Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερούδιαααααααα......τι κάνετε???όλα υπο έλεγχο????

κορίτσια ξαφνικά σας λέω και επειδή έβγαλα τα πολύ χοντρά ρουχαλάκια...και φόρεσα χθες και σήμερα ανοιξιάτικα...διαπιστώνω ότι η κοιλίτσα μεγάλωσε....

επίσης (άσχετο εντελώς)...πόσο απολαμβάνω των καφέ φίλτρου με γεύση πραλίνααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:.....να κανα και ένα τσιγαράααακι.....καλά θα ήταν!!!!είπα το Πάσχα με λίγο μπυρίτσα θα κάνω μια τζουρίτσα....:rolleyes:

τι άλλα ???

πότε βρισκόμαστε???πριν το Πάσχα η μετά???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Πως είστε? εγω με την καμπύλη δεν ξέρω τι θα κανω. Προς το παρόν πρέπει να μετριέται κάθε μέσα της εβδομαδας μια φορά με μηχανάκι. Δεν εχω άλλη οδηγια προς το παρόν. Εντωμεταξύ μου έφεραν ενα τσουρεκι τερκενλη και το ζάχαρο θα είχε φτάσει στο διάστημα.. Ευτυχώς τελείωσε! Δεν μπορούσα να κρατηθώ!

Άρχισα και ασβέστιο. Τι αηδία ειναι αυτή?

Did εχω παίρνω σχεδον απο την αρχή β12 και εχει φτάσει σε πολυ καλά επίπεδα. Θα σου δώσει χαπάκι αν χρειαστεί. Εχει και τέλεια γεύση!

Μετα το Πάσχα εγω θα βάψω δωμάτιο όποτε όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τάξη.

Αχ vanilitsa. πίνω μια φορά την εβδομάδα καφε. Τον έκοψα μαζι με το τσιγάρο γιατί αυτά τα δυο πάνε μαζι. Ειναι ο τέλειος συνδυασμός. Μέσα Ιουλιου θα προμηθευτώ ενα πακέτο να το εχω στην επιστροφή μου! Ενα μωρέ για να μου φύγει ίσα ίσα!

Εγω μάλλον Πάσχα θα κανω εδώ όποτε δεν εχω προτίμηση! Όποτε θέλετε!

Καλημερα κοριτσια! Πως είστε? εγω με την καμπύλη δεν ξέρω τι θα κανω. Προς το παρόν πρέπει να μετριέται κάθε μέσα της εβδομαδας μια φορά με μηχανάκι. Δεν εχω άλλη οδηγια προς το παρόν. Εντωμεταξύ μου έφεραν ενα τσουρεκι τερκενλη και το ζάχαρο θα είχε φτάσει στο διάστημα.. Ευτυχώς τελείωσε! Δεν μπορούσα να κρατηθώ!

Άρχισα και ασβέστιο. Τι αηδία ειναι αυτή?

Did εχω παίρνω σχεδον απο την αρχή β12 και εχει φτάσει σε πολυ καλά επίπεδα. Θα σου δώσει χαπάκι αν χρειαστεί. Εχει και τέλεια γεύση!

Μετα το Πάσχα εγω θα βάψω δωμάτιο όποτε όλα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε τάξη.

Αχ vanilitsa. πίνω μια φορά την εβδομάδα καφε. Τον έκοψα μαζι με το τσιγάρο γιατί αυτά τα δυο πάνε μαζι. Ειναι ο τέλειος συνδυασμός. Μέσα Ιουλιου θα προμηθευτώ ενα πακέτο να το εχω στην επιστροφή μου! Ενα μωρέ για να μου φύγει ίσα ίσα!

Εγω μάλλον Πάσχα θα κανω εδώ όποτε δεν εχω προτίμηση! Όποτε θέλετε!

Γεια σας κι απο μενα.Mer γιατι μετρας καθε μερα?

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κι απο μενα.Mer γιατι μετρας καθε μερα?

Δεν το μετράω κάθε μέρα! Κάθε Τετάρτη πριν και μετά το πρωινό και πριν και μετά το μεσημεριανό. Προληπτικά, για να ελέγχουμε την κατάσταση. Δεν έχω κανένα θέμα προς το παρόν αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται :?.

Για καμπύλη όμως δεν μου έχει πει τίποτα.

Το τικεράκι κορίτσια πως ανανεώνεται? Μόνο του?

Δεν το μετράω κάθε μέρα! Κάθε Τετάρτη πριν και μετά το πρωινό και πριν και μετά το μεσημεριανό. Προληπτικά, για να ελέγχουμε την κατάσταση. Δεν έχω κανένα θέμα προς το παρόν αλλά δεν ξέρεις τι γίνεται :?.

Για καμπύλη όμως δεν μου έχει πει τίποτα.

Το τικεράκι κορίτσια πως ανανεώνεται? Μόνο του?

Μου ακουγεται πολυ καλο και μπορει να γλυτωσεις ετσι και τη καμπυλη.Δε το ειχα ξανακουσει...Για το τικερακι δε ξερω να σου πω κοπελα μου.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Vanilitsa πως πας με το μπουκωμα και το βηχα?Εγω εχω πολυ βηχα πλεον κοριτσια και η γιατρος μου ειπε να παρω το bisolvon που επιτρεπεται λεει αλλα εγω ψιλοφοβαμαι.Εχετε ακουσει τιποτα γι αυτο?Και θα παρω και κανενα μαγνησιο παραπανω για τη κοιλιτσα γιατι απο το βηχα ο μπεμπης εχει τρομαξει...

Maternity_codemini.php#

Απο βηχα αλλο τιποτα..προσπαθω να αποφυγω τοο σιροπι ομως με τσαι βουνου και μελι.ειναι εκνευριστικο ομως.φετος πραγματικα βαρεθηκα να μαι αρρωστη.ελεος.εγω κοριτσια την καμπυλη την σιχαινομαι..ετσι απλα.ειναι να την κανω την 27η βδομαδα και πολυ το σκεφτομαι.αλλα τι να κανω δεν εχω επιλογη.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλημερα κοριτσια! Καλη τυχη με τις καμπυλες και τα ζαχαρα ουφ ουφ να φευγουν κι αυτα... Και φυσικα οσες δεν εχουν ξεμπερδεψει με την β επιπεδου!

Μωλο, καλα παει ο θυρεοειδης, παραμενω στο χαπι και θα με ξαναδει παλι!

Θα κανω το ιδιο με τη γλυκοζη που εκανες κι εσυ. Αντι για γαλα ομως, θα ονειρευτω πως ειμαι καπου παραθαλασσια σε ενα μπαρακι σε καποιο νησακι μας και πινω σφηνακι. Μια χαρα. (Ο πεινασμενος λενε καρβελια ονειρευεται χαχα)

Μερ ανανεωνεται μονο του το τικερ! ;)

Νυχτικο και πυτζαμες ακομα δεν παιρνω κοριτσια γιατι θα σφιξουν οι ζεστες οποτε τα αφηνω αυτα για το τελος. Στην αναγκη πεταγονται και μου περνουν. Στις αρχες που εμεινα εγκυος, ονειρευομουν πως θα φορεσω στο μαιευτηριο το νυχτικο μου οταν ντυνομουν νυφη, ενα πολυ ομορφο λευκο μαλακο που μια φορα μονο το βαλα. Τωρα απλως γελαω διοτι μονο το μπουτι θα χωραγε εκει μεσα πλεον. :D

Βηχα εχω κι εγω εδω και 4 μερες και ψιλοανησυχω αλλα αποτι διαβαζω το μωρο ναι μεν νιωθει το τρανταγμα αλλα δεν παθαινει κατι. Εμεις το εχουμε το προβλημα δυστυχως... Κολλησα κι εγω τον ανδρα μου και ειμαστε σα ζομπι και οι δυο.

Ο βραδινος υπνος συνεχιζει να ειναι πολυ δυσκολος και πλεον τον θεωρω πολυτελεια. Πολυ φοβαμαι πως θα με παει ετσι μεχρι τη γεννα...

Πραγματα για το μωρο θα παρουμε κι εμεις οπου ναναι, μεχρι τελος Πασχα θα εχουμε ξεμπερδεψει πιστευω με τα βασικα...

Οσο για τη συναντηση στην Αθηνα, ριχτε ιδεες. Προτεινω καπου κεντρικα να μας βολευει ολες. Μες στις γιορτες ειναι μια καλη ιδεα!

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια! Καλη τυχη με τις καμπυλες και τα ζαχαρα ουφ ουφ να φευγουν κι αυτα... Και φυσικα οσες δεν εχουν ξεμπερδεψει με την β επιπεδου!

Μωλο, καλα παει ο θυρεοειδης, παραμενω στο χαπι και θα με ξαναδει παλι!

Θα κανω το ιδιο με τη γλυκοζη που εκανες κι εσυ. Αντι για γαλα ομως, θα ονειρευτω πως ειμαι καπου παραθαλασσια σε ενα μπαρακι σε καποιο νησακι μας και πινω σφηνακι. Μια χαρα. (Ο πεινασμενος λενε καρβελια ονειρευεται χαχα)

Μερ ανανεωνεται μονο του το τικερ! ;)

Νυχτικο και πυτζαμες ακομα δεν παιρνω κοριτσια γιατι θα σφιξουν οι ζεστες οποτε τα αφηνω αυτα για το τελος. Στην αναγκη πεταγονται και μου περνουν. Στις αρχες που εμεινα εγκυος, ονειρευομουν πως θα φορεσω στο μαιευτηριο το νυχτικο μου οταν ντυνομουν νυφη, ενα πολυ ομορφο λευκο μαλακο που μια φορα μονο το βαλα. Τωρα απλως γελαω διοτι μονο το μπουτι θα χωραγε εκει μεσα πλεον. :D

Βηχα εχω κι εγω εδω και 4 μερες και ψιλοανησυχω αλλα αποτι διαβαζω το μωρο ναι μεν νιωθει το τρανταγμα αλλα δεν παθαινει κατι. Εμεις το εχουμε το προβλημα δυστυχως... Κολλησα κι εγω τον ανδρα μου και ειμαστε σα ζομπι και οι δυο.

Ο βραδινος υπνος συνεχιζει να ειναι πολυ δυσκολος και πλεον τον θεωρω πολυτελεια. Πολυ φοβαμαι πως θα με παει ετσι μεχρι τη γεννα...

Πραγματα για το μωρο θα παρουμε κι εμεις οπου ναναι, μεχρι τελος Πασχα θα εχουμε ξεμπερδεψει πιστευω με τα βασικα...

Οσο για τη συναντηση στην Αθηνα, ριχτε ιδεες. Προτεινω καπου κεντρικα να μας βολευει ολες. Μες στις γιορτες ειναι μια καλη ιδεα!

Την εβδομάδα μετά την Κυριακή του Πάσχα θα βόλευε... Εννοείται κάπου κεντρικά... ;)

Διαφημίσεις

καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και περαστικά σε όσες είναι αρρωστούλες!!!εμείς προχθές είχαμε ξενάγηση στο νοσοκομείο που θα γεννήσω πρώτα ο θεός και η αλήθεια είναι οτι ανχώθηκα ιδιαίτερα επειδή κυρίως δεν ξέρω να μιλάω καλά την γλώσσα και θα έχω μεγάλο θέμα και επειδή φοβάμαι για το πώς θα τα καταφέρω μόνη μου με το μωρό όλη μέρα σε έναν άγνωστο χώρο με ανθρώπους που δεν θα καταλαβαίνω...Α!κλεισαμε και τα έπιπλα για το δωμάτιο του μωρού ευτυχώς γιατί θα κάνουν και 10 εβδομάδες να έρθουν,τώρα πλέον μένουν λίγα πράγματα να αγοραστούν!!!καλή τύχη και καλά αποτελέσματα σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν να κάνουν την καμπύλη!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Βλεπω ο βηχας μας τσακισε!εγω αντιστεκομαι ακομα στο σιροπι αν και εχω αρχισει και το βλεφαριαζω...Nefeli τι ειπες ρε κοριτσι τωρα για σφινακια και παραλιες???Τι ωραια πραγματα???ΑΑΑχ απο του χρονου να ειμαστε καλα.Οσο για το νυχτικο μου θυμησες τη γεννηση της κορης μου που ειχα παρει μαζι τα καλα τα μεταξωτα τα νυχτικα και κοντεψα να τα σκισω γιατι με τα ορμονικα,τα νευρα ,το αγχος μου τη δινανε και οι δαντελες και τα μεταξια.Τωρα αυτο που πηρα και αυτα που θα παρω μιλαμε για βαμβακερο και ανετο:D:D:DLila καλοριζικα τα επιπλα με το καλο να σας ερθουν.Μην αγχωνεσαι βρε κοριτσακι για τη γεννα.Λιγο εσυ λιγο ο αντρας σου λιγο και η νοηματικη κι ολα θα γινουν.Το νοσοκομειο πως σου φανηκε?Σου αρεσε?

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!!!!!! Ναι ναι, συνάντηση ένα Σάββατο, κάπου κεντρικά και σχετικά ανοιχτά (για τον καπνό το λέω). Μήπως να το κανονίζαμε μέσω fb με μια εκδήλωση? Πάντως εμείς με τη steviv21 συναντηθήκαμε στο σεμινάριο θηλασμού, σας συστήνω να το παρακολουθήσετε ανεπιφύλακτα (αξίζει τον κόπο να πάτε μέχρι εκεί). Πολλά φιλιά σε όλες!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

καλησπέρα κοριτσάκια!!!πως είστε????Καλή Μεγάλη Βδομάδα να έχουμε.....

επιτέλους ήρθε το Πάσχα!!!!

λοιπόν επειδή δεν έχουμε μπει όλες στο facebook προτείνω να κανονίσουμε μέσω πμ!

και θα μιλάμε και μέσω κινητών παιδιά ... μηνύματα!!

δεν ξέρω που μένετε οι περισσότερες... εγώ είμαι βοριοανατολικά ...δηλ μπορώ προς mall μεριά αλλά και προς κέντρο (Κολωνάκι -ερμού )

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ μωλο ήταν ωραίο το νοσοκομείο και οι μαίες πολύ καλές έχει και την επιλογή να γεννήσεις στο νερό,αλλα δεν είναι όπως περίμενα γενικώς όλα είναι διαφορετικά εδώ και για να πάς να γεννήσεις πρέπει να μιλήσεις με τις μαίες πρώτα δεν πάς έτσι!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...