Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας κοιλίτσες!!!

Συγχαρητήρια κοριτσια για τα μπεμπάκια σας!!!!

me r μου φτου φτου μεγάλος ο παίδαρος!!!!έτσι ηταν και μένα ο μικρός στην β επιπέδου 600 γρ γενικώς τα αγοράκια γεννιούνται πιο ψηλά και πιο τσουποτά!!!

γερά να είναι και να έρθουν στον μήνα τους αυτό έχει σημασία!!!!!

τι θα φάτε σήμερα????εγώ μόλις έκλεισα το σπανακόρυζο......τώρα τελευταία πολύ μου αρέσει....έλα παναγία μου!!!!

φιλάκια σε όλες....despoina περιμένουμε να κλείσουμε το θέματακι με την β επιπέδου....να προχωράμε για την καμπύλη ζαχάρου πια....:roll:άντε να δούμε όσο το σκέφτομαι αηδιάζωωωωω...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κοριτσια καλημερα! Μερ τι τελεια θα κανεις εναν παιδαρο Καρκινο θα τον θελουν ολες! Γενικα να ξερετε ολες που θα γεννησουμε και θα κανουμε καρκινακια ειναι πολυ ερωτιαρικα αντρες γυναικες, θα παθουμε ζημια οι μαναδες!!!!!

Ρε κοριτσια ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ! Πονανε τα ποδια μου λες και εχω κανει γυμναστικη και απο κατω οι κλειδωσεις, τα κοκκαλα!!!!

Νεφελη13 που χαθηκες?? Μπες να μας πεις τα νεα σου!!!

tf9Xp3.png

Αχ Νεφελη μου ετσι οπως τα λες...ο γιος μου ειναι πολυ τρυφερος με τις μικρες στον παιδικο...φιλακια αγκαλιτσες....και η μανα γινομαι φουσκωτη κουκουβαγια...χιχιχι....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

καναμε και εμεις τη β'επιπεδου. η μικρη ειχε πολυ καλη θεση. εφτασε τα 500 γρ και οι αρτηριες της μητρας που ηταν βουλωμενες τωρα ειναι οκ! το μονο που προβληματισε το γιατρο ηταν το οριακο ρινικο οστο. το μετρησε πανω απο 10 φορες και με καταζουληξε. βασικα ενα μικρο ρινικο οστο μπορει να δειχνει συνδρομο down αλλα ολες οι αλλες μετρησεις και η εξεταση αιματος ηταν πολυ καλες. μας ειπε αν θελουμε για σιγουρια να κανουμε αμνιοπαρακεντηση ή να στειλουμε αιμα στην Αμερικη. φαινοταν πολυ καθησυχαστικος αλλα επρεπε να μας πει για καθε ενδεχομενο. τι να πω βρε κοριτσια και στο γιο μου το ρινικο οστο ηταν ακριβως τα ιδια χιλιοστα με τωρα αλλα δεν μας ειχε πει τιποτα η γιατρος που ειχα παει τοτε.

vanilitsa ναι ,εχω ενα αγορακι και τωρα περιμενουμε τη ζουζουνα μας!

M-er καλε τι παιδαρος ειναι αυτος,φανταζομαι δυνατες κλοτσιες που σου δινει,ε;

Nefeli ασε μια απ'τα ιδια ολο το βραδυ κανω σβουρες στο κρεβατι απο τον πονο στα ποδια!

pHNqp3.png9S1np2.png

γεια σας κοριτσια!

καναμε και εμεις τη β'επιπεδου. η μικρη ειχε πολυ καλη θεση. εφτασε τα 500 γρ και οι αρτηριες της μητρας που ηταν βουλωμενες τωρα ειναι οκ! το μονο που προβληματισε το γιατρο ηταν το οριακο ρινικο οστο. το μετρησε πανω απο 10 φορες και με καταζουληξε. βασικα ενα μικρο ρινικο οστο μπορει να δειχνει συνδρομο down αλλα ολες οι αλλες μετρησεις και η εξεταση αιματος ηταν πολυ καλες. μας ειπε αν θελουμε για σιγουρια να κανουμε αμνιοπαρακεντηση ή να στειλουμε αιμα στην Αμερικη. φαινοταν πολυ καθησυχαστικος αλλα επρεπε να μας πει για καθε ενδεχομενο. τι να πω βρε κοριτσια και στο γιο μου το ρινικο οστο ηταν ακριβως τα ιδια χιλιοστα με τωρα αλλα δεν μας ειχε πει τιποτα η γιατρος που ειχα παει τοτε.

Nefeli ασε μια απ'τα ιδια ολο το βραδυ κανω σβουρες στο κρεβατι απο τον πονο στα ποδια!

despoina, μην ανησυχεις καθολου...οι γιατροι πανε παντα με αυστηρα στατιστικα και οφειλουν να πουνε τις επιλογες, αλλα απο τη στιγμη που ολα βγηκαν φυσιολογικα στις μετρησεις και στην εξεταση αιματος μην ανησυχεις καθολου!!! το ειπε επειδη ταχα επρεπε να το πει και αγχωνουν τους γονεις χωρις λογο!!! ετσι εκαναν κ την αδερφη μου και ενω ολα εδειχναν κανονικα στις εξετασεις, επειδη το ρινικο οστο ηταν μικρο και ειχε μεγαλο σβερκο απο τη φυση του το παιδι, τη τρελαναν να τη λενε για περαιτερω εξετασεις κ της ελεγαν με μεγαλή σιγουρια κιολας πως θα εχει το συνδρομο...η αδερφη μου αρνηθηκε να μπει στη διαδικασια, και το παιδακι ειναι μια χαρα μεγαλο πλεον τωρα, με μικρη ομορφη μυτουλα. το μωρακι σου οπωσ και το προηγουμενο οπως λες εχουν ομορφες μικρες μυτουλες και μην ακους τιποτα! :D

8LVMp3.png

η ζυγαρια ανεβαινει επικινδυνα χαχα.... αποφασισα μεχρι τη γεννα πλεον να μη ξαναμετρηθω παρα μονο στο γιατρο....ψυχοφθορο, δε λεει!!! πηρα ηδη 12 κιλα...η μπεμπα μας ειπαν ειναι μεγαλη, στη β επιπεδου 670γρ.... κοπελαρα! ηθελα να σας ρωτησω αν καποια απο εσας ειναι ασφαλισμενη στον οαεε αν γνωριζετε τι τελικα δικαιουμαστε....εμαθα για 400 ευρω επιδομα, για 4 μηνες 100 ευρω το μηνα... και μειωμενη ασφαλεια για 6 ή 12 μηνες? κατι αλλο?

8LVMp3.png

γεια σας κοριτσια!

Κοριτσακι απο τη στιγμη που ειχατε τα ιδια και στο πρωτο σου παιδακι δε θα πρεπει να σε ανησυχει τιποτα.ολα καλα θα ειναι.στο πρωτο κανατε καποια εξτρα εξεταση?

Maternity_codemini.php#

η ζυγαρια ανεβαινει επικινδυνα χαχα.... αποφασισα μεχρι τη γεννα πλεον να μη ξαναμετρηθω παρα μονο στο γιατρο....ψυχοφθορο, δε λεει!!! πηρα ηδη 12 κιλα...η μπεμπα μας ειπαν ειναι μεγαλη, στη β επιπεδου 670γρ.... κοπελαρα! ηθελα να σας ρωτησω αν καποια απο εσας ειναι ασφαλισμενη στον οαεε αν γνωριζετε τι τελικα δικαιουμαστε....εμαθα για 400 ευρω επιδομα, για 4 μηνες 100 ευρω το μηνα... και μειωμενη ασφαλεια για 6 ή 12 μηνες? κατι αλλο?

Did μου πραγματικα κοπελαρα ομως!!!Μπραβο σας!!!τωρα για τον οαεε κι εγω εκει ειμαι ασφαλισμενη εγω ηξερα για 150ε για 4 μηνες τα οποια θα τα δωσουν ολα μαζι και οχι μηνα μηνα και 1 χρονο το 50%των ασφαλιστρων.Βεβαια στο τοπικο υποκαταστημα του οαεε δεν ξερουν ακομη να πουν με σιγουρια τιποτα(οπως παντα αλλωστε).

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

καλησπέρα συνχαρητήρια για την β επιπέδου,εφόσον ήταν καθησυχαστικός ο γιατρός και είχε και το προηγούμενο μωράκι σου τα ίδια χιλιοστα ρινικό οστό δεν θα έπρεπε να σε ανησυχεί καθόλου κοπέλα μου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Ρε κοριτσια, ο πονος στο ηβικο οστο(νομιζω ετσι το λενε, ψαχνοντας να βρω που ακριβως ποναω) ειναι φυσιολογικος απο τωρα? Δεν μπορω να ανοιξω τα ποδια μου και για να αλλαξω πλευρο περναω μεγαλη ταλαιπωρια λες κι εχω κανει γυμναστικη νιωθω. Και τα ποδια μου επισης πονανε. Παιρνω ασβεστιο και μαγνησιο. Το χετε κι εσεις?

Ειναι τωρα 4-5 μερες που νιωθω κουτση, εντελως σακατεμενη...

tf9Xp3.png

καλημερα κοριτσια!!! τελειωσαμε με τις β-επιπεδου τελικα ε???αψογα!! despoina82 θεωρω πως δεν υπαρχει λογος ν αγχωνεσαι...μια χαρα θα ειναι τ μωρακι σ....εγω τον τελευταιο καιρο παθαινω συνεχεια κραμπες στις γαμπες κατα τη διαρκεια της νυχτας κ με τρελενει αυτο το πραγμα...κ παιρνω κ μαγνησιο απτην αρχη σχεδον...οσο για το ν αλλαξω πλευρο...αφηστε το...μεγαλο ζητημα!!!σιγουρα ευθυνονται κ τα κιλακια π πηρα αλλα τι θα γινει αργοτερα μ λετε????εχει αρχισει ν με ποναει ψηλα τ στομαχι οταν περναω ολοκληρη τη νυχτα στ ενα πλευρο γτ δε μπορω ν γυρισω απτην αλλη η μανα!!!!αχ ρε μπεμπα μου!!!χαχχαχαχ

71i9p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;;; Εγώ αναρρώνω..Πυρετοί τέλος, μόνο μπούκωμα και αδυναμία!

Nefeli αυτός ο πόνος στο ηβικό οστό δεν υποφέρεται με τίποτα...Με έχει τρελάνει κι εμένα, δε μπορώ να περπατήσω και να ανοίξω τα πόδια μου καθόλου...Εγώ μαγνήσιο δεν παίρνω, δε χρειάζομαι ακόμα λέει ο γιατρός , αλλά μέση και πόδια δεν κουνιούνται!!!! Δεν πειράζει,είναι για καλό σκοπό!!!!!!!!!!!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Αυτος ο πονος που περιγραφετε και που λιγο η πολυ ολες θα τον νοιωσουμε αργα η γρηγορα ειναι ο πυελικος πονος και οφειλεται στη διαταση της ηβικης συμφυσης που συμβαινει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.Καλο ειναι να ρωτησετε το γιατρο για αρχη.Αν σας πει το ιδιο εγω θα σας πω οτι ξερω που μπορουμε να κανουμε για να βοηθησουμε τη κατασταση.Θεραπεια δεν υπαρχει παρα μονο τροποι ανακουφισης οπως σωστη σταση σωματος(οσο μπορουμε με το πιγκουινατο περπατημα που κανουμε σιγα σιγα :D:D:D),μαξιλαρι αναμεσα στα ποδια οταν ξαπλωνουμε(εγω εχω βολευτει ενα φουσκωτο απο το τζαμπο και το εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης),αποφευφουμε σκληρα καθισματα,οχι σταυροποδι,ποδια κλειστα(πονηρες που παει το μυαλο σας???;););))πχ οταν βγαινουμε απο το αυτοκινητο να προσπαθουμε να γυριζουμε ολο μας το κορμι για να βγαλουμε τα ποδια μας,ξεκουραση πολυ και υπομονηηηη....Κουραγιο μανες!!!Κοριτσια ολα αυτα τα γραφω με πολυ φιλικη διαθεση και πανω απο ολα να ρωτησετε και το γιατρο σας.Απλα τυχαινει λογω επαγγελματος να τα ξερω και τα εφαρμοζω και σε μενα απο την αρχη.Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.Φιλακια πολλα.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...