Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κ απο εμένα,

Κάναμε κ εμεις β' επιπέδου, δοξα τον θεό, όλα καλά, 390γρ βέβαια η μικρή μας, αλλα ο εμβρυολογος με βγάζει 10 μερες μικρότερο, ενώ ο δικος μου γιατρο δεν συμφωνεί.... τι να πώ? πήρα 5 κιλά, κ είπε να προσέχω με τα γλυκά περισσότερο. Έχω κ πετρώματα κάτω χαμηλά στην μήτρα κ μου αυξησε το μαγνήσιο απο 1 στα 2 χάπια την ημέρα. Αυτά κ τα δικά μου νέα... Τωρα περιμένω αρχές Απρίλη για τον επόμενο έλεγχο με τον γιατρό μου! Φιλιά σε όλες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα! Συγχαρητηρια σε οσες κανατε β επιπεδου και με το καλο οι υπολοιπες! Luz κι εγω της stokke εχω και το ευχαριστηθηκα πολυ! Στην αρχη σαν λικνο το πας οπου θες μεσα στο σπιτι και μετα σαν κουνια ειναι σουπερ!! Κι εμενα ακριβο μου φαινοταν αλλα αν υπολογισεις καλαθουνα+βαση με ροδακια+ στρωμα+ κουνια + στρωμα τα ισια σου βγαινει! Τα λευκα του ειδη ειναι ακριβα αλλα εγω τα πηρα ολα απο amazon καιμου βγηκαν μιση τιμη! Εχει το amazon και μια imitation stokke αλλα δεν ξερω σαν ποιοτητα πως ειναι...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!!! Εμείς μετράμε αντίστροφα για τη β' επιπέδου που θα πάμε την Τετάρτη. Να σας ρωτήσω.....έχετε ακόμα πονάκια δεξια ή αριστερά στην κοιλιά; Γενικά έχετε τέτοιες ενοχλησούλες; Γιατί εγώ έχω σίγουρα μια-δυο φορές μέσα στη μέρα κ ψιλοφοβάμαι.....

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλημέρα κοριτσακια!!!! Εμείς μετράμε αντίστροφα για τη β' επιπέδου που θα πάμε την Τετάρτη. Να σας ρωτήσω.....έχετε ακόμα πονάκια δεξια ή αριστερά στην κοιλιά; Γενικά έχετε τέτοιες ενοχλησούλες; Γιατί εγώ έχω σίγουρα μια-δυο φορές μέσα στη μέρα κ ψιλοφοβάμαι.....

Νικολέτα κ εγώ νιωθω διάφορα, πότε αριστερά, πότε δεξια, ποτε στην μεση χαμηλά. Μην σε ανυσηχούν, αρκεί να μην είναι οξύς ο πόνος κ συνεχόμενος, εκεί καλείς τον doctor.Το λένε Πόνος στρογγυλών συνδέσμων και ξεκινανε το δευτερο τριμηνο. αισθανομαστε πόνο στη βουβωνική περιοχή, υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για πόνο των στρογγυλών συνδέσμων. Καθώς η μήτρα μας μεγαλώνει σε μέγεθος, οι σύνδεσμοι που εκφύονται από αυτήν και την κρατούν στη θέση της εντός της κοιλίας, πρέπει να τεντωθούν. Το τέντωμα αυτό προκαλεί πόνο σε ορισμένες γυναίκες.

Εγώ όταν θέλω να επιταχύνω το βήμα μου, νιώθω ενοχλήσεις κάτω, κάτι σαν μπουκώματα. ο γιατρός μου με κοροιδέυει... λέει μηπως νιώθεις σαν να είσαι έγκυος???

;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε;;; Εμείς όλα καλά!!!

Μετράμε τις μέρες αντίστροφα ως τις 24 που έχουμε β επιπέδου κι ανυπομονούμε πολύυυυυυυ!!!!! Το μικρό μας το νιώθω τώρα κάθε μέρα, μας έχει κλωτσήσει 3-4 φορές αλλά πιο πολύ νιώθω τις κινήσεις του..

Έκανα τις εξετάσεις του μήνα προχθές και όλα καλά αλλά ο αιματοκρίτης μου έχει πέσει στα τάρταρα... Ξεκίνησα με 37 και έχω φτάσει 29... Πίνω σίδηρο και φυλικό από την αρχή γιατί έχω στίγμα αλλά τώρα μου έδωσε κι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην απορρόφηση του σιδήρου..Δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο λέει..

Κατά τα άλλα ετοιμαζόμαστε να μετακομίσουμε και τρέχουμε να αγοράσουμε έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κτλ οπότε με τα πράγματα του μωρού δεν έχουμε προλάβει να ασχοληθούμε ακόμα....

Αυτά τα πολλά από μένα, φιλιά πολλά σε όλες σας!!!!!!!!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Διαφημίσεις

Νικολέτα κ εγώ νιωθω διάφορα, πότε αριστερά, πότε δεξια, ποτε στην μεση χαμηλά. Μην σε ανυσηχούν, αρκεί να μην είναι οξύς ο πόνος κ συνεχόμενος, εκεί καλείς τον doctor.Το λένε Πόνος στρογγυλών συνδέσμων και ξεκινανε το δευτερο τριμηνο. αισθανομαστε πόνο στη βουβωνική περιοχή, υπάρχει πιθανότητα να πρόκειται για πόνο των στρογγυλών συνδέσμων. Καθώς η μήτρα μας μεγαλώνει σε μέγεθος, οι σύνδεσμοι που εκφύονται από αυτήν και την κρατούν στη θέση της εντός της κοιλίας, πρέπει να τεντωθούν. Το τέντωμα αυτό προκαλεί πόνο σε ορισμένες γυναίκες.

Εγώ όταν θέλω να επιταχύνω το βήμα μου, νιώθω ενοχλήσεις κάτω, κάτι σαν μπουκώματα. ο γιατρός μου με κοροιδέυει... λέει μηπως νιώθεις σαν να είσαι έγκυος???

;)

Αχ σε ευχαριστω για την απάντηση σου Martch.... Έτσι ακριβώς νιώθω και εγώ....με ηρέμησες!!!! :P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια.Εμεις χθες πηγαμε γιατρο.Ο μπεμπης μια χαρα ειναι και τωρα περιμενουμε τη β επιπαδου στις 26/3. μου ειπε να κανω και τη δοκιμασια ζαχαρου σε 2 εβδομαδες.Εσεις ποτε θα τη κανετε κοριτσια???

καλημέρα μωλό εγώ στις 23 έχω ραντεβού για να ξαναδω την μπέμπα και να κανω και την δοκιμασία ζαχάρου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια και μπράβο για τις β επιπέδου!!!!Εμείς απο πράγματα για το μωρό έχουμε σκεφτεί τι θα πάρουμε αλλα δεν έχουμε αγοράσει κατι ακόμα γιατι αλλάζουμε σπίτι σε λίγες μέρες οπότε μετα την μετακόμιση!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημερα στα κοριτσια, τι κανετε??

Καλη τυχη σε οσες ετοιμαζονται για β επιπεδου, ειναι πραγματικα ενα μεγαλο αγχος που φευγει!

Μωλο, καμπυλη σακχαρου ακομα δε μου χει πει κατι ο γιατρος, εχω ραντεβου παλι τον Απριλη και θα τον ρωτησω.

Πονακια να ξερετε που κ που εχω κι εγω, ενοχλησουλες ας πουμε μια δυο φορες τη μερα οχι κατι φοβερο, ειναι φυσιολογικο. Καουρες, ενα ψυχοπλακωμα ωρες ωρες...

Λιλα παω κι εγω για μετακομιση αλλα μετα την γεννα, παντως σε καταλαβαινω, εχουμε κι εμεις διάφορα επιπλεον που σκεφτομαστε οποτε ψωνια κι εμεις λιγο αργοτερα.

Ευχομαι σε ολες καλη συνεχεια, να προχωραμε ακαθεκτες με τις κοιλιτσες στητες!!!! :)

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!Τι κανετε?Πως πανε τα νευρα μ αυτον τον παλιοκαιρο???Τι πραγμα ειναι αυτο ρε κοριτσια?Κρυο βροχη αερα...ελεος...Κατα τα αλλα ομως ειμαστε καλα!Εγω σημερα ξεκινησα και το ασβεστιο.Να ρωτησω κατι οσες ηδη το παιρνετε?Ξερω οτι θελει διαφορα τουλαχιστον 2 ωρων απο το σιδηρο.Ξερετε αν θελει το ιδιο και με το μαγνησιο?Ξεχασα να ρωτησω τη γιατρο μου.Ειναι βλεπετε που εχω μεγαλη ορεξη να το παρω...Να περασετε ενα ομορφο σκ.Φιλακια πολλα

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα μανούλες και καλή Κυριακή να έχουμε!

ΜΠΡΑΒΟ σε όσες ξεμπέρδεψαν με τη Β' επιπέδου και καλή επιτυχία στις υπόλοιπες! Εμείς την κάναμε αυτή την εβδομάδα και όλα καλά. Ένα μεγάλο άγχος μου έφυγε (ειδικά μετά από 2 αυχενικές διαφάνειες) και τώρα νιώθω ότι μπορώ να απολαύσω πιο ήρεμα την εγκυμοσύνη μου.

μωλο ξέρω ότι δεν παίρνεις σίδηρο με ασβέστιο γιατί μειώνεται η απορρόφησή του από τον οργανισμό. Το ίδιο ισχύει και για τα τρόφιμα (π.χ. δεν τρώμε φακές με φέτα!) Εμένα μου είπαν στο φαρμακείο για 1 τουλάχιστον ώρα.

Qtq6p2.png

0HXhp2.png

Γεια σας κοριτσακια!Τι κανετε?Πως πανε τα νευρα μ αυτον τον παλιοκαιρο???Τι πραγμα ειναι αυτο ρε κοριτσια?Κρυο βροχη αερα...ελεος...Κατα τα αλλα ομως ειμαστε καλα!Εγω σημερα ξεκινησα και το ασβεστιο.Να ρωτησω κατι οσες ηδη το παιρνετε?Ξερω οτι θελει διαφορα τουλαχιστον 2 ωρων απο το σιδηρο.Ξερετε αν θελει το ιδιο και με το μαγνησιο?Ξεχασα να ρωτησω τη γιατρο μου.Ειναι βλεπετε που εχω μεγαλη ορεξη να το παρω...Να περασετε ενα ομορφο σκ.Φιλακια πολλα

Απ'οτι διάβασα και μου είπε και ο γιατρός θέλει δυο ώρες τουλάχιστον διαφορά και απο το μαγνήσιο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...