Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

charline, τον έχετε ακόμα στο δωμάτιό σας; Ίσως πρέπει σιγά σιγά να τον μεταφέρεις στο δικό του δωμάτιο για να μη συνδέσει την απομάκρυνση από σένα με τον ερχομό του μωρού! Μετά θα τα έχεις σε χωριστά δωμάτια ή στο ίδιο;

Μ-er, μήπως να ψάξεις τίποτα ασκήσεις για τη μέση σου; Όχι ότι δε θα σε πονάει αλλά λίγο να σε ανακουφίζει βρε κορίτσι μου! Όσο περνάει ο καιρός και θα μεγαλώνει η κοιλιά, θα αλλάζει το κέντρο βάρους σου και θα σε πονάει πιο πολύ! Γι αυτό μην το αφήνεις έτσι...

vanilitsa-bebis, σε ζηλεύω που είχες τόσο ήσυχο παιδάκι!!!! Εμένα δεν έκατσε ποτέ στο ρηλάξ, στο καρότσι, στο παρκοκρέβατο... Η μόνη στιγμή της ημέρας που ήταν ήσυχος ήταν όταν τον άφηνα ελεύθερο στο πάτωμα!!! Όσο για τη βαρεμάρα, κι εγώ ανυπομονώ να περάσει ο καιρός!!!! Μου τη δίνει κι αυτή η συννεφιά-κρύο λες και είμαστε στα μέσα του χειμώνα...

Luz84, εξέταση για το ζάχαρο κάνουμε κανονικά κάθε μήνα, με μια απλή εξέταση αίματος. Προς το τέλος του 6ου όμως κάνουμε και την καμπύλη ζαχάρου που κρατάει αρκετή ώρα, ανάλογα ποια θα σου γράψει ο γιατρός! Πρώτα σου παίρνουν αίμα ενώ είσαι νηστική και μετά σου δίνουν ένα ποτηράκι με γλυκόζη να πιεις και μετά από λίγο σου ξαναπαίρνουν αίμα. Δεν είναι τίποτα σαν εξέταση απλά είναι αηδία αυτή η γλυκόζη!!!! Μπλιαχ!!! Για τον τοκετό που είπες, στην Ελλάδα σε βάζουν σε ένα δωμάτιο όπου περνάς όλες τις ωδίνες και ξεκινάς τις εξωθήσεις και λίγο πριν βγει ο μωρό σε μεταφέρουν στην αίθουσα τοκετού όπου τελικά γεννάς μέσα σε λίγα λεπτά! Αν γεννήσεις φυσιολογικά και θέλεις, αφήνουν και τον μπαμπά να είναι μέσα ενώ στις καισαρικές απαγορεύεται! Αν θέλει ο άντρας σου να είναι μέσα, είναι πολύ ωραία εμπειρία και για τους δυο, αρκεί να βγαίνει όποτε συμβαίνουν τρομακτικά ή λίγο αηδιαστικά πράγματα... Και τώρα στο θέμα του θηλασμού.... Θα διαβάσεις και θα ακούσεις πολλές δικαιολογίες από μαμάδες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν αλλά δεν υπάρχει λόγος να επηρεάζεσαι! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη μπορεί να θηλάσει!!!! Για κάποιες είναι πιο εύκολο και για άλλες πιο δύσκολο αλλά το αν θα τα καταφέρεις τελικά εξαρτάται 100% από σένα! Αν είσαι ενημερωμένη, έχεις υποστήριξη από τον άντρα σου κυρίως και είσαι αποφασισμένη, σίγουρα θα τα καταφέρεις!! Αν σε τρομάζει, μπορείς να απευθυνθείς σε σύμβουλο θηλασμού που θα σε καθοδηγήσει τις πρώτες μέρες και θα σου λύσει τυχόν απορίες!

Ναι, ναι, κάθε μήνα που παω γιατρο, μου κανουν επι τοπου εξεταση ουρων για ζαχαρο και πρωτεινη στα ουρα.. Έχω κάνει την μεγάλη παλιά,όπου μου δώσαν ένα τέλειο ρόφημα χιχιχι αλλά τώρα μάλλον θα κάνω πιο μικρή σε διάρκεια, απο ό,τι είχε μου πει τελευταία φορά. Το καλό είναι ότι όλα τα κάνω στο ιατρείο. Εκεί μου παίρνουν αίμα κτλ κ το στέλνουν για ανάλυση.

Ναι, αυτο είχα διαβάσει για τον τοκετό ότι σε πάνε αλλού, περίεργο μου φαίνεται, γιατί να μην ολοκληρωθεί ο τοκετός εκεί που είσαι; Όταν λες τρομακτικά ή αηδιαστικά πράγματα, τι εννοείς;; :o Εγώ τον θέλω εκεί να μου κάνει μασάζ κ να έχω μια συμπαράσταση. Έχω στο νου μου να φτιάξω και playlist που θα παιζει σα μουσική υπόκρουση :D:D:D είδα ότι στην αίθουσα τοκετού, εχει cd player κ μπορείς να ακούς μουσική. Καλό μου ακούστηκε, δεν ξέρω.. Μήπως είμαι στον κόσμο μου;;

Αυτό που λέω για το θηλασμό είναι ότι μπορεί σε κάποιες γυναίκες, λόγω των ορμονικών διαταραχών να μην αναπτυχθει ο μαστός έτσι ώστε να κατέβει γάλα. Είναι ένα θέμα που δεν έχει διερευνηθεί πλήρως και από την άλλη διαβάζω ότι πάνω απο 50% των γυναικών με ΣΠω τα καταφέρνουν. Αυτό διάβασα μετά και πήρα θάρρος! :) Όσο για σύμβουλο θηλασμού, θα έχω μαία που θα έρχεται σπίτι τις πρώτες βδομάδες και σε βοηθάει και σε θέματα θηλασμού. Και θα έρθει και η μανούλα μου από Ελλάδα :D Αν τα πολύ δύσκολα, βέβαια θα ψάξω και για σύμβουλο, αν και δεν έχει εδώ κοντά όπως είδα.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, μου δίνεις θάρρος!! Μου θύμισες μια φίλη που γέννησε πέρσι και ήταν τόσο χαλαρή και σίγουρη για το θηλασμό,που τα κατάφερε μια χαρά και συνεχίζει. Θέλει υπομονή όμως και όπως λες υποστηριξη απο το σύζυγο.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!τι κανουν οι φουσκωμενες κοιλιτσες?Εγω κοριτσια σημερα εκανα τη μικρη καμπυλη ζαχαρου και αυριο θα παρω τα αποτελεσματα.η αληθεια ειναι οτι με αγχωνει λιγο αυτη η εξεταση.θα δουμε αυριο....

Τη μικρή έκανες; Πόση ώρα κρατάει; Κι εγώ αυτή λογικά θα κάνω, τη Δευτέρα.

Αντε καλα αποτελεσματα!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλησπερα καλησπερα...εγω νομιζω οτι τα πηρα σχεδον ολα για τη μπουμπου μου...αν κ νωρις...ο μπαμπας μας δεν θα ειναι συνεχεια εδω απτον επομενο μηνα κ ετσι ειπαμε να τα κανουμε μαζι ολα αυτα...οσον αφορα τ δωματιο...κουτσα στραβα θα χωρεσει η κουνια στ δωματιο μας κ αναγκαστικα θ μεινει εκει για ενα χρονο περιπου μεχρι ν μετακομισουμε σε μεγαλυτερο σπιτι...τη μπεμπα την πιασαμε με το που μετακομισαμε στ σπιτι που ειμαστε τωρα οποτε κ δεν ειμαι για μετακομιση...ναμαστε καλα κ του χρονου καλοκαιρακι παμε σε μεγαλυτερο...τι κανετε εσεις??

71i9p3.png

Τη μικρή έκανες; Πόση ώρα κρατάει; Κι εγώ αυτή λογικά θα κάνω, τη Δευτέρα.

Αντε καλα αποτελεσματα!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.Ναι τη μικρη εκανα.δινεις αιμα και μολις τελειωσεις τη γλυκοζη που σου δινουν να πιεις μετα απο μια ωρα σου ξαναπαιρνουν αιμα.απλα αυτη την ωρα αραζεις εκει και δε φευγεις.οποτε παρε κατι μαζι να περασει η ωρα!!!εγω ειχα παρει το tablet.την ωρα τη μετρανε απο τη στιγμη που θα τελειωσεις το ροφημα και οχι απο τη πρωτη αιμοληψια οπως νομιζα εγω αρχικα,οποτε μολις μου το ειπανε το ηπια μονορουφη γιατι επρεπε να παω και δουλεια.

Maternity_codemini.php#

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.Ναι τη μικρη εκανα.δινεις αιμα και μολις τελειωσεις τη γλυκοζη που σου δινουν να πιεις μετα απο μια ωρα σου ξαναπαιρνουν αιμα.απλα αυτη την ωρα αραζεις εκει και δε φευγεις.οποτε παρε κατι μαζι να περασει η ωρα!!!εγω ειχα παρει το tablet.την ωρα τη μετρανε απο τη στιγμη που θα τελειωσεις το ροφημα και οχι απο τη πρωτη αιμοληψια οπως νομιζα εγω αρχικα,οποτε μολις μου το ειπανε το ηπια μονορουφη γιατι επρεπε να παω και δουλεια.

Σ ευχαριστω!! Θα είναι μαζί μου ο άντρας μου γιατί θα την κάνουμε στο ιατρείο της γιατρού μου, αλλά καλή ιδέα να πάρω κάτι μαζί μου να περάσει η ώρα :D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα καλησπερα...εγω νομιζω οτι τα πηρα σχεδον ολα για τη μπουμπου μου...αν κ νωρις...ο μπαμπας μας δεν θα ειναι συνεχεια εδω απτον επομενο μηνα κ ετσι ειπαμε να τα κανουμε μαζι ολα αυτα...οσον αφορα τ δωματιο...κουτσα στραβα θα χωρεσει η κουνια στ δωματιο μας κ αναγκαστικα θ μεινει εκει για ενα χρονο περιπου μεχρι ν μετακομισουμε σε μεγαλυτερο σπιτι...τη μπεμπα την πιασαμε με το που μετακομισαμε στ σπιτι που ειμαστε τωρα οποτε κ δεν ειμαι για μετακομιση...ναμαστε καλα κ του χρονου καλοκαιρακι παμε σε μεγαλυτερο...τι κανετε εσεις??

Τι καλα που τα κανατε τα ψωνια σας!!!Παντως γουρλιδικο το σπιτι ετσι?!?!:D:D:D:D:D:D:D:D

Maternity_codemini.php#

Σ ευχαριστω!! Θα είναι μαζί μου ο άντρας μου γιατί θα την κάνουμε στο ιατρείο της γιατρού μου, αλλά καλή ιδέα να πάρω κάτι μαζί μου να περάσει η ώρα :D

Καλο θα ειναι που θα τον εχεις μαζι μηπως και ψιλοζαλιστεις μετα.θα πρεπει να φας και κατι αμεσως.εγω πηγα μονη μου αλλα το μικροβιολογικο ειναι στη διπλανη πολυκατοικια με τη δουλεια μου και δεν ειχα προβλημα.

Maternity_codemini.php#

Καλο θα ειναι που θα τον εχεις μαζι μηπως και ψιλοζαλιστεις μετα.θα πρεπει να φας και κατι αμεσως.εγω πηγα μονη μου αλλα το μικροβιολογικο ειναι στη διπλανη πολυκατοικια με τη δουλεια μου και δεν ειχα προβλημα.

εννοεις να φαω αφου εχει τελειωσει η εξεταση ε; και την εκανες νηστικη;

γιατι δε θυμαμαι τι μου ειπε η γιατρος. οταν ειχα κανει τη μεγαλη, ημουν νηστικη. θα την παρω βεβαια τηλ μην πεινασω τζαμπα! αν και θα προσεξω μεχρι τη δευτερα το φαι γιατι παντα με ζυγιζει χεχεε

Τελικα πηρα ενα κιλο!Μαλλον εχει ανοιξει η ορεξη μου :D τωρα ειμαι στο-2 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης, για να δουμε απο δω και περα...

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Τι καλα που τα κανατε τα ψωνια σας!!!Παντως γουρλιδικο το σπιτι ετσι?!?!:D:D:D:D:D:D:D:D

χαχαχχα!!ναι οντως πολυ γουρλιδικο...βασικα ηταν ολα υπερ μας εκεινη τη μερα αχαχαχχα!!! βασικα εχω απιστευτη χαρα με τ πραγματα της μικρης κ ολη μερα τα χαζευω και τ βγαζω απτις σακουλες...χαχαχαχ!!χαζομαμα τελειως!!θελω ν περασει ο καιρος ρε κοριτσια...δεν κρατιεμαι καθολου....θελω ναρθει η μπουμπου μ...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

εννοεις να φαω αφου εχει τελειωσει η εξεταση ε; και την εκανες νηστικη;

γιατι δε θυμαμαι τι μου ειπε η γιατρος. οταν ειχα κανει τη μεγαλη, ημουν νηστικη. θα την παρω βεβαια τηλ μην πεινασω τζαμπα! αν και θα προσεξω μεχρι τη δευτερα το φαι γιατι παντα με ζυγιζει χεχεε

Τελικα πηρα ενα κιλο!Μαλλον εχει ανοιξει η ορεξη μου :D τωρα ειμαι στο-2 κιλα απο την αρχη της εγκυμοσυνης, για να δουμε απο δω και περα...

Ναι μετα θα φας,αφού τελειωσεις.μια χαρά κοπέλια απο κιλά σε βρίσκω.τέλεια!!!

Maternity_codemini.php#

χαχαχχα!!ναι οντως πολυ γουρλιδικο...βασικα ηταν ολα υπερ μας εκεινη τη μερα αχαχαχχα!!! βασικα εχω απιστευτη χαρα με τ πραγματα της μικρης κ ολη μερα τα χαζευω και τ βγαζω απτις σακουλες...χαχαχαχ!!χαζομαμα τελειως!!θελω ν περασει ο καιρος ρε κοριτσια...δεν κρατιεμαι καθολου....θελω ναρθει η μπουμπου μ...

Καλά κι όταν τα φτιαξεις κιόλας να δεις πως θα είναι.άντε με το καλό βρε κοριτσακι!

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!εγώ κορίτσια είμαι πολύ χαρούμενη,γιατί βγήκε ή καμπύλη και είναι καλη.83 νυστική 135 μετα τη γλυκόζη.μεγαλο άγχος έφυγε.τώρα περιμένω τη β επιπέδου την αλλη πεμπτη.

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα συνεγκυούλες μου! Τι κάνετε? Mωλό μπράβο σου! Μια χαρά η καμπύλη! Την άλλη Πέμπτη έχω και εγώ β επιπέδου. Φιλενάδα άντε να τελειώνουμε και εμείς πια...

Luz τι εννοείς έχεις πάρει 2 κιλά??? Πως το κάνεις?? Δώσε μου τα φώτα σου!

Litsa καλορίζικα τα καινούργια πραγματάκια σας!!! Πόσο ανυπομονώ και εγώ! Νομίζω όσο τα κοιτάς τόσο θα σου ανοίγει η όρεξη και έχουμε ακόμη καιρό ρε γ@@@@!

Nefeli13 ίσως η μέση είναι και από το γεγονός ότι τόσο καιρό δεν περπατούσα και γενικά δεν έκανα δραστηριότητες λόγω φόβου από την αποκόλληση. Κάπως έχω αρχίσει σιγά σιγά και κυκλοφορώ.

Και εμένα ο άντρας θέλει να είναι μέσα στον τοκετό. Όταν λες αηδιαστικά πράγματα τι εννοείς? Ανησυχώ!

γεια σας κοριτσια μου! χαιρομαι που ολα πανε καλα! εμεις εχουμε τη β'επιπεδου την αλλη Παρασκευη και ανυπομονω! εχω ενα μηνα να δω τη μικρουλα μου η οποια εχει αρχισει τις κλοτσιες! καποιες μερες και μενα ειναι πολυ ησυχη ακομα και σοκολατα να φαω, δεν γινεται τιποτα. αλλες μερες ειναι πολυ ζωηρη και ετσι ησυχαζει τη φοβιτσιαρα μαμα της :tongue:

lila23 εμενα ο αφαλος μου πετιεται οταν καθομαι.

steviv21 πως παει το ποδι; ελπιζω να εισαι καλα τωρα!

Alessandra τον γιο μου τον βαλαμε στο δωματιο του οταν εγινε 8 μηνων και αρχισε να σηκωνεται ορθιος στην κουνια του. δεν μπορεις να κανεις και τπτ αγαπουλες αν σε βλεπει το μωρο,χαχα!

οσο για το πορτ μπεμπε ειναι αληθεια οτι το μωρο δεν χωραει για πολυ καιρο ειδικα αν γεννηθει μεγαλουτσικο.

Nefeli2014 εμεις καροτσι ειχαμε το dual combi της cam. αργοτερα μπορεις να παρεις και ενα πιο ελαφρυ το οποιο ειναι πολυ πιο οικονομικο μπαινει πιο ανετα στο αυτοκινητο και το εχεις για οσο χρειαστει. εμενα που ειναι σχεδον 5 αν ειναι να παμε καπου πολυ μακρυα το παιρνουμε.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...