Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Συνχαρητήρια για την β επιπέδου did.

Με το καλό να την κάνεις και εσύ την πέμπτη M-er.

Εγώ αύριο έχω την γιορτή μου αλλα δεν θα κάνω τίποτα θα ήθελα να είμαι Ελλάδα να δώ την παρέλαση,να φάω έξω...δεν πειράζει όμως ίσως του χρόνου να το κάνω μαζί με την μπέμπα μου και τον αντρούλη μου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εγω mer ανυπομονω μετραω κι εγω σα φανταρος οπως τα λες, δεν ξερω αλλα πιστευω θα μου φυγει μεγαλο αγχος, πολυ χαρουμενη περιοδος ναι μεν αλλα οι ανησυχιες μου οσο ναναι ασε και τα ψυχολογικα σκαμπανεβασματα!

Κοριτσια προχωραμε! Εχει περασει πραγματι το μισο σταδιο και βαλε!

Λιλα χρονια σου πολλα για αυριο, να χαιρεσαι το ονομα σου! Και με το καλο καλη λευτερια!!

Κοριτσια αυριο θα τη βγαλουμε οικογενειακα, μια χαρα!

tf9Xp3.png

Συνχαρητήρια για την β επιπέδου did.

Με το καλό να την κάνεις και εσύ την πέμπτη M-er.

Εγώ αύριο έχω την γιορτή μου αλλα δεν θα κάνω τίποτα θα ήθελα να είμαι Ελλάδα να δώ την παρέλαση,να φάω έξω...δεν πειράζει όμως ίσως του χρόνου να το κάνω μαζί με την μπέμπα μου και τον αντρούλη μου!!!

Κοριτσακι ειμαστε συνονοματες!!!Συνηθως εκανα γιορτη αλλα φετος ειναι ευκαιρια για ξεκουραση.Και για φαγητο εξω θα παμε.Χρονια πολλα λοιπον,να εισαι παντα ευτυχισμενη και με το καλο το κοριτσακι σου!Αντε και του χρονου ελλαδα!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!Νεφέλη σε ευχαριστώ πολύ!!μωλό να μας χαίρονται να είσαι πάντα καλά ευτυχισμένη και υγιής!!Μια ευχή για όλες μας να περάσει γρήγορα ο καιρός να έχουμε όλες εύκολη γέννα και υγιέστατα μωράκια στην αγκαλιά μας!!!!!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά σε όλες και ιδιαίτερα στις εορτάζουσες! Lila και μωλό χρόνια σας πολλά! Και του χρόνου να το γιορτάσετε με τα μπεμπάκια σας!!

Αχ βρε κορίτσια! Ένα άγχος με την β επιπέδου. Απορώ πως θα κυλούν οι ώρες αύριο. Μωλό έχει τύχει και πιο αργά ραντεβού. Τι να κάνω? Θα πάρω σοκολατίτσα αλλά συνήθως το βράδυ γίνεται πάρτυ οπότε νομίζω δεν θα ταλαιπωρήσει..

Κορίτσια, γεια σας!!

Πρώτα πρώτα, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες Λίλα και μώλο!

Εγώ δεν κατάλαβα γιορτή,αν ήμασταν Ελλάδα, ολο και κάτι θα κάναμε :D

Νικολέτα, πώς πήγε στο γιατρό;

D_i_d Συγχαρητήρια για την β επιπέδου!

vickiflower καλά αποτελέσματα εύχομαι!

lila23 Μια χαρά οπότε με το ζάχαρο,ε;

Κι εγώ τη Δευτέρα έκανα την εξέταση, τη μικρή και αύριο θα ξέρω τα αποτελέσματα. Και εμένα ο αιματοκρίτης χαμηλά, στο 10.3 η αιμογλοβίνη, δεν ξέρω τί άλλο να κάνω..

Και μένα δεν ήταν να κάνω υπέρηχο, έλα όμως που εγώ νόμιζα ότι θα έκανα και είχα ξεσηκώσει και τον άντρα μου.Και ακούω τη γιατρό να λέει, δεν κάνουμε υπέρηχο τώρα, γιατί σου κάνουν συγκεκριμένους υπέρηχους και ο επόμενος είναι σε ένα μήνα! Μα της λέω, θέλω να το δω χεεχε,

Εντάξει μου λέει αλλά δεν καλύπτεται από την ασφάλεια, πρέπει να το πληρώσετε, οκ, τι να κανουμε..

Οπότε τον είδαμε το μπέμπη και ήταν τόσο γλυκούλης χεεχε χαλάλι τα λεφτά :D Όλα καλά μας είπε, μεγαλώνει το καλό μου!

Τη ρώτησα και για τα γαργαλητά που νιώθω χαμηλά,λες και με σκουντάει κάτω χαμηλά, και μου λέει φυσιολογικό γιατί είναι με το κεφάλι κάτω και όπως δίνει τις κλωτσιές πάνω, το κεφάλι πιέζει την ουροδόχο κύστη.

Α και τη ρωτάω, να φάω γιατρέ λίγη σοκολάτα άμα βγουν καλά τα αποτελέσματα; ( με την ελπίδα να μου πει, φάε βρε, τί πειράζει;) Φάε μου λέει ένα κομματάκι μαύρη σοκολάτα! Τιιι ένα κομματάκι ;;;; το ίδιο απόγευμα τσάκισα μια κομματάρα black forest (το πρώτο αληθινό γλυκό εδώ και μήνες!) :D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά σε όλες και ιδιαίτερα στις εορτάζουσες! Lila και μωλό χρόνια σας πολλά! Και του χρόνου να το γιορτάσετε με τα μπεμπάκια σας!!

Αχ βρε κορίτσια! Ένα άγχος με την β επιπέδου. Απορώ πως θα κυλούν οι ώρες αύριο. Μωλό έχει τύχει και πιο αργά ραντεβού. Τι να κάνω? Θα πάρω σοκολατίτσα αλλά συνήθως το βράδυ γίνεται πάρτυ οπότε νομίζω δεν θα ταλαιπωρήσει..

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!Τι κανετε?εμεις καλα κλωτσαμε οταν ξεκουραζομαστε.Δηλαδη απο σκ σε σκ αντε κι απο καμια κλωτσια το βραδυ.περιμενω πως και πως τη πεμπτη για τη β επιπεδου.M-er μαζι δεν ειμαστε?τι ωρα θα τη κανεις?εγω 6 το απογευμα.

Καλή επιτυχία κορίτσια για αύριο!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Luz σε ευχαριστώ πολύ,Δεν σου έδωσε τίποτα για τον αιματοκρίτη???και εμας εδώ η ασφάλεια καλύπτει μονο αυχενική και β επιπέδου ηξέρα οτι πρέπει να πληρώσω αν θέλω αλλα δεν μου έκανε υπομονή λέει :mad: ήθελα και εγώ να το δώ πολύ το ζουζούνι μου και κυρίως τα γραμμάρια και τα εκατοστά να δώ οτι μεγάλωσε γιατί το έχω άνχος!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!!!

Είμαι με ίωση βαριά εδώ και 3 μέρες, πυρετοί γύρω στο 38,5 συνέχεια και πολύ μπούκωμα..... Είχα ανησυχήσει τρομερά για το μωράκι μας μην τυχόν το κάνω βραστό εκεί μέσα με τόσο πυρετό, αλλά ευτυχώς χθες κάναμε την β επιπέδου και όλα τέλεια!!!! Ένα υγιέστατο ψηλό κοριτσάκι!!! Μας έβγαζε και γλώσσα και κατάπινε συνέχεια υγρό!! Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ με την ίωση , δε θα πάθει κάτι λέει το μωρό... Τι να πω; Ευτυχώς σήμερα είμαι κάπως καλύτερα..Αυτά τραβάς όταν οι μαθητές σου είναι άρρωστοι και δε σε προειδοποιούν....

Α! Ο γιατρός εξακολουθεί να με βγάζει 6 μέρες πιο μπροστά στον υπέρηχο οπότε λέει και επίσημα κάθε 25 αλλάζω μήνα και ΠΗΤ 25 Ιούλη!!!!! Άρα σήμερα μπήκα στον 6ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!! Ελπίζω να γίνω σύντομα καλά γιατί δε μπορώ άλλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Luz σε ευχαριστώ πολύ,Δεν σου έδωσε τίποτα για τον αιματοκρίτη???και εμας εδώ η ασφάλεια καλύπτει μονο αυχενική και β επιπέδου ηξέρα οτι πρέπει να πληρώσω αν θέλω αλλα δεν μου έκανε υπομονή λέει :mad: ήθελα και εγώ να το δώ πολύ το ζουζούνι μου και κυρίως τα γραμμάρια και τα εκατοστά να δώ οτι μεγάλωσε γιατί το έχω άνχος!!!

Λίλα μου, παίρνω ήδη συμπλήρωμα σιδήρου 2 φορές τη μέρα και προσπαθώ να τρώω και κρέας. γι αυτό απογοητεύτηκα, και λέω τί άλλο να κάνω;; Εν τω μεταξύ μου πήραν και αίμα για να το εξετάσουν για μεσογειακή αναιμία για να δουν μήπως αυτό είναι η αιτία που δεν ανεβαίνει, τι να πω..

Εμάς η ασφάλεια καλύπτει τους 2 υπέρηχους του πρώτου τριμήνου( αλλά κάναμε κι άλλον ένα για την επιβεβαίωση της κύησης στην αρχή).

Αυχενική διαφάνεια δεν καλύπτεται γιατί δε θεωρείται απαραίτητη και έπρεπε να υπογράψω και κάτι χαρτιά για να την κάνω. Ευτυχώς η ασφάλεια μου έχει πρόγραμμα για εγκυμοσύνες έξτρα και μου γυρίσαν τα μισά λεφτά.

Μετά ένας υπέρηχος 18-21η εβδομάδα και η β επιπεδου ξεχωριστά και αυτά καλύπτονται. Και στο τέλος απο ό,τι βλέπω στο Mutterpass ενας υπέρηχος 28-31η βδομάδα, αλλά και ο τρίτος μεγάλος υπέρηχος κι αυτός ξεχωριστά και καλύπτεται. Τελείως άλλο σύστημα από Ελλάδα, ε;

Δηλαδή η γιατρός δεν είχε υπομονή να το κάνετε;;; :mad: ελεος;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!!!!

Είμαι με ίωση βαριά εδώ και 3 μέρες, πυρετοί γύρω στο 38,5 συνέχεια και πολύ μπούκωμα..... Είχα ανησυχήσει τρομερά για το μωράκι μας μην τυχόν το κάνω βραστό εκεί μέσα με τόσο πυρετό, αλλά ευτυχώς χθες κάναμε την β επιπέδου και όλα τέλεια!!!! Ένα υγιέστατο ψηλό κοριτσάκι!!! Μας έβγαζε και γλώσσα και κατάπινε συνέχεια υγρό!! Ο γιατρός είπε να μην ανησυχώ με την ίωση , δε θα πάθει κάτι λέει το μωρό... Τι να πω; Ευτυχώς σήμερα είμαι κάπως καλύτερα..Αυτά τραβάς όταν οι μαθητές σου είναι άρρωστοι και δε σε προειδοποιούν....

Α! Ο γιατρός εξακολουθεί να με βγάζει 6 μέρες πιο μπροστά στον υπέρηχο οπότε λέει και επίσημα κάθε 25 αλλάζω μήνα και ΠΗΤ 25 Ιούλη!!!!! Άρα σήμερα μπήκα στον 6ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!! Ελπίζω να γίνω σύντομα καλά γιατί δε μπορώ άλλοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωχ, περαστικά κοριτσάκι! Και συγχαρητήρια για τη β επιπέδου!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Λίλα μου, παίρνω ήδη συμπλήρωμα σιδήρου 2 φορές τη μέρα και προσπαθώ να τρώω και κρέας. γι αυτό απογοητεύτηκα, και λέω τί άλλο να κάνω;; Εν τω μεταξύ μου πήραν και αίμα για να το εξετάσουν για μεσογειακή αναιμία για να δουν μήπως αυτό είναι η αιτία που δεν ανεβαίνει, τι να πω..

Εμάς η ασφάλεια καλύπτει τους 2 υπέρηχους του πρώτου τριμήνου( αλλά κάναμε κι άλλον ένα για την επιβεβαίωση της κύησης στην αρχή).

Αυχενική διαφάνεια δεν καλύπτεται γιατί δε θεωρείται απαραίτητη και έπρεπε να υπογράψω και κάτι χαρτιά για να την κάνω. Ευτυχώς η ασφάλεια μου έχει πρόγραμμα για εγκυμοσύνες έξτρα και μου γυρίσαν τα μισά λεφτά.

Μετά ένας υπέρηχος 18-21η εβδομάδα και η β επιπεδου ξεχωριστά και αυτά καλύπτονται. Και στο τέλος απο ό,τι βλέπω στο Mutterpass ενας υπέρηχος 28-31η βδομάδα, αλλά και ο τρίτος μεγάλος υπέρηχος κι αυτός ξεχωριστά και καλύπτεται. Τελείως άλλο σύστημα από Ελλάδα, ε;

Δηλαδή η γιατρός δεν είχε υπομονή να το κάνετε;;; :mad: ελεος;

Ασε luz μου βαριόταν απο οτι φαίνεται,όλα πολύ διαφορέτικα εδώ όχι μόνο το σύστημα που θα πάει θα το συνηθίσουμε!!!!!ελπίζω να βρείς άκρη με τον αιματοκρίτη σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...