Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

• Μου αρέσει 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Ευχαριστω για τις απαντησεις κοριτσια.Αντε να γεμισουμε τα ξυπνητηρια για να συντονισουμε τα φαρμακα.....Συγχαρητηρια για τη β επιπεδου!!!Αντε και στα δικα μας οσες μειναμε.Καληνυχτα σε ολες τις κοιλιτσες!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Kalimera kopeles... ekana kai ego tin e3etasi b epipedou kai m ipe ola kala i giatros apla itan mproumita to moro kai prepi na pao kai avrio na doume kartoula kai stomaxi... 3eri kamia sas gia to amniotic band? exo mia lepti lorida piso apo to moro... i giatro m ipe oti den ine anisixitiko giati ine piso apo to moro ara den to epireazi... 3eri kamia??

o0ykp2.png

καλημερούδια στις όμορφες κοιλίτσες!!!τι κάνετε???οι περισσότερες βλέπω την έκαναν την β επιπέδου...συγχαρητήρια....άντε και οι υπόλοιπες να μπούμε στην τελική ευθεία Ο ΙΟΥΛΙΟΣ χιχιιχιχιχι!!

την κάναμε και μεις στο ΜΗΤΕΡΑ ...όλα πολύ καλά..η μικρή δεν γύρναγε με τίποτα να δούμε και μουτράκι ...ο γιατρός με έβαλε να φάω κανα γλυκάκι και κανα χυμουλι να ανεβοκατεβαίνω 3 ορόφους:roll: και τελικά γύρισε η μούτσούδα μου....

Η κοιλίτσα μεγαλώνει ....αλλά οι μέρες δεν μου περνάνε παρόλο που δεν κάθομαι κιόλας λόγω του μικρού μου...βόλτες ψώνια ...κτλ..δουλίτσες τα ξέρετε τώρα οι περισσότερες που έχετε ήδη παιδακια:tongue:

Αυταααα....nefelaki μου μην ανησυχείς εάν έβλεπαν κάτι θα σε είχαν προειδοποιήσει...τώρα όσο αφορά τον τράχηλο νομίζω πως τον ελέγχουν στον υπέρηχο όποτε το επιτρέπει το έμβρυο ..διαφορετικά κολπικά μόνο και εφόσον συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όπως αίμα...συσπάσεις....πόνοι περιόδου κτλ

Από καούρες πως πάτε????????????τι ειναι και τούτο πάλι....τεσπα παροδικό ας ελπίσουμε!!!

φιλάκιαααααααααα πάω να βγάλω την τυροπιτούλαααα που έφτιαξα με τα χεράκια μου!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια???τι κανετε???εμεις καλα, δοξα το θεο..ολο το σκ κλωτσουσαμε ασταματητα...δεν πρεπει να κοιμηθηκε καθολου αυτη η μπεμπα μ...χαχαχχα!!!εσεις πως ειστε?συγχαρητηρια και στις καλες β επιπεδου!!!νιωθω μεγαλη ευτυχια τις τελευταιες μερες, ειλικρινα...οσα κ αν συμβαινουν τριγυρω μου....

71i9p3.png

καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα!!!ελπίζω όλες να είσαστε καλά!συνχαρητήρια για την β επιπέδου vanilitsa-bebis!!!Εγώ εδω τρέχω για να πακετάρω όλα τα πράγματα για την μετακόμιση,αυριο έρχεται και ο μπαμπάς μου απο Ελλάδα να μας βοηθήσει και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα είναι εδώ κάποιος δικός μου!!!Απο καούρες ευτυχώς δεν έχω πολλές και απο κιλά είμαι +8.Εσείς πως πάτε?α και πετάγεται και ο αφαλός μου έξω απο τώρα,το έχει καμια αλλή?Nefeli2014 εμένα σε καθε εξέταση μου κοιτάει τον τράχηλο δεν ξέρω αν τον μετράει το μόνο που μου λέει ειναι οτι ειναι όλα μια χαρά απο κάτω!!!φιλια σε όλες

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!! Τι κάνετε;;; Εγώ ψιλοκρύωσα μάλλον (όταν οι μισοί μαθητές μου είναι άρρωστοι πώς να προστατευτώ εγώ;;;;;) αλλά προς το παρόν μόνο λίγο μπούκωμα και πονοκέφαλο έχω... Τρέχω τρέχω και δε φτάνω, ψωνίζω έπιπλα , ηλεκτρικές συσκευές κτλ και προετοιμάζομαι για τη μετακόμιση... Το μωράκι μας πότε είναι πολύ δραστήριο και πότε πολύ ήσυχο και με ανησυχεί. Εσείς το παθαίνετε αυτό;;Κάποιες μέρες δηλαδή να μην το νιώθετε πολύ;;;

Κατά τα άλλα μετράμε μέρες ως την β' επιπέδου να ξεαγχωθούμε όσο γίνεται....

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Ιοκαστη εγω χθες και σημερα την αισθανομαι πολυ λιγο εως καθολου που κι εγω προβληματιζομαι. Αλλα νομιζω πως ειναι κατι φυσιολογικο, την νιωθω αλλα πολυ πολυ λιγο οποτε χαλαρωνω. Κοιμουνται μωρε τα γλυκουλικα.... :) Αποτι εχω διαβασει, εχουν αποκτησει πια κανονικο ωραριο υπνου.... Δοκιμασε να φας κατι γλυκο και τσεκαρε. Εγω οποτε τρωω γλυκο, κινειται!

tf9Xp3.png

εγω το εχω περασει πολυ εντονα αυτο μεχρ τωρα..βεβαια πλεον σχεδον κουνιεται ολη μερα η μπεμπα αλλα να πχ σημερα ειναι πολυ πιο ηρεμη σε σχεση με τις υπολοιπες μερες...αλλα επαψα πια να αγχωνομαι γτ ειχα φτασει σε σημειο ν κλαιω με μαυρο δακρυ οτι κατι δνε πηγαινε καλα...εχω βιωσει τοσο ηρεμη εγκυμοσυνη μ που με φοβιζει καμια φορα αυτο...η μπεμπουλα ηταν πολυ ησυχη απτην αρχη μονο υπνηλια μου εφερε κ πολλα κιλακια...αχχαχαχ!!ας ειναι...ειχα παρει 12 μεχρι πριν 3 βδομαδες κοριτσακια μ κ ευτυχως τωρα εχασα τ 2 γτ πηγα σε διαιτολογο, δεν πηγαινε αλλο...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...