοειται οτι τρωει 'πορτα'!!!αχ θα την αφηνα πραγματικα να τα κανει ολα και γω να το ξυνω κοινως(χαχχαχαχ) αλλα με ενοχλει ο τροπος της που αποφασιζει μονη της κ δε ρωταει οποτε κ δεν της επιτρεπω τπτ...εχω και τη μανουλα μ εδω κ πραγματικα δεν την εχω χρειαστει ακομη ουσιαστικα...κανω οσα μπορω με τη βοηθεια του αντρα μ...ουτε μεγαλο σπιτι εχω οποτε βολευομαι...κ γω για τη βαλιτσα λεω να την ετοιμασω καπου τ μαιο να σταμτησω και τη δουλεια πρωτα κ βλεπουμε...κατα τα αλλα ολα καλα, περιμενω ν κανω κ γω την καμπυλη τελη του μηνα ν ξεμπερδευω κ απο αυτο....

71i9p3.png

Σήμερα θα μας φέρουν τα πραγματάκια του μπέμπη!!! Το δωμάτιο ευτυχώς προλάβαμε να το βάψουμε.. Έκανα και τις ντουλάπες και τώρα μένει μόνο το πλύσιμο των ρούχων..

Τη βαλιτσουλα σκέφτομαι να την ετοιμάσω μέσα στο Μάιο, αν και τα εχω αγοράσει όλα...

Κοριτσάκια μην ανησυχείτε για τις καμπύλες.. Και εγώ νόμιζα οτι θα αηδιάζω αλλα ήταν μια χαρα... Καλα αποτελέσματα να έχετε...

Συσπάσεις εχω και εγώ αλλα 4-5 μέσα στη μέρα.. Την Δευτέρα θα πάω στο γιατρό να δω ποσό έχει μεγαλώσει ο μπεμπακος.. Κάθε βράδυ εχω αρχίσει να βλέπω οτι γεννάω και κάτι συμβαίνει... Εχω τρομοκρατηθεί... Βέβαια στεναχωριέμαι όταν δεν με κλωτσάει πολύ ο μπέμπης και μετά σκέφτομαι τέρατα...

για τ ονειρα να μην αηχωνεσαι!!! βλεπω οτι γενναω απ οταν ημουν στον 4ο τουλαχιστον!!!εδω βλεπω ακομη κ τρομακτικα ονειρα που αφορουν τη μπεμπα κ προσπαθω να μην τ πολυσκεφτομαι μετα, ειναι απτο αγχος μας μωρε...ετσι πιστευω...οσο για το ποσο κλωτσανε τ μπεμπακια το εχω κ γω αυτο...2 μερες το πασχα που δεν ηταν σε εγρηγορση η μπεμπα εγω εκλαιγα ολη μερα κ ελεγα κατι συνεβη...κ τελικα δεν ηταν τπτ γτ επανηλθε κανονικα....πολυ αγχος αυτη η εγκυμοσυνη βρε κοριτσια...πιστευα παντα οτι θαναι η πιο ευτυχισμενη περιοδο της ζωης μ(οχι οτι δεν ειναι) αλλα εχω τρελαθει στο αγχος απτην αρχη...για μεγαλη τρελα μιλαμε...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...