Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Ιοκαστη εγω χθες και σημερα την αισθανομαι πολυ λιγο εως καθολου που κι εγω προβληματιζομαι. Αλλα νομιζω πως ειναι κατι φυσιολογικο, την νιωθω αλλα πολυ πολυ λιγο οποτε χαλαρωνω. Κοιμουνται μωρε τα γλυκουλικα.... :) Αποτι εχω διαβασει, εχουν αποκτησει πια κανονικο ωραριο υπνου.... Δοκιμασε να φας κατι γλυκο και τσεκαρε. Εγω οποτε τρωω γλυκο, κινειται!

Αααχ τι καλα να κοιμουνται και να εχουν ωραριο κι οταν με το καλο γεννηθουν!!!:D:D:DΕιμαι λιγο καμενη στο θεμα υπνου με τη κορη μου γι αυτο το λεω...

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημέρα!! Πως είστε; Μπράβο σε όλες τις β επιπέδου! Ειμαι πολύ χαρούμενη για εσάς! Εμένα δυστυχώς όπως σας εχω πει αργεί ακόμη! Είδα όμως τα ευχάριστα νεα σας και παίρνω θάρρος. Nefeli να σου πω δεν καταλαβαίνω πως περνάνε οι μερες. Αν και πιστεύω προς το τελος δεν θα περνάνε καθόλου γρήγορα.

Εγω κοριτσια όταν κάθομαι όλη μέρα σπίτι τον ακούω πολύ λιγο. Όταν βγαίνω έξω και ταρακουνιέται γίνεται χαμός! Συνήθως όμως λένε το αντίθετο. Μην ανησυχείτε καθόλου. Ειναι πολύ μικρούλια ακόμη.

Εμένα τον τράχηλο μου τον μέτρα υπερηχογραφικα σε κάθε εξέταση. Μήπως nefeli κ εσένα; Κοιτά τους υπερήχους σου! Σε κάθε περίπτωση αφού δεν έχεις πρόβλημα μην ασχολείσαι και πολύ!

Εγω έχω χαθεί κ έχω καιρό να σας δω, αλλα χαίρομαι με τα νέα σας. Είμαι σε μια φάση μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας κ βαριέμαι να κάνω οτιδήποτε, μόνο τα βασικά κάνω όπως δουλειά κ κανά μαγείρεμα άντε κ σφουγγάρι άμα. Ούτε στο Ίντερνετ δεν θέλω να μπαίνω. Τι πράγμα κ αυτό? μάλλον φταίνε οι ορμόνες, κ λίγο το τρέξιμο του άντρα μου για δουλειά που το καθιστά αδύνατον να είμαστε πολυ μαζί, κ λίγο η έλλειψη σεξ αφού οι γιατρός το απαγόρευσε λόγω οτι το μωρό ειναι πάλι χαμηλά... Δεν ξέρω ρε παιδιά. Δεν θέλω ούτε για ψώνια να πάω, ψάχνω. Μόνο για το παιδικό, ούτε καν για καφέ. Τι διάολο? ξεκίνησε η επιλοχειος πιο πριν... Τι να πω. Γενικά πάντως καλά. Η μπέμπα κλοτσαει κ επικοινωνεί, η β επιπέδου μια χαρά, κ αναμένουμε την μεγάλη καμπύλη Ζαχαρου κ την εξέταση της μυστικής ινωσης. Ειδωμεν...

Φιλία πολλά σε όλες. I'm watching you! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?ηρεμια βλεπω στο forum...εγω τη τριτη θα παω για τη δοκιμασια ζαχαρου και τις λοιπες εξετασεις και μετα εν αναμονη για τη β επιπεδου.φιλακια σε ολες σας.

Maternity_codemini.php#

καλημερα!!!πραγματικα εχει πεσει πολυ ηρεμια...ελπιζω να ειστε ολες καλα....εγω τρεχω λιγακι με τη δουλεια κ ανυπομονω ν περασουν οι επομενες 8 εβδομαδες γαι να σταματησω...αντεεεεεεε!!!!

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια! Εγώ τα κατάφερα να κρεβατωθω... Δεν φταίει όμως ο μπέμπης εγώ φταίω που γύρισα το πόδι μου και τώρα δεν μπορώ να το πατήσω... :? Ελπίζω σε μια-δυο μέρες να μου έχει περάσει....

καλημερα!!!πραγματικα εχει πεσει πολυ ηρεμια...ελπιζω να ειστε ολες καλα....εγω τρεχω λιγακι με τη δουλεια κ ανυπομονω ν περασουν οι επομενες 8 εβδομαδες γαι να σταματησω...αντεεεεεεε!!!!

Άντε θα περάσει ο καιρός και θα μπορεσεις να ετοιμασεις τα πραγματακια σας με ηρεμία!!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κοριτσάκια! Εγώ τα κατάφερα να κρεβατωθω... Δεν φταίει όμως ο μπέμπης εγώ φταίω που γύρισα το πόδι μου και τώρα δεν μπορώ να το πατήσω... :? Ελπίζω σε μια-δυο μέρες να μου έχει περάσει....

Περαστικά σου βρε κοριτσακι!βάλε κρύα επιθέματα,κρατα το ψηλά και όταν είναι να σηκωθεις να το δενεις με εναν ελαστικό επίδεσμο με φορά απο κάτω προς τα πανω για να μη σου πρηστεί πολύ.ελπίζω να μη σε πειράζει που τα λέω αυτά.τα λέω με καλη προθεση κοριτσακι.και παλι περαστικουλια

Maternity_codemini.php#

Καλημερα! Λογικα η ηρεμια εχει πεσει γιατι οι περισσοτερες εχουν κανει την β' επιπεδου! Ελπιζω ολα για ολες να κυλανε ομορφα και ηρεμα... εγω εχω ραντεβου την δευτερα 23 . Ανυπομονω για να ηρεμησω κ εγω λιγο...καθε μερα με ταραζει στην κλωτσια βεβαια, δεν εχω παραπονο!

8LVMp3.png

Καλημέρα κ απο μένα, Steviv-21 περαστικά σου! Τι βροχερος καιρός είναι αυτός? ποτε θα δούμε ήλιο? ποτε θα βάλουμε τα κοντομανικά μας? να βγάλουμε τις κοιλίτσες να φανούν? (γιατι με τα μπουφαν κ τις ζακέτες μόνο για εγκυο δεν με περνάνε) ο ήλιος αποδεδειγμένα μας φτιάχνει τη διάθεση! Άυριο θα συμμετέχω στο σεμινάριο θηλασμού της υποστηρικτικής ομάδας www.mitrikosthilasmos.com . Μήπως με βοηθήσουν με τα προλήματα που είχα την πρώτη φορά που θήλασα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Περαστικά σου βρε κοριτσακι!βάλε κρύα επιθέματα,κρατα το ψηλά και όταν είναι να σηκωθεις να το δενεις με εναν ελαστικό επίδεσμο με φορά απο κάτω προς τα πανω για να μη σου πρηστεί πολύ.ελπίζω να μη σε πειράζει που τα λέω αυτά.τα λέω με καλη προθεση κοριτσακι.και παλι περαστικουλια

Ευχαριστώ μώλο μου! Τι να με πειράξει? οι συμβουλές καλοδεχούμενες... :D

Καλημέρα κ απο μένα, Steviv-21 περαστικά σου! Τι βροχερος καιρός είναι αυτός? ποτε θα δούμε ήλιο? ποτε θα βάλουμε τα κοντομανικά μας? να βγάλουμε τις κοιλίτσες να φανούν? (γιατι με τα μπουφαν κ τις ζακέτες μόνο για εγκυο δεν με περνάνε) ο ήλιος αποδεδειγμένα μας φτιάχνει τη διάθεση! Άυριο θα συμμετέχω στο σεμινάριο θηλασμού της υποστηρικτικής ομάδας www.mitrikosthilasmos.com . Μήπως με βοηθήσουν με τα προλήματα που είχα την πρώτη φορά που θήλασα.

Ευχαριστώ πολύ! Ήθελα και εγώ να το παρακολουθήσω αλλα είχαν συμπληρωθεί οι θέσεις... Θα περιμένω να μας πεις αν αξίζει να το παρακολουθήσουμε... Θέλω πολύ να θηλάσω το μπέμπη και φοβάμαι μήπως δεν τα καταφέρω...

Καλησπέρα κορίτσια! Βρε steviv21 τι έπαθες? Να προσέχεις πολύ! Ελπίζω να μην πονάς και να γίνεις σύντομα καλά! Κάτσε στο κρεβατάκι σου. Ούτως ή άλλως ο καιρός δεν είναι για έξω.

Κορίτσια να κάνω μία ερώτηση. Θα επιλέξετε προσωπική μαία? Ποιο είναι το κόστος της? Η προσωπική μαία παραδίδει prive μαθήματα ανώδυνου τοκετού? Το λέω γιατί εμένα ο γιατρός μου μου είπε μετά το Πάσχα να καλέσω την μαία να γνωριστούμε. Τι θα κάνουμε στην γνωριμία μας? Ποιος είναι ο ρόλος της? Σας ζάλισα αλλά είμαι λίγο περίεργη και βιάζομαι!

Καλησπέρα κορίτσια! Βρε steviv21 τι έπαθες? Να προσέχεις πολύ! Ελπίζω να μην πονάς και να γίνεις σύντομα καλά! Κάτσε στο κρεβατάκι σου. Ούτως ή άλλως ο καιρός δεν είναι για έξω.

Κορίτσια να κάνω μία ερώτηση. Θα επιλέξετε προσωπική μαία? Ποιο είναι το κόστος της? Η προσωπική μαία παραδίδει prive μαθήματα ανώδυνου τοκετού? Το λέω γιατί εμένα ο γιατρός μου μου είπε μετά το Πάσχα να καλέσω την μαία να γνωριστούμε. Τι θα κάνουμε στην γνωριμία μας? Ποιος είναι ο ρόλος της? Σας ζάλισα αλλά είμαι λίγο περίεργη και βιάζομαι!

Εγώ που ρώτησα το γιατρό μου είπε οτι δεν τη χρειάζομαι.. Θα ειναι κάποια εκεί την ώρα της γεννάς που συνεργάζονται και δεν θα εχω πρόβλημα μου είπε.. Επειδή το συζητήσαμε λίγο μας ανέφερε και ποσά μέχρι 600?!!!! Νομίζω οτι η μαία σε βοηθάει με τις ανάσες και τις οδηγίες την ώρα του τοκετού και μετά στο θηλασμό και στο πως θα αλλάζεις το μωρό και πως θα το κάνεις μπάνιο... Αυτά σε γενικές γραμμές...

Καλησπέρα κοριτσάκια!!! Εμείς καταφέραμε σήμερα επιτέλους να κάνουμε τη β επιπέδου -χρειάστηκε να πάμε δυο φορές γιατί δε γύρναγε με τίποτα ο μικρός- κι ευτυχώς όλα καλά! Είναι ήδη πάνω από μισό κιλό και η γιατρός που μας την έκανε μας είπε ότι είναι μεγαλούτσικο μωράκι και λογικά θα βγει θηριάκι όπως και το πρώτο...

steviv21, περαστικά σου κοριτσάκι μου! Εύχομαι να σηκωθείς σύντομα από το κρεβάτι γιατί φαίνεται ότι ανοίγει κι ο καιρός και θα είναι ότι πρέπει για βολτούλες! ;)

Martch, είχα παρακολουθήσει κι εγώ αυτό το σεμινάριο και πραγματικά με βοήθησε πολύ! Πάντως από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι το κλειδί στην επιτυχία του θηλασμού είναι η δική μας επιμονή! Και φυσικά όσο πιο καλά ενημερωμένες είμαστε κι όσο περισσότερη στήριξη έχουμε από τους γύρω μας τόσο πιο εύκολα τα πράγματα.

Μ-er, εγώ γέννησα με τη μαία που έτυχε να έχει βάρδια εκείνη την ώρα και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη! Στα περισσότερα ιδιωτικά μαιευτήρια οι μαίες είναι πολύ καλές οπότε δε νομίζω να έχεις πρόβλημα αν δεν επιλέξεις προσωπική μαία... Σε αυτή την περίπτωση όμως ίσως αξίζει τον κόπο να κάνεις μερικά μαθήματα ανώδυνου τοκετού για να είσαι λίγο προετοιμασμένη. Εγώ είχα κάνει στο Έλενα, 4 μαθήματα 20 ευρώ, και μπορώ να πω ότι με βοήθησαν αρκετά.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...