Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

despoina82 περαστικά σου!!!!

Nefeli2014 και εγώ ανακατεύομαι το πρωί όταν ξυπνάω αλλα θεωρώ οτι είναι επειδή έχω άδειο στομάχι γιατι μόλις φάω φεύγει!

kikiki Εγώ την νιώθω την μπέμπα μου συνέχεια μέσα στην μέρα,το βράδυ όμως που ξαπλώνω να κοιμηθώ δεν σταματάει να αλλάζει θέσεις για μισή ώρα και βάλε κουνάει χέρια και πόδια τόσο δυνατά που με κάνει να νιώθω οτι θέλω να κατουρήσω!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Λιλα κι εγω το ιδιο, μολις φαω φευγει, οποτε φανταζομαι ειναι φυσιολογικο κι αυτο...

Κικικι κι εγω τη νιωθω την μπεμπουλα μου καθε μερα αλλοτε περισσοτερο αλλοτε λιγοτερο, παντως νιωθω πως πλεον αντιλαμβανεται ισως καποιους εξωτερικους θορυβους διοτ αν εχω πχ τη μουσικη δυνατα μπορει να κουνηθει λιγακι παραπανω... Ελπιζω να της αρεσουν οι μουσικες προτιμησεις της μαμας και να μη με κλωτσαει επειδη δεν τις θελει καθο:lol:λου!

tf9Xp3.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Καλή επιτυχία στις β' επιπέδου και συγχαρητήρια σε όσες έχουν ήδη γίνει!

Nefeliiii έρχεται η δική σου μέρα! Ανυπομονώ να μας ενημερώσεις για την όμορφη πριγκίπισσά σου! Για τις αναγούλες μην ανησυχείς μωρέ. Μόνο οι εμετοί, αφού σου έχει πέσει το σίδηρο δεν είναι και το καλύτερο. Αλλά μάλλον δεν έχεις τέτοιο πρόβλημα. Τι να πω και εγώ? Σε όλη την εγκυμοσύνη ούτε μία αναγούλα. Μόνο λιγούρες! Γι' αυτό έφτιαξα μαγουλάκι!

Despoina και εγώ κάνω γενική ούρων. Καλλιέργεια κολπικού υγρού δεν κάνω αλλά απ' ό,τι καταλαβαίνω γενικά δεν επαναλαμβάνεται όσο οι άλλες!

γεια σας κοριτσια! ειμαστε ολοι καλυτερα! :D

σημερα με πονανε τα πλευρα μου οταν καθομαι...μεγαλωνει η κοιλιτσα...το ειχα και στην κορη μου αυτο!

εγω ευτυχως δεν εχω αναγουλες!ιδικα σε αυτη την εγκυμοσυνη....στην κορη μου ειχα το πρωτο τριμηνο και μου μοιριζαν ασχημα ψαρια και κρεατα αλλα εμετους δεν εκανα ποτε! σε αυτη τιποτα....μονο που υπεφερα απο υπνηλια!:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Νινακι περαστικα!! Καταραμενη γαστραντεριτιδα.... Πρεπει να κυκλοφορει γενικα γιατι ακουσα πολυ κοσμο αυτες τις μερες!

Για τα "χοντρα" ψωνια που λετε, εγω πηρα κουνια που στην αρχη ειναι λικνο και μετα γινεται κουνια μεχρι 3 χρονων. Το λικνο δε με βολεψε παρα για τους 2 πρωτους μηνες γιατι ο μικρος ηταν πολυ ψηλος και υπερκινητικος με αποτελεσμα να μη χωραει!! Τωρα θα παρω μονο μια κουνια για τον μεγαλο και το μωρο ελπιζω να χρησιμοποιησει το λικνο για να βγαλει τα λεφτα του... Αλλαξιερα χωριςτα. Καροτσι πηρα απλο, το ιδιο θα χρησιμοποιησει και το μωρο γιατι ο μεγαλος το εχει καταργησει εδω και μηνες! Καθισματακι πηρα για 0-18 κιλα, δεν ενσωματωνεται στο καροτσι, τωρα παλι θα παρω για τον μεγαλο κι ο μικρος θα χρησιμοποιησει αυτο! Πορτ-μπεμπε και καλαθουνα δεν πηρα και δε μου ελειψαν κιολας... Προσεξτε οι αγορομανες γιατι τα αγορια βγαινουν πιο μεγαλα και αναπτυσσονται πιο γρηγορα απο τα κοριτσακια με αποτελεσμα ολα αυτα να μη βγαζουν καν το τριμηνο!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

μανουλες τι κανετε???εμεις ξαναηρθαμε για δουλεια αλλα ειμαστε πολυ ενθουσιασμενες...καναμε τη β επιπεδου μας το μεσημερι...ολα καλα δοξα το θεο!! ειμαστε και 512gr και η μαμα ειναι -2 κιλα απτην προηγουμενη φορα που ειχαμε επισκεφτει το γιατρο(πριν 3 εβδομαδες)!!! αντε και στις υπολοιπες τα καλυτερα ευχομαι!!!!!!

71i9p3.png

μανουλες τι κανετε???εμεις ξαναηρθαμε για δουλεια αλλα ειμαστε πολυ ενθουσιασμενες...καναμε τη β επιπεδου μας το μεσημερι...ολα καλα δοξα το θεο!! ειμαστε και 512gr και η μαμα ειναι -2 κιλα απτην προηγουμενη φορα που ειχαμε επισκεφτει το γιατρο(πριν 3 εβδομαδες)!!! αντε και στις υπολοιπες τα καλυτερα ευχομαι!!!!!!

Μπράβο συνχαρητηρια!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

γεια σας κοριτσια!εγω από χτες το βράδυ είμαι χάλια εξαιτίας γαστρεντερίτιδας, έκανα 2 φορές εμετο και αυτό με διέλυσε. ευτυχώςτώρα είμαι κάπως καλύτερα! β' επιπέδου έχω την πέμπτη ελπίζω να είμαι καλά μέχρι τότε!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Χθες κάναμε τη β επιπέδου... Ο μπέμπης μας ειναι 492γρ και πολύ δραστήριος... Τρελάθηκαμε που είδαμε τόσες λεπτομέρειες... Ευτυχώς εχω καλή εγκυμοσύνη και κάνω βόλτες για να δω τι θα πάρουμε στο ζουζούνια μας!!! Εύχομαι όλες να είστε καλα!!! :D

Τελεια τα νεα σας!μπραβο!Αντε κοριτσια περασαμε τη μεση παμε για τη τελικη ευθεια!!!Με το καλο κοριτσακι.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!εγω από χτες το βράδυ είμαι χάλια εξαιτίας γαστρεντερίτιδας, έκανα 2 φορές εμετο και αυτό με διέλυσε. ευτυχώςτώρα είμαι κάπως καλύτερα! β' επιπέδου έχω την πέμπτη ελπίζω να είμαι καλά μέχρι τότε!

Περαστικα βρε κοριτσακι!αντε τουλαχιστον θα δεις το ζουζουνι σου αυριο.

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Χθες κάναμε τη β επιπέδου... Ο μπέμπης μας ειναι 492γρ και πολύ δραστήριος... Τρελάθηκαμε που είδαμε τόσες λεπτομέρειες... Ευτυχώς εχω καλή εγκυμοσύνη και κάνω βόλτες για να δω τι θα πάρουμε στο ζουζούνια μας!!! Εύχομαι όλες να είστε καλα!!! :D

Μπραβο σας!!!με το καλο ο παιδαρος!!!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα σε ολες τις μανουλες!ελπιζω να ειστε καλα.εμεις τρεχαμε λιγο με ιωσουλα της μικρης αλλα ολα καλα τωρα!αυριο παμε γιατρο και στις 26 εχουμε τη β.τη καλημερα μου σε ολες.φιλακια πολλα

Maternity_codemini.php#

καλημερα κοριτσια!

vickiflower....περαστικα....το περασα και γω ενα ολοκληρο βραδυ ....5 φορες εμετο και διαροια....πεθανα....περαστικα και υπομονη!

εγω για β επιπεδου αργω...εχω στις 2 Απριλιου! Αλλα την αλλη Τεταρτη εχω γιατρο οπου ελπιζω πρωτα απ ολα να ειναι ολα καλα και δευτερον να δουμε την κρυβεται ενδιάμεσα στα ποδαρακια του αυτη την φορα για να μπορω να κανω ονειρα :D (αχ δεν σας κριβω οτι ελπιζω να δουμε τσουτσου :tongue:)

οσο για τα ψωνια ...αν εξερεσεις τα ρουχαλακια... αν ειναι κοριτσακι θα πρεπει να παρω τα πρωτα φορμακια λογω διαφορας εποχης απο την κορουλα μου την πρωτη που γεννηθηκε Γεναρη και αν ειναι αγορακι θα πρεπει να αρχισω νεα γκαρνταρομπα αλλα ακομη ειναι νωρις για αυτα...τα αλλα τα βασικα τα εχω...το μονο που μου λειπει ειναι ενα καροτσι με το πορτμπεμπε που μπαινει απο πανω για να εχεις το μωρο προς την μερια σου!Η πιο βλαμμενη αγορα που εκανα στην πρωτη μου εκγυμοσυνη ηταν το καροτσι!!!Μου στοίχισε 600 ευρω της pegpergego το GT3 ΚΑΙ ηταν μονο το καροτσι....ΤΕΡΑΣΤΙΟ...με τις 3 ροδες...δεν λεω...σαν κουνια ηταν για το μωρο αλλα δεν χωρουσε πουθενα...ουτε σε ασανσερ ουτε σε normal αμαξια και για να το ανοιξω και να το κλεισω να το βαλω στο αμαξι μου εφευγε η μεση...τοτε ειχαμε τζιπ και δεν με ενοιαζε τωρα ομως που αλλαξαμε και εχουμε πιο μικρο δεν χωραει στο πορτμπαγκαζ.....οποτε αχρηστο!!!Και οχι τιποτε αλλο ....ειναι και πανακριβο γαμωτο μου....αρα πρεπει να παρω ενα καινουριο! :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...