Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια μου! χαιρομαι που ολα πανε καλα! εμεις εχουμε τη β'επιπεδου την αλλη Παρασκευη και ανυπομονω! εχω ενα μηνα να δω τη μικρουλα μου η οποια εχει αρχισει τις κλοτσιες! καποιες μερες και μενα ειναι πολυ ησυχη ακομα και σοκολατα να φαω, δεν γινεται τιποτα. αλλες μερες ειναι πολυ ζωηρη και ετσι ησυχαζει τη φοβιτσιαρα μαμα της :tongue:

lila23 εμενα ο αφαλος μου πετιεται οταν καθομαι.

steviv21 πως παει το ποδι; ελπιζω να εισαι καλα τωρα!

Alessandra τον γιο μου τον βαλαμε στο δωματιο του οταν εγινε 8 μηνων και αρχισε να σηκωνεται ορθιος στην κουνια του. δεν μπορεις να κανεις και τπτ αγαπουλες αν σε βλεπει το μωρο,χαχα!

οσο για το πορτ μπεμπε ειναι αληθεια οτι το μωρο δεν χωραει για πολυ καιρο ειδικα αν γεννηθει μεγαλουτσικο.

Nefeli2014 εμεις καροτσι ειχαμε το dual combi της cam. αργοτερα μπορεις να παρεις και ενα πιο ελαφρυ το οποιο ειναι πολυ πιο οικονομικο μπαινει πιο ανετα στο αυτοκινητο και το εχεις για οσο χρειαστει. εμενα που ειναι σχεδον 5 αν ειναι να παμε καπου πολυ μακρυα το παιρνουμε.

Ακόμα καλα δεν το λες, αλλα εγώ σηκωθηκα και περπατάω... Κουτσαίνοντας βέβαια αλλα μέσα στο σπίτι δεν μπορώ.. Άλλωστε σήμερα θα πάμε στο γιατρό να δούμε τον μπέμπη και δεν κρατιέμαι!!! Άντε να κανείς και εσυ τη β επιπέδου να ησυχάσεις... :)

Διαφημίσεις

Αντε ρε κοριτσια να τελειωνουμε κι απο τη β επιπεδου ολες σιγα σιγα.Mer την ιδια μερα ετσι??αντε να περασουν οι μερες!εσεις κοριτσια με τη καμπυλη ζαχαρου ξεμπερδεψατε?

Maternity_codemini.php#

Δεν ηθελα να σας τρομαξω βρε κοριτσια... Λοιπον θα σας πω πως εγινε στη δικη μας περιπτωση και κρινετε αναλογως! Εγω μπηκα με προκληση που σημαινει οτι ο τοκετος δεν ειχε ξεκινησει, δεν ειχα συσπασεις ουτε σπασαν τα νερα. Με βαλαν λοιπον σε ενα δωματιο και ξεκινησαμε την προκληση με υποθετο αρχικα και μετα με ορο. Ο αντρας μου ηταν στο δωματιο κι εβγαινε μονο οταν του ελεγε ο γιατρος, γιατι ειχαμε συνεννοηθει και οι τρεις να μην ειναι μπροστα σε μερικες φασεις. Ετσι, βγηκε οταν μου σπασαν τεχνητα τα νερα, οταν εκανα την επισκληριδιο, ολες τις φορες που μου εκαναν κολπικη εξεταση και μολις αρχισα τις εξωθησεις. Τις περισσοτερες φορες εβγαινε εξω για τσιγαρο αλλα στη φαση των εξωθησεων καθοταν εξω απο την πορτα και ακουγε ολα οσα γινονταν μεσα χωρις ομως να βλεπει! Οταν φτασαμε στο τελικο σταδιο, με μετεφεραν στην αιθουσα τοκετου κι εκεινος ηταν ακομα εξω απο την πορτα οποτε μολις τον ειδα πηρα τρομερη δυναμη! Μολις γεννηθηκε ο μικρος τον φωναξαν να μπει μεσα και τον ειδε μολις τον ειχαν σκουπισει λιγο. Δεν ειδε ομως ποτε το μωρο να βγαινει, να κοβουν τον ομφαλιο λωρο ουτε πολλα αιματα! Μερικοι αντρες παθαινουν σοκ οταν τα βλεπουν αυτα και μετα χαλαει η ερωτικη σχεση του ζευγαριου... Με αυτη την εννοια λεω οτι μπορουν να ειναι μεσα αλλα καλο ειναι να αποφυγουν καποιες φασεις!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

γεια σας κορίτσια1εμείς είμαστε όλη την εβδομάδα, όλη οικογένεια με ιωση. αστα να πάνε!ευτυχώς εγώ δεν ανέβασα υψηλο πυρετο!

για την ώρα του τοκετού, εμένα οσύζυγος ήταν μέσα όταν έβγαινα οι μικρές στις εξωθήσεις, απλά όταν με εξεταζαν κολπικά δεν ηταν και όταν έβαλαν την επισκληρίδιο. παντως νομίζω είναι ανάλογα στον άντρα.α..και όταν με ραβανε δεν ήταν εκει, αφού ήταν εκει που πλένουν το μωρό...

Γεια σας και απο εμάς πάλι!!!! Είχαμε πάει στο γιατρό σήμερα και είδαμε τον μπεμπακο μας.... Όλα μια χαρα και έχει φτάσει τα 650γρ... Ανακούφιση...

Εμένα ο άντρας μου θέλει να ειναι μέσα σε όλες τις φάσεις... Ο γιατρός θα τον αφήσει σίγουρα.. Να φανταστείτε τον είχε αφήσει και όταν έκανα απόξεση απο την παλινδρόμη που είχα... Η ερωτική μας ζωή δόξα το θεό μια χαρά... :tongue:

Διαφημίσεις

Αντε ρε κοριτσια να τελειωνουμε κι απο τη β επιπεδου ολες σιγα σιγα.Mer την ιδια μερα ετσι??αντε να περασουν οι μερες!εσεις κοριτσια με τη καμπυλη ζαχαρου ξεμπερδεψατε?

Εγώ που πήγα σήμερα στο γιατρό μου είπε να την κάνω την 27η εβδομάδα.. Όποτε θα την κάνω Μ.Τριτη...

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!steviv21 περαστικά για το πόδι και συνχαρητηρια για την β επιπεδου!!!vickiflowerπεραστικα και σε εσένα!!!Εγώ κορίτσια χάθηκα αλλα απο σήμερα θα μπαίνω πιο συχνά επιτέλους τέλος η μετακόμιση μετά απο πολύ κούραση και ταλαιπωρία μπορώ να πώ πως μπήκαν όλα σε μια σειρά!Την δευτέρα έχω ραντεβού να κάνω καμπύλη ζαχάρου και ηλπιζα μήπως μου κάνει και υπέρηχο να δω την μπέμπα γιατι έχω ανχός αλλα δεν ξέρω αν θα γίνεται κατα τα αλλα εκει που όλα κυλουσαν καλα με την εγκυμοσύνη εχω αρχίσει να πονάω εδώ και μια εβδομάδα σκληραίνει η κοιλια μου και αλλαζει σχημα σε μερικα σημεία την ωρα που πονάω θέλω να ελπίζω οτι είναι η μπέμπα και μερικές κινήσεις της που με κανουν να πονάω τόσο ευτυχώς πλησιάζει η δευτέρα να μου λυθούν όλες οι απορίες!!καλη επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν να κάνουν β επιπέδου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!steviv21 περαστικά για το πόδι και συνχαρητηρια για την β επιπεδου!!!vickiflowerπεραστικα και σε εσένα!!!Εγώ κορίτσια χάθηκα αλλα απο σήμερα θα μπαίνω πιο συχνά επιτέλους τέλος η μετακόμιση μετά απο πολύ κούραση και ταλαιπωρία μπορώ να πώ πως μπήκαν όλα σε μια σειρά!Την δευτέρα έχω ραντεβού να κάνω καμπύλη ζαχάρου και ηλπιζα μήπως μου κάνει και υπέρηχο να δω την μπέμπα γιατι έχω ανχός αλλα δεν ξέρω αν θα γίνεται κατα τα αλλα εκει που όλα κυλουσαν καλα με την εγκυμοσύνη εχω αρχίσει να πονάω εδώ και μια εβδομάδα σκληραίνει η κοιλια μου και αλλαζει σχημα σε μερικα σημεία την ωρα που πονάω θέλω να ελπίζω οτι είναι η μπέμπα και μερικές κινήσεις της που με κανουν να πονάω τόσο ευτυχώς πλησιάζει η δευτέρα να μου λυθούν όλες οι απορίες!!καλη επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν να κάνουν β επιπέδου!!!

Κοριτσάκι μάλλον κουραστικές πολύ με τη μετακόμιση. Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουραζεσε και να ξαπλωνεις και πάρε και ενα τηλέφωνο και το γιατρό. Μαγνήσιο σου έχει δώσει;

Maternity_codemini.php#

Γεια σας και απο εμάς πάλι!!!! Είχαμε πάει στο γιατρό σήμερα και είδαμε τον μπεμπακο μας.... Όλα μια χαρα και έχει φτάσει τα 650γρ... Ανακούφιση...

Εμένα ο άντρας μου θέλει να ειναι μέσα σε όλες τις φάσεις... Ο γιατρός θα τον αφήσει σίγουρα.. Να φανταστείτε τον είχε αφήσει και όταν έκανα απόξεση απο την παλινδρόμη που είχα... Η ερωτική μας ζωή δόξα το θεό μια χαρά... :tongue:

Μπράβο σας που μεγαλωσατε τόσο!!!τέλεια!

Maternity_codemini.php#

Κοριτσάκι μάλλον κουραστικές πολύ με τη μετακόμιση. Προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουραζεσε και να ξαπλωνεις και πάρε και ενα τηλέφωνο και το γιατρό. Μαγνήσιο σου έχει δώσει;

Το έχω σταματήσει εδώ και 2 μήνες επειδή με αηδίαζει και είχε πει η γιατρος εφόσον δεν εχω καμια ενόχληση δεν μου χρειάζεται,σκέφτομαι να το αρχίσω απο σήμερα μέχρι να πάω μήπως με βοηθήσει,δυστυχώς δεν μου έχει δώσει προσωπικό τηλέφωνο της και δεν μπορώ να μιλήσω μαζί της μονο η γραμματέας το σηκώνει και δεν μου την δίνει!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Το έχω σταματήσει εδώ και 2 μήνες επειδή με αηδίαζει και είχε πει η γιατρος εφόσον δεν εχω καμια ενόχληση δεν μου χρειάζεται,σκέφτομαι να το αρχίσω απο σήμερα μέχρι να πάω μήπως με βοηθήσει,δυστυχώς δεν μου έχει δώσει προσωπικό τηλέφωνο της και δεν μπορώ να μιλήσω μαζί της μονο η γραμματέας το σηκώνει και δεν μου την δίνει!!!

Να υποθεσω οτι σου το δινει σε αμπουλες?Κατι σε χαπια αν επαιρνες?Η γραμματεας δε μπορει να την ενημερωσει και να σε φερει σε επικοινωνια μαζι της?Τουλαχιστον μεχρι να δεις τι γινεται ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις βρε κοριτσακι.

Maternity_codemini.php#

Να υποθεσω οτι σου το δινει σε αμπουλες?Κατι σε χαπια αν επαιρνες?Η γραμματεας δε μπορει να την ενημερωσει και να σε φερει σε επικοινωνια μαζι της?Τουλαχιστον μεχρι να δεις τι γινεται ξεκουρασου οσο περισσοτερο μπορεις βρε κοριτσακι.

Είναι σε σκόνη σε χάπια λεει δεν ειναι η ιδια δόση μου ειπε μια σκόνη ειναι σαν να πάρεις 4 χάπια την ημέρα,μόνο μεσω email μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της κατευθείαν αλλα μπορεί να το δεί και την δευτέρα!!θα προσπαθήσω να ξεκουραστώ όσο μπορώ σε ευχαριστώ κοπέλα μου για το ενδιαφέρον!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

γεια σας όμορφες κοιλίτσες!!!

εγώ σήμερα και τι γλυκό δεν έχω φάει για να την νιώσω έστω και λίγο....τεμπέλα θα μου βγει......ο γιος σε τέτοια βδομάδα μου έδινε σουτ!!!

lila23 καλό θα ήταν με κάποιο τρόπο να μιλήσεις με τον γιατρό σου!και αν σε αηδιάζει η αμπούλα πάρε έστω το χαπάκι ....μπορεί να μην κάνει την δουλειά της αμπούλας αλλά όσο να ναι βοηθάει απο το τίποτα!

και κάτσε και λίγο στο καναπέ να ηρεμήσεις!!

φιλάκιααααα απο μας.....:)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ρε κοριτσια εγω καπως εχω κουραστει νομιζω....ισω ς ειναι κ λογω δουλειας...αλλα θελω ν χαλαρωσω πολυυυυυυυυυ!!!περιμενω πως κ πως τ σαββατο ν φυγω για το χωριο μ να παω στη μανουλα μ που ειναι εκει αυτη την περιοδο...πηρα αδεια απτη δουλεια για τριτη μιας κ δευτερα εχω ρεπο κ τεταρτη ειναι αργια...θα κατσω ενα 4ημερο δλδ....επιτελους!!τ εχω αναγκη!!κ λιωσιμο σε καναπε χρειαζομαι αλλα θελω και λιγο τη στοργη κ την περιποιηση της μανουλας μ...μεχρι τωρα προσεχε την αδερφη μ που ηταν κ αυτη εγκυος, μιας κ γεννησε, επιτελους ηρθε κ η σειρα μ...αχχαχαχχα!!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...