Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

έλαααααααα πάμε όλες για Ιούνιο χαχαχαχχααα!!!!Είναι ο καλύτερος μήνας ...μιλάω εκ πείρας!!!!

είμαι με ένα μπούκωμα καθ'όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά αυτό που περνάω εδώ και 10 μέρες είναι άλλο πράγμα λέμε!!!ματώνει η μυτούλα μου συνέχεια από την πίεση για να αναπνεύσω....ο γιατρός λέει μόνο ορό και φυσιομέρ....τι να κάνουν αυταααα παναγία μου το νευρικό μου σύστημα!!!

steviv μου και γω κάποια στιγμή 26 είχα...αλλά το έριξα στο μοσχάρι -πορτοκάλι -ακτινίδιο-σπανακόρυζο-και συκώτι και πήρα λίγο τα πάνω μου!!!

εμείς που έχουμε στίγμα δεν νιώθουμε τόσο αδύναμες γιατί ο οργανισμός μας είναι συνηθισμένος στα χαμηλά!!!

Nefeli 13 περαστικά σας.......σε νιώθω απόλυτα λέμε!!!!

M-er καλορίζικα τα καινούρια πραγματάκια σας!!!θέλω και γω μετά το Πάσχα να πάρω τα ροζ φορεματάκια μας....μιας και μια ζωή την περίμενα την στιγμή...χιχιχιχιιχ...και κορδελάκια θα πάρω!!!

Πολύ χαίρομαι που θέλετε να βρεθούμε οι κοιλούμπες!!!αν θέλετε το κανονίζουμε ....μέσω πμ ...και πάμε σε κανα mall κανα golden για να βολεύει όλες!!!και από Γλυφάδα μεριά είναι ωραία!!!Πολύ χαίρομαι σας λέω........:P

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

έλαααααααα πάμε όλες για Ιούνιο χαχαχαχχααα!!!!Είναι ο καλύτερος μήνας ...μιλάω εκ πείρας!!!!

είμαι με ένα μπούκωμα καθ'όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά αυτό που περνάω εδώ και 10 μέρες είναι άλλο πράγμα λέμε!!!ματώνει η μυτούλα μου συνέχεια από την πίεση για να αναπνεύσω....ο γιατρός λέει μόνο ορό και φυσιομέρ....τι να κάνουν αυταααα παναγία μου το νευρικό μου σύστημα!!!

steviv μου και γω κάποια στιγμή 26 είχα...αλλά το έριξα στο μοσχάρι -πορτοκάλι -ακτινίδιο-σπανακόρυζο-και συκώτι και πήρα λίγο τα πάνω μου!!!

εμείς που έχουμε στίγμα δεν νιώθουμε τόσο αδύναμες γιατί ο οργανισμός μας είναι συνηθισμένος στα χαμηλά!!!

Nefeli 13 περαστικά σας.......σε νιώθω απόλυτα λέμε!!!!

M-er καλορίζικα τα καινούρια πραγματάκια σας!!!θέλω και γω μετά το Πάσχα να πάρω τα ροζ φορεματάκια μας....μιας και μια ζωή την περίμενα την στιγμή...χιχιχιχιιχ...και κορδελάκια θα πάρω!!!

Πολύ χαίρομαι που θέλετε να βρεθούμε οι κοιλούμπες!!!αν θέλετε το κανονίζουμε ....μέσω πμ ...και πάμε σε κανα mall κανα golden για να βολεύει όλες!!!και από Γλυφάδα μεριά είναι ωραία!!!Πολύ χαίρομαι σας λέω........:P

Γεια σας κορίτσια, σας διαβάζω καθημερινά αλλά έχω να γράψω καιρό.

Όσο για το μπούκωμα είναι η λεγόμενη ρινίτιδα της εγκυμοσύνης.

Ο γιατρός μου μου έχει επιτρέψει δύο σπρέι που μου έδωσε ο ορυλά εκτός απο το psysiomer και σώθηκα.

Μήπως να ρωτούσες για να μην βασανίζεσαι;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Καλημέρα και από εμένα! Ο αιματοκρίτης και εμένα έπεσε στο 31. Έχει πάρει την κατιούσα. Απορώ που θα φτάσει. Βρε steviv εσένα έχει πέσει στα πατώματα. Πόσο σίδηρο παίρνεις? Εμένα μου έδωσε να παίρνω μαζί με το σίδηρο και captafer. Δεν είναι σίδηρος αλλά βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου. Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι. Για σένα δηλαδή, μην τυχόν και αρχίσουν οι ζαλάδες.

Litsa τα φάρμακα και εγώ επί μία εβδομάδα τα έπαιρνα όπως να ναι και όταν θυμόμουν. Τώρα επανήλθα!

Α! Κάναμε και εμείς τα πρώτα ψώνια μας! Πήραμε πάντα κούνιας, κουνουπιέρα και όλα τα ασορτί ώστε όταν έρθει ο μπογιατζής να δούμε τα χρώματα που θα ταιριάζουν στο δωμάτιο. Βέβαια τα έχω στην αποθήκη. Αρνούμαι πεισματικά να τα ανεβάσω στο σπίτι.

Και εγώ κορίτσια αν κανονίσουμε να συναντηθούμε είμαι μέσα!

Εγώ λόγω στίγματος εχω πολύ καλό σίδηρο.. Παίρνω μόνο το Σαββατοκύριακο... Filicine εχω φτάσει να παίρνω 3 την ημέρα... Εχω και τον άντρα μου που ειναι παθολόγος και έχει ρωτήσει αιματολόγος αν μπορώ να κάνω κάτι άλλο αλλα δεν σώζεται η κατάσταση μου... Ευτυχώς απο δυνάμεις πάω καλα ακόμη...

Διαφημίσεις

Κοριτσια κι εγω μεσα ειμαι για καφε αρκει να μπορω να μετακινηθω με καποιο τροπο γιατι με το αμαξι δυανυω κοντινες αποστασεις. Πειτε μου ομως, θελω πολυ και θα το προσπαθησω!

Εχω κι εγω ενα μικρο μπουκωμα και βραχνιασμα αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν εχω κρυωσει ή αν αρχισαν οι αλλεργιες της ανοιξης που με επηρρεαζουν! Θα δειξει...

tf9Xp3.png

τι μας έμειναν......100 μερούλες .....3 μηνάκια ίσως και πιο λίγο....για τις δευτερομανούλες!!!!:rolleyes::P:tongue:

Δεν εχω καταλαβει πως περασε ο καιρος... Αντε να περναει αντε να περναει ανυπομονω..............................

Αχ κοριτσια μετα μη χαθουμε, να ανοιξουμε ενα θεμα για τα νεογεννητα μας!!!!! Να βοηθαει η μια την αλλη!! Ειδικα οι πρωταρες θα εκπμεπουμε σηματα σος:mrgreen:

Μερ καλοριζικα τα πραγματα!! Τι ωραια που εχεις δει κι εχεις ετοιμασει τοσα!!!

Νεφελη περαστικα!!!! Φνταζομαι κουραζεσαι περισσοτερο γιατι εχεις ηδη το μωρο και οσο ναναι τα δινεις κυριολεκτικα ολα! Υπομονη περνα ο καιρος....!!

Στεβιβ 26 αιματοκριτης?? Εγω με 28 και ενιωθα τεζα. Τωρα δεν ξερω, παιρνω τρια χαπακια σιδηρο ημερησιως. Θα ξαναπαω για αιματος να δουμε.

Ιουνιο λετε? Κι εγω δεν ξερω αυτη την αισθηση εχω, για Ιουνιο. Μαλλον επειδη κι εμενα μαρεσει περισσοτερο σα μηνας! Για να δουμε, θα βαζουμε στοιχηματα!! :D

tf9Xp3.png

Γεια σας κορίτσια, σας διαβάζω καθημερινά αλλά έχω να γράψω καιρό.

Όσο για το μπούκωμα είναι η λεγόμενη ρινίτιδα της εγκυμοσύνης.

Ο γιατρός μου μου έχει επιτρέψει δύο σπρέι που μου έδωσε ο ορυλά εκτός απο το psysiomer και σώθηκα.

Μήπως να ρωτούσες για να μην βασανίζεσαι;

γεια σου κορίτσι και ευχαριστώ για την απάντηση.

να γράφεις και εδώ σε εμάς όχι μόνο στις διδυμομανουλες ...(είμαι παραπονιάρα)

κοίτα εγώ έχω αλλεργία γενικά και έπαιρνα αντισταμινικό (rupafin-zirtek)...και τώρα εννοείται δε μπορώ να τα πάρω!!!όσο για την ρινίτιδα εγκυμοσύνης το έχω ακούσει...τώρα που θα πάω να με δεί την Μ.Βδομάδα θα τον ρωτήσω μήπως επιτέλους μου δώσει κάτι και κοιμηθώ!!!!!!!!

steviv άνδρα παθολόγο ακούω...τυχερούλα δεν θα φοβάσαι τίποτα....πάντα ήθελα έναν γιατρό στο σπίτι (τόσο φοβητσιάρικο που είμαι) !!!τον οικονομολόγο τι να τον κάνεις>>>????να σου μετράει τα ευρώω:twisted:

τεσπα!!!!

Ναι ναι να βρεθούμε σύντομα....ρίξτε ιδέες...να μπορούμε να οδηγήσουμε μέχρι εκεί....γιατί στον 8ο όλα θα ναι πιο δύσκολα!:cool:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Χαχα βανιλιτσα γελαω με το οικονομολογος!! Χαχα αστα να πανε κι εγω θαθελα ενα γιατρο διπλα μου, ας ειναι οποια ειδικοτητα ναναι, εναν δικηγορο κι εναν λογιστη, ας εμεναν διπλα μου, ας ηταν ξαδερφια μου, κατι βρε αδερφε! Αλλα δεν.....

tf9Xp3.png

γεια σου κορίτσι και ευχαριστώ για την απάντηση.

να γράφεις και εδώ σε εμάς όχι μόνο στις διδυμομανουλες ...(είμαι παραπονιάρα)

κοίτα εγώ έχω αλλεργία γενικά και έπαιρνα αντισταμινικό (rupafin-zirtek)...και τώρα εννοείται δε μπορώ να τα πάρω!!!όσο για την ρινίτιδα εγκυμοσύνης το έχω ακούσει...τώρα που θα πάω να με δεί την Μ.Βδομάδα θα τον ρωτήσω μήπως επιτέλους μου δώσει κάτι και κοιμηθώ!!!!!!!!

steviv άνδρα παθολόγο ακούω...τυχερούλα δεν θα φοβάσαι τίποτα....πάντα ήθελα έναν γιατρό στο σπίτι (τόσο φοβητσιάρικο που είμαι) !!!τον οικονομολόγο τι να τον κάνεις>>>????να σου μετράει τα ευρώω:twisted:

τεσπα!!!!

Ναι ναι να βρεθούμε σύντομα....ρίξτε ιδέες...να μπορούμε να οδηγήσουμε μέχρι εκεί....γιατί στον 8ο όλα θα ναι πιο δύσκολα!:cool:

Οκ θα γράφω κι εδώ, δεν θα σας διαβάζω μόνο.:cool::cool:

Στον 1ο ΩΡΥΛΑ που πήγα τον Ιανουάριο μου έλεγε ότι δεν είναι ρινίτιδα, μέ φόρτωσε άδικα με αντιβίωση κι αφού η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο πήρα 2η γνώμη και έγινε σωστή διάγνωση. Τόση ταλαιπωρία τσάμπα. 1,5 μήνα υπέφερα:cry::cry::cry:

Δεν είναι όλα τα φάρμακα απαγορευτικά στην εγκυμοσύνη πάντως, δες το;). Τα αντισταμινικά όντως απαγορεύονται αλλά θα βοηθηθείς και με άλλα ελαφρύτερα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια!Τι καλα που θα κανονισετε να βρεθειτε!!!Ζηλευω...Καλα μονο εγω ειμαι απο επαρχια?Παντως θα ειναι πολυ ωραια η μαζωξη!καληνυχτακια σε ολες

Maternity_codemini.php#

Καλημερα κοιλιτσουλες, τι μου κανετε, πως ειστε? Φουσκωνετε, φουσκωνετε?? :D Κουραγιο, κοντοζυγωνει ο καιρος!

Εγω πηγα γιατρους, ενδοκρινολογο και γυναικολογο! Το χαπι του θυρεοειδους το συνεχιζω κανονικα μεχρι να με ξαναδει, η tsh μου εφτασε στο 2,39! Πως σας φαινεται?

Και ειδα και την μικρη στον γυναικολογο, ολα πανε πολυ καλα δοξα τω θεω και εχω μεγαλη αγωνια να την δω και να την σφιξω στην αγκαλια μου! Μου μετρησε τραχηλο, ειδαμε πλακουντα κι ολα τα σχετικα! Τωρα θα με ξαναδει σε 3 εβδομαδες και θα του παω τις εκ νεου εξετασεις μαζι με την καμπυλη... Την καμπυλη την εχω παρει απο φοβο, ειναι τοσο αηδια?

Τα φιλια μου σε ολες τις κοιλιτσες!!!

tf9Xp3.png

Καλημερα κοιλιτσουλες, τι μου κανετε, πως ειστε? Φουσκωνετε, φουσκωνετε?? :D Κουραγιο, κοντοζυγωνει ο καιρος!

Εγω πηγα γιατρους, ενδοκρινολογο και γυναικολογο! Το χαπι του θυρεοειδους το συνεχιζω κανονικα μεχρι να με ξαναδει, η tsh μου εφτασε στο 2,39! Πως σας φαινεται?

Και ειδα και την μικρη στον γυναικολογο, ολα πανε πολυ καλα δοξα τω θεω και εχω μεγαλη αγωνια να την δω και να την σφιξω στην αγκαλια μου! Μου μετρησε τραχηλο, ειδαμε πλακουντα κι ολα τα σχετικα! Τωρα θα με ξαναδει σε 3 εβδομαδες και θα του παω τις εκ νεου εξετασεις μαζι με την καμπυλη... Την καμπυλη την εχω παρει απο φοβο, ειναι τοσο αηδια?

Τα φιλια μου σε ολες τις κοιλιτσες!!!

τι καλα κοριτσακι που ειδες το μπουμπουκι σου!Μια χαρα παει κι ο θυροειδης σου ετσι?Ολα καλα.Οσο για τη καμπυλη εμενα μολις μπυ ειπαν οτι η ωρα μετραει απο τη στιγμη που τελειωνεις τη γλυκοζη το κατεβασα μονορουφι γιατι επρεπε να παω για δουλεια,οποτε δε το πολυκαταλαβα.Ξερεις η παλια τεχνικη του πινω γαλα ενω δε θελω,οποτε χωρις ανασα και τελος:D:D:D.εχεις περιθωριο να το πιεις σε 10 λεπτα και μετα μπορεις να πιεις και νερακι αν θελεις να καθαρισει λιγο και το στοματακι απο τη γλυκα.

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Έρχεται και εμένα η σειρά μου για την καμπύλη... Θα μου την κάνει ο άντρας μου τη Δευτέρα... Σκέφτομαι τη γλυκόζη και αηδιάζω απο τώρα... Δυο ώρες ειναι θα περάσουν... :confused:

Το Σάββατο θα παρακολουθήσω και σεμινάριο για το θηλασμό... :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...