Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Ασε luz μου βαριόταν απο οτι φαίνεται,όλα πολύ διαφορέτικα εδώ όχι μόνο το σύστημα που θα πάει θα το συνηθίσουμε!!!!!ελπίζω να βρείς άκρη με τον αιματοκρίτη σου!!!

Κι εγώ αυτό ελπίζω! Θα το συνηθίσουμε, ναι, εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένη απο το σύστημα τους :)

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Lila & Μωλό! Άντε και του χρόνου όλες με τους μικρούς μας τσολιάδες και αμαλίες χεχεχεχε! Τελειώσαμε όλες με τη β' επιπέδου???

σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου απο β΄επιπέδου περιμένουμε να την κάνει αυριο το μωλό και η mer και νομίζω μετά τελειώσαμε δεν μένει κάποια άλλη!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!!!

Είμαι με ίωση βαριά εδώ και 3 μέρες, πυρετοί γύρω στο 38,5 συνέχεια και πολύ μπούκωμα..... Είχα ανησυχήσει τρομερά για το μωράκι μας μην τυχόν το κάνω βραστό εκεί μέσα με τόσο πυρετό, αλλά ευτυχώς χθες κάναμε την β επιπέδου και όλα τέλεια!!!! Ένα υγιέστατο ψηλό κοριτσάκι!!! Μας έβγαζε και γλώσσα και κατάπινε συνέχεια υγρό!! Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ με την ίωση , δε θα πάθει κάτι λέει το μωρό... Τι να πω; Ευτυχώς σήμερα είμαι κάπως καλύτερα..Αυτά τραβάς όταν οι μαθητές σου είναι άρρωστοι και δε σε προειδοποιούν....

Α! Ο γιατρός εξακολουθεί να με βγάζει 6 μέρες πιο μπροστά στον υπέρηχο οπότε λέει και επίσημα κάθε 25 αλλάζω μήνα και ΠΗΤ 25 Ιούλη!!!!! Άρα σήμερα μπήκα στον 6ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!! Ελπίζω να γίνω σύντομα καλά γιατί δε μπορώ άλλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περαστικά σου κοπέλα μου και συνχαρητήρια για την β επιπεδου

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπερα κοριτσια.ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.με το καλο τα μωρακια σε ολες.iokasti συγχαρητηρια για τη β επιπεδου και περαστικουλια!luzz καλα αποτελεσματα στη καμπυλη αυριο.κοριτσια λογικα κι ο αιματοκριτης θα σταθεροποιηθει απο τον αλλο μηνα σιγα σιγα.υπομονη και χαπια σε ολες μας.mer καλα μας αποτελεσματα αυριο!lila μου και του χρονου να ειμαστε καλα αγκαλια με τα παιδακια μας.φιλακια σε ολες και καληνυχτα

Maternity_codemini.php#

καλημέρα και χρόνια πολλά κυρίως στα κορίτσια που είχαν την γιορτούλα τους:P

Να είστε γερές και δυνατές ...και με το καλό τα μικρούλια σας.

καλό χειμώνα είπαμε????? ....έλεος πια....δεν φτάνει που μετράμε τις μέρες σα φανταράκια έχουμε και την κλεισούρα.αφήστε που σε όλες τις καφετέριες ...σουβλατζιδικα μεζεδοπωλεία η κάπνα είναι αφόρητη!!!χθες σε ενα καφέ που πήγαμε με τον άντρα μου και τον μικρό γινότανε χαμός !!!!σα κάτι θείτσες ένιωσα που έκραξα αλλά δυστυχώς δεν σέβονται τίποτα μερικοί!!!

κορίτσια με το καλό η β επιπέδου σήμερα....άντε να τελειώνει η παρέα μας και από αυτό το άγχος...νομίζω είστε οι τελευταίες...:rolleyes:

iokasti μου περαστικούλια και πολλά υγρά....και γω τρέμω στην ιδέα μιας νέας ίωσης που μπορεί να φέρει ο γιόκας μου!!!Τι φταίνε και αυτά μωρέ ....αφού ο καιρός δε βοηθάει....

έχετε ξεκινήσει παιδικά δωμάτια?εμείς μετά το Πάσχα πρώτα ο Θεός...αν όλα κυλήσουν ομαλά ...να ανοίξει και ο καιρός για το βάψιμο του δωματίου!!!

.....Επίσης "ασχετο¨αλλά θέλω να βάψωωωω τα μαλάκια μου!!!!!!!!!!!!:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα και απο μενα!

χρονια πολλα στα κοριτσια που γιορταζαν χθες!

εμεις περασαμε μια δυσκολη εβδομαδα. ο αντρας μου ειχε ενα απιστευτο κρυωμα,τον πονουσε ολο του το σωμα και ειχε δεκατα και εγω επαθα ωτιτιδα! ελεος αυτος ο μηνας ηταν ο χειροτερος, πεθανα απο τον πονο και πηγα σε ΩΡΛ γιατι δεν αντεχα και μου εδωσε κατι σταγονες. ευτυχως δεν χρειαστηκα αντιβιωση.

αυριο εχω και εγω τη β'επιπεδου πρωι- πρωι. ελπιζω ολα να ειναι καλα! ο αιματοκριτης μου επεσε ακομα λιγο απο τον προηγουμενο μηνα (32,9) και η φεριτινη ειναι και αυτη στα ταρταρα. αντε να δουμε!

καλη επιτυχια στα κοριτσια που εχουν σημερα τη β'επιπεδου!

pHNqp3.png9S1np2.png

despoina82 καλή επιτυχία στην β΄επιπέδου αύριο νομίζω είσαι και η τελευταία που περιμένουμε να την κάνει!!

μωλοπου είσαι?την έκανες???μπές να μας πείς τα νέα σου!!

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?ελπίζω να είσαστε καλά!!!εμένα άρχισαν οι καούρες και οι αναγούλες δυστυχώς!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

γεια σας κοριτσια, τι κανετε?εμεις μια χαρα!!ξεκουραστηκαμε κ τωρα περιμενουμε ναρθει τ πασχα ν ξανασταματησουμε απτη δουλεια 4 μερες!!σημερα συνειδητοποιησα οτι μ απεμειναν 100 μερες εγκυμοσυνης κ εχω τρελαθει!αυριο δλδ θαχω πεσει απτην 100αρα, επιτελους 2ψηφιο!!! απο καουρες μια μερα εχω μια δεν εχω..αλλα οταν εχω τρελενομαι, πολυ ασχημο συναισθημα!!δεν ειχα ποτε τετοια θεματα πριν την εγκυμοσυνη κ τωρα μ κακοφαινεται!!αχ ρε μπεμπα εχε χαρη που σ αγαπαω τοσο πολυ κ χαλαλι σ!!αχχαχαχ!! εσεις τι κανετε??πως ειστε?

71i9p3.png

Δεεσποινακι καλή επιτυχία και σε σένα...όλα καλά να πάνε!!!και συ αγοράκι έχεις και πας για κοριτσάκι???

lila καούρες έχω και γω...και είναι πολύ σπαστικές!!!!ειδικά αμα θες να κοιμηθείς και δεν γίνεται!!!

εγώ βρε κορίτσια έχω και ένα συνεχές μπούκωμα στην μύτη...με απίστευτη καταρροή.....ρινίτιδα εγκυμοσύνης άραγε??????!!!ποιος ξέρει!!!

lila όταν λες αναγούλες τι εννοείς????ξανά επιστρέφουν????μη μου λες τέτοια και τρελαίνομαι!!!

litsa xoulio και συ μέρες μετράς εεεε???χαχαχαχχα και γω μια απο τα ίδια!!!

εσύ δουλεύεις κιόλας και περνάνε οι μέρες εμείς που καθόμαστε δεν παλεύεται!!!

Μώλο που είσαι καλεεεε να μας πεις για τον παίδαρο.....:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

vanilitsa-bebis ασε ούτε στην αρχή της εγκυμοσύνης δεν είχα τόσες σχεδόν καθόλου βασικά,δεν ξέρω τι καινούργιο είναι αυτό αλλα ελπίζω να φύγει γρήγορα και με αυτό μου έχει κοπεί η όρεξη για φαί οτι τρώω έρχεται πάνω!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!! μολις γυρισα σπιτι.Ολα καλα ο παιδαρος!!!μας παιδεψε λιγο και χρειαστικε να ξαναμπω γιατι ειχε αραξει ο μαγκας πανω στο τραχηλο και τελικα μου τον μετρησε κολπικα.500 ολοκληρα γραμ γιναμε.ειμαστε μια χαρα.ο τραχηλος 3,6 ο πλακουντας ψηλα και ωραιος χωρις σημαδια προωρης ωριμανσης.Παμε κοριτσια τελικη ευθεια!!!Mer και despoina περιμενουμε και τα δικα σας νεα.Αντε ρε κοριτσια με το καλο ολες μας.

Maternity_codemini.php#

Γεια σας κοριτσακια!!! μολις γυρισα σπιτι.Ολα καλα ο παιδαρος!!!μας παιδεψε λιγο και χρειαστικε να ξαναμπω γιατι ειχε αραξει ο μαγκας πανω στο τραχηλο και τελικα μου τον μετρησε κολπικα.500 ολοκληρα γραμ γιναμε.ειμαστε μια χαρα.ο τραχηλος 3,6 ο πλακουντας ψηλα και ωραιος χωρις σημαδια προωρης ωριμανσης.Παμε κοριτσια τελικη ευθεια!!!Mer και despoina περιμενουμε και τα δικα σας νεα.Αντε ρε κοριτσια με το καλο ολες μας.

Αντε μπράβο μωλο συνχαρητήρια έμπαινα συνέχεια για να δω πότε θα γράψεις τα νέα σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Αντε μπράβο μωλο συνχαρητήρια έμπαινα συνέχεια για να δω πότε θα γράψεις τα νέα σου!!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου να εισαι καλα και με το καλο το ζουζουνι σου!

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια καλημέρα! Εχθές κάναμε την β επιπέδου. Όλα τέλεια! Ειναι ενα μεγάλο μωρό λέει ο γιατρός. 620 γρ. και πολύ ψηλός. Αυτο μάλλον σημαίνει αλλαγη ΠΗΤ αλλα για να μην παίρνω αέρα (κ όπως είπαμε μετράμε μέρα-μέρα) δεν το σκέφτομαι! Αναμένω την Δευτέρα και τα αποτελεσματα των εξετάσεων του μήνα...

Μώλο συγχαρητήρια! Με το καλό το μπουμπούκι σου!

Περιμένουμε και την despoina να κλείσουμε τις β επιπέδου!

Vanilitsa δεν ήξερα ότι επιστρέφουν οι αναγούλες. Φαντάζομαι, αν κ δεν τα ξέρω γιατί αναγούλες δεν πέρασα καθόλου, ότι θα ειναι παροδικό.

Κοριτσια καλημέρα! Εχθές κάναμε την β επιπέδου. Όλα τέλεια! Ειναι ενα μεγάλο μωρό λέει ο γιατρός. 620 γρ. και πολύ ψηλός. Αυτο μάλλον σημαίνει αλλαγη ΠΗΤ αλλα για να μην παίρνω αέρα (κ όπως είπαμε μετράμε μέρα-μέρα) δεν το σκέφτομαι! Αναμένω την Δευτέρα και τα αποτελεσματα των εξετάσεων του μήνα...

Μώλο συγχαρητήρια! Με το καλό το μπουμπούκι σου!

Περιμένουμε και την despoina να κλείσουμε τις β επιπέδου!

Vanilitsa δεν ήξερα ότι επιστρέφουν οι αναγούλες. Φαντάζομαι, αν κ δεν τα ξέρω γιατί αναγούλες δεν πέρασα καθόλου, ότι θα ειναι παροδικό.

Μπράβο κοριτσακι!620 γρ.τι λες τώρα;;;μια χαρά το μαναρακι σου.καλά αποτελεσματα και για τις εξετασεις.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...