Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και καλη Μ.Εβδομαδα. λιγο κουραστικες αυτες οι μερες αλλα περνανε γρηγορα με δουλιτσες και παρεα. κλεινουν και οι παιδικοι και αν καποτε σταματησει να βρεχει μπορει να παμε και καμια βολτουλα.

το Σαββατο πηγαμε μια βολτα στο Η & M και πηρα κατι φανταστικα φουστανακια για τη μπεμπα. μπειτε στο site να δειτε τι εχει. ειναι τοσο ομορφα και σε πολυ καλες τιμες. το Πασχα θα παμε στα πεθερικα μου για το 3ημερο και μετα πισω να οργανωσουμε τα γενεθλια του γιου μου.

steviv τελεια η καμπυλη σου. μακαρι να ειναι καλη για ολες μας για να μη μας κοψουν τα γλυκακια,χιχι!

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα κ απο μένα, εχω καιρό να γράψω, αλλα σας παρακολουθώ όποτε προλαβαίνω! Να σας ρωτήσω κατι που δεν είχα παρατηρήσει στην προηγούμενη μου εγκυμοσυνη, αυτές τις μερες το αιοδιο μου ειναι πρησμένο ( έβαλα καθρέφτη κ το είδα) σοκαρίστηκα να πω την αλήθεια. Με είδε ο γιατρός μου πριν μια εβδομαδα αλλα δεν μου είπε τίποτα ( με βλεπει κ απο κατω διότι είχα λιγες αιμορραγίας λόγο κούρασης. Εχει παρατηρήσει καμια σας τίποτα τέτοιο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια καλησπέρα κ απο μένα, εχω καιρό να γράψω, αλλα σας παρακολουθώ όποτε προλαβαίνω! Να σας ρωτήσω κατι που δεν είχα παρατηρήσει στην προηγούμενη μου εγκυμοσυνη, αυτές τις μερες το αιοδιο μου ειναι πρησμένο ( έβαλα καθρέφτη κ το είδα) σοκαρίστηκα να πω την αλήθεια. Με είδε ο γιατρός μου πριν μια εβδομαδα αλλα δεν μου είπε τίποτα ( με βλεπει κ απο κατω διότι είχα λιγες αιμορραγίας λόγο κούρασης. Εχει παρατηρήσει καμια σας τίποτα τέτοιο;

Καλη μ φανταζομαι πως δε θαναι τπτ περιεργο μιας κ δε σου ειπε τπτ κ ο γιατρος...εγω να σου πω την αληθεια δεν το εχω προσεξει γτ ουτως η αλλως δε μπορω να το δω χωρις καθρεφτη κ δεν εχω μπει σ αυτη τη διαδικασια....σεξ δενε χω κανει καθολου απτην αρχη της εγκυμοσυνης(!!!) οποτε δεν το εχει δει κ ο αντρας μ για να μου πει τπτ περιεργο!!χαχαχα!!του εχω απογορευσει και να το κοιταει οσο ειμαι εγκυος η κακουργα!!! πηγαμε γιατρο τ μεσημερι...η μπουμπου εγινε 1100 γραμμαρια κ μεγαλωνουμε μια χαρα!!!σε ενα μηνα παλι εξεταση κ οι επομενες εξετασεις μου, ναι, περιεχουν κ την καμπυλη ζαχαρου...αντε να δουμε!!!αλλα σκιζω απο κιλα(δεν ειμαι αδυνατη προς θεου!!)εχω να παρω κιλα 9 εβδομαδες απο τοτε που ξεκινησα διαιτολογο..ισα ισα εχασα και 1,5!!! κ η πιεση μ τελεια!!!αντε κ σε σας τα καλυτερα ευχομαι!!

71i9p3.png

Γειά σας κορίτσια!!!τι κάνετε?Μπράβο steviv21 πολύ καλά τα αποτελέσματα σου!!despoina82 με γεια τα καινούργια φουστανάκια!!!litsa_xoylio μπράβο τέλεια μεγάλωσε η μπέμπα σου!!!μωλό νομίζω η επόμενη εξέταση ειναι η γ΄επιπέδου το doppler που γίνεται μεταξύ 32-34 εβδομάδες δεν ξέρω όμως αν τι κάνουν όλες!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημερα κ καλως ηρθες!!και γω απο γιαννενα ειμαι...θα γεννησω στο Χατζηκωστα βεβαια με τον Κορκοντζελο...εσυ ποιον εχεις??ευχομαι τ καλυτερα κ σε σενα κ στο κοριτσακι σ!!!κ γω κοριτσακι περιμενω βασικα...χαχαχχαχα!!!!την καλημερα μ και στις υπολοιπες!!!σημερα εχουμε γιατρο!!!ανυπομονω να δω το αγγελουδι μ!!!

καλως σε βρηκα! εγω εχω τον Ναστο! με το καλο κ σενα το κοριτσακι σου-τι εγινε πολλα κοριτσια ακουω!! ολα καλα σημερα?

GMphsKU.jpgGMphp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και καλη Μ.Εβδομαδα. λιγο κουραστικες αυτες οι μερες αλλα περνανε γρηγορα με δουλιτσες και παρεα. κλεινουν και οι παιδικοι και αν καποτε σταματησει να βρεχει μπορει να παμε και καμια βολτουλα.

το Σαββατο πηγαμε μια βολτα στο Η & M και πηρα κατι φανταστικα φουστανακια για τη μπεμπα. μπειτε στο site να δειτε τι εχει. ειναι τοσο ομορφα και σε πολυ καλες τιμες. το Πασχα θα παμε στα πεθερικα μου για το 3ημερο και μετα πισω να οργανωσουμε τα γενεθλια του γιου μου.

steviv τελεια η καμπυλη σου. μακαρι να ειναι καλη για ολες μας για να μη μας κοψουν τα γλυκακια,χιχι!

αχ αυτα τα H&M με τρελαινουν!δεν ξερω τι να πρωτοπαρω κ ολο με το ζορι συγκρατουμαι καθε φορα! ασε που δεν ξερω κ τι νουμερο να παρω..

GMphsKU.jpgGMphp3.png

Κοριτσια καλημερα και Καλο Πασχα να εχουμε! Να προσεχετε τι τρωτε να ειναι ολα καθαρα τα κρεατα ε??? Για οσες τολμησουν γαρδουμπες και κοκορετσια λεω!! Εγω θα τα αποφυγω φετος αν και τα λαχταρω απιστευτα!...

Vama καλως ορισες και με το καλο το μωρακι σου! Κι εγω δεν ειμαι εξοικειωμενη με τις συνεχεις αλλαγες και ψιλοαναστατωνομαι αλλα εχω καταλαβει πως ολα ειναι συνηθη πλεον και ανησυχω πολυ λιγοτερο! Στο επομενο μωρο θα ειμαστε γκουρου πια!!!

Στεβιβ τελεια με την καμπυλη, μπραβο και καλη συνειχεια σου ευχομαι! Κι εγω συμφωνω για την επομενη βδομαδα. Και Σαββατο απογευμα ειναι μια πολυ καλη ιδεα οπως προτεινε η Αλεσσανδρα. Μωλο, εγω μενω στην αλλη ακρη απο σενα, δηλαδη νοτια οποτε το κεντρο ειναι η ιδανικη λυση. Ερμου μια χαρα, διπλα το μετρο κι εχει και μια καφετερια νομιζω εκει απεξω απο το μετρο. Ας πειτε ποιες συμφωνειτε και ποιες οχι και τι θα θελατε να το κανονισουμε!

Μαρτς, κι εγω πρησμενη αισθανομαι εκει κατω, οχι παρα πολυ αλλα ενα φουσκωμα το εχω. Επισης ποναω εκει, τα κοκκαλα μεσα, ειναι φυσιολογικο.... ανοιγουμε!!!.......:rolleyes: (Τι τραβαμε εμεις οι γυναικες....)

Μερ, μηπως να το ξανακανες το τικερ? Κανονικα δεν επρεπε να κολλησει!

Εγω κοριτσια παω για καμπυλη την αλλη βδομαδα και ο Θεος βοηθος! Μαζι της θα κανω και αιματος απο την αρχη τοξοπλασμα, cmv μπλα μπλα... ολα παλι ξανα!

Αλλη εξεταση σοβαρη δε νομιζω να εχει μεινει, μονο το doppler που θα το κανω στο μαιευτηριο, ειναι μεσα στο πακετο των εξετασεων μου γιαυτο θα το κανω εκει.

Αληθεια κοριτσια που θα γεννησετε, δεν εχουμε πει! Εγω στο Ρεα! Ελπιζω να γενναει και καποια αλλη εκει εκτος απο μενα η να εχει γεννησει να μας πει εντυπωσεις!!

Υγ. Για τα h&m ακουω συνεχως ειδικα για τις εγκυμονουσες εχει παρα πολλα. Αλλα δεν εχω αξιωθει να παω μια βολτα. Ολο τα ιδια και τα ιδια φοραω(φαρδουλα, φορμες, κολλαν) Και να φανταστειτε προ εγκυμοσυνης τα φαρδια ουτε για πλακα δεν τα πλησιαζα..... πφφ! Και θα ηθελα μια αλλαγη στα ρουχα να σας πω την αληθεια μου.... φαρδια ναι μεν αλλα κατι ακομα! Μμμ με βαλατε σε πειρασμο!..

tf9Xp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ.....

τι κάνετε?????????

εγώ εδώ γίνομαι χοντρούλα!!!!!!!!!!.....χθες είχαμε γιατρό!!!

Η μπεμπούλα μου είναι 900 γρ....ολόκληρη γυναίκα πια!!!και γω συν 3 κιλάκια!!!!έτσι μπαμ μπαμ!!!και να σας πώ την αλήθεια προσέχω φανταστείτε να μην...δηλ είμαι στα +9!!!!:rolleyes::tongue:

τεσπα!!!!!!!!!

έχω χάσει επεισόδια για την συνάντηση???έχουμε πει που και πότε???

καλή ιδέα η έρμού...αν σας αρέσουν και τα Κων/πολίτικα όπως εμένα έχει στο Σύνταγμα το καφε ΧΑΤΖΗ...ΜΕ ΩΡΑΙΌΤΑΤΑ ΓΛΥΚΆΚΙΑ (να τα συν 9)χαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!!

να σας ρωτήσω και κάτι άλλο???(μεταξύ μας)....κάνετε καμιά τζουριτσα τσιγαράκι ???εγώ θέλω πολύ αλλά...προσπαθώ να μην...και όλο το σκέφτομαι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλη μ φανταζομαι πως δε θαναι τπτ περιεργο μιας κ δε σου ειπε τπτ κ ο γιατρος...εγω να σου πω την αληθεια δεν το εχω προσεξει γτ ουτως η αλλως δε μπορω να το δω χωρις καθρεφτη κ δεν εχω μπει σ αυτη τη διαδικασια....σεξ δενε χω κανει καθολου απτην αρχη της εγκυμοσυνης(!!!) οποτε δεν το εχει δει κ ο αντρας μ για να μου πει τπτ περιεργο!!χαχαχα!!του εχω απογορευσει και να το κοιταει οσο ειμαι εγκυος η κακουργα!!! πηγαμε γιατρο τ μεσημερι...η μπουμπου εγινε 1100 γραμμαρια κ μεγαλωνουμε μια χαρα!!!σε ενα μηνα παλι εξεταση κ οι επομενες εξετασεις μου, ναι, περιεχουν κ την καμπυλη ζαχαρου...αντε να δουμε!!!αλλα σκιζω απο κιλα(δεν ειμαι αδυνατη προς θεου!!)εχω να παρω κιλα 9 εβδομαδες απο τοτε που ξεκινησα διαιτολογο..ισα ισα εχασα και 1,5!!! κ η πιεση μ τελεια!!!αντε κ σε σας τα καλυτερα ευχομαι!!

ρε litsaki πες μας κανένα tip από το διαιτολόγιό σου!!!!(για βραδινό κυρίως τι σου έχει??? σαλάτες ??)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Κάναμε την καμπύλη μας και ευτυχώς ειναι άψογη... Γλυκόζη νηστείας 74 μετά απο μια ώρα 103 και στις δυο ώρες 87...

Δεν ήταν τόσο χάλια η γλυκόζη που ήπια... Ούτε τάση για εμετό μου έφερε ούτε με λιγωσε πολύ!!!

Τώρα υπομονή μέχρι τις 20/4 που θα πάω στο γιατρό να δω τον μπεμπακο μου... Βέβαια κάνει αισθητή την περιουσία του συνεχώς...

Και η δική μου κοιλιτσα έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν ξέρω που θα φτάσει... Πλάκα έχει όμως να βλέπεις το μωρό να κουνιέται... :)

steviv μου μπράβο σου τέλεια τα αποτελέσματα....

αντε και στα δικά μας!!!

εγώ την άλλη βδομάδα θα την κάνω μαζί με τις καθιερωμένες αιματολογικές και τις εξετάσεις του θυρεοειδή!! όλα μαζί να δούμε τι θα βγεί!!!αντε βρε κορίτσια αμα περάσει και αυτός ο μήνας που θεωρείτε κρίσιμος ...μετά θα χαλαρώσουμε να περιμένουμε τον τοκετό!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

ρε litsaki πες μας κανένα tip από το διαιτολόγιό σου!!!!(για βραδινό κυρίως τι σου έχει??? σαλάτες ??)

θεωρω οτι ειναι ο συνδυασμος ολης της ημερας που με κραταει κ οχι μονο το βραδυνο...βασικα τρωω τα παντα αλλα οχι τα λιπαρα φαγητα...δε μου βαζει πχ παστιτσιο(αλλα εχω τη δυνατοτητα να το φαω μια φορα το μηνα)...τρωω συνολο 2200 θερμιδες τη μερα αλλα εχω γευμα καθε 3 ωρες κ προφανως δουλευει πλεον ο μεταβολισμος μ...για βραδυ μου εχει ποτε σαλατα με τοστ, ποτε ομελετα με μια φετα ψωμι, ποτε 2 σουβλακια κοτοπουλο κ 1 πιτα αλαδωτη ή 2 σουβλακια κοτοπουλο&σαλατα..πανω κατω κατι τετοιο τρωω...εχω κανει κ τις παρασπονδιες μ με κατι πιτογυρα εννοειται αλλα καλα κρατιεμαι ακομη!!το καλο ειναι οτι δε θελω γλυκα...δεν τ ζηταω καθολου...καμια φορα εχω αναλαμπη κ ζηταω παγωτο..κ οταν το ζηταω παντα το τρωω!! ελπιζω να σε βοηθησα....καπως...οι θερμιδες ειναι πολλες συνηθως δε μπορω να τα φαω ολα...πονταρει στ λιπαρα που ειναι λιγα εως ελαχιστα....κ προχτες π πηγα μ ειπε ζητημα να βαλω 3 μεχρι το τελος!! σκεψου ομως οτι ειχα βαλει 12 μεχρι πριν 9 εβδομαδες κ επρεπε να φρεναρω...

71i9p3.png

μια χαρά.....εγώ εχω ταράξει τις μακαρονάδες....αυτό φταίει!!!!Μην ακούσω για μακαρόνια η πατάτα τηγανιτή... ...παρασύρομαι και από τον γιο μου που του αρέσει η πιτσα τα μακαρόνια φούρνου ...και ....την πάτησα!!!!

τώρα θα προσπαθήσω να βάλω φρένο!!!!!!!!!

Ευχαριστώ litsaki!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εγω δεν τρελενομαι για τα κιλα να σας πω την αληθεια...ημουν παντα χοντρουλα κ μια χαρα με τον εαυτο μ.. απλα περυσι ειχα χασει 25 κιλα κ τα διατηρουσα...μολις ηρθε η εγκυμοσυνη ομως του εδωσα κ καταλαβε!! ο μονος λογος π κρατηθηκα κ κρατιεμαι ηταν επειδη ειχε ανεβει λιγο η πιεση μ...κ εκει με φοβησε ο γιατρος πολυ κ ετρεξα απευθειας σε διαιτολογο...διαφορετικα θα ειχα παρει και τα 25 κιλακια στο χαλαρο....

71i9p3.png

Η Ερμού ειναι μια καλή λύση για συνάντηση!!!

Καλα αποτελέσματα σε όσες έχουν εξετασουλες...!!!

Χθες ο καλός μου έβαψε το δωμάτιο του μπέμπη και έγινε φανταστικό! Σήμερα θα πάρω το καινούριο φωτιστικό και θα παραγγείλω και την πολυθρόνα που θα βάλω για να τον ταΐζω και να τον νανουριζω...

Άντε να περάσει ο καιρός να πάρουμε αγκαλιά τα μικρά μας πλασματάκια :)

Καλημέρα και απο εμένα! Nefeli έχεις δίκιο. Πρέπει να το αλλάξω αλλα γράφω απο tablet και μου φαίνεται δύσκολο. Θα το κανω αργότερα απο τον υπολογιστή. Ερμού ειναι ωραία λύση. Κ εγω βορειοανατολικά μένω όποτε καλό θα ειναι να υπάρχει μέτρο.

Κοριτσια έχετε δίκιο. Αυτο δεν ήταν συσπάσεις. Το έψαξα όμως στο Ίντερνετ κ μου γεννήθηκαν νέες απορίες. Δεν θέλω να σας πρηξω αλλα μπορείτε να μου πείτε πως ειναι οι συσπάσεις? ορισμένες φορές μέσα στην ημέρα παρατηρω ενα γρουμπαλακι στην κοιλιά μου απο την δεξιά πλευρά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν ειναι το μωρο ή συσπάσεις. Δεν νιώθω τιποτα. Μπορεί όμως να γίνει και 5-6 φορές μέσα στην ημέρα. Ουφ! Vamma βλέπεις ποσό ψύχραιμη ειμαι και εγω...

Vanilitsa τέλεια η κοπελαρα σου! Φτάνει σχεδόν το κιλό! Σκέψου όταν ήταν ακόμη 1 εκατοστό. Απίστευτο μου φαίνεται.

Εγω ρουχα εχω πάρει και μου έχουν πάρει απο h&m και Benetton. Πήρα και μερικά καλοκαιρινά όμως ειναι βρε κοριτσια τόσο άχαρα. Εντωμεταξυ δεν ειμαι και καμία ψιλή και δείχνω σα βαρελακι. Αν πέσω σε κατηφόρα θα κατρακυλω ώρες.

Αχ τα κιλά κοριτσιααα! Αυτά τα κιλα! Αυτά τα κιλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...