Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Nefeli τα φορεματα που μας εστειλες σε φωτο ειναι τελεια.Δε κοιτας και στο ιντερνετ μηπως τα βρεις πιο οικονομικα.επισης επειδη σ αυτη τη γραμμη βρισκεις και σε μαγαζια που δεν ειναι εγκυμοσυνης μπορει να ειναι σχετικα πιο φθηνα.Το h&m ειδα αρχισε βγαζει κατι αερινα.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα! Καλή ανάσταση σε όλες σας και καλά να περάσετε σήμερα!

Isis73 καλώς μας ήρθες. Λοιπόν, εγώ ρώτησα το γιατρό μου γιατί πολλές φορές βλέπω βουναλάκια στην κοιλιά μου, χωρίς καν να νιώθω την κοιλιά μου πέτρα και μου είπε πως είναι απολύτως φυσιολογικό να συσπάται η μήτρα έως 5 φορές την ημέρα. Κάθετι που νιώθουμε στην κοιλιά μας προς το παρόν ως εξόγκωμα δεν είναι το μωρό αλλά σύσπαση. Αυτό γίνεται γιατί το μωρό και η μήτρα μεγαλώνουν. Υπάρχουν περιπτώσεις εγκύων που μπορεί να μην νιώθουν συσπάσεις αλλά σίγουρα όλες έχουν. Γι αυτό καλό είναι να τις μετράς και αν βλέπεις ότι ξεφεύγει το πράγμα πας για ένα καρδιοτοκογράφημα. Μην ανησυχείς καθόλου!

Nefeli μ αρέσουν όλα τα φορέματα που έχεις βάλει. Θα έλεγα αν έχεις έως τότε κάνει μπρατσάκια να βάλεις κάτι σαν το πρώτο. Διαφορετικά επέλεξε άφοβα! Πάντως όντως με παντελόνι, την κοιλιά τούρλα και κατακαλόκαιρο δεν θα αντέξεις. Με τον ύπνο τι να πω! Έχεις εξαντληθεί.. Πιες κανένα γαλατάκι πριν ξαπλώσεις και απέφυγε τα βαριά φαγητά το βράδυ.

Τι θα κάνετε το βράδυ? Θα πάτε στην εκκλησία. Εμείς εδώ κοντά στο σπίτι και μετά θα φάμε κρεατάκι!

Mer καλα εκανες και ρωτησες το γιατρο σου!

Εγω θα μεινω σπιτι και θα πανε οι υπολοιποι να φερουν το αγιο φως, οικογενειακα θαμαστε, θαρθουν γονεις και κουμπαροι! Κρεατακι θα το φαμε νωριτερα, αλλωστε η ανασταση εγινε το πρωι... Δεν περιμενω ως τις 12.30! Θαχω κοιμηθει ορθια...:oops:

Εσυ θα πας στην εκκλησια? Δε φοβασαι τα μπαμ μπουμ??

Μερ εσυ ξερεις κανενα μαγαζι με τετοια αερινα φορεματακια? Αυτα τα πηρα ως ιδεες απο το ιντερνετ αλλα δεν ξερω αν θα βρω τα ιδια...

tf9Xp3.png

καλη ανάσταση κορίτσια να έχουμε!!!

καλωσήρθες isis!με το καλό τα τριδυμάκια και κουράγιο!!!

αυτό με τις συσπάσεις με προβληματίζει και εμένα γιατί τελεύταια έχω πολλά πετρώματα...τρίτη με το καλό θα πάρω το γιατρό τηλέφωνο μήπως και μου δώσει και μαγνήσιο, που δεν ΄΄εχω ακόμη ξεκινησει...

καλά να περάσετε!!!:)

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες κ καλη συνεχεια σε ολες μας.

νεφελη, κ εγω σκεφτομουν να σου πω σε φορεμα αυτου του στυλ, να κανει σουριτσα κατω απο το στηθος κ μετα να ανοιγει. τετοιο στυλ ειχε φορεσει κ μια φιλη μου σε γαμο οντας εγκυος αλλα ηταν πιο κοντο, ως στο γονατο κ ειχε σουρες (δεν ηταν εγκυμοσυνης, απλα η κοιλια εξαφανισε τις σουρες).

πηρα τηλ το γιατρο μου γιατι γενικα η κοιλια μου ηταν σκληρη σημερα, και 3-4 φορε σκληρυνε πολυ για 1,5-3 λεπτα κ μου ειπε εκτος απο μαγνησιο, παιρνω ηδη απο την 20η εβδ 2 πρωι 2 βραδυ, να παρω επιπροσθετως 3 ουτροτζεσταν την ημερα κολπικα και 1 υποθετο βολταρεν/ημερα κ να μη βγω απο το σπιτι. ειμαι καπως καλυτερα.

εγω νομιζα οτι οταν βλεπεις σε συγκεκριμ σημειο βουναλακι ειναι απο το μωρο. ο γιατρος σου Μ-ερ σου ειπε οτι ειναι κ αυτο συσπαση? Εμενα παντως σημερα η συσπαση ηταν σε ολη τη μητρα.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Διαφημίσεις

καλημέρα σας παρεούλα!!!!ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!!!!!!!!ΜΕ ΥΓΕΙΆ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ!!!

Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας (όσες έχουμε) και με το καλό τα μπεμπάκια μας τον Ιούλιο Ιούνιο ("]ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ])

Εμείς σουβλίζουμε το αρνάκι μας περιμένουμε και φίλους....και άντε καλά να περάσουμε......φιλάκιααααααααααα

ααααα isis73 καλώς μας ήρθες......τρίδυμα εεε????φτου φτου με το καλό κοπέλα μου!!!φαντάζομαι την αγωνία σου και για το τώρα και για το μετά!!έχεις βοήθεια τουλάχιστον???....

Nefelako έχω και γω γάμο τέλος Μαιου στο Ναύπλιο και θέλω πολύ να πάω αλλά θα είμαι σαν βαρελάκι του κρασιού......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα κορίτσια μου χριστός ανεστη πάντα με υγεία και αγάπη με το καλό να έρθουν και τα μικράκια μας!!!isis73 καλώς μας ήρθές!!!πώς περάσατε κορίτσια μου??nefeli2014υπέροχα τα φορέματα εγώ θα ήμουν ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο!!Εμείς κορίτσια περάσαμε το πάσχα αλλα ελληνικά φύγαμε ένα ταξίδι αστραπί την πέμπτη και γυρίσαμε χθές είδα όλους τους συγγενείς και φίλους αλλα τις 2 μέρες αρρώστησα και με έπιασε και αλλεργία λόγο της άνοιξης οπότε ήταν λίγο βάσανο το ταξιδάκι!!βλέπω γράφεται για τις συσπάσεις είναι κάτι που με ανησυχεί και εμένα έχω αρκετές και παίρνω μόνο μαγνήσιο όσο για τα βουναλάκια η δική μου γυναικολόγος λεει οτι μόνο οταν πετρώνει ολόκληρη η κοιλιά ομιόμορφα τότε την θεωρόυνε σύσπαση συμπέρασμα ο κάθε γιατρός λέει τα δικά του!!!φιλάκια σε όλες!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Χρονια πολλά κοριτσάκια! Χριστός Ανέστη!!! Εμείς γυρίσαμε χθες το βράδυ στο σπιτάκι μας μετά απο τέσσερις μέρες...

Ο μπέμπης το κατα διασκέδασε... Δεν σταμάτησε να κουνιέται... Νομίζω πως σήμερα το βράδυ κοιμήθηκε μόνο...

Αυτή τη δύσπνοια την εχω και εγώ και νομίζω οτι θα σκάσω...

Αρχές Ιουνίου εχω και εγώ μια βάφτιση (ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να βάλω κάτι φοβερό)... Βέβαια η κοιλιά μου όλο και μεγαλώνει... :D

Να κανονίζουμε και τη συνάντηση μας σιγά σιγά...

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!! Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη..... Με το καλό τα μπεμπάκια μας!!!!!!! Όσο για τις συσπάσεις τις βιώνω κ εγώ, πετρώνει η κοιλιά μου που κ που, η γιατρός μου είπε όταν δεν πονάει κ δεν ξεπερνάει τις 10 φορές ημερισίως δεν ανυσηχουμε. Εγώ πάντως ανυσηχώ......εκτός από μαγνήσιο μου έδωσε κ μια κολπική κρέμα προγεστερόνης vasclor λέγεται που τη βάζω κάθε βράδυ. Είδα κάποια διαφορά αλλά έχω ακόμα κάποια πετρώματα! Την Τετάρτη έχω γιατρό οπότε θα το ξανασυζητήσουμε......

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα!!!! Χριστος Ανεστη, με το καλι να ερθουν τα μωρακια μας!!! Κοριτσια μιλαμε πολυ φαει...!!! Εχω και την τεταρτη ραντεβου για εξετασεις αιματος και καμπυλη μαλλον ολα θα χτυπησουν κοκκινο. Βρε κοριτσια αρκετοι μου λρνε οτι η κοιλια μου ειναι χαμηλα...λετε να εχω θεμα??? Ο μπεμπης μου δεν ανεβηκε και ποτε πολυ ψηλα...ο γιατρος δεν μου εχει αναφερει κατι η οτι ειναι κακο. Να ανησυχω??? Απο βδομαδα που θα παω θα τον ρωτησω αλλα εσας οι κοιλιτσες σας που ειναι???

BXYXp3.png

Χρονια πολλα!!!! Χριστος Ανεστη, με το καλι να ερθουν τα μωρακια μας!!! Κοριτσια μιλαμε πολυ φαει...!!! Εχω και την τεταρτη ραντεβου για εξετασεις αιματος και καμπυλη μαλλον ολα θα χτυπησουν κοκκινο. Βρε κοριτσια αρκετοι μου λρνε οτι η κοιλια μου ειναι χαμηλα...λετε να εχω θεμα??? Ο μπεμπης μου δεν ανεβηκε και ποτε πολυ ψηλα...ο γιατρος δεν μου εχει αναφερει κατι η οτι ειναι κακο. Να ανησυχω??? Απο βδομαδα που θα παω θα τον ρωτησω αλλα εσας οι κοιλιτσες σας που ειναι???

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!

Και η δική μου χαμηλά είναι και δεν είναι κακό.

Μου θυμίζω άντρες αδύνατους με μία κοιλάρα που κρέμεται.

Χαχαχαχα!!!!! Μην ανησυχείς πάντως.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα και χρονια πολλά! Χριστός Ανέστη και του χρόνου με τα μωρά μας!

Nefeli δεν εχω καμία ιδέα που θα βρεις παρόμοια φορέματα. Τα nanarise ειναι τέλεια αλλα κ πανάκριβα. Δεν νομίζω να αξίζει.

Κοριτσια δεν ξέρω αν τα εχω μπλέξει αλλα την κυριακη νομίζω ότι είχα πολλές συσπασεις. Θα έπαιρνα τον γιατρο μου αλλα την επόμενη δεν είχα Τιποτα. Εντωμεταξύ έβλεπα την κοιλιά μου να πετάει εξογκώματα αλλα η κοιλιά ήταν ελαστική. Επίσης εχω λίγες ενοχλήσεις στην βουβονικη περιοχη. Εχω φοβηθεί αλλα εχω γιατρο την άλλη Τετάρτη. Λέω κ απο την άλλη μήπως δεν εχω καταλάβει κ καλά.

Καλημέρα και χρονια πολλά! Χριστός Ανέστη και του χρόνου με τα μωρά μας!

Nefeli δεν εχω καμία ιδέα που θα βρεις παρόμοια φορέματα. Τα nanarise ειναι τέλεια αλλα κ πανάκριβα. Δεν νομίζω να αξίζει.

Κοριτσια δεν ξέρω αν τα εχω μπλέξει αλλα την κυριακη νομίζω ότι είχα πολλές συσπασεις. Θα έπαιρνα τον γιατρο μου αλλα την επόμενη δεν είχα Τιποτα. Εντωμεταξύ έβλεπα την κοιλιά μου να πετάει εξογκώματα αλλα η κοιλιά ήταν ελαστική. Επίσης εχω λίγες ενοχλήσεις στην βουβονικη περιοχη. Εχω φοβηθεί αλλα εχω γιατρο την άλλη Τετάρτη. Λέω κ απο την άλλη μήπως δεν εχω καταλάβει κ καλά.

Καλημέρα!!!!

Φυσιολογικά είναι όλα αυτά. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολλά θα νιώθουμε.

Παρόλα αυτά μπορείς να του κάνεις ένα τηλ μέχρι το ραντεβού σου.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα!!!!

Φυσιολογικά είναι όλα αυτά. Όσο περνάει ο καιρός όλο και πιο πολλά θα νιώθουμε.

Παρόλα αυτά μπορείς να του κάνεις ένα τηλ μέχρι το ραντεβού σου.

Η αλήθεια ειναι με καθησυχαζεις λιγο! Αν τυχόν εχω ξανά αρκετές συσπασεις θα τον πάρω. Βέβαια εχω διαβάσει στο Ίντερνετ ότι έως 10 ειναι φυσιολογικό και οχι 4-6 όπως μου είπε εμένα. Τι περίοδος και αυτή της εγκυμοσυνης. Τόσα άγχη πια! Άντε να έρθει ο Ιούλιος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...