Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια σήμερα κάναμε εξέταση ζαχάρου αλλα χωρίς την γλυκόζη που σου δίνουν να πιείς μου είπε οτι δεν την χρειάζομαι γιατι κάθε μήνα που μου μετράει το ζάχαρο απο το δάχτυλο είναι καλό,με πήρε και τηλέφωνο η γιατρός να με ενημερώσει οτι όλες οι εξετάσεις μου ειναι τέλειες εκτός απο τον σίδηρο που έχει πέσει στο 8 οπότε και ξεκινάω σίδηρο απο τώρα μέχρι τις 5 μαίου που εχω ραντεβού ξανά και αν δεν ανέβει θα μου κάνει ορούς,ρώτησα και για το πέτρωμα που νίωθω και μου ειπε ξανα αρχίζουμε το μαγνήσιο υπάρχει περίπτωση να ηταν συσπάσεις(κάτι που δεν θέλουμε) αλλα υπάρχει και η περίπτωση να ειναι και οι κινήσεις της μπέμπας..γενικά όλα καλά το μόνο που με στεναχωρεί είναι οτι είδα τελευταία φορά το κοριτσάκι μου πριν ένα μηνα και θα το ξαναδώ τωρα τον μάιο αυτα απο εμένα κορίτσα!!!τι κάνετε οι υπόλοιπες?όλα καλα?

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!Τι κανετε?εμεις καλα κλωτσαμε οταν ξεκουραζομαστε.Δηλαδη απο σκ σε σκ αντε κι απο καμια κλωτσια το βραδυ.περιμενω πως και πως τη πεμπτη για τη β επιπεδου.M-er μαζι δεν ειμαστε?τι ωρα θα τη κανεις?εγω 6 το απογευμα.

Maternity_codemini.php#

καλησπέρα!!έχω να γραψω καμια εβδομαδα, διότι ήμασταν όλοι άρρωστοι την προηγούμενη εβδομάδα!κόλαση!!επιτελους σήμερα είμαστε όλοι καλά.

εγω κορίτσια θα χρειαστει να πάω σε αγγειοχειρούργο, διότι στην προηγούμενη εγκυμοσυνη μου είχα κιρσούς στον κόλπο και τώρα έχει αρχίσει να με ενοχλεί πάλι ...ο αγγειοχειρούργος θα κάνει ντοπλερ για να δουμε αν υπάρχει κάτι εσωτερικά, είναι σημαντικό να μην υπάρχουν κιρσοί εσωτερικα, διότι είναι επικυνδινοι για τη γεννα. Βασικά θεός βοηθός θα δούμε... ελπίζω να πανε όλα καλά όπως και στις προηγούμενες γεννες...

καλησπέρα!!έχω να γραψω καμια εβδομαδα, διότι ήμασταν όλοι άρρωστοι την προηγούμενη εβδομάδα!κόλαση!!επιτελους σήμερα είμαστε όλοι καλά.

εγω κορίτσια θα χρειαστει να πάω σε αγγειοχειρούργο, διότι στην προηγούμενη εγκυμοσυνη μου είχα κιρσούς στον κόλπο και τώρα έχει αρχίσει να με ενοχλεί πάλι ...ο αγγειοχειρούργος θα κάνει ντοπλερ για να δουμε αν υπάρχει κάτι εσωτερικά, είναι σημαντικό να μην υπάρχουν κιρσοί εσωτερικα, διότι είναι επικυνδινοι για τη γεννα. Βασικά θεός βοηθός θα δούμε... ελπίζω να πανε όλα καλά όπως και στις προηγούμενες γεννες...

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλα και να μην υπάρχουν εσωτερικά κιρσοί κοπέλα μου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια!Τι κανετε?εμεις καλα κλωτσαμε οταν ξεκουραζομαστε.Δηλαδη απο σκ σε σκ αντε κι απο καμια κλωτσια το βραδυ.περιμενω πως και πως τη πεμπτη για τη β επιπεδου.M-er μαζι δεν ειμαστε?τι ωρα θα τη κανεις?εγω 6 το απογευμα.

Με το καλό η β επιπέδου κοπέλα μου να δείς το μωράκι σου και να πάνε όλα καλά!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλα αποτελεσματα να εχετε.Να πανε ολα καλα σας ευχομαι.

Maternity_codemini.php#

Με το καλό η β επιπέδου κοπέλα μου να δείς το μωράκι σου και να πάνε όλα καλά!!!

Αχ ευχαριστω παρα πολυ.Μπραβο και σε σενα για τις εξετασεις.εεε με το σιδηρο και τον αιματοκριτη στο μηνα που ειμαστε ειναι αναμενομενο.Θα στρωσει κι αυτο...Αρχισες και το μαγνησιο βλεπω.Καλα εκανες καλου κακου να εισαι και πιο ηρεμη.Αφου δε μπορεις να τη δεις τη κοριτσαρα σου ξαπλωσε και χαιδεψε κοιλιτσα να αρχισει να χαιδευει κι αυτη απο μεσα τη μανουλα!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα Μανουλες...ελπιζω ολες να εισαστε καλα κ να αρχισατε να περπατατε σαν πιγκουινακια... εγω χτες εκανα τη β επιπεδου....ειδαμε τη μπεμπα μας, δοξα το Θεο, ολα καλα!!!! Μπαμπατσικια στα γραμμαρια, χαχα! Μας κρυβοταν στο 3d δεν ηθελε να τη δουμε, μας τη κραταει για εκπληξη τη φατσουλα της! σημερα εκανα και εξετασεις αιματος ουρων..για να δουμε που εφτασε ο αιματοκριτης...ακομα αυτο με την καμπυλη δεν το εκανα εγω...αλλα αν ειναι να φαμε κανα γλυκο εξτρα να παμε!!!! :D νομιζω μετα την β επιπεδου ησυχασε λιγο το καφε μας, αλλά μολις μπουμε στο γ' τριμηνο θα βαρυγκομαμε ολες μαζι! χαχα! Το μονο που θελω ειναι λιγο ηλιο επιτελους για να φυγει αυτη η μουντιλα να μπουμε σε αλλη ψυχολογια επιτελους! καλη επιτυχια σε οσες εχουν β' επιπεδου, ολα καλα να πανε! τρωτε καλα και γελατε πολυ! :0*

8LVMp3.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!

Κιρσους στον κολπο πρωτη φορα το ακουω, τι ειναι? Πως το καταλαβαινεις?

Εγω κοριτσια πολυ κουραση τελυταιες μερες δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, βαραινουμε......

Δυσκολευομαι πολυ στον υπνο και τελικα ξυπναω και μπορει να με παρει ξανα ο υπνος στον καναπε καθιστη.... Ποναω απο κατω στα κοκκαλα, ο γιατρος μου λεει ειναι φυσιολογικο γιατι ανοιγουμε...

Αχ και βαχ.. να δω πως θαμαστε σε ενα μηνα απο τωρα...

Mer εμενα η tsh ηταν 3,12 και μου δωσε χαπακι, τωρα θα ξαναπαω για εξετασεις να δω που εφτασε. Παντως το μωρο δεν το εβλαψες- στο λεω γιατι κι εγω ειχα καθυστερησει και μου ξεκαθαρισε η γιατρος πως το πρωτο τριμηνο παιρνει το μωρο απο τη μαμα, μετα δημιουργειται ο δικος του θηρεοδειδης καπως ετσι μου το εξηγησε, οποτε μην ανησυχεις καθολου. Καλη επιτυχια στη β επιπεδου! Μωλο επισης ολα να πανε κατ ευχην!!!

Την μικρη την αισθανομαι αλλα λιγοτερο απο τον προηγουμενο μηνο, εντονοτερα ομως. Δηλαδη αμα κοιταζω την κοιλια μου εξεχει χερακι, ποδαρακι δεν ξερω τι, παντως η κοιλιτσα κανει εξογκοματακια χεχχ

Παω να φαω παλι τωρα κοριτσια, αποφασισα να τρωω καλα μεσ στην ημερα και τα βραδια πιο λιγο γιατι δεν παλευεται!

tf9Xp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Εγώ ξύπνησα με όρεξη και είπα να ρίξω ένα γερό καθάρισμα.

Μωλό και εγώ την Πέμπτη β' επιπέδου αλλά στις 23:00. :? Θα το ξενυχτήσω. Καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Vickiflower ούτε εγώ ξέρω τι είναι αυτοί οι κιρσοί. Ας κάνετε όμως ότι πρέπει και όλα θα πάνε καλά!

Lila βασανιστικό το βρίσκω μέχρι το Μάιο, όμως προφανώς επειδή είναι όλα καλά ο γιατρός δεν το θεωρεί σκόπιμο να εξετάζεσαι πιο συχνά. Τουλάχιστον τώρα νιώθεις το μπεμπάκι σου κάθε μέρα. Στο πρώτο τρίμηνο δεν ξέραμε τι μας γινόταν!

Ο βραδινός ύπνος Νefeli είναι και για μένα μαρτύριο. Ξυπνάω 2-3 φορές για τουαλέτα. Την τελευταία φορά όμως ξανακοιμάμαι μετά από 2-3 ώρες. Όχι γιατί πονάω. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι και που έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας. Εγώ να πω την αλήθεια δεν την παλεύω και πολύ. Μετράω τις μέρες σαν φαντάρος.

Κορίτσια αύριο 25η Μαρτίου! Τι σχεδιάζετε??

Διαφημίσεις

Καλημερα Μανουλες...ελπιζω ολες να εισαστε καλα κ να αρχισατε να περπατατε σαν πιγκουινακια... εγω χτες εκανα τη β επιπεδου....ειδαμε τη μπεμπα μας, δοξα το Θεο, ολα καλα!!!! Μπαμπατσικια στα γραμμαρια, χαχα! Μας κρυβοταν στο 3d δεν ηθελε να τη δουμε, μας τη κραταει για εκπληξη τη φατσουλα της! σημερα εκανα και εξετασεις αιματος ουρων..για να δουμε που εφτασε ο αιματοκριτης...ακομα αυτο με την καμπυλη δεν το εκανα εγω...αλλα αν ειναι να φαμε κανα γλυκο εξτρα να παμε!!!! :D νομιζω μετα την β επιπεδου ησυχασε λιγο το καφε μας, αλλά μολις μπουμε στο γ' τριμηνο θα βαρυγκομαμε ολες μαζι! χαχα! Το μονο που θελω ειναι λιγο ηλιο επιτελους για να φυγει αυτη η μουντιλα να μπουμε σε αλλη ψυχολογια επιτελους! καλη επιτυχια σε οσες εχουν β' επιπεδου, ολα καλα να πανε! τρωτε καλα και γελατε πολυ! :0*

Συγχαρητηρια για την β επιπεδου κοριτσακι!Με το καλο το ζουζουνακι σου!!!

Maternity_codemini.php#

Καλησπερα σε ολες τις κοιλιτσες.Πραγματι κοριτσια ο υπνος αρχιζει και ζοριζει.Αυτος ο κανεπες πραγματι θα βογκηξει μεχρι να γεννησουμε...Κοριτσια πλακα πλακα περασαμε τη μεση και παμε για τη τελικη ευθεια!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!

Κιρσους στον κολπο πρωτη φορα το ακουω, τι ειναι? Πως το καταλαβαινεις?

Εγω κοριτσια πολυ κουραση τελυταιες μερες δεν μπορω να παρω τα ποδια μου, βαραινουμε......

Δυσκολευομαι πολυ στον υπνο και τελικα ξυπναω και μπορει να με παρει ξανα ο υπνος στον καναπε καθιστη.... Ποναω απο κατω στα κοκκαλα, ο γιατρος μου λεει ειναι φυσιολογικο γιατι ανοιγουμε...

Αχ και βαχ.. να δω πως θαμαστε σε ενα μηνα απο τωρα...

Mer εμενα η tsh ηταν 3,12 και μου δωσε χαπακι, τωρα θα ξαναπαω για εξετασεις να δω που εφτασε. Παντως το μωρο δεν το εβλαψες- στο λεω γιατι κι εγω ειχα καθυστερησει και μου ξεκαθαρισε η γιατρος πως το πρωτο τριμηνο παιρνει το μωρο απο τη μαμα, μετα δημιουργειται ο δικος του θηρεοδειδης καπως ετσι μου το εξηγησε, οποτε μην ανησυχεις καθολου. Καλη επιτυχια στη β επιπεδου! Μωλο επισης ολα να πανε κατ ευχην!!!

Την μικρη την αισθανομαι αλλα λιγοτερο απο τον προηγουμενο μηνο, εντονοτερα ομως. Δηλαδη αμα κοιταζω την κοιλια μου εξεχει χερακι, ποδαρακι δεν ξερω τι, παντως η κοιλιτσα κανει εξογκοματακια χεχχ

Παω να φαω παλι τωρα κοριτσια, αποφασισα να τρωω καλα μεσ στην ημερα και τα βραδια πιο λιγο γιατι δεν παλευεται!

Σε λιγο καιρο που θα εχει λοξυγκα να δεις τη πλακα θα εχει!!!Θα τον καταλαβαινεις κανονικα!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κορίτσια! Πως είστε? Εγώ ξύπνησα με όρεξη και είπα να ρίξω ένα γερό καθάρισμα.

Μωλό και εγώ την Πέμπτη β' επιπέδου αλλά στις 23:00. :? Θα το ξενυχτήσω. Καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Vickiflower ούτε εγώ ξέρω τι είναι αυτοί οι κιρσοί. Ας κάνετε όμως ότι πρέπει και όλα θα πάνε καλά!

Lila βασανιστικό το βρίσκω μέχρι το Μάιο, όμως προφανώς επειδή είναι όλα καλά ο γιατρός δεν το θεωρεί σκόπιμο να εξετάζεσαι πιο συχνά. Τουλάχιστον τώρα νιώθεις το μπεμπάκι σου κάθε μέρα. Στο πρώτο τρίμηνο δεν ξέραμε τι μας γινόταν!

Ο βραδινός ύπνος Νefeli είναι και για μένα μαρτύριο. Ξυπνάω 2-3 φορές για τουαλέτα. Την τελευταία φορά όμως ξανακοιμάμαι μετά από 2-3 ώρες. Όχι γιατί πονάω. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως είναι και που έχει αλλάξει η καθημερινότητά μας. Εγώ να πω την αλήθεια δεν την παλεύω και πολύ. Μετράω τις μέρες σαν φαντάρος.

Κορίτσια αύριο 25η Μαρτίου! Τι σχεδιάζετε??

Πως και τοσο αργα βρε κοριτσακι?Παρε μπολικη σοκολατα μαζι μη σας κοιμηθει το μπεμπακι και παιδευεστε.Εγω αρχιζω μια ωρα πριν και τρωω λιγη σοκολατα ωστε οταν παμε εκει το πιτσιρικι φερνει σβουρες.Φαντασου μιση σοκολατα σε μια ωρα με αργους ρυθμους.Στην αυχενικη που περιμενα στην αναμονη σχεδον 2 ωρες αυτη με εσωσε γιατι αλλιως οχι μονο ο μικρος αλλα κι εγω θα την επεφτα χαλαρα στο καναπε του ιατρειου!!!

Maternity_codemini.php#

συγχαρητηρια σε όποιες κάνανε τη β' επιπεδου!!

οι κιρσοι κορίτσια μπορούν να βγουν είτε στα πόδια ειτε στον κολπο , δεν ξερω και γω ακριβως να σας το εξηγησω. συνηθως στον κόλπο βγαίνει λόγω της πίεσης από την εγκυμοσυνη και το βαρος του μωρου και της μητρας.αυτα εν ολιγης...θα δούμε από τον 7 και μετα πως θα πάει γιατι τότε είναι που έχουμε την τεραστια κοιλια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...