Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!! Περαστικα στις αρρωστουλες!!

Μολις γυρισα απο β επιπεδου, ολα τελεια!!

Μισο κιλο η κοριτσαρα μου!!!!

Τον επομενο μηνα αρχιζουμε τα ψωνιαααα!!

αντε συγχαρητηρια...αντε να φευγει το αγχος απο ολες μας σιγα σιγα....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι!μεγαλωσε η ζουζουνιτσα σου!!!

Maternity_codemini.php#

Τελεια Nefeli!!!! μπραβο!!! Ανυπομονω να παω και εγω...στης 23 εχω ραντεβου... να δω τη φατσουλα του καθαρα !!!! :D

8LVMp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!

Περαστικά στις αρρωστούλες, και εγώ χάλια ήμουν για δύο μερούλες με εμετό κ ζαλάδες, ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα! Το μωράκι μου κάνει αισθητή την παρουσία του καθημερινά κ χαίρομαι πολύ!!!! Μπράβο στα κοριτσάκια που έκαναν τη β επιπέδου....εμείς θα πάμε στις 11 του μήνα, δηλαδή σε μια εβδομάδα ακριβώς κ ανυπομονώ να δω το μπέμπη μου κ ότι όλα είναι καλά!!!!!:P

BawYp3.png

HgGgp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, πραγματικά πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μοιράζεστε για καρότσια και έπιπλα

Οπότε Nefeli2014, το πορτ μπεμπε κάνει ό,τι και το καλάθι μόνο που είναι πιο βαρύ και επίσης το προσαρμόζεις στο καρότσι αν πάρεις καρότσι τέτοιου τύπου. Αν Μπορεί να κοιμηθεί στην κούνια που λες, μια χαρά μου ακούγεται. Εμένα μου έχουν αρεσει κατι κουνάκια που έχω δει να έχουν είτε με ροδάκια είτε που κουνιούνται περα δωθε. Αλλά με τις ρόδες μου φαίνεται καλύτερο, νομίζω. Κάτι άλλο που έχω δει είναι κρεβατάκια που τα κολλάς στο πλάι του κρεβατιού, αυτό θα είναι χρήσιμο για το θηλασμό νομίζω. Επίσης, έχει καμμία εμπειρία με κατι κρεβατακια οβαλ, που μεγαλώνουν;; σαν της Stokke Sleepi, τα οποία μεγαλώνουν μαζι με το μωρό; Βεβαια ακρίβο μου φαίνεται, αλλά δεν ξέρω και πόσο κανουν τα κρεβατάκια..

Nefeli_13

Η κούνια που λες, είναι σαν αυτη που λέω; αλλάζει το μέγεθος; Και να σε ρωτησω και κάτι, που κοιμόταν την ημέρα το μικρούλι σου; στην κούνια; Θέλω να πω αν ήθελες να το έχεις κοντά σου εκεί που ήσουν, πού το έβαζες;

Και δηλαδή, θεωρείς ότι το πορτ μπεμπε δεν προσφέρει κάτι;

Αυτό που είπες για τα αγοράκια, πρέπει να το λάβω υπόψη!

despoina82 ευχαριστώ και σένα για τις πληροφορίες! Για το αυτοκίνητο, θα προτιμήσουμε κανονικό καθισματάκι, θέλω να δω αν όλα μπορούν να μπουν ανάποδα, δεν το ξέρω αυτό.

ninakimou αλήθεια,αυτό το καρότσι είναι ογκώδες;;;

και τώρα που λεω για καρότσια, κορίτσια, είδα στο σούπερ μάρκετ, μαμά με τρίδυμα, τα οποία ήταν μέσα σε maxi cosi, τα οποία 3 maxi cosi ηταν προσαρμοσμενα στο σκελετο του καροτσιού!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

καλημερα κοριτσια!

vickiflower....περαστικα....το περασα και γω ενα ολοκληρο βραδυ ....5 φορες εμετο και διαροια....πεθανα....περαστικα και υπομονη!

εγω για β επιπεδου αργω...εχω στις 2 Απριλιου! Αλλα την αλλη Τεταρτη εχω γιατρο οπου ελπιζω πρωτα απ ολα να ειναι ολα καλα και δευτερον να δουμε την κρυβεται ενδιάμεσα στα ποδαρακια του αυτη την φορα για να μπορω να κανω ονειρα :D (αχ δεν σας κριβω οτι ελπιζω να δουμε τσουτσου :tongue:)

οσο για τα ψωνια ...αν εξερεσεις τα ρουχαλακια... αν ειναι κοριτσακι θα πρεπει να παρω τα πρωτα φορμακια λογω διαφορας εποχης απο την κορουλα μου την πρωτη που γεννηθηκε Γεναρη και αν ειναι αγορακι θα πρεπει να αρχισω νεα γκαρνταρομπα αλλα ακομη ειναι νωρις για αυτα...τα αλλα τα βασικα τα εχω...το μονο που μου λειπει ειναι ενα καροτσι με το πορτμπεμπε που μπαινει απο πανω για να εχεις το μωρο προς την μερια σου!Η πιο βλαμμενη αγορα που εκανα στην πρωτη μου εκγυμοσυνη ηταν το καροτσι!!!Μου στοίχισε 600 ευρω της pegpergego το GT3 ΚΑΙ ηταν μονο το καροτσι....ΤΕΡΑΣΤΙΟ...με τις 3 ροδες...δεν λεω...σαν κουνια ηταν για το μωρο αλλα δεν χωρουσε πουθενα...ουτε σε ασανσερ ουτε σε normal αμαξια και για να το ανοιξω και να το κλεισω να το βαλω στο αμαξι μου εφευγε η μεση...τοτε ειχαμε τζιπ και δεν με ενοιαζε τωρα ομως που αλλαξαμε και εχουμε πιο μικρο δεν χωραει στο πορτμπαγκαζ.....οποτε αχρηστο!!!Και οχι τιποτε αλλο ....ειναι και πανακριβο γαμωτο μου....αρα πρεπει να παρω ενα καινουριο! :rolleyes:

ευχαριστώ πολύ!

Κορίτσια, πραγματικά πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες που μοιράζεστε για καρότσια και έπιπλα

Οπότε Nefeli2014, το πορτ μπεμπε κάνει ό,τι και το καλάθι μόνο που είναι πιο βαρύ και επίσης το προσαρμόζεις στο καρότσι αν πάρεις καρότσι τέτοιου τύπου. Αν Μπορεί να κοιμηθεί στην κούνια που λες, μια χαρά μου ακούγεται. Εμένα μου έχουν αρεσει κατι κουνάκια που έχω δει να έχουν είτε με ροδάκια είτε που κουνιούνται περα δωθε. Αλλά με τις ρόδες μου φαίνεται καλύτερο, νομίζω. Κάτι άλλο που έχω δει είναι κρεβατάκια που τα κολλάς στο πλάι του κρεβατιού, αυτό θα είναι χρήσιμο για το θηλασμό νομίζω. Επίσης, έχει καμμία εμπειρία με κατι κρεβατακια οβαλ, που μεγαλώνουν;; σαν της Stokke Sleepi, τα οποία μεγαλώνουν μαζι με το μωρό; Βεβαια ακρίβο μου φαίνεται, αλλά δεν ξέρω και πόσο κανουν τα κρεβατάκια..

Nefeli_13

Η κούνια που λες, είναι σαν αυτη που λέω; αλλάζει το μέγεθος; Και να σε ρωτησω και κάτι, που κοιμόταν την ημέρα το μικρούλι σου; στην κούνια; Θέλω να πω αν ήθελες να το έχεις κοντά σου εκεί που ήσουν, πού το έβαζες;

Και δηλαδή, θεωρείς ότι το πορτ μπεμπε δεν προσφέρει κάτι;

Αυτό που είπες για τα αγοράκια, πρέπει να το λάβω υπόψη!

despoina82 ευχαριστώ και σένα για τις πληροφορίες! Για το αυτοκίνητο, θα προτιμήσουμε κανονικό καθισματάκι, θέλω να δω αν όλα μπορούν να μπουν ανάποδα, δεν το ξέρω αυτό.

ninakimou αλήθεια,αυτό το καρότσι είναι ογκώδες;;;

και τώρα που λεω για καρότσια, κορίτσια, είδα στο σούπερ μάρκετ, μαμά με τρίδυμα, τα οποία ήταν μέσα σε maxi cosi, τα οποία 3 maxi cosi ηταν προσαρμοσμενα στο σκελετο του καροτσιού!!!

luz84 στη δεύτερη μου κόρη αγόρασα το stoke sleepi που στην αρχή είναι λίκνο και μετα μεγαλώνει. είναι φοβερή πατέντα, έχει ροδάκια και είναι ευκολόχρηστο, ειδικά όταν το έχεις σαν λικνο στο δωμάτιό σου. εγώ το πήρα διότι δεν είχα καθόλου χώρο στο δωμάτιο , βέβαια μεταχειρισμένο ,από άλλον σε άριστη κατάσταση. μας βόλεψε πολύ!

Nefeli2014 litsa_xoylio steviv21 Συγχαρητηρια για τη β επιπεδου! Τωρα προχωραμε με αλλο αερα!

vickiflower αντε να δεις και συ το μικρακι σου αυριο!

θελώ πολύ να το δω, να εξακριβώσουμε και το φύλο. ανυπομονώ!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια συνχαρητήρια σε όσες έκαναν την β επιπέδου και καλη επιτυχία σε όσες απομένουν να κάνουν!!!!vickiflower περιμένουμε να μας πείς πως πήγε η β επιπέδου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια.Εμεις χθες πηγαμε γιατρο.Ο μπεμπης μια χαρα ειναι και τωρα περιμενουμε τη β επιπαδου στις 26/3. μου ειπε να κανω και τη δοκιμασια ζαχαρου σε 2 εβδομαδες.Εσεις ποτε θα τη κανετε κοριτσια???

Maternity_codemini.php#

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια.Εμεις χθες πηγαμε γιατρο.Ο μπεμπης μια χαρα ειναι και τωρα περιμενουμε τη β επιπαδου στις 26/3. μου ειπε να κανω και τη δοκιμασια ζαχαρου σε 2 εβδομαδες.Εσεις ποτε θα τη κανετε κοριτσια???

καλημερα!!εγω εκανα μια στον 3 μηνα κ τον επομενο μηνα μου ειχε πει οτι θα κανω ξανα...προς τ παρον δε μου εχει γραψει κατι για τις εξετασεις που θα κανω αρχες Απριλιου...βλεπουμε....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...