Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!! Τελειωσαμε ολες με τη β επιπεδου; Αντε με το καλο να αρχισουμε να μπαινουμε στο τριτο τριμηνο τωρα!! Εγω χαθηκα αυτες τις μερες γιατι εχουμε ξεκινησει καποιες ψιλοδουλιτσες στο σπιτι και τρεχω ολη μερα και ταυτοχρονα ειχα τον μικρο αρρωστο και μια βδομαδα δεν ηρεμησα ουτε δευτερολεπτο!! Τωρα ξεκινησε αντιβιωση και ειναι καλυτερα οποτε κι εγω πηρα τα πανω μου!

Δεσποινα στην αυχενικη δεν ειχαν δει τιποτα; Λιγο περιεργο να το "ανακαλυψαν" τωρα... Ειναι οι γιατροι ωρες ωρες... Δεν ξερεις αν πρεπει να τους εμπιστευτεις!

Νεφελακι μην τρελαινεσαι με τα κιλα!! Κι εγω τωρα ειμαι +9 και συνεχιζω ακαθεκτη! Χαχαχα!!! Δε στερουμαι τιποτα, μη σου πω οτι μερικες φορες το παρακανω αλλα δεν πειραζει! Αν χρειαστει θα μαζευω μετα! Καισαρικη δεν κανεις σε καμια περιπτωση λογω βαρους!

Αχ αυτο το τσιγαρο.... Εγω να σας πω την αμαρτια μου κανω που και που κανενα... Δεν ελπιζω να το κοψω γιατι και στο γιο μου που καταφερα να μην καπνισω σε ολη την εγκυμοσυνη, το ξαναρχισα μετα κι ας θηλαζα!! Ανυπομονω ομως κι εγω για μπαλκονι-καφεδακι-τσιγαρακι χωρις τυψεις!!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα σας σχολια!

μωλο στο γιο μου δεν ειχαμε κανει καποια εξτρα εξεταση, δεν μας ειχαν αναφερει καν το ενδεχομενο να εχει κατι μονο και μονο απο τη μυτη.

Nefeli_13 το ρινικο οστο απο την αρχη ηταν οριακα λιγο πανω απο την κατωτερη καμπυλη αλλα με παρα πολυ καλη αυχενικη διαφανεια και το PAPP-A τεστ δεν μας ανησυχησε κατι. μου ειπε απλα οτι πρεπει να αναπτυσσεται αναλογα το ρινικο οστο. να φανταστειτε το οριο ειναι 6mm και ενω στην αρχη το μετρησε καμια δεκαρια φορες πανω απο 6 mm μετα το ξαναμετρησε λιγο μικροτερο και γι'αυτο εγινε το ολο θεμα.

Luz84 χωρις να ειμαι ειδικος, το ζαχαρο σου μου φαινεται σουπερ. αλλες εχουν τοσο χωρις να εχουν φαει γλυκο!

pHNqp3.png9S1np2.png

Κοριτσια καλημερα!!

Νεφελη χαιρομαι που σε βλεπω!!!Ειχαμε καιρο να μαθουμε νεα σου!! Ετοιιμαζεστε, ε? Με το καλο οι αλλαγες στο σπιτι! Εμεις να δουμε ποτε... Υποτιθεται θα μετακομισουμε, αλλα αγνωστο το ποτε και δεν ξερω αν θα πρεπει να ετοιμασω δωματιο εδω ή στο αλλο σπιτι. Μα ςβλεπω να τρεχουμε προς το τελος- οαντρας μου δηλαδη γιατι εγω με την κοιλαρα δεν ξερω αν θα μπορω να κανω ενα βημα χαχα!

Οσο για το τσιγαρο κι εγω Νεφελη, ο γιατρος εξαρχης με ειχε αφησει να κανω μερικα κι εγω τηρω οσα μου εχει πει, δεν ξεφευγω. Οσο για τον θηλασμο, σε σεμιναριο που παρακολουθησα, αν θηλασεις και μετα κατευθειαν καπνισεις ειναι οκ. Αλλα θα χρειαστει το μετρο. Θα λειτουργησω οπως λειτουργω και τωρα, μετρο ισα να μου φευγει η λαχταρα και να μη με πιανουν στερητικα.

Εγω να δειτε τι ανυπομονησια εχω με το τσιγαρο, το πως μου λειπει να κατσω χωρις τυψεις να καπνισω ησυχη οσα μου ρθουν.... Ειναι μπελας πραγματικα. Με εχει δυσκολεψει παρα πολυ το συγκεκριμενο θεμα...

Τωρα για τα κιλα... τι να πω. Ο γιατρος μου με αγχωσε. Κι αποσο διαβαζω ολες πανω κατω στα ιδια ειμαστε! Ειπα να προσεχω, ηδη κατι κανω αλλα αποφασισα να μη σκασω κιολας...

tf9Xp3.png

Δεν ξερω Λουζ, ηταν μια σκεψη που εκανα ως συνηθως εγω και τα αγχη μου χεχε.. Δεν ξερω αν σχετιζεται. Ειναι οπως τα λες, προφανως αμα παρεις πολλα κιλα μπορει να παρουσιασεις υπερταση η δυσπνοια-κατι τετοιο διαβασα- αλλα οκ τραβηγμενα ολα. Δε μιλαμε για 5-6 κιλακια παραπανω.... Απλως εγω ειμαι αγχωδης κι οτι μουρθει το ρωταω............ Αμα μαθεις κατι ενδιαφερον, πες μου :)

Αχ, σε καταλαβαίνω, εγώ να δεις πώς αγχώνομαι, οπότε καλά κάνεις και ρωτάς, μπορεί να μάθουμε κάτι που δεν ξέραμε ή να ψάξουμε για κάτι.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Πολύ άγχος τα κιλά πάντως.. Απ ό,τι διαβάζω, η οδηγία λέει ότι για μια γυναίκα με φυσιολογικό βάρος η συνιστώμενη αύξηση βάρους είναι 11,5 με 16 κιλά, οπότε εντάξει :D

Με το τσιγάρο μπορώ να πω σας νιώθω γιατί ήμουν καπνίστρια 10 χρόνια μέχρι που αποφάσισα να αλλάξω τρόπο ζωής. Σ αυτό συνέβαλε το ότι αποφασίσαμε για το μπεμπέ αλλά όχι μόνο. Ήταν συνολική αλλαγή, με αλλαγή διατροφής κτλ. Οπότε τώρα δε μου λείπει, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή θα ξανακαπνίσω έστω και ένα. Ο καφές μου λείπει, ναι, ειδικά ο παγωμένος γιατί δεν το απολαμβάνω τώρα, νομίζω ότι δεν κάνει, οπότε έχω πιει ελάχιστους.

Αυτό όμως που μου λείπει πιο πολύ είναι το κρασί, η μπύρα, κάτι σε αλκοόλ :D

Αυτό,ναι!!!Και έτσι όπως το βλέπω θα περάσει σίγουρα άλλος ένας χρόνος χωρίς χεεχε

Κορίτσια, νομίζω θα σας ενδιαφέρει: Είναι βίντεο όπου βλέπουμε την εξέλιξη του μωρού μας. Τρελαίνομαι με κάτι τέτοια!

http://www.babycentre.co.uk/v1027484/inside-pregnancy-weeks-21-27

Γενικά αυτή η σελίδα έχει τα πάντα, εγώ από εδώ μαθαίνω πολλά σχετικά με την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και το μετά.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτοί οι άντρες μας.... Εγώ τον περιμένω να βάψει το δωμάτιο του μπέμπη... Θα μας φέρουν τα έπιπλα και θα τρέχουμε...

Βρε κορίτσια εσείς λαχανιαζετε εύκολα? Εγώ εχω εαρχισει να νιώθω οτι δεν μου φτάνει το οξυγόνο... Παίρνω θάρρος και κάνω οτι μπορείτε να φανταστείτε και μετά δεν μπορώ να πάρω ανάσα...

Γειας σας παρεούλα μου!!!

Μόλις έφτιαξα ένα γαλλικό και έκοψα ένα κομματάκι κέικ...και είπα να μπω να διαβάσω τα νεα σας!!!

αχ πονεμένη ιστορία το τσιγαράκι με το καφέ στην βεραντούλα.....και γω παθαίνω στερητικά δε λέω...εξ ου και τα νεύρα που έχω!!!απορώ πως με αντέχουν!!!Λίγο έμεινε όμως υπομονή!!!Αύριο Απρίλιος....Μάιος...Ιούνιος και τσούπ....εγώ δεν ξέρω γιατί πιστεύω ότι θα γεννήσω Ιούνιο και το δεύτερο...(μάλλον γιατί θέλω να τελειώνω)

Το αντράκι μου προσπάθησα να το θηλάσω αλλά δεν είχα καλή θηλή ...(μου χε πει και η μαια απο την πρώτη στιγμή)....τώρα στην μικρή δεν ξέρω τι θα κάνω....εχω και τον υπερθυρεοδισμό του οποίου τα χαπάκια είναι απαγορευτικά για θηλασμό...θα δούμε βλέποντα και κάνοντας....άλλωστε μια καλή μανούλα δεν κρίνεται μόνο από αυτό :rolleyes:

κορίτσια εγώ από κιλά είμαι στα +7...μήνας και κιλό...τώρα μετά απο 90 μέρες...ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα πάρω.Μην αγχώνεστε πάντως θα φύγουν....στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλάκια ...μετά από έναν χρόνο είχα χάσει 17!!!:tongue:

Βρε κορίτσια εμείς που είμαστε Αθήνα.....και όσες μπορούν να έρθουν ...δεν κανονίζουμε καμιά συνάντηση για καφε??????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ααααα ξέχασα να σας πω και τον πόνο μου....κόλλησα από τον μικρό ίωση...τρομερό πονόλαιμο.....μπούκωμα και ζαλάδα......προσέχετε κυκλοφορούν ακόμη πολλές ιώσεις!!!εσείς που δεν έχετε μεγαλύτερα παιδάκια σε παιδικούς (σχολεία)μπορείτε να προφυλαχθείτε .....kisses :cool:

(καραμέλες τύπου strepsiils ξέρετε αν επιτρέπονται???)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ααααα ξέχασα να σας πω και τον πόνο μου....κόλλησα από τον μικρό ίωση...τρομερό πονόλαιμο.....μπούκωμα και ζαλάδα......προσέχετε κυκλοφορούν ακόμη πολλές ιώσεις!!!εσείς που δεν έχετε μεγαλύτερα παιδάκια σε παιδικούς (σχολεία)μπορείτε να προφυλαχθείτε .....kisses :cool:

(καραμέλες τύπου strepsiils ξέρετε αν επιτρέπονται???)

Ααααχ τελικα ειμαστε πολλες οι πονεμενες με το τσιγαρο...Τουλαχιστον παιρνουμε κουραγιο η μια απο την αλλη!Αυτο με τον πονολαιμο το εχω κι εγω 2 μερες τωρα.Καραμελες φυτικες μονο.Ρωτησα γιατρο και φαρμακοπειο και μου ειπαν γι αυτες με ευκαλυπτο.Πηρα της apivita αλλα τις παιρνω με μετρο.Τυπου strepsil δεν επιτρεπονται λενε.Εγω βαζω και μια κουταλια μελι με μισο λεμονι και το καταπινω σιγα σιγα.Τα ζεστα δε μου αρεσουν καθολου.Βλεφαριαζω πονηρα και τα ντεπον αλλα προσπαθω να μη παρω αν και επιτρεπονται.Προς το παρον μονο τα φλερταρω...

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα και καλό μήνα!!! Περαστικά μας!!! Κι εμένα κουβάλησε ο μικρός μια ίωση από τον παιδικό και ταλαιπωρηθήκαμε 2 βδομάδες μέχρι που τελικά του δώσαμε αντιβίωση και πάνω που άρχισε να συνέρχεται ταβλιαστήκαμε εγώ κι ο άντρας μου! Άντε να έρθει η άνοιξη επιτέλους!!!!!!

Νεφέλη, όπως τα λες με το θηλασμό, κάπνιζα 2-3 τη μέρα και πάντα αφού θήλαζα και ενώ ήξερα ότι θα ξαναθηλάσω μετά από 2 ώρες τουλάχιστον! Είχα πει μάλιστα στην παιδίατρο να κόψω το θηλασμό γιατί νιώθω ότι θέλω να καπνίζω κανονικά και μου είχε πει ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται το τσιγάρο ανασταλτικός παράγοντας για το θηλασμό! Καλό θα ήταν βέβαια να μην καπνίζω, αλλά αν δεν αντέχω ας το κάνω λίγο συγκρατημένα κι ας συνεχίσω το θηλασμό!

steviv21, αυτό με το λαχάνιασμα το νιώθω κι εγώ μερικές φορές... Εντωμεταξεί ενώ μέχρι πριν δυο βδομάδες η κοιλιά μου ήταν ελαφρώς φουσκωμένη, τύπου έφαγα δυο πιάτα φασολάδα και πρήστηκα, τώρα είναι λες και είμαι 7 μηνών!!!! Και στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τεράστια κοιλιά αλλά όχι από τόσο νωρίς κι όχι τόσο απότομα... Α, έκανα και ραγάδες!!!!!! Άρχισα να βάζω κρέμα, δεν ξέρω αν σώζεται βέβαια...

vanilitsa-bebis, πόσο θα 'θελα να γεννήσω κι εγώ Ιούνιο.... Αν ήταν δυνατόν θα ήθελα να γεννήσω και αύριο δηλαδή!!! Δεν ξέρω, αλλά νιώθω ότι με κουράζει πάρα πολύ αυτή η εγκυμοσύνη... Είναι και ο μικρός που έχει "απαιτήσεις", δεν μπορώ να κοιμηθώ όποτε θέλω, τη νύχτα δεν καλοκοιμάμαι, δε χαίρομαι φαγητό γιατί με ενοχλεί ακόμα το στομάχι μου αν και δεν κάνω εμετούς, γενικά πολλή γκρίνια!!!! Ωραία η ιδέα να βρεθούμε από κοντά!! Εγώ είμαι μέσα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες! Χτες ξαναειδα τη μπεμπα αλλά αρνειται πεισματικα να μου δειξει τη φατσουλα της!!!! Κλωτσιες δυνατες που με στελνουν στη τουαλετα καθε λιγο! Χαχα! Να σας ρωτησω...νιωθετε κ εσεις τα ποδια σας σαν να εχετε περπατησει χιλιομετρα μουδιασμενα κ κουρασμενα; Εχει πεσει βεβαια κ ο αιματοκριτης μου κ με

Εστειλε να δω κ αιματολογο γιατι εχω και πεσμενα αιμοπεταλια...ξερετε κατι για αυτο;

8LVMp3.png

καλημερα σε ολες!!!κ γω νιωθω απιστευτη κουραση πλεον..ειτε στ ποδια ειτε στη μεση ειτε οπουδηποτε...καμια φορα νιωθω κ λιγη ατονια αλλα εκανα χτες εξετασεις κ ειναι ολα κομπλε!αιματοκριτης 38, πιεση γυρω στ 10,5...δεν ξερω τι φταιει..απο βδομαδα που θα δω το γιατρο θα τ συζητησω...εν τω μεταξυ εχω αρχισει κ ξεχναω τα χαπια βρε κοριτσια..ποτε το μαγνησιο ποτε το σιδηρο ποτε το ασβεστιο...εδω κ 10 μερες καπως εχω αποδιοργανωθει..που να σταματησω κ τη δουλεια , εκει φανταζομαι τι θα φτιαξω...δε θα θυμαμαι ν παρω τπτ!!απλα κουραστικα γτ ειμαι με το ρολοι στ χερι για να βλεπω ποση ωρα περασε απτο ενα στο αλλο χαπι κ τρελενομαι πια....παντως κ γω εχω την αισθηση οτι θα γεννησω μεχρι τελη ιουνιου..εξαλλου μεχρι 4/7 εχω ΠΗΤ...μακαρι..

71i9p3.png

Εμένα ο αιματοκρίτης ειναι 26 και η αιμοσφαιρίνης 8... Εχω στίγμα βέβαια... Απορούν όλοι βέβαια πως στέκομαι στα πόδια μου....

Ο μπέμπης μου έχει μπερδέψει τη μέρα με τη νύχτα και δυο νύχτες τώρα ειμαι ξύπνια απο τις κλωτσιές...

Και εγώ εχω την αίσθηση οτι θα γεννήσω Ιούνιο.. Για να δούμε... :)

Και εγώ εχω φουσκώσει αρκετά αυτή την εβδομάδα... Το δέρμα μου καλα κρατάει ακόμα... Βάζω απο τον τέταρτο μια κρέμα και ένα λάδι στην κοιλιά και το στήθος και ειμαι πολύ ευχαριστημένη...

Καλημέρα και από εμένα! Ο αιματοκρίτης και εμένα έπεσε στο 31. Έχει πάρει την κατιούσα. Απορώ που θα φτάσει. Βρε steviv εσένα έχει πέσει στα πατώματα. Πόσο σίδηρο παίρνεις? Εμένα μου έδωσε να παίρνω μαζί με το σίδηρο και captafer. Δεν είναι σίδηρος αλλά βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου. Μήπως πρέπει να κάνεις κάτι. Για σένα δηλαδή, μην τυχόν και αρχίσουν οι ζαλάδες.

Litsa τα φάρμακα και εγώ επί μία εβδομάδα τα έπαιρνα όπως να ναι και όταν θυμόμουν. Τώρα επανήλθα!

Α! Κάναμε και εμείς τα πρώτα ψώνια μας! Πήραμε πάντα κούνιας, κουνουπιέρα και όλα τα ασορτί ώστε όταν έρθει ο μπογιατζής να δούμε τα χρώματα που θα ταιριάζουν στο δωμάτιο. Βέβαια τα έχω στην αποθήκη. Αρνούμαι πεισματικά να τα ανεβάσω στο σπίτι.

Και εγώ κορίτσια αν κανονίσουμε να συναντηθούμε είμαι μέσα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...