Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!! Τώρα που μου έφυγε κ το άγχος της β' επιπέδου θα ξεχυθώ στα μαγαζιά για έρευνα και μετά το Πάσχα για τις αγορές. Σήμερα είδαμε και τον μικρούλη στο γιατρό, πήγε 758 γραμ. Τελείωσα και τα μαθήματα προετοιμασίας τοκετού και λέω να απολαύσω το τελευταίο 3μηνο όσο μπορώ (με γιόγκα, περπάτημα και λιγότερο άγχος...). Καλό βράδυ και καλή δύναμη σε όλες!!!!!

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε? Μια χαρα μας βλεπω ολες:)

Λιλα κι εγω λεω να ξεκουραστεις λιγακι και να βρεις στο τηλ τη γιατρο σου να σου φυγει η περιεργεια.... Καλοριζικο το νεο σπιτακι σας λοιπον!! Οποτε θα αρχισεις να ετοιμαζεις και το δωματιακι!!!

Κοριτσια τι κουραση ειν αυτη? Η κοιλια βαραινει, αυτα τα ποδια... Δε μπορω να κοιμηθω ησυχα καποια βραδια, για να αλλαξω πλευρο χρειαζομαι αυτο το μηχανημα πως το λενε που χρησιμοποιουν στις οικοδομες για να σηκωσουν τα μπαζα...:mrgreen:

tf9Xp3.png

Κοριτσια τι κουραση ειν αυτη? Η κοιλια βαραινει, αυτα τα ποδια... Δε μπορω να κοιμηθω ησυχα καποια βραδια, για να αλλαξω πλευρο χρειαζομαι αυτο το μηχανημα πως το λενε που χρησιμοποιουν στις οικοδομες για να σηκωσουν τα μπαζα...:mrgreen:

Καλημέρα!! Χαχαχαχα. Nefeli2014 για να γυρίσω πλευρό το βράδυ στήνω ολόκληρη επιχείρηση. Ρίχνω το κέντρο βάρους στη μέση, κάθομαι στον πωπό μου, στρίβω από την άλλη και ξαπλώνω. Ο άντρας μου λέει "άντε να δούμε πάλι σήμερα πως θα κοιμηθούμε.".

Πάντως, χωρίς πλάκα, αυτό το πράγμα είναι τρομερό. Κοιλιές πετάχτηκαν, περιφέρεια άνοιξε (και όχι μόνο). Φοράω ρούχα που δεν είχα σκεφτεί πριν να φορέσω. Φαρδιά και ριχτά, να κρύψω ό,τι μπορώ ακόμη.

Θα έρθει και Ιούνιος-Ιούλιος και δεν θα μπορούμε να αναπνεύσουμε από τη ζέστη και το βάρος. Για τα κιλά δεν θα ανοίξω συζήτηση. Έχω προσπαθήσει τα πάντα και η ζυγαριά ανεβαίνει. Τώρα τα παράτησα.

Εγώ καμπύλη δεν ξέρω πότε θα κάνω. Την επόμενη Πέμπτη θα μου πει.

Lila καλορίζικο το σπιτάκι σας! Να είστε καλά να το χαίρεστε με το μωρό σας! Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα. Φαίνεται θα κουράστηκες αλλά με την ξεκούραση θα σου περάσει.

Litsa είσαι τυχερή που θα κάνεις ταξιδάκι. Θα αλλάξεις περιβάλλον και θα ξεκουραστείς.

καλημέρα και απο εμένα!!!!ευχαριστώ κορίτσια σήμερα είμαι πολύ καλα!!!Εγώ οταν ξαπλώνω το βράδυ γυρίζω εύκολα ακόμα απλά μεχρι να βρώ την κατάλληλη θέση γυρίζω αμέτρητες φορές και την κάνω φραπέ την μπέμπα απο το πολύ κούνημα!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας κι απο μενα κοριτσια.αντε μπραβο βρε lila που εισαι καλυτερα.Με ρεγουλα οι δουλειες απο δω και περα.Nefeli2014 και M-er ποσο δικιο εχετε?!?!Γερανο Nefeli μου αυτο μας χρειαζεται!!!και για να σηκωθουμε απο το κρεβατι σε λιγο θα θελουμε και ριμουλκο!!!χαχαχα!!!Τι τραβαμε οι μανες???

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κορίτσια πρέπει να πάρω χαπάκι Τ4, προφανώς γιατί οι εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Όσες παίρνετε ήδη το χαπάκι, τι τιμές TSH και FT4 έχετε? Ρωτάω γιατί αγχώθηκα λιγάκι. Είχα δύο μήνες να κάνω αυτή την εξέταση από δική μου αμέλεια (γιατί το πρώτο τρίμηνο οι τιμές ήταν ΟΚ) και τώρα φοβάμαι που δεν έκανα τόσο καιρό θεραπεία μήπως έχω βλάψει το μωρό μου. Οι τιμές μου είναι μέσα στις τιμές αναφοράς που γράφουν οι εξετάσεις, όμως ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη οι τιμές αλλάζουν. Εντωμεταξύ με το γιατρό μου δεν μίλησα αλλά μόνο με τη γραμματέα του και δεν θα τον πάρω για αυτό μιας που τώρα δεν μπορούμε να γυρίσουμε και το χρόνο πίσω.

Κορίτσια πρέπει να πάρω χαπάκι Τ4, προφανώς γιατί οι εξετάσεις μου δεν ήταν καλές. Όσες παίρνετε ήδη το χαπάκι, τι τιμές TSH και FT4 έχετε? Ρωτάω γιατί αγχώθηκα λιγάκι. Είχα δύο μήνες να κάνω αυτή την εξέταση από δική μου αμέλεια (γιατί το πρώτο τρίμηνο οι τιμές ήταν ΟΚ) και τώρα φοβάμαι που δεν έκανα τόσο καιρό θεραπεία μήπως έχω βλάψει το μωρό μου. Οι τιμές μου είναι μέσα στις τιμές αναφοράς που γράφουν οι εξετάσεις, όμως ξέρω ότι στην εγκυμοσύνη οι τιμές αλλάζουν. Εντωμεταξύ με το γιατρό μου δεν μίλησα αλλά μόνο με τη γραμματέα του και δεν θα τον πάρω για αυτό μιας που τώρα δεν μπορούμε να γυρίσουμε και το χρόνο πίσω.

Μην αγχωνεσαι βρε κοριτσακι.Θα παρεις το χαπι και ολα καλα.Εμενα τελευταια μετρηση ηταν TSH 0.75 και FT4 2,36 αν δε κανω λαθος.Εγω παιρνω βεβαια Τ4 175.ειμαι στα βαρια οπως βλεπεις.Εχω θεμα εδω και 15 χρονια.Στη κορη μου εκανε πολλα σκαμπανεβασματα ο θυροειδης και αλλαζαμε συχνα δοσολογια κι εστρωνε.τωρα προς το παρον συνεχιζω με το ιδιο χαπι.Γι αυτο σου λεω μην αγχωνεσαι.αναλογα τις εξετασεις θα παιρνεις και το χαπι.Απλα λογικα θα σου πει κι ο γιατρος να το παρακολουθεις καθε μηνα.

Maternity_codemini.php#

Ξεχασα να σε ρωτησω ποιες ηταν οι τιμες σου?

Maternity_codemini.php#

καλημερα!!!κ εγω παιρνω Τ4 των 25mg απτην αρχη....η πρωτη TSH ηταν 3,24(μεσα στ φυσιλογικα αλλα οχι για εγκυο γυναικα) κ τωρα εχει πεσει στ 1,34...για την FT4 δε θυμαμαι να σ πω γτ περα απτ πρωτο τριμηνο δεν την ξαναεκανα γτ και ο γιατρος μ αλλα κ ο ενδοκρινολογος θεωρησαν οτι δν υπαρχει κανενας λογος να την επαναλαμβανω συνεχεια...δε νομιζω οτι εκανες κακο στ μωρακι σ μην αγχωνεσαι...θα τ ξεκινησεις τωρα κ θα επανελθει...σκεψου μονο ποσες κοπελες δεν ενημερωνονται καν για τ συγκεκριμενο θεμα κ δεν παιρνουν ποτε χαπι στην εγκυμοσυνη...να μη μιλησω για τ ποσες γνωστες εχω που ειχαν περιπου τη δικη μ αρχικη τιμη κ δεν πηραν χαπι...θα μιλησω για μενα που ΔΕΝ μου τ ειπε κανενας στην αρχη(ημουν σε αλλο μαιευτηρα κ οχι σε αυτον που ειμαι τωρα)..εχε χαρη που το επαιρνε η αδερφη και μου συνεστησε ν παω σε ενδοκρινολογο απευθειας με τις πρωτες εξετασεις....

71i9p3.png

Καλημέρα σε όλες! Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε!!!

M-er εγώ ξεκίνησα με 3,78 (νομίζω...). Παίρνω μισό Euthyrox των 88 (σαν το Τ4 είναι) και οι τιμές μου έφτασαν στο 1.13. Το ξεκίνησα βέβαια από το πρώτο τρίμηνο που ο γιατρός μου είδε τις ελαφρά αυξημένες τιμές. Μην ανησυχείς, ξεκίνησε άμεσα την αγωγή και όλα θα πάνε καλά!

Προχθές που πήγα για το μηνιαίο έλεγχο σε ένα νέο διαγνωστικό εργαστήριο είδα ότι οι τιμές της TSH είναι διαφορετικές στην κύηση ανά τρίμηνο (το προηγούμενο διαγνωστικό μου έδινε μόνο τιμές φυσιολογικές). Σημειώνω:

TSH φυσιολογική τιμή (όχι στην εγκυμοσύνη): 0,27-4,2

TSH φυσιολογική τιμή στο πρώτο τρίμηνο: 0,33-4,59

TSH φυσιολογική τιμή στο δεύτερο τρίμηνο: 0,35-4,10

TSH φυσιολογική τιμή στο τρίτο τρίμηνο 0,21-3,15

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια....πως πάνε οι φουσκωμένες κοιλίτσες;;; Εμείς εδώ φουσκώνουμε κ ο μπέμπης δίνει το παρών ποια καθημερινά κ αρκετά συχνά κ έντονα θα έλεγα!!!! Να ρωτήσω.....από πονάκια πως πάτε;;; Εγώ εχω δυο μέρες τώρα που νιώθω πόνους χαμηλά δεξιά-αριστερά της κοιλιάς, κυρίως σαν μιυκός πόνος είναι (όταν κάνω κάποια κίνηση).....κ καμιά φορά νιώθω τον μπέμπη να με κλωτσά τόσο χαμηλά που νομίζω ότι θα κατουρηθώ..... Την Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γιατρό μου κ θα την ρωτήσω...απλά ήθελα να δω αν συμβαίνει σε κάποια άλλη κοπέλα

BawYp3.png

HgGgp3.png

Γειά σας κοριτσάκια....πως πάνε οι φουσκωμένες κοιλίτσες;;; Εμείς εδώ φουσκώνουμε κ ο μπέμπης δίνει το παρών ποια καθημερινά κ αρκετά συχνά κ έντονα θα έλεγα!!!! Να ρωτήσω.....από πονάκια πως πάτε;;; Εγώ εχω δυο μέρες τώρα που νιώθω πόνους χαμηλά δεξιά-αριστερά της κοιλιάς, κυρίως σαν μιυκός πόνος είναι (όταν κάνω κάποια κίνηση).....κ καμιά φορά νιώθω τον μπέμπη να με κλωτσά τόσο χαμηλά που νομίζω ότι θα κατουρηθώ..... Την Δευτέρα έχω ραντεβού με τη γιατρό μου κ θα την ρωτήσω...απλά ήθελα να δω αν συμβαίνει σε κάποια άλλη κοπέλα

Αχ, κι εγώ νιώθω ότι με γαργαλάει τόσο χαμηλά που νομίζω ότι θα κατουρηθώ! μου κάνει τόση εντύπωση!!!Είναι σαν να χτυπάει στην πόρτα, τακ τακ :D

Κι εγώ τη δευτέρα έχω γιατρό. Πόνους δεν έχω, κανα τραβηγματακι. Θα τη ρωτησω όμως τι να είναι αυτό που κλωτσάει χαμηλα.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Και ο δικός μου ο κύριος με χτυπάει συνέχεια χαμηλά και τρέχω στο μπάνιο κάθε δέκα λεπτά... Αυτές τις μέρες ειναι και πολύ ζωηρός... Ευτυχώς όταν κοιμάμαι μάλλον κοιμάται και αυτός γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου... Πάντως και εγώ για να γυρίσω πλευρό χρειάζομαι γερανό... Ευτυχώς βοηθάει κάπως το μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού που εχω πάρει και ανακουφίζομαι.. Το καλό ειναι οτι όλο το βάρος το εχω στην κοιλιά και δεν εχω πρηστεί ιδιαίτερα... Τρεις μήνες πως θα περασουν???

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Και ο δικός μου ο κύριος με χτυπάει συνέχεια χαμηλά και τρέχω στο μπάνιο κάθε δέκα λεπτά... Αυτές τις μέρες ειναι και πολύ ζωηρός... Ευτυχώς όταν κοιμάμαι μάλλον κοιμάται και αυτός γιατί δεν με ενοχλεί καθόλου... Πάντως και εγώ για να γυρίσω πλευρό χρειάζομαι γερανό... Ευτυχώς βοηθάει κάπως το μαξιλάρι εγκυμοσύνης-θηλασμού που εχω πάρει και ανακουφίζομαι.. Το καλό ειναι οτι όλο το βάρος το εχω στην κοιλιά και δεν εχω πρηστεί ιδιαίτερα... Τρεις μήνες πως θα περασουν???

το ιδιο αναρωτιέμαι και εγω 3 μήνες πως θα περάσουν???????

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Με διαφωτισατε με το θυροειδη κοριτσια! Δεν θα ξανα-ασχοληθώ. Η TSH ειναι φυσιολογική. Η ft4 ειναι χαμηλή.

Κοριτσια τι ειναι αυτο το πράγμα με τα κλωτσιδια... Εγω νιώθω σαν να με πατάει κάθετα κ τρέχω συνέχεια στην τουαλέτα. Το βράδυ δε γίνεται πάρτυ.

Steviv εγω πήρα βάρος γενικά και δυσκολεύομαι. Εντωμεταξύ όλοι μου λένε δεν εχω παχύνει. Μετα σκέφτομαι κ εγω το ίδιο θα έλεγα σε κάποιον στη θέση μου.

Πολύ ησυχία στο καφε! Οι υπόλοιπες κοιλίτσες τι κάνουν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...