Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου καλημέρα!! Καιρό είχα να μπω να διαβάσω τα νεα σας...Εύχομαι να είστε όλες καλά και τα μωράκια σας και να μην έφυγε καμια απο την παρέα μας !! Εγω μάλλον είμαι η τελευταία που θα κάνει Β-επιπέδου...Έχω ραντεβού αύριο το πρωί... Αν θυμάστε σας είχα πει την τελευταία φορά πως έχω πρόβλημα με την φεριτίνη.....Δεν άλλαξε κάτι ήμουν πολύ χειρότερα όλο το χρονικό διάστημα που δεν έμπαινα.. Είχα φτάσει σε σημείο με τα χίλια ζόρια να μαγειρεύω και να πλένω τα πιάτα ! Τελικά κοριτσάκι θα κάνω και όλα πάνε μια χαρά μέχρι στιγμής... Όταν ήμουνα έγκυος στον γιο μου θυμάμαι τον ένιωθα να κινείται το πολύ 10 φορές την ημέρα απο τον 5 και μετά μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνηες...Η μπέμπα βρε κορίτσια τι θα μου βγει ; ; ; ; όλη μέρα πρέπει να κάνει κωλοτούμπες δεν αισθάνομαι απλά να κινείται αλλα λες κι έχω καμιά μπάλα να πέφτει μέσα στην κοιλιά όλη μέρα και όλη νύχτα...Ξυπνάω καμια φορά στις 5 το πρωί και ακόμα νιώθω να χοροπηδάει ..Το πρωί και όλη την υπόλοιπη μέρα τα ίδια...Τι στο καλό δεν κουράζεται ; ; ; Και απο κοιλιά τίποτα...Δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ... η κοιλιά μου δεν φούσκωσε καθόλου...όπου λεω ότι είμαι έγκυος στον 6 μήνα με κοιτάνε καλά καλά... Εγω θα γεννήσω στο Αλεξάνδρας και έχει ΠΗΤ 31 Ιουλίου... Θα μπω αύριο να σας πω τα αποτελέσματα της Β-επιπέδου...

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Έρχεται και εμένα η σειρά μου για την καμπύλη... Θα μου την κάνει ο άντρας μου τη Δευτέρα... Σκέφτομαι τη γλυκόζη και αηδιάζω απο τώρα... Δυο ώρες ειναι θα περάσουν... :confused:

Το Σάββατο θα παρακολουθήσω και σεμινάριο για το θηλασμό... :)

Τι φρίκη Θεε μου!!! Είναι η χειρότερη εξέταση για μένα Τώρα θα μου τη γράψει και μένα ο γιατρός μου... Όταν την έκανα στο γιο μου, θυμάμαι έλεγα θα κάνω εμετό και μου λέγανε εκει που την έκανα ναι ναι κάνε και θα σε βάλουμε να πιεις πάλι γλυκόζη... :shock:

V2YQp2.png

93nMp3.png

467987f431u9v1sr.gif

καλημερα κοριτσια!!εγω στην πρωτη καμπυλη ζαχαρου π εκανα στον 3ο μηνα δεν αηδιασα καθολου μπορω να πω...για να δουμε τωρα...τη Μ.Τριτη εχω ξανα γιατρο κ φανταζομαι θα μου τη γραψει τωρα γτ μου ειχε πει οτι στον 7ο θα την κανω τη 2η καμπυλη...θελω ν περασει ο καιρος!!!!θελω ν σταματησω απτη δουλεια...θελω θελω θελω...κ ολη μερα σκεφτομαι κ θελω παγωτο!!!χαχαχχχα!! καλα ν περασετε στ καφεδακι σας, εμεις απο επαρχια λυπουμαστε που δε θα ερθουμε αλλα δεν πειραζει...

71i9p3.png

καλημερα κοριτσια!!εγω στην πρωτη καμπυλη ζαχαρου π εκανα στον 3ο μηνα δεν αηδιασα καθολου μπορω να πω...για να δουμε τωρα...τη Μ.Τριτη εχω ξανα γιατρο κ φανταζομαι θα μου τη γραψει τωρα γτ μου ειχε πει οτι στον 7ο θα την κανω τη 2η καμπυλη...θελω ν περασει ο καιρος!!!!θελω ν σταματησω απτη δουλεια...θελω θελω θελω...κ ολη μερα σκεφτομαι κ θελω παγωτο!!!χαχαχχχα!! καλα ν περασετε στ καφεδακι σας, εμεις απο επαρχια λυπουμαστε που δε θα ερθουμε αλλα δεν πειραζει...

Γιατί 2 καμπύλες εσύ βρε κοριτσάκι;εγώ μια εκανα πριν μιάμιση εβδομαδα και δε μου ειπαν για αλλη.επαρχια κι εσύ;απο που περιπου;εγώ κεντρικη Ελλάδα.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Τι φρίκη Θεε μου!!! Είναι η χειρότερη εξέταση για μένα Τώρα θα μου τη γράψει και μένα ο γιατρός μου... Όταν την έκανα στο γιο μου, θυμάμαι έλεγα θα κάνω εμετό και μου λέγανε εκει που την έκανα ναι ναι κάνε και θα σε βάλουμε να πιεις πάλι γλυκόζη... :shock:

Καλά αποτελεσματα κορίτσι αύριο.θα ππεριμένουμε νέα.

Maternity_codemini.php#

Καλησπεραα! Ελπιζω ολες να εισαστε καλα...εγω μολις εφαγα το μεσημεριανο μου και η μπεμπα χαιρεται κ χορευει! Εμενα καμπυλη μου εγραψε να κανω μολις μπω 7ο...

Τοσο απαισια αυτη η γλυκοζη; Για να δουμε...σημερα εκανα και εξτρα εξετασεις αιματος για την ελλειψη της Β12 γιατι αρχισα να σερνομαι πολυ χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο....

Τις επομενες μερες θα παρω κ τα παιδικα επιπλα...εσεις;

8LVMp3.png

καλησπέρα!!:)εγώ θα κάνω την καμπυλη ζαχάρου τη μ. δευτερα. Σιγά σιγά θα πρέπει να δω τι βρεφικά ουδετερα έχω από τις κόρες μου για αγορι, διότι περνάει ο καιρός και δεν έχω κάνει τίποτα. κορίτσια εσεις νυχτικές πότε θα ψωνίσετε? εγώ δεν έχω τίποτα σε καλοκαιρινό διότι γέννησα χειμώνα -'ανοιξη και δεν χρειάστηκα κοντομανικες, αλλά μόνο μακρυμάνικες πυτζάμες...

ο γιατρος μ ειπε οτι κανουμε μια στον 3ο κ μια στον 7ο...βεβαια η πρωτη π εκανα δεν εδειξε τπτ κ τι ν πω ισως να μη με βαλει ν κανω 2η...η μετρηση πριν τη γλυκοζη ηταν 72 κ μετα απο μια ωρα απτη γλυκοζη ηταν 75...δεν πτοηθηκε καθολου...χαχαχχαχα!!!απο γιαννενα ειμαι εγω κ χαιρομαι π επιτελους εχω αρχισει ν βλεπω λιγο ηλιο κ στην πολη μ....ηπια κ ενα καφεδακι τ μεσημερι στον ηλιο κ τ καταυχαριστηθηκα...αν καπνιζα κιολας θαταν ακομη καλυτερα!!

71i9p3.png

καλησπέρα!!:)εγώ θα κάνω την καμπυλη ζαχάρου τη μ. δευτερα. Σιγά σιγά θα πρέπει να δω τι βρεφικά ουδετερα έχω από τις κόρες μου για αγορι, διότι περνάει ο καιρός και δεν έχω κάνει τίποτα. κορίτσια εσεις νυχτικές πότε θα ψωνίσετε? εγώ δεν έχω τίποτα σε καλοκαιρινό διότι γέννησα χειμώνα -'ανοιξη και δεν χρειάστηκα κοντομανικες, αλλά μόνο μακρυμάνικες πυτζάμες...

Εγώ πήρα ήδη ένα νυχτικό και μια ρόμπα κοντομάνικη.. ΣΤο νυχτικό οι τιράντες ανοίγουν για να θήλαζεις... Θα πάρω όμως ένα ακόμα και μια κανονική πυζαμα για να ειμαι σίγουρη...

Διαφημίσεις

Καλησπεραα! Ελπιζω ολες να εισαστε καλα...εγω μολις εφαγα το μεσημεριανο μου και η μπεμπα χαιρεται κ χορευει! Εμενα καμπυλη μου εγραψε να κανω μολις μπω 7ο...

Τοσο απαισια αυτη η γλυκοζη; Για να δουμε...σημερα εκανα και εξτρα εξετασεις αιματος για την ελλειψη της Β12 γιατι αρχισα να σερνομαι πολυ χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο....

Τις επομενες μερες θα παρω κ τα παιδικα επιπλα...εσεις;

Και εμένα έχει πέσει λίγο η β12...

Εμείς τα έπιπλα τα περιμένουμε μετά το Πάσχα!!! Λέω να τα ετοιμάζω όλα σιγά σιγά γιατί το Μάιο θα τρέχω με τις εξετάσεις των παιδιών (δουλεύω σε φροντιστήριο) και τον Ιούνιο μάλλον δεν θα μπορώ να κουνηθώ :P

ο γιατρος μ ειπε οτι κανουμε μια στον 3ο κ μια στον 7ο...βεβαια η πρωτη π εκανα δεν εδειξε τπτ κ τι ν πω ισως να μη με βαλει ν κανω 2η...η μετρηση πριν τη γλυκοζη ηταν 72 κ μετα απο μια ωρα απτη γλυκοζη ηταν 75...δεν πτοηθηκε καθολου...χαχαχχαχα!!!απο γιαννενα ειμαι εγω κ χαιρομαι π επιτελους εχω αρχισει ν βλεπω λιγο ηλιο κ στην πολη μ....ηπια κ ενα καφεδακι τ μεσημερι στον ηλιο κ τ καταυχαριστηθηκα...αν καπνιζα κιολας θαταν ακομη καλυτερα!!

Καλα σαν να μη πηρες καθολου γλυκοζη εσυ...μπραβο σου.Τι ωραια τα γιαννενα.εχω ερθει πολλες φορες στα μερη σας,εγω ειμαι απο βολο.αααχ αυτη η καφεδοτσιγαροκατασταση αποθημενο μεγαλο!!!

Maternity_codemini.php#

Εγω μεχρι τωρα πηρα μονο μια πυτζαμουλα με φαρδια τιραντα και κουμπακια μποστα να ανοιγει και λεω να παρω αλλη μια και ενα νυχτικο.Ξερω κι εγω δε φτανουν?Εσεις ποσα θα παρετε?

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Έρχεται και εμένα η σειρά μου για την καμπύλη... Θα μου την κάνει ο άντρας μου τη Δευτέρα... Σκέφτομαι τη γλυκόζη και αηδιάζω απο τώρα... Δυο ώρες ειναι θα περάσουν... :confused:

Το Σάββατο θα παρακολουθήσω και σεμινάριο για το θηλασμό... :)

Steviv21 θα πας στο σεμινάριο του Μητρικός Θηλασμός? Θα πάω κι εγώ! Τι λες να βρεθούμε???

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Steviv21 θα πας στο σεμινάριο του Μητρικός Θηλασμός? Θα πάω κι εγώ! Τι λες να βρεθούμε???

Εννοείται να βρεθούμε!!! Τι ωραία? να εχω κάποιο κοριτσάκι για παρέα... Στείλε μου σε προσωπικο μήνυμα το κινητό σου η' πως θα σε γνωρίσω για να συναντηθούμε απ έξω.. :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...