Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

ωχ ναι εσείς είστε και μεγάλα κορίτσια!!!!πάει πρώτη δηλ?

πως της φαίνεται τώρα που θα αποκτήσει αδερφάκι>>>???πως την βλέπεις να το αντιμετωπίζει?

εγώ προβλέπω γλέντια πάντως!! χιχιχιιχχι

Καλημερα κοριτσακια?Τι κανετε?vanilitsa παμε πρωτη.Βλεπω εναν ενθουσιασμο για το μωρο με αρκετη δοση ζηλιας.Προβλεπω να εχουμε γλεντια κι εμεις απλα επειδη θ αρχισει σχολειο και δραστηριοτητες ισως το περασουμε πιο ελαφρα.Ελπιζω δηλαδη.Θα προσπαθησω να τη στελνω και για μπανιο καθε μερα για να μη το στερηθει και αρχιζει τις υστεριες.Ενταξη με την ελπιδα ζουμε να το περασουμε ελαφρα!!!Εσεις θα πατε νηπια?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!

Ναι κοριτσάκι μου νήπιο θα πάμε!!

τώρα πάει παιδικό....θα αλλάξει περιβάλλον φίλους και θα είναι δύσκολο!Αστα!

το καλό μου είπε η παιδοψυχολόγος του παιδικού είναι πως θα έχουν 5 χρόνια διαφορά δηλ άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια κτλ και είναι και διαφορετικό φύλο.Δεν υπάρχει τόσο ανταγωνισμός όσο 2 αγοριών η δυο κοριτσιών αντίστοιχα!!!

Ξέρω και γω τι να πω....όπως όλα τα παιδάκια που απέκτησαν αδελφάκι μωρέ.!!

ε και σεις μια απο τα ίδια....6-7 χρόνια διαφορά είναι αρκετά......όλα καλά θα πάνε!!Σίγουρα η αρχή θα είναι δύσκολη και γι' αυτά και για μας σαφώς!!!

Θέλει πολύ συζήτηση και δέσιμο της οικογένειας για να μπουν στο νόημα πως το νινί ήρθε για να μείνει!!!

Ρε κορίτσια τι ψοφόκρυο είναι αυτό???

Τον μικρό τον έχω συναχωμένο με βήχα και γω το ίδιο!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Αύριο λέει φτιάχνει για να δούμε!!

Χθες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ!!!νιώθω κάτι σαν δύσπνοια...βάρος δεν ξέρω ούτε πως να σας το πω!!!Κρίση πανικού κατι τέτοιο....όλο σκέφτομαι διάφορα χαζά!!!

αντε φιλάκια και καλή μας συνέχεια.....:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα!!!

Ναι κοριτσάκι μου νήπιο θα πάμε!!

τώρα πάει παιδικό....θα αλλάξει περιβάλλον φίλους και θα είναι δύσκολο!Αστα!

το καλό μου είπε η παιδοψυχολόγος του παιδικού είναι πως θα έχουν 5 χρόνια διαφορά δηλ άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια κτλ και είναι και διαφορετικό φύλο.Δεν υπάρχει τόσο ανταγωνισμός όσο 2 αγοριών η δυο κοριτσιών αντίστοιχα!!!

Ξέρω και γω τι να πω....όπως όλα τα παιδάκια που απέκτησαν αδελφάκι μωρέ.!!

ε και σεις μια απο τα ίδια....6-7 χρόνια διαφορά είναι αρκετά......όλα καλά θα πάνε!!Σίγουρα η αρχή θα είναι δύσκολη και γι' αυτά και για μας σαφώς!!!

Θέλει πολύ συζήτηση και δέσιμο της οικογένειας για να μπουν στο νόημα πως το νινί ήρθε για να μείνει!!!

Ρε κορίτσια τι ψοφόκρυο είναι αυτό???

Τον μικρό τον έχω συναχωμένο με βήχα και γω το ίδιο!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Αύριο λέει φτιάχνει για να δούμε!!

Χθες το βράδυ δεν μπορούσα με τίποτα να κοιμηθώ!!!νιώθω κάτι σαν δύσπνοια...βάρος δεν ξέρω ούτε πως να σας το πω!!!Κρίση πανικού κατι τέτοιο....όλο σκέφτομαι διάφορα χαζά!!!

αντε φιλάκια και καλή μας συνέχεια.....:tongue:

Καλημέρα κοιλίτσες και μανούλες!!!!

Μπρρρρρρρ κρύοοοοο!!!!

Κι εγώ χάλια είμαι. Λαιμός κλειστός με πολλές εκκρίσεις. Τρέμω στην ιδέα μήπως κάνω πυρετό. Τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση, γνωρίζει κάποια;

Όσο για τα παιδάκια σου έχουν διαφορά αρκετή και δεν θα έχεις θέμα.

Μίας φίλης μου η μεγάλη έχει κάνει το μωρό κούκλα :tongue::tongue::tongue:Το παίζει,το βάφει αλλά ουδέποτε είχε πρόβλημα, αντίθετα βοηθάει τη μαμά της.

Όσο για το χθεσινό βραδυνό σου από τον 4ο μήνα έχω χάσει τον ύπνο μου, κρίσεις άγχους κλπ, κι εχθές πάλι σκατά.:twisted::twisted:

Έχε ένα βιβλίο δίπλα σου, ένα σταυρόλεξο , βοηθάνε κάπως.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Κι εγω θελω να πιστευω πως ολα θα πανε καλα.Και στη τελικη οπως ειπες Vanilitsa οπως ολα τα παιδακια και τα δικα μας.Και η ζηλια εντος των φυσιολογοκων οριων στο προγραμμα ειναι.Κι εγω τη μικρη με συναχι την εχω.εγω τελικα πηρα το σιροπι για το βηχα 3 μερες κι ενω ο βηχας ειναι πολυ πολυ καλυτερα μου εχει μεινει στο λαιμο ενας πονος σαν καρφι.Που θα παει θα περασει.Νικη σε περιπτωση πυρετου μονο ντεπον κανει να παρεις.τουλαχιστον ετσι μου ειπε η γιατρος μου.Μακαρι ρε κοριτσι να μη χρειαστεις τιποτα.Εγω τη νυχτα τη βγαζω με tv παντως γιατι βοηθαει να μη σκεφτομαι.αν αρχισω να σκεφτομαι ερχεται και το αγχος....

Maternity_codemini.php#

καλησπερα σε ολες!!!! αυτο με τη δυσπνοια το εχω αρκετα εντονα...δεν μου φτανει ο αερας...

τι ωραια που θα βρεθειτε εκει εσεις στη πρωτευουσα... ολες οι κοιλιτσες μαζι!!!

Καλη Ανασταση σε ολες και Καλο Πασχα....!!! Να περασετε ομορφα!

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια... Μπηκα να σας πω οτι εχω κοιμηθει 4 ωρες... τα ποδια μουυυυυ!! :(

Σε κανα καναπε θα τη βγαλω παλι πιο μετα...

5 βραδια κοιμαμαι χαλια, 2 βραδια ευχαριστιεμαι...

Μαλλον προβα ειναι για το μετα που επεται.... !

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια... Μπηκα να σας πω οτι εχω κοιμηθει 4 ωρες... τα ποδια μουυυυυ!! :(

Σε κανα καναπε θα τη βγαλω παλι πιο μετα...

5 βραδια κοιμαμαι χαλια, 2 βραδια ευχαριστιεμαι...

Μαλλον προβα ειναι για το μετα που επεται.... !

Πικρα μεγαλη κοριτσακι...υπομονη κι οπου μπορεις πεστην να ξεκουραστεις.

Maternity_codemini.php#

κοριτσια, σας διαβαζω εδω κ καιρο κ αποφασισα να εγγραφω κ εγω στο φορουμ. ΠΗΤ εχω 21 ιουλιου αλλα δεν προκειται να φθασω ιουλιο γιατι εχω τριδυμα. ειμαι τωρα 25-26 εβδ κ ολοι με ρωτουν εαν κοντευω να γεννησω! αισθανομαι καποια βραδια την κοιλια μου πετρωμενη χωρις πονο, υπαρχει περιπτωση για προωρες συσπασεις χωρις πονο? επισης λογω μειωσης μηκους τραχηλου πρεπει να ειμαι γενικως στο κρεββατι. καλη Ανασταση σε ολες!

κοριτσια, σας διαβαζω εδω κ καιρο κ αποφασισα να εγγραφω κ εγω στο φορουμ. ΠΗΤ εχω 21 ιουλιου αλλα δεν προκειται να φθασω ιουλιο γιατι εχω τριδυμα. ειμαι τωρα 25-26 εβδ κ ολοι με ρωτουν εαν κοντευω να γεννησω! αισθανομαι καποια βραδια την κοιλια μου πετρωμενη χωρις πονο, υπαρχει περιπτωση για προωρες συσπασεις χωρις πονο? επισης λογω μειωσης μηκους τραχηλου πρεπει να ειμαι γενικως στο κρεββατι. καλη Ανασταση σε ολες!

Καλως μας ηρθες!!!! Τριδυμα ;;;; Πω πω υποκλινομαι!!!! ΕΝα κουβαλαμε κ μας εχει φυγει η μαγκια! :Ρ κοριτσακια αγορακια τι ειναι;

Απο την αρχη εισαι στο κρεββατι; Ποτε σου ειπαν λογικα θα γεννησεις; Ιουνιο; Μπραβο ρε κοριτσι!!! Καλως μας ηρθες κ απο ολες συγχαρητηρια κ με το καλο!!!!

8LVMp3.png

Καλώς ήρθες κορίτσι κι εύχομαι μέσα απ΄τη καρδιά μου ότι καλύτερο κ για τους 4 σας. 3πλή ευτυχία!!!!! Συγχαρητήρια!!!

Το πέτρωμα χωρίς πόνο δεν είναι ανησυχητικό κι αφού είσαι ξάπλα μη φοβάσαι.

Ποτέ περίπου σε υπολογίζει ο γιατρός σου;

Υποθέτω ότι θα σε κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο.

Όλα θα πάνε καλά!!!!!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας κ νικη-αντωνια με καθησυχασες καπως.

ειναι κ οι μερες τωρα κ το σκεφομαι να τον παρω το γιατρο μου. εαν συνεχισουν ομως θα τον παρω το απογευμα.

ειναι 2 κοριτσακια κ 1 αγορακι. εχω ραντεβου την επομενη εβδομαδα, οποτε θα πουμε λεπτομ για το πλανο. μου εχει πει οτι υπαρχουν καποια μαξιλαρακια, το 1ο ειναι στις 28 εβδ, μετα 32, και μετα τις 34 ειναι ιδανικα. νομιζω οτι για τριδυμα καπου εκει φθανεις.

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες σας κ νικη-αντωνια με καθησυχασες καπως.

ειναι κ οι μερες τωρα κ το σκεφομαι να τον παρω το γιατρο μου. εαν συνεχισουν ομως θα τον παρω το απογευμα.

ειναι 2 κοριτσακια κ 1 αγορακι. εχω ραντεβου την επομενη εβδομαδα, οποτε θα πουμε λεπτομ για το πλανο. μου εχει πει οτι υπαρχουν καποια μαξιλαρακια, το 1ο ειναι στις 28 εβδ, μετα 32, και μετα τις 34 ειναι ιδανικα. νομιζω οτι για τριδυμα καπου εκει φθανεις.

Αχ τέλεια που έχεις κ από τα 2 φύλα!!!!!μπράβο!!!

Να τον πάρεις, μην ντρέπεσαι.

Να προσέχεις πολύ αφού έχεις κ κοντό τράχηλο.

Αυτό με τα μαξιλαράκια δεν το ήξερα πάντως.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Isis καλως ορισες!!! Με το καλο!!! Τριδυμα??? Ουαου!!! Συγχαρητηρια!!! Πωπω εδω με ενα καλα λεει η Did και ταχουμε δει ολα!!! Κατσε ξαπλα μην πολυκουνιεσαι και υπομονη πολλη!!! Αφου δεν πονας κι εγω δεν πιστευω ειναι κατι, αλλα να ενημερωνεις τον γιατρο σου για το οτιδηποτε!!!!

Κοριτσια, μολις μπω 9ο εχω να παω σε εναν γαμο, μεσα Ιουνιου και δεν εχω ιδεα τι θα φορεσω!Εν τω μεταξυ δε θελω να δωσω ενα σωρο λεφτα για ενα φορεμα που δε θα ξαναβαλω! Εχω γινει και σα κινητη σαμπρελα, φανταζομαι πως θαμαι τοτε! Που να παω να δω ρε κοριτσια για κανενα αερινο φορεματακι, καλο υφασμα και οικονομικο? Φορεμα ή ολοσωμη φορμα σκεφτομαι να μαι ανετη... Παντελονια δεν τα θελω καθολου!

tf9Xp3.png

καλως μας ηρθες κοριτσακι!με το καλο τα νινακια σου!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...