Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Εμείς καταφέραμε σήμερα επιτέλους να κάνουμε τη β επιπέδου -χρειάστηκε να πάμε δυο φορές γιατί δε γύρναγε με τίποτα ο μικρός- κι ευτυχώς όλα καλά! Είναι ήδη πάνω από μισό κιλό και η γιατρός που μας την έκανε μας είπε ότι είναι μεγαλούτσικο μωράκι και λογικά θα βγει θηριάκι όπως και το πρώτο...

steviv21, περαστικά σου κοριτσάκι μου! Εύχομαι να σηκωθείς σύντομα από το κρεβάτι γιατί φαίνεται ότι ανοίγει κι ο καιρός και θα είναι ότι πρέπει για βολτούλες! ;)

Martch, είχα παρακολουθήσει κι εγώ αυτό το σεμινάριο και πραγματικά με βοήθησε πολύ! Πάντως από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι το κλειδί στην επιτυχία του θηλασμού είναι η δική μας επιμονή! Και φυσικά όσο πιο καλά ενημερωμένες είμαστε κι όσο περισσότερη στήριξη έχουμε από τους γύρω μας τόσο πιο εύκολα τα πράγματα.

Μ-er, εγώ γέννησα με τη μαία που έτυχε να έχει βάρδια εκείνη την ώρα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη! Στα περισσότερα ιδιωτικά μαιευτήρια οι μαίες είναι πολύ καλές οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα αν δεν επιλέξεις προσωπική μαία... Σε αυτή την περίπτωση όμως ίσως αξίζει τον κόπο να κάνεις μερικά μαθήματα ανώδυνου τοκετού για να είσαι λίγο προετοιμασμένη. Εγώ είχα κάνει στο Έλενα, 4 μαθήματα 20 ευρώ, και μπορώ να πω ότι με βοήθησαν αρκετά.

Μπραβο κοριτσακι!Με το καλο το ζουζουνι σου!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε ξεκινήσει τα ψώνια για το μωρό. Με απασχολεί το θέμα κούνια (η οποία δεν χωράει στο δωμάτιό μας) και πότε τελικά το μωρό μπαίνει στο δωματιάκι του. Για τον πρώτο καιρό τι επιλέγετε? Καλαθούνα? Λίκνο? Πορτ μπεμπέ? Δώστε τα φώτα σας μπας και αποφασίσω κι εγώ...

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε ξεκινήσει τα ψώνια για το μωρό. Με απασχολεί το θέμα κούνια (η οποία δεν χωράει στο δωμάτιό μας) και πότε τελικά το μωρό μπαίνει στο δωματιάκι του. Για τον πρώτο καιρό τι επιλέγετε? Καλαθούνα? Λίκνο? Πορτ μπεμπέ? Δώστε τα φώτα σας μπας και αποφασίσω κι εγώ...

Εμείς παραγγείλαμε κούνια, αλλαξιερα και καρότσι... Στο δωμάτιο μας βέβαια δεν χωράει η κούνια.. Το καρότσι έχει πορτ-μπεμπέ και εκεί θα κοιμάται στην αρχή ο μπεμπακος μας... Όταν πια δεν θα χωράει θα τον αποχωριστούμε... Βέβαια το στρώματα κι στο πορτ μπεμπέ ειναι ανατομικό για να μπορεί να κοιμηθεί εκεί και πήραμε και τη βάση που το ακουμπας.. :D

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!

Εγω δεν εχω νεα, ολα πανε κατ ευχην και χαιρομαι να διαβαζω και τα δικα σας χαρουμενα μηνυματα!

Steviv, περαστικα! Κι εμενα πονανε πολυ τα ποδια μου στον υπνο ενω μπουκωνομαι με τοσο μαγνησιο. Υπομονη, ολα θα μας περασουν! Σου χει πει ο γιατρος για λιγο περπατημα μετα αφου σηκωθεις? Νομιζω βοηθαει...

M-er για μαια προσωπικη δεν ξερω, δεν μου χει πει τιποτα ο γιατρος αλλα τοσα λεφτα δεν ξερω... Στο μαιευτηριο δεν υπαρχουν μαιες δηλαδη που θα σε βοηθησουν? Εγω θα κανω μαθηματα στο Ελενα οπως η συνονοματη Νεφελη, μετα υποθετω οτι αποριες εχω θα μου τις λυσουν στο μαιευτηριο, ετσι δεν ειναι Νεφελη?

Αλεξανδρα, αν δεν εχεις χωρο για κουνια, μηπως επελεγες την καλαθουνα? Η λικνο? Αλλα στη θεση σου αν δεν ηθελα να μπω σε περιττα εξοδα οπως αυτο του λικνου, θα επαιρνα καλαθουνα και μετα το μωρο στο δωματιο του με την κουνιτσα του. Θεωρητικα, οποτε θελεις το πηγαινεις το μωρο στο δωματιο του κι απο την αρχη αλλα συνηθως συστηνεται πως ειναι το καλυτερο το μωρο να ειναι με τους γονεις εως 3 μηνες το λιγοτερο. Αλλες το κρατουν 6, αλλες 1 χρονο... Νομιζω αυτο θα το δεις αργοτερα. Εγω σκεφτομαι ενα εξαμηνο ειναι καλα και σταδιακα να την πηγαινω μεσα να συνηθιζει, θα δειξει ομως, μπορει να παει κ νωριτερα ή να μας κλαιει πολυ και να την κρατησω περισσοτερο, δεν εχω ιδεα...

Εγω εχω αποφασισει να αγορασω κουνια και καλαθουνα. Κι ενα παρκο μετα απο καποιο διαστημα. Εχω καταρριψει το πορτ μπεμπε , βεβαια δεν εχω αποφασισει ακομα για καροτσι. Μαλλον ενα απλο καροτσι θα επιλεξουμε, ευχρηστο κι ελαφρυ που διπλωνει ευκολα. Δεν εχω κανει ερευνα ακομα για καροτσι...

Για πειτε μου εταιρειες καλες αν ξερετε..

Κι επισης μια ακομα ερωτηση- ισχυει οτι το καροτσι το αλλαζουμε μετα και παιρνουμε αλλο? Δεν γινεται να χουμε ενα μεχρι να μην το χρησιμοποιει πια? Μεχρι ποσων χρονων τα παιδια χρησιμοποιουν καροτσι?

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια κι απο μενα!

Εγω δεν εχω νεα, ολα πανε κατ ευχην και χαιρομαι να διαβαζω και τα δικα σας χαρουμενα μηνυματα!

Steviv, περαστικα! Κι εμενα πονανε πολυ τα ποδια μου στον υπνο ενω μπουκωνομαι με τοσο μαγνησιο. Υπομονη, ολα θα μας περασουν! Σου χει πει ο γιατρος για λιγο περπατημα μετα αφου σηκωθεις? Νομιζω βοηθαει...

M-er για μαια προσωπικη δεν ξερω, δεν μου χει πει τιποτα ο γιατρος αλλα τοσα λεφτα δεν ξερω... Στο μαιευτηριο δεν υπαρχουν μαιες δηλαδη που θα σε βοηθησουν? Εγω θα κανω μαθηματα στο Ελενα οπως η συνονοματη Νεφελη, μετα υποθετω οτι αποριες εχω θα μου τις λυσουν στο μαιευτηριο, ετσι δεν ειναι Νεφελη?

Αλεξανδρα, αν δεν εχεις χωρο για κουνια, μηπως επελεγες την καλαθουνα? Η λικνο? Αλλα στη θεση σου αν δεν ηθελα να μπω σε περιττα εξοδα οπως αυτο του λικνου, θα επαιρνα καλαθουνα και μετα το μωρο στο δωματιο του με την κουνιτσα του. Θεωρητικα, οποτε θελεις το πηγαινεις το μωρο στο δωματιο του κι απο την αρχη αλλα συνηθως συστηνεται πως ειναι το καλυτερο το μωρο να ειναι με τους γονεις εως 3 μηνες το λιγοτερο. Αλλες το κρατουν 6, αλλες 1 χρονο... Νομιζω αυτο θα το δεις αργοτερα. Εγω σκεφτομαι ενα εξαμηνο ειναι καλα και σταδιακα να την πηγαινω μεσα να συνηθιζει, θα δειξει ομως, μπορει να παει κ νωριτερα ή να μας κλαιει πολυ και να την κρατησω περισσοτερο, δεν εχω ιδεα...

Εγω εχω αποφασισει να αγορασω κουνια και καλαθουνα. Κι ενα παρκο μετα απο καποιο διαστημα. Εχω καταρριψει το πορτ μπεμπε , βεβαια δεν εχω αποφασισει ακομα για καροτσι. Μαλλον ενα απλο καροτσι θα επιλεξουμε, ευχρηστο κι ελαφρυ που διπλωνει ευκολα. Δεν εχω κανει ερευνα ακομα για καροτσι...

Για πειτε μου εταιρειες καλες αν ξερετε..

Κι επισης μια ακομα ερωτηση- ισχυει οτι το καροτσι το αλλαζουμε μετα και παιρνουμε αλλο? Δεν γινεται να χουμε ενα μεχρι να μην το χρησιμοποιει πια? Μεχρι ποσων χρονων τα παιδια χρησιμοποιουν καροτσι?

καλησπέρα! εγώ είχα πάρει απο την αρχη το καρότσι το chicco lite way, το οποίο είναι ελαφρυ και ευκολόχρηστο και το χρησμοποιείς και σε πιο μεγάλο παιδι. το πόσο θα θέλει να κάτσει σε καρότσι νομιζω περιπου μεχρι τα 3, ανάλογα βεβαια και στο παιδί είναι.

ως αναφορα τη μαία εγω δεν είχα προσωπικη μαια, διότι είναι πολλά τα λεφτα που θέλουν. στα ιδιωτικά μαιευτήρια έχουν μαιες, αλλά είναι τι θα σου πετυχει. για παραδειγμα στην πρώτη μου γέννα οι μαίες δεν με βοηθησαν καθόλου, ευτυχώς ήταν οσύζυγος δίπλα.στη δεύτερη είχα δίπλα μου μια φοβερή μαία, η οπία με στήριξε πολύ σχεδόν μεχρι το τέλος με αναπνοές...

Διαφημίσεις

Alessandra μπορεις για αρχη να παρεις μια καλαθουνα για να το εχεις στο δωματιο σου και μετα να το βαλεις στην κουνια στο δικο του δωματιο! Το πορτ μπεμπε ισως ειναι πολυ ζεστο για το καλοκαιρι... Τωρα το ποτε θα το πας στο δωματιο του εξαρταται απο σενα και μονο! Γενικα καλο ειναι να το κανεις σχετικα νωρις γιατι μετα θα σου ειναι πολυ δυσκολο να το αποχωριστεις! Εγω τον εβαλα στους 2,5 μηνες, το ιδιο βραδυ δεν κοιμηθηκα γιατι ειχα την εννοια του αλλα απο το επομενο κοιμομασταν ολοι πολυ καλυτερα!

Νεφελη θα σου λυσουν ολες τις αποριες στο Ελενα! Την ωρα του τοκετου οι μαιες δε θα σου εξηγησουν πολλα πραγματα αλλα δεν εχει σημασια γιατι εσυ θα καταλαβαινεις τι γινεται απλα και μονο ακουγοντας τες να μιλανε μεταξυ τους! Οταν ερθει η ωρα θα σπρωξεις απλα θα κανεις τις αναπνοες σου και θα σπρωχνεις οταν σου λενε!

Για το καροτσι, αυτα που ειναι για νεογεννητα ειναι πιο βαρια και πιο ακριβα αλλα φυσικα σε καλυπτουν για οσο θελει να καθεται το παιδι! Υπαρχουν κι αλλα που ειναι για πιο μεγαλα παιδακια, στην ουσια δεν ξαπλωνουν εντελως και δεν ειναι τοσο σταθερα αλλα ειναι πολυ ελαφρια και οικονομικα. Το ποσο θα κατσει το παιδι δεν μπορεις να το ξερεις... Εμενα ο γιος μου εχει καταργησει εντελως το καροτσι απο 17 μηνων!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλησπερα σας.ΟΠΩΣ διαβαζω προχωράμε όλες ολοταχώς!!!!Σας γραφω τι πήραμε εμείς στο πρώτο μωρό.Καρότσι το bugaboo bee ελαφρύ ευκίνητο όμορφο ,από νεογέννητο έως 4ετών.Προχθες πήραμε και το chicco echo σαν 2ο, όταν με το καλό θα πηγαίνουμε βόλτα και οι 4 μαζι...!!!Για τον ύπνο το πρώτο τρίμηνο τετράμηνο είχαμε λίκνο νομίζω της chicco πάλι.Πολύ βολικό γιατί η καλαθούνα και το πορτ μπεμπέ είναι πολύ μικρά.Μετά το μεταφέραμε σε κούνια πάλι στο δωμάτιο μας.Ενός έτους πήγε στο δωμάτιό του.Αλλά....μετά μια λαρυγγίτιδα που πέρασε μας έμεινε....στο κρεβάτι μας....αγκαλίτσα και να δω πως θα ξεκολλήσουμε!!!

Κορίτσια καλησπέρα! Πως είστε? Εγώ μόλις λίγο περπατήσω ή κάνω καμία δουλειά έχω τη μέση μου. Τι είναι αυτό το πράγμα? Πότε θα περάσει πια..

Για τα ψώνια του μωρού δεν έχω κάνει τίποτα. Βέβαια τα περισσότερα τα έχω από την αδερφή μου αλλά για να πω την αλήθεια από την ημέρα που τα έφερε ο άντρας μου κάθονται στο γκαράζ και εγώ δεν έχω πατήσει. Ούτε ξέρω τι έχει. Δεν έχω κάνει και την β επιπέδου. Οι περισσότερες βλέπω ξεμπερδέψατε και όλες με πολύ καλά αποτελέσματα! Άντε και στις υπόλοιπες!

Εγώ την προσωπική μαία κορίτσια βλέπω ότι, θέλω δεν θέλω, θα την έχω. Με το χαρακτήρα που έχουμε και εγώ και ο άντρας μου σιγά μην φέρουμε αντίρρηση.

Πιστεύω πάντως ότι το καλύτερο είναι το μωρό, ως νεογέννητο, δίπλα από το κρεβάτι. Κάνεις και λιγότερα χιλιόμετρα!

γεια σας κοριτσάκια....τι μου κάνετε???μεγάλωσαν οι κοιλίτσες σας?

εμείς καλά δόξα τον Θεό....περιμένω να πάω στον γιατρό την άλλη βδομάδα και ανυπομονώ.

Εμείς από πραγματάκια για το δωμάτιο τα έχουμε όλα από τον μικρό.είχα πάρει και λίκνο το οποίο μας βόλεψε απίστευτα.το δάνεισα και σε τρία άλλα μωράκια μετά τον γιο μου. το οποίο είναι λευκό που μπορείς να το αφήσεις να κουνιέται ή και να είναι στέρεο.

Κούνια σιφονιέρα και ντουλάπα υπάρχουν πάλι λευκά οπότε το μόνο που θα αγοράσω είναι η προίκα της...όχι οτι το γαλάζιο με χαλάει απλά να πάρουμε κάτι καινούριο .:tongue:

επίσης αυτό που ο γιος μου ξέκανε και το κατά ευχαριστήθηκε (το ίδιο και γω γιατί έκανα πολλές δουλείες όταν αυτός ήταν μέσα)ήταν το παρκοκρέβατο ....

τους αρέσουν πολύ τα γυμναστήρια(τα στρωματάκια που έχουν από πάνω και κάτω μαλακά παιχνιδάκια με μουσικού λα)

επίσης αυτό που θα σας βοηθήσει απίστευτα είναι το ρελαξ...εγώ το χρησιμοποίησα μετα το 10ημερο (υπάρχουν τα ανατομικά για την μεσούλα εγώ εχω της peg perego ) με δόνηση και μουσική επίσης ....τα ανακουφίζουν και από τους κολικούς ..."ξεχνιούνται δεν θεραπεύονται;)....αυτά......

βαρέθηκα σας το είπα???????????θέλω να ρθει ο Ιούνιος.....άντε ο Ιούλιος!!!!Αν και κάτι μου λέει πως θα γεννήσω τον Ιούνιο:D...εδώ που τα λέμε είναι πιο ωραίος μήνας για γέννα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Πως είστε? Εγώ μόλις λίγο περπατήσω ή κάνω καμία δουλειά έχω τη μέση μου. Τι είναι αυτό το πράγμα? Πότε θα περάσει πια..

Για τα ψώνια του μωρού δεν έχω κάνει τίποτα. Βέβαια τα περισσότερα τα έχω από την αδερφή μου αλλά για να πω την αλήθεια από την ημέρα που τα έφερε ο άντρας μου κάθονται στο γκαράζ και εγώ δεν έχω πατήσει. Ούτε ξέρω τι έχει. Δεν έχω κάνει και την β επιπέδου. Οι περισσότερες βλέπω ξεμπερδέψατε και όλες με πολύ καλά αποτελέσματα! Άντε και στις υπόλοιπες!

Εγώ την προσωπική μαία κορίτσια βλέπω ότι, θέλω δεν θέλω, θα την έχω. Με το χαρακτήρα που έχουμε και εγώ και ο άντρας μου σιγά μην φέρουμε αντίρρηση.

Πιστεύω πάντως ότι το καλύτερο είναι το μωρό, ως νεογέννητο, δίπλα από το κρεβάτι. Κάνεις και λιγότερα χιλιόμετρα!

M-er μου είναι και σε τι μαία θα σε συστήσει ο γιατρός σου....κυρίως πρέπει να είναι άνθρωπος με Α κεφαλαίο...!!!Εγώ ήθελα μαία ...και ευτυχώς έπεσα στην καλύτερη!πήγα και την γνώρισα έναν μήνα νωρίτερα την ΠΗΤ στο Μητέρα .με πήγε στα δωμάτια ...στην αίθουσα ωδίνων στο χειρουργείο , μου εξήγησε μερικά πραγματάκια...την ρώτησα και γω και όλα μια χαρά...αφού να φανταστείς όταν ξεκινήσαμε για το μαιευτήριο πρώτα πήρα αυτήν και μετά τον γυναικολόγο μου.

θα προσέξεις να είναι μεγάλη σε ηλικία και έμπειρη σε αυτό που κάνει...και κυρίως να έχει γίνει μαμά!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια, πως ειστε;; Προχωράει ο καιρός ε;

Τη Δευτέρα έχω γιατρό, και ανυπομονώ να δω το μικρούλι μου! Εγώ δεν το νιώθω συνέχεια, αλλά σήμερα με τίμησε με κάτι ωραιότατες κλωτσίτσες χιχχιχι

Εν τω μεταξύ, διαβάζοντας στο Ίντερνετ, άρχισα να αγχώνομαι μήπως δεν καταφέρω να θηλάσω γιατί διαβάζω ότι οι κοπέλες με συνδρομο πολυκυστικών, έχουν δυσκολίες. Βέβαια, ακριβώς πριν μείνω έγκυος, και αφού ήμουν ενα χρόνο που με παρακολουθούσε η γιατρός,έκανα τις ορμονολογικές εξετάσεις και μου είχε πει ότι ήταν όλα οκ τώρα ενώ όταν είχα πρωτοπάει, δεν ήταν καλές. Εγώ όμως τώρα έχω αγχωθεί- τι πρωτότυπο χεχεχε γιατί θέλω πολύ να το θηλάσω το μικρούλι μου. Τη Δευτέρα θα τη ρωτήσω αλλά μήπως έχει καμμία εμπειρία από αυτό;

Α, τη Δευτέρα θα κάνω και την εξέταση του ζαχάρου, αλλά από ό,τι μου είχε πει, όχι αυτή που κρατάει πολλές ώρες. Άραγε τί διαφορά να έχει;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Όσον αφορά τη μαία, εγώ αν μπορούσα θα είχα μαία που να τη γνωρίζω και φυσικά την καλή μου τη γιατρό μαζί μου. Εδώ πας και όποιος έχει βάρδια σε αναλαμβάνει, μαία πρωτίστως μιας και ο γιατρός επεμβαίνει μόνο αν χρειαστεί. Και επειδή δεν ξέρω πώς θα είναι ο τοκετός, έχω κλείσει μαθήματα.

Το δικό μου πρόβλημα, αν μπορώ να το πω έτσι είναι ότι δε με βλέπω να αποφασίζω πού θα γεννήσω χεεχεε

Μάλλον με βλεπω να αποφασίζω το ένα που εχει τεράστιες αίθουσες τοκετού! Έχω πάει και στα δύο, και στο ένα, δεν παίζονται οι αίθουσες του, μεγάλες, με μπανιέρα για να μπεις να χαλαρώσεις από τους πόνους και με πολύ χώρο για να κινηθείς.

Εν τω μεταξύ, εδώ όταν γεννάς δε σε αλλάζουν δωμάτιο. Διαβάζω ότι στην Ελλάδα, σε μεταφέρουν σε άλλη αίθουσα λίγο πριν γεννήσεις. Είναι έτσι; Και γιατί σε μεταφέρουν;; Και ισχύει ότι δεν αφήνουν τον πατέρα να είναι μαζί; Ή εξαρτάται από το μαιευτήριο; Εσάς κορίτσια θα είναι μαζί σας ο καλός σας; Εγώ το έχω σα δεδομένο ότι θα είναι-το καλό που του θέλω!χιιχχι

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

charline, τον έχετε ακόμα στο δωμάτιό σας; Ίσως πρέπει σιγά σιγά να τον μεταφέρεις στο δικό του δωμάτιο για να μη συνδέσει την απομάκρυνση από σένα με τον ερχομό του μωρού! Μετά θα τα έχεις σε χωριστά δωμάτια ή στο ίδιο;

Μ-er, μήπως να ψάξεις τίποτα ασκήσεις για τη μέση σου; Όχι ότι δε θα σε πονάει αλλά λίγο να σε ανακουφίζει βρε κορίτσι μου! Όσο περνάει ο καιρός και θα μεγαλώνει η κοιλιά, θα αλλάζει το κέντρο βάρους σου και θα σε πονάει πιο πολύ! Γι αυτό μην το αφήνεις έτσι...

vanilitsa-bebis, σε ζηλεύω που είχες τόσο ήσυχο παιδάκι!!!! Εμένα δεν έκατσε ποτέ στο ρηλάξ, στο καρότσι, στο παρκοκρέβατο... Η μόνη στιγμή της ημέρας που ήταν ήσυχος ήταν όταν τον άφηνα ελεύθερο στο πάτωμα!!! Όσο για τη βαρεμάρα, κι εγώ ανυπομονώ να περάσει ο καιρός!!!! Μου τη δίνει κι αυτή η συννεφιά-κρύο λες και είμαστε στα μέσα του χειμώνα...

Luz84, εξέταση για το ζάχαρο κάνουμε κανονικά κάθε μήνα, με μια απλή εξέταση αίματος. Προς το τέλος του 6ου όμως κάνουμε και την καμπύλη ζαχάρου που κρατάει αρκετή ώρα, ανάλογα ποια θα σου γράψει ο γιατρός! Πρώτα σου παίρνουν αίμα ενώ είσαι νηστική και μετά σου δίνουν ένα ποτηράκι με γλυκόζη να πιεις και μετά από λίγο σου ξαναπαίρνουν αίμα. Δεν είναι τίποτα σαν εξέταση απλά είναι αηδία αυτή η γλυκόζη!!!! Μπλιαχ!!! Για τον τοκετό που είπες, στην Ελλάδα σε βάζουν σε ένα δωμάτιο όπου περνάς όλες τις ωδίνες και ξεκινάς τις εξωθήσεις και λίγο πριν βγει ο μωρό σε μεταφέρουν στην αίθουσα τοκετού όπου τελικά γεννάς μέσα σε λίγα λεπτά! Αν γεννήσεις φυσιολογικά και θέλεις, αφήνουν και τον μπαμπά να είναι μέσα ενώ στις καισαρικές απαγορεύεται! Αν θέλει ο άντρας σου να είναι μέσα, είναι πολύ ωραία εμπειρία και για τους δυο, αρκεί να βγαίνει όποτε συμβαίνουν τρομακτικά ή λίγο αηδιαστικά πράγματα... Και τώρα στο θέμα του θηλασμού.... Θα διαβάσεις και θα ακούσεις πολλές δικαιολογίες από μαμάδες που δεν κατάφεραν να θηλάσουν αλλά δεν υπάρχει λόγος να επηρεάζεσαι! Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη μπορεί να θηλάσει!!!! Για κάποιες είναι πιο εύκολο και για άλλες πιο δύσκολο αλλά το αν θα τα καταφέρεις τελικά εξαρτάται 100% από σένα! Αν είσαι ενημερωμένη, έχεις υποστήριξη από τον άντρα σου κυρίως και είσαι αποφασισμένη, σίγουρα θα τα καταφέρεις!! Αν σε τρομάζει, μπορείς να απευθυνθείς σε σύμβουλο θηλασμού που θα σε καθοδηγήσει τις πρώτες μέρες και θα σου λύσει τυχόν απορίες!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κοριτσια!τι κανουν οι φουσκωμενες κοιλιτσες?Εγω κοριτσια σημερα εκανα τη μικρη καμπυλη ζαχαρου και αυριο θα παρω τα αποτελεσματα.η αληθεια ειναι οτι με αγχωνει λιγο αυτη η εξεταση.θα δουμε αυριο....

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...