Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας κ απο μενα!ειμαι εντελως καινουρια στην παρεα σας κ στο φορουμ γενικοτερα κ περιμενω το πρωτο μου παιδακι! σας ανακαλυψα προσφατα κ λεω να ερθω στην παρεα σας αν με θελετε...!!

GMphsKU.jpgGMphp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα και απο μένα! Vama καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου! Μπουμπού ή μπουμπουκος?

Κοριτσια εχθές το βράδυ προβληματίστηκα λίγο. Είχα κατω απο το στήθος, λιγο πάνω απο το στομάχι μια αίσθηση σαν να δενόταν ένας κόμπος και να λυνόταν. Το ένιωσα πολλές φορές. Σκέφτομαι μήπως ήταν συσπάσεις ή απλά με πείραξε κατι που έφαγα ή ήπια (4 πορτοκάλια και 1 καπουτσίνο, σοκολάτα και σάλτσες και γενικώς κακή διατροφη). Οι συσπάσεις πως ειναι? Δεν ένιωσα να πετρώνει η κοιλιά μου. Βέβαια πολλές φορές κάνει γρουμπαλακι απο τη μια μεριά αλλα αυτο θεωρούσα ότι ειναι το μωρό μαζεμένο απο τη μια πλευρά, μιας που κ όταν πήγα στο γιατρό έτσι ήταν κ δεν είδαμε κατι.

Sorry για το μεγάλο μην. Αγχώθηκα η δόλια!

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα και απο μένα! Vama καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου! Μπουμπού ή μπουμπουκος?

Κοριτσια εχθές το βράδυ προβληματίστηκα λίγο. Είχα κατω απο το στήθος, λιγο πάνω απο το στομάχι μια αίσθηση σαν να δενόταν ένας κόμπος και να λυνόταν. Το ένιωσα πολλές φορές. Σκέφτομαι μήπως ήταν συσπάσεις ή απλά με πείραξε κατι που έφαγα ή ήπια (4 πορτοκάλια και 1 καπουτσίνο, σοκολάτα και σάλτσες και γενικώς κακή διατροφη). Οι συσπάσεις πως ειναι? Δεν ένιωσα να πετρώνει η κοιλιά μου. Βέβαια πολλές φορές κάνει γρουμπαλακι απο τη μια μεριά αλλα αυτο θεωρούσα ότι ειναι το μωρό μαζεμένο απο τη μια πλευρά, μιας που κ όταν πήγα στο γιατρό έτσι ήταν κ δεν είδαμε κατι.

Αυτά που περιγράφεις δεν μοίαζουν με συσπάσεις όπως το ειπες οι συσπάσεις ειναι πέτρωμα σε όλη την κοιλιά..Μάλλον σε πείραξαν αυτά που έφαγες μην ανχώνεσαι κορίτσι μου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Συσπάσεις δεν ήταν σίγουρα.

Μόνο αν πέτρωνε η κοιλιά σου και συνοδευόταν και από πόνο.

Όσο για τον κόμπο εγώ τον νιώθω όταν αγχώνομαι.

Δεν είναι τίποτα, άδικα ανησυχείς.:P

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Γεια σας όμορφες!!M-er μου και εγώ έτσι ήμουν χθες....και κάτι παραπάνω!

Η κοιλιά έχει μεγαλώσει πολύ μπορώ να πώ και χθες ήταν όλη μέρα τούμπανο.....αφού έλεγα δεν μπορώ να αναπνεύσω...θέλω να γεννήσω...!!!

Απορώ που θα φτάσει σε 10 βδομαδούλες δηλ!!!:rolleyes:

εννοείται στη πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ηταν τόσο μεγάλη!!!!

Από κιλά βέβαια είμαι σαφώς λιγότερα από την πρώτη φορά!!Δεν ξέρω πως γίνεται!!

vama καλώς μας ήρθες!!!Με το καλό το κοριτσάκι σου από τι καταλαβαίνω από το τικερακι.....που θα γεννήσεις με το καλό???είχες εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι τώρα??

νικηαντωνία πως πάνε τα μπουμπούκια σου???φαντάζομαι εσείς με τα δίδυμα κοιλίτσα τούμπανο εε??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γεια σας κι απο μενα μανουλες!Mer κι εμενα μαλλον για στομαχικο μου κανει αυτο.οι συσπασεις οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι αλλιως και οχι τοσο ψηλα. Vamma καλωσορισες στην παρεα μας με το καλο το μωρακι σου!Lila μου παντως απο οτι καταλαβα ειναι πολυ υπερ των φυσικων τροπων και καταστασεων εκει πραγμα που δεν ειναι και κακο.Εσυ που το βιωνεις βεβαια απο τη καλη και την αναποδη θα μας πεις.Ειναι τοσο οργανωμενα τα πραγματα?

Maternity_codemini.php#

Γεια σας όμορφες!!M-er μου και εγώ έτσι ήμουν χθες....και κάτι παραπάνω!

Η κοιλιά έχει μεγαλώσει πολύ μπορώ να πώ και χθες ήταν όλη μέρα τούμπανο.....αφού έλεγα δεν μπορώ να αναπνεύσω...θέλω να γεννήσω...!!!

Απορώ που θα φτάσει σε 10 βδομαδούλες δηλ!!!:rolleyes:

εννοείται στη πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν ηταν τόσο μεγάλη!!!!

Από κιλά βέβαια είμαι σαφώς λιγότερα από την πρώτη φορά!!Δεν ξέρω πως γίνεται!!

vama καλώς μας ήρθες!!!Με το καλό το κοριτσάκι σου από τι καταλαβαίνω από το τικερακι.....που θα γεννήσεις με το καλό???είχες εύκολη εγκυμοσύνη μέχρι τώρα??

νικηαντωνία πως πάνε τα μπουμπούκια σου???φαντάζομαι εσείς με τα δίδυμα κοιλίτσα τούμπανο εε??

Όσοι με βλέπουν την θεωρούν μικρή την κοιλιά μου για δίδυμα.

Θεωρώ ότι δεν είναι μεγάλη.

Έχουμε καιρό, τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!:P:p

Όλα καλά όμως, ο καιρός περνάει γρ'ηγορα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Κάναμε την καμπύλη μας και ευτυχώς ειναι άψογη... Γλυκόζη νηστείας 74 μετά απο μια ώρα 103 και στις δυο ώρες 87...

Δεν ήταν τόσο χάλια η γλυκόζη που ήπια... Ούτε τάση για εμετό μου έφερε ούτε με λιγωσε πολύ!!!

Τώρα υπομονή μέχρι τις 20/4 που θα πάω στο γιατρό να δω τον μπεμπακο μου... Βέβαια κάνει αισθητή την περιουσία του συνεχώς...

Και η δική μου κοιλιτσα έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν ξέρω που θα φτάσει... Πλάκα έχει όμως να βλέπεις το μωρό να κουνιέται... :)

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Κάναμε την καμπύλη μας και ευτυχώς ειναι άψογη... Γλυκόζη νηστείας 74 μετά απο μια ώρα 103 και στις δυο ώρες 87...

Δεν ήταν τόσο χάλια η γλυκόζη που ήπια... Ούτε τάση για εμετό μου έφερε ούτε με λιγωσε πολύ!!!

Τώρα υπομονή μέχρι τις 20/4 που θα πάω στο γιατρό να δω τον μπεμπακο μου... Βέβαια κάνει αισθητή την περιουσία του συνεχώς...

Και η δική μου κοιλιτσα έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν ξέρω που θα φτάσει... Πλάκα έχει όμως να βλέπεις το μωρό να κουνιέται... :)

Μπραβο κοριτσακι.αψογα.παει κι αυτη η εξεταση.βρε κοριτσια δε θυμαμαι εχουμε καμια αλλη αγχωτικη εξεταση απο δω και περα;

Maternity_codemini.php#

κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα! οντως κοριτσακι περιμενω, ειχα μια ευκολη εγκυμοσυνη σε γενικες γραμμες κ γενναω στα γιαννενα στο μητερα! απλα ειμαι πολυ φοβιτσιαρα κ δεν εχω καθολου ανοχη στον πονο...ετσι καθε φορα που νιωθω κατι διαφορετικο στο σωμα μου πρωτα πανικοβαλομαι κ μετα συνειδητοποιω οτι ειναι φυσιολογικο για τη φαση που ειμαι κ χαλαρωνω! κ στην εγκυμοσυνη οπως θα ξερετε βιωνουμε συνεχεις αλλαγες στο σωμα μας κ στα οργανα μας! m-er κ γω για στομαχικο το κοβω αυτο που ενιωσες,μαλλον καμια καουρα απ αυτα που εφαγες.

GMphsKU.jpgGMphp3.png

κοριτσια ευχαριστω για το καλωσορισμα! οντως κοριτσακι περιμενω, ειχα μια ευκολη εγκυμοσυνη σε γενικες γραμμες κ γενναω στα γιαννενα στο μητερα! απλα ειμαι πολυ φοβιτσιαρα κ δεν εχω καθολου ανοχη στον πονο...ετσι καθε φορα που νιωθω κατι διαφορετικο στο σωμα μου πρωτα πανικοβαλομαι κ μετα συνειδητοποιω οτι ειναι φυσιολογικο για τη φαση που ειμαι κ χαλαρωνω! κ στην εγκυμοσυνη οπως θα ξερετε βιωνουμε συνεχεις αλλαγες στο σωμα μας κ στα οργανα μας! m-er κ γω για στομαχικο το κοβω αυτο που ενιωσες,μαλλον καμια καουρα απ αυτα που εφαγες.

καλημερα κ καλως ηρθες!!και γω απο γιαννενα ειμαι...θα γεννησω στο Χατζηκωστα βεβαια με τον Κορκοντζελο...εσυ ποιον εχεις??ευχομαι τ καλυτερα κ σε σενα κ στο κοριτσακι σ!!!κ γω κοριτσακι περιμενω βασικα...χαχαχχαχα!!!!την καλημερα μ και στις υπολοιπες!!!σημερα εχουμε γιατρο!!!ανυπομονω να δω το αγγελουδι μ!!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...