Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Είχα κι εγώ αυτό τον πόνο, τον προηγουμένο μήνα, όταν ειχα κάνει και την β επιπέδου. Είχα ρωτήσει και τον γιατρό και ήταν φυσιολογικό,γιατί ανοίγει, τεντώνει η μήτρα. Αυτά που γράφει το μωλο πιστεύω βοηθάνε στην ανακούφιση. Τώρα δεν έχω τέτοιο πόνο,ευτυχώς.

Εγώ κορίτσια, πήρα και τα αποτελέσματα της εξέτασης ζαχάρου, αλλά δεν ήταν εκεί η γιατρός μου να της μιλήσω. Μου είπε τα αποτελέσματα η βοηθός της και μου είπε ότι είναι πολύ καλά και δε χρειάζεται να μιλήσω με τη γιατρό. Εγώ βέβαια σαν φοβιτσιάρα που είμαι, θέλω να μιλήσω μαζί της. Τα αποτελέσματα είναι μετα από μια ώρα χορήγησης 105. η βοηθός μου είπε ότι είναι πολύ καλά, και ότι πάνω απο 135 είναι το ανησυχητικό. Εσείς τι λέτε; Εγώ τουλάχιστον κάπως ηρέμησα γιατί το είχα πολύ αγχος και σκέφτομαι να απολαύσω και κανένα γλυκάκι από δω και πέρα πιο ήρεμη, ή μήπως να μην ξεθαρρεύω;;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Είχα κι εγώ αυτό τον πόνο, τον προηγουμένο μήνα, όταν ειχα κάνει και την β επιπέδου. Είχα ρωτήσει και τον γιατρό και ήταν φυσιολογικό,γιατί ανοίγει, τεντώνει η μήτρα. Αυτά που γράφει το μωλο πιστεύω βοηθάνε στην ανακούφιση. Τώρα δεν έχω τέτοιο πόνο,ευτυχώς.

Εγώ κορίτσια, πήρα και τα αποτελέσματα της εξέτασης ζαχάρου, αλλά δεν ήταν εκεί η γιατρός μου να της μιλήσω. Μου είπε τα αποτελέσματα η βοηθός της και μου είπε ότι είναι πολύ καλά και δε χρειάζεται να μιλήσω με τη γιατρό. Εγώ βέβαια σαν φοβιτσιάρα που είμαι, θέλω να μιλήσω μαζί της. Τα αποτελέσματα είναι μετα από μια ώρα χορήγησης 105. η βοηθός μου είπε ότι είναι πολύ καλά, και ότι πάνω απο 135 είναι το ανησυχητικό. Εσείς τι λέτε; Εγώ τουλάχιστον κάπως ηρέμησα γιατί το είχα πολύ αγχος και σκέφτομαι να απολαύσω και κανένα γλυκάκι από δω και πέρα πιο ήρεμη, ή μήπως να μην ξεθαρρεύω;;

Είναι τέλειο το αποτέλεσμα. Μπράβο κοριτσάκι. Άντε παει αλλη μια σοβαρή εξέταση.φατο ρε κορίτσι το γλυκό αφοβα

Maternity_codemini.php#

Ρε κοριτσια εγω ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε επειδη εχω παρει κιλα, ποναω και να μη βαρυνω αλλο. Δε μου πε τιποτα για ανοιγμα φυσιολογικο της λεκανης και ολα αυτα... Και ψιλοαγχωθηκα. 12 κιλα εχω παρει, μου πε ειναι πολλα.

tf9Xp3.png

Ρε κοριτσια εγω ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε επειδη εχω παρει κιλα, ποναω και να μη βαρυνω αλλο. Δε μου πε τιποτα για ανοιγμα φυσιολογικο της λεκανης και ολα αυτα... Και ψιλοαγχωθηκα. 12 κιλα εχω παρει, μου πε ειναι πολλα.

Δεν ξέρω τότε Νεφέλη μου, εγώ ένιωθα πιο πολύ τράβηγμα, ενόχληση και μου είπε είναι απ αυτό. Τώρα δεν το νιώθω πια. Αν έκανες κάποια ελαφριά άσκηση για να δυναμώσεις; Δεν ξέρω, ας μας πούνε και τα άλλα κορίτσια. Τα κιλά δεν ξέρω αν είναι πολλά, εξαρτάται και αν είχες παραπάνω κιλά πριν. Εγώ επειδή έχω πολλά παραπάνω, δεν έχω πάρει κιλά μέχρι τώρα και δεν νιώθω δυσφορία στην κίνηση γιατί είμαι συνηθισμένη με τα παραπάνω μου κιλά.

Δηλαδή σου είπε μόνο να μην πάρεις άλλα κιλά; Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Να προσεξω τη διατροφη μου, μονο αυτο... Και να σου πω συμφωνω γιατι αισθανομαι πως το χω παρακανει...:/

Αληθεια ξερεις Λουζ-ξερετε αν υπαρχει περιπτωση-μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα ειμαι παντελως ασχετη- μια γυναικα να παει για καισαρικη αν εχει βαλει πολλα παραπανισια κιλα? Η δεν εχει σχεση αυτο??

tf9Xp3.png

Να προσεξω τη διατροφη μου, μονο αυτο... Και να σου πω συμφωνω γιατι αισθανομαι πως το χω παρακανει...:/

Αληθεια ξερεις Λουζ-ξερετε αν υπαρχει περιπτωση-μπορει να ρωταω και βλακεια αλλα ειμαι παντελως ασχετη- μια γυναικα να παει για καισαρικη αν εχει βαλει πολλα παραπανισια κιλα? Η δεν εχει σχεση αυτο??

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί όμως να συνδέεται; Μπορώ να καταλάβω ότι μια γυναίκα με πολλά παραπάνω κιλά εξ αρχής μπορεί να έχει θέματα στην εγκυμοσύνη,αλλά αν έχει φυσιολογικό βάρος και πάρει κιλά, νομίζω για την ίδια θα δυσκολευτεί, καθώς θα είναι μεγάλη η αλλαγή. Αλλά γιατί να συνδέεται με την καισαρική; Μόνο λόγω κιλών ή για κάποιο πρόβλημα που μπορεί να δημιουργήσουν τα κιλά;

Πάντως θα το ψάξω αυτό που λες, γιατί με ενδιαφέρει και νομίζω κάπου το έχω ξανακούσει

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Δεν ξερω Λουζ, ηταν μια σκεψη που εκανα ως συνηθως εγω και τα αγχη μου χεχε.. Δεν ξερω αν σχετιζεται. Ειναι οπως τα λες, προφανως αμα παρεις πολλα κιλα μπορει να παρουσιασεις υπερταση η δυσπνοια-κατι τετοιο διαβασα- αλλα οκ τραβηγμενα ολα. Δε μιλαμε για 5-6 κιλακια παραπανω.... Απλως εγω ειμαι αγχωδης κι οτι μουρθει το ρωταω............ Αμα μαθεις κατι ενδιαφερον, πες μου :)

tf9Xp3.png

Καλημέρα! Άντε ξεμπερδέψαμε με τη Β' επιπέδου! despoina82 κατανοώ την ανησυχία σου γιατί και εγώ έκανα επαναληπτική αυχενική επειδή μου βρήκαν ελαφρά αυξημένο το υγρό στον αυχένα. Αν όμως υπήρχε όντως πρόβλημα με το ρινικό οστό δεν θα στο έλεγαν από την αυχενική για να κάνεις πριν 2 μήνες την αμνιοπαρακέντηση ή την εξέταση αίματος? Περιμέναν να πας στη β' επιπέδου? Αν όντως υπάρχει κάτι δεν αφήνουν να περάσουν οι μήνες... Λέω εγώ τώρα... Ρώτησε και το γιατρό σου (εάν δεν ήταν αυτός που σου έκανε τη β' επιπέδου) ο οποίος έχει τη συνολική εικόνα της εγκυμοσύνης σου και σκέψου θετικά. Η μπεμπούλα σου θα είναι μια χαρά!

Ρε κορίτσια εγώ από προχθές νιώθω περίεργα... Ξύπνησα το βράδυ με ρίγη και τρέμουλο λες και έχω πυρετό, αλλά είχα 36,2. Χθες πάλι όλη μέρα ένιωθα όπως νιώθουμε όταν αναρρώνουμε από κάποιο κρύωμα: αδυναμία, κόπωση, κρυάδες (πυρετός 36!). Τι να πω... Ίσως άρπαξα καμιά ελαφριά ιωσούλα και την περνάω στο πόδι... Καλή Κυριακή σε όλες!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Νεφέλη πως θα το καταφέρουμε αυτό με τα κιλά? εγώ εχω πάρει εννιά αλλα εχουμε τρεις μήνες μπροστά μας... Εμένα πονάνε τα πόδια μου όταν κάθομαι αρκετές ώρες όρθια... Αυτό που με ενοχλεί πιο πολύ ειναι τα χέρια και η πλάτη μου...μ:roll:

Διαφημίσεις

Καλημερα! Αλεξανδρα, μαλλον για ιωσουλα μου κανει κι εμενα. Πινε πορτοκαλαδες και να ντυνεσαι ζεστα να σου περασει πιο γρηγορα! Περαστικα!

Στεβιβ, δεν ξερω πως θα γινει, ειλικρινα. Τα πρωινα δεν πειναω, προσπαθω να τρωω με το ζορι και με πιανει η λαιμαργια το βραδυ.. Οτι χειροτερο...

Πρεπει να κρατηθουμε. Τουλαχιστον να μικρυνουμε τα γευματα μας... Να χασουμε αποκλειεται αλλα τουλαχιστον μην παρουμε αλλα. Φαντασου πως αλλα 4 σιγουρα θα τα παρουμε με το μωρο, τα υγρα κλπ.....

tf9Xp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Με τα κιλά και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Η αλήθεια είναι τους δύο μήνες που ήμουν σε ακινησία και είχα κόψει και το κάπνισμα έβαλα πολλά κιλά (8 συγκεκριμένα). Και μάλιστα χωρίς να κάνω υπερβολές αν με πιστεύετε. Τώρα έχω φορτωθεί 10 ολόκληρα κιλά, που δεν ξέρω πως τα πήρα. Το φαΐ πάντως δεν το ευχαριστήθηκα.

Όσο και να προσπαθήσω όπως το βλέπω άλλα 6 κιλά τα έχω στο τσεπάκι. Ίσως, όπως τα λες Nefeli, και άλλα 10. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τα χάσω.

Κορίτσια, όσες -και αν- καπνίζετε, τι θα κάνετε με το θηλασμό? Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι το πρώτο πράγμα που ονειρεύομαι να κάνω μόλις μπορέσω (εννοείται όχι η προτεραιότητά μου αλλά η μεγάλη μου επιθυμία). Μην με κατακρίνετε :|

Καλησπέρα κορίτσια!! Με τα κιλά και εγώ δεν ξέρω τι να κάνω. Η αλήθεια είναι τους δύο μήνες που ήμουν σε ακινησία και είχα κόψει και το κάπνισμα έβαλα πολλά κιλά (8 συγκεκριμένα). Και μάλιστα χωρίς να κάνω υπερβολές αν με πιστεύετε. Τώρα έχω φορτωθεί 10 ολόκληρα κιλά, που δεν ξέρω πως τα πήρα. Το φαΐ πάντως δεν το ευχαριστήθηκα.

Όσο και να προσπαθήσω όπως το βλέπω άλλα 6 κιλά τα έχω στο τσεπάκι. Ίσως, όπως τα λες Nefeli, και άλλα 10. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα τα χάσω.

Κορίτσια, όσες -και αν- καπνίζετε, τι θα κάνετε με το θηλασμό? Λυπάμαι που το λέω αλλά είναι το πρώτο πράγμα που ονειρεύομαι να κάνω μόλις μπορέσω (εννοείται όχι η προτεραιότητά μου αλλά η μεγάλη μου επιθυμία). Μην με κατακρίνετε :|

Καλησπέρα κι απο μένα κορίτσια.κι εγώ απο κιλά είμαι + 8. Βρε mer μια απο τα ίδια.έχω κόψει καφέ και τσιγάρο απο την αρχή και το μονο που σκέφτομαι είναι ποτε θα αραξω σε μπαλκόνι με καφέ και τσιγάρο.αν θυλασω θα παει πίσω κι αυτό.

Maternity_codemini.php#

Καλησπέρα κι απο μένα κορίτσια.κι εγώ απο κιλά είμαι + 8. Βρε mer μια απο τα ίδια.έχω κόψει καφέ και τσιγάρο απο την αρχή και το μονο που σκέφτομαι είναι ποτε θα αραξω σε μπαλκόνι με καφέ και τσιγάρο.αν θυλασω θα παει πίσω κι αυτό.

Καφεδάκι - τσιγάρο - μπαλκονάκι! Τι λες τώρα! Δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα μου πείτε έχεις χρόνο έως τον Ιούλιο, γιατί το σκέφτεσαι από τώρα? Δεν μπορώ όμως. Περνώ κάτι κρίσεις και το λαχταρώ το άτιμο πάρα πολύ. Τόσους μήνες δεν το έχω βάλει στο στόμα μου και ο άντρας μου δεν καπνίζει μπροστά μου και το σκέφτομαι καθημερινά. Βλέπω μετά τις φωτογραφίες των υπερήχων και λέω αξίζει η θυσία.

Καφεδάκι - τσιγάρο - μπαλκονάκι! Τι λες τώρα! Δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα μου πείτε έχεις χρόνο έως τον Ιούλιο, γιατί το σκέφτεσαι από τώρα? Δεν μπορώ όμως. Περνώ κάτι κρίσεις και το λαχταρώ το άτιμο πάρα πολύ. Τόσους μήνες δεν το έχω βάλει στο στόμα μου και ο άντρας μου δεν καπνίζει μπροστά μου και το σκέφτομαι καθημερινά. Βλέπω μετά τις φωτογραφίες των υπερήχων και λέω αξίζει η θυσία.

Σίγουρα βρε κοριτσακι αξίζει. Απλα τις επιθυμίες μας λέμε. Τι να κάνουμε κι εμείς οι καημενες πρωην (προς το παρόν ) καπνιστριες. Λέμε το πόνο μας μεταξύ μας...στη κόρη μου πάντως να μη λέω ψέματα μόλις γύρισα στη δουλεια το άρχισα.δε θυλαζα βέβαια.ο άντρας μου το είχε κόψει για συμπαράσταση τοτε και δε το ξανάρχισε.φαντασου τώρα...οποτε τώραθα δειξει ανάλογα με το θηλασμο.ααααχ όλα για το μπεμπε

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...