Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Luz μου το αλλαζουν...ο γιατρος απο την αρχη και τελευταια φορα που πηγα μου ειπε οτι δεν το βλεπει για κοριτσι και οτι το ματι του ολο κατι πιανει...στην αυχενικηβμου ειπσν 80% κοριτσι γιστι δεν ειδαν κατι να προεξεχει....

Εχω την κορη μου και τον αντρα μου με γαστρεντεριτιδα απο τα ξημερωματα...ευχομαι να μην κολησω!!!

Περαστικα βρε κοριτσακι μου.Μακαρι να μην κολησεις τιποτα.Αυτο σου ελειπε τωρα....

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

αχ,τώρα που λέτε για γαστρεντερίτιδα,εμείς μόλις γυρίσαμε απο το νοσοκομείο που πήγαμε ένα φίλο που είχε πυρετό και μάλλον βρογχίτιδα!! Έχω φρικάρει και φοβάμαι ότι θα αρρωστήσω κι εγώ

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Luz μου το αλλαζουν...ο γιατρος απο την αρχη και τελευταια φορα που πηγα μου ειπε οτι δεν το βλεπει για κοριτσι και οτι το ματι του ολο κατι πιανει...στην αυχενικηβμου ειπσν 80% κοριτσι γιστι δεν ειδαν κατι να προεξεχει....

Εχω την κορη μου και τον αντρα μου με γαστρεντεριτιδα απο τα ξημερωματα...ευχομαι να μην κολησω!!!

περαστικά να είναι!

ε,στην αυχενική είναι και νωρίς για να πούνε, τώρα θα σου πούνε στα σιγουρα.

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημερα!!

Luz ενημερωσε τους παντες οτι αν ειναι αρρωστοι να μη σε πλησιαζουν και να μη φιλας κανεναν! Εγω τους λεω οτι δε μαφηνει ο γιατρος... Καλα υπαχρουν κι ανεγκεφαλοι που ουτε καν σκεφτονται κι ερχονται για επισκεψη ξερω γω και ειναι αρρωστοι... Ενας φιλος του ανδρα μου σωνει κ ντε ηθελε να ρθει για μια δουλεια που ειχαν, μιλησα μαζι του και τυχαια μου ξεφουρνισε εχει γαστρεντεριτιδα του λεω μην τολμησεις(ευγενικα το ειπα).... Μα μου λεει εχουμε δουλεια. Καντε την εξω του ειπα... Ε μα... δεν τους κοβει??

Το πα στον ανδρα μου, μου λεει καλα του πες... Ουτε κεινος ηξερε οτι ηταν με πυρετο!!

Luz πιες μερικες πορτοκαλαδες για το ανοσοποιητικο σου και φαε καλα και σωστα δυο-τρεις μερες κι αυτο θα φανει. Ελπιζω να μην κολλησες, αλλα ακομα κι αν κολλησες, μην αγχωθεις, ολα ξεπερνιουνται ;) Σε καταλαβαινω γιατι κι εγω με τις ασθενειες των γυρω εχω αγχος..

Κοριτσια εγω σημερα εφαγα κλωτσια κανονικοτατη, πρωτη φορα τοσο δυνατη αφου εκανα ΑΑΑ! :D

tf9Xp3.png

Περαστικά στις αρρώστου λες, προσοχή στις υπόλοιπες!

Luz πορτοκάλια δες κ λεμόνια και κ don't worry!

Ninakimou περαστικά! Καλά κουραγιΑ!

Nefeli ξεκούραση θέλει. Επίσης καιρός να ξέθαψε ιπρωτότυπες συνταγές για μπόλικο σίδηρο! Βλέπε φακό ρύζι με καραμελωμένες κρεμμύδια, σάντουιτς με πορτομπελο μανιτάρια κ πεστο, κτλ! :) επίσης καλή επιτυχία με την η επιπέδου, άντε κανε να μας πεις αποτελέσματα!

Εγω λέω να πάρω κούνια-κρεβάτι αν κ μου αρέσουν κάποιες απλές κούνιας κ καρότσι 3-1. Έχω βρει το mother and baby, αλλα βλέπω να έχει κπ καλές τιμές κ το ληστών. Που αλλού?

Νεφελη εκλεισες μαθήματα θηλασμου! Κ γω θέλω γω! Επίσης τι αλλα μαθήματα υπάρχουν να κάνουμε? ξέρει καμία; Κ ποτέ δεν ξέρετε ίσως βρεθούμε σε αυτά τα μαθήματα κ τα πούμε απο κοντά αντί να πληκτρολογουμε!

Ααααα θα ψάξω να βρω κ στο φουμπου που είστε να μπω κ γω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λοριγκ εκλεισα για μαθηματα ανωδυνου στο Ελενα και εκει θα κανονισω και του θηλασμου!

Και τα Πρεναταλ κανουν καποια σεμιναρια αλλα δυστυχως ποτε δε με εχουν βολεψει οι ωρες....

tf9Xp3.png

τελικα κοριτσια δεν την γλιτωσα....χτες το βραδυ την εβγαλα με εμετους και τουαλετα.....σημερα ευτυχως σταματησαν οι εμετοι αλλα το στομαχι χαλια μαυρα!η κορη μου ειναι και εκεινη καλυτερα! αυριο σπιτι....ελπιζω να ειμαστε πιο καλα!

luz84 ...θα μαθω την αλλη εβδομαδα που θα παω στο γιατρο μου!δεν θα με αφησει να φυγω αν δεν δει φυλο...το παιρνει εγωιστικα....χαχαχα...ετσι και στην κορη μου! :wink:

Nefeli2014 τι ομορφο συναισθημα!!!Εγω τωρα που ειναι δευτερη εγκυμοσυνη το εχω καταλαβει πολυ νωρις...αφου δεν το πιστευα...την κορη μου την καταλαβα πρωτη φορα μεταξυ 16ης και 17ης εβδομαδας!τωρα την 13η ...οχι βεβαια καθε μερα :wink:

Εγω απο μαθηματα δεν ξερω να σας πω....εχω την εμπειρια της πρωτης φορας στο θηλασμο....ακολουθηστε το ενστικτο και μπειτε σε forum που εχει να κανει για θηλασμο και διαβαστε!Δυστηχως στην Ελλαδα δεν σε παρακινουν πολυ για θηλασμο ακομη....πρεπει να το θελεις πολυ για να μην τα παρατησεις!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις συμβουλές! Αυτό είχα σκοπό να κάνω να προσέξω σήμερα με πορτοκάλια κτλ αλλα λογω του ότι κάλεσα κόσμο για τα γενέθλια μου, ετρεχα όλη μερα και έχω φάει χάλια.. Απο αυριο όμως, ξαναμπαίνω σε πρόγραμμα. Η αλήθεια είναι ότι τον λυπήθηκα το φιλο μας που ηταν τοσο αρρωστος, αλλά εχετε δικιο..

Ninakimou Περαστικά!

Λοιπόν όσο αφορά την προίκα του μωρού, είμαι τελείως άσχετη! Ακολουθούν ερωτήσεις:

- Η κούνια κρεβάτι 0-3 κάνει και για νεογέννητο; Και πώς; Μεγαλώνει μετά;; Νόμιζα ότι στην αρχή χρειάζεται κάτι πολύ μικρό σαν κουνίτσα, δεν ξέρω πώς το λένε..

- Η αλλαξιέρα είναι ενσωματωμένη δηλαδή στην κούνια; Και πώς γινεται κομοδίνο;

- Πού χρησιμεύει το πορτ-μπεμπέ;;; ( οπως βλέπετε, είμαι τελειως ασχετη!)

- Επειδή σκέφτομαι να πάρω καρότσι 3 σε 1 ( εννοείται ότι δεν ξέρω τίποτα από μάρκες!) γι αυτό κιόλας ρωτάω για το πορτ μπεμπε. Είναι για να βάζουμε το μωράκι και να ξαπλώνει όταν πάει βόλτες; Γιατί και το καρότσι ξαπλώνει τελείως και μετά όταν μεγαλώσει, το φέρνουμε και πιο πάνω.Ή είναι για να το κουβαλάμε;

-Τα 3 σε 1, έχουν και κάθισμα αυτοκινήτου. Το αν θα μπορείς να το βάζεις βγάζεις όλη την ώρα, εξαρτάται από το αυτοκίνητο, ε;; Αν θα έχει αυτό το σύστημα Isofix;

-Α, για πειτε και καμμια μάρκα για καρότσι. Ξέρω μεχρις στιγμης, την Inglesina, tin Teutonia, Peg Perego, Bugaboo

Ελπίζω να μη σας κούρασα! Οποια μπορεί να βοηθήσει, πλιζ!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Καλημερουδια!!!

- Η κούνια κρεβάτι 0-3 κάνει και για νεογέννητο; Και πώς; Μεγαλώνει μετά;; Νόμιζα ότι στην αρχή χρειάζεται κάτι πολύ μικρό σαν κουνίτσα, δεν ξέρω πώς το λένε..

ή λικνο θα παρεις (η μικρη κουνιτσα που λες) ή κουνια 0-3. (Εγω θα παρω αυτη). Το μωρο κοιμαται στη μεγαλη κουνια, αρκει καπως να το περιορισεις. Εγω πχ θα του παρω μια καλαθουνα για να το μεταφερω στο σπιτι, οπου βρισκομαι (σαλονι, κουζινα, μπαλκονι κλπ) και το βραδυ το βαζεις μεσα στην καλαθουνα και την καλαθουνα μες στην κουνια. Κι αυτο για λιγους μηνες. Μετα το μωρο θα κοιμαται κανονικα στην κουνια του. Υπαρχουν κι αλλοι τροποι να το περιορισεις που δε γνωριζω ακριβως οπως ειδικα στρωματακια ή σφηνακια.

-

Πού χρησιμεύει το πορτ-μπεμπέ;;; ( οπως βλέπετε, είμαι τελειως ασχετη!)

Το πορτ μπεμπε ειναι σαν την καλαθουνα. Δηλαδη το μεταφερεις οπου βρισκεσαι καθε φορα. Με τη μονη διαφορα οτι ειναι πιο βαρυ, ενσωματωνεται και στο καροτσι(αν διαλεξεις καροτσι με πορτ μπεμπε) και πολλα πορτ μπεμπε (μπορει και ολα, δεν ειμαι σιγουρη) ενσωματωνονται σαν καθισμα αυτοκινητου. Εχει πολλες χρησεις δηλαδη. Εγω επελεξα (τωρα ετσι λεω τουλαχιστον) να παρω πραγματα μεμονωμενα, δηλαδη αντι για πορτ μπεμπε, καλαθι.

Στα υπολοιπα που ρωτας δεν ειμαι σιγουρη, καλυτερα ας σου απαντησει μια κοπελα που ξερει σιγουρα.

Εγω παντως εχω προτιμησει οπως σου ειπα τα μεμονωμενα σε ολα της τα πραγματα κι οχι τα πολλα σε ενα μαζι, οπως πχ ενα καροτσι 3 σε 1, γιατι μου φαινονται πολυ ογκωδη. Καροτσια επισης καλα ειναι της maclaren(μου αρεσουν παρα πολυ κι εχω δει για μεγαλυτερα παιδια, ελπιζω να βγαινουν και για μωρα) και chicco.

tf9Xp3.png

Κοριτσια να σας ρωτησω μηπως σας συμβαινει κι εσας...

Μεχρι και τον 3ο μηνα ειχα αναγουλες σχεδον ολη μερα, εμετους δεν εκανα. 4ος και 5ος πολυ καλα, δεν ειχα καθολου.. Τωρα που τελειωνω τον 5 και οδευω προς 6ο εδω και μια βδομαδα ξυπναω με φοβερη αναγουλα.. Το βρισκετε φυσιολογικο? Παλι αναγουλες? Εγω νομιζα οτι αυτα τα χουμε μονο το πρωτο τριμηνο...Μετα απο καποια ωρα αν φαω κατι ομως μου περναει. Την Τεταρτη που θα δω τον γιατρο μου θα τον ρωτησω,αλλα εσεις τι λετε?

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας ρωτησω μηπως σας συμβαινει κι εσας...

Μεχρι και τον 3ο μηνα ειχα αναγουλες σχεδον ολη μερα, εμετους δεν εκανα. 4ος και 5ος πολυ καλα, δεν ειχα καθολου.. Τωρα που τελειωνω τον 5 και οδευω προς 6ο εδω και μια βδομαδα ξυπναω με φοβερη αναγουλα.. Το βρισκετε φυσιολογικο? Παλι αναγουλες? Εγω νομιζα οτι αυτα τα χουμε μονο το πρωτο τριμηνο...Μετα απο καποια ωρα αν φαω κατι ομως μου περναει. Την Τεταρτη που θα δω τον γιατρο μου θα τον ρωτησω,αλλα εσεις τι λετε?

Και γω κοριτσι μου καπως ετσι. Μου σταματησαν στα τελη του 4ου ενα μηνα ημουν καλα και μολις μπηκα στον 6ο , ειχα παλι! Βεβαια οχι με την ιδια συχνοτητα, αλλα μια-δυο φορες στις 2 μερες εκενα ! Θα σου ελεγα να μην ανηυχεις ιδιαιτερα. Ειναι στην ιδια συχνοτητα με το πρωτο διαστημα???

καλημερα εγκυουλες μου! χαιρομαι που αρχισαν οι β'επιπεδου και ολα πηγαινουν καλα!

εγω περασα 2 μερες με δεκατα ,η μυτη μου δεν σταματαει να τρεχει και εγινε κατακοκκινη. αυτη τη φορα δεν τη γλιτωσα με κολλησε ο μικρος μου :-(

Ninakimou περαστικα σε σενα και την κορουλα σου!

M-er γενικη ουρων κανω καθε μηνα.

οσο για τις κουνιες και τα καροτσακια εγω κρεβατακι ειχα παρει αυτο που γινεται κρεβατι και καροτσι το 3 σε 1. μαρσιπο ειχα παρει τον υφασματινο και δεν με βολεψε ιδιαιτερα, μονο για να τον θηλασω εκτος σπιτιου, τον εκρυβα εκει μεσα και επινε το γαλατακι του:tongue:

Luz84 η κουνια 0-3 κανει και για νεογεννητο. στην αρχη εβαζα ενα σφηνακι στην πλατουλα του. το στρωμα προσαρμοζεται σε 2 επιπεδα και μετα οταν το παιδακι μεγαλωσει βγαζεις το μπροστινο καγκελο και μπορει να σηκωνεται μονο του απο το κρεβατι.

με το πορτ μπεμπε το βαζεις να κοιμηθει σε οποιο δωματιο θελεις. επισης το χρησιμοποιουμε στην αρχη για μετακινησεις με το αυτοκινητο γιατι το κορμακι του πρεπει να ειναι σε ισια θεση. εγω εχω της CAM. μια χαρα μας βγηκε και τωρα θα το ξαναχρησιμοποιησω.

pHNqp3.png9S1np2.png

Σευχαριστω για την απαντηση Μαιρυ-Λου!

Οχι, μονο λιγακι το πρωι εχω... Τωρα ας πουμε μου περασε...

Εγω σε αντιθεση με σενα , ειχα θεμα το βραδυ συνηθως ! Εκει πανω στην καλη την νυστα , ετοιμο να κλεισει το ματι, τσουυυυυυυυκ να τος και ο εμετουλης. Σαν τη σφεντονα πεταγωμουν στο μπανιο

Καλημέρα!! Περαστικά στις αρρωστούλες! Ευτυχώς με όλες αυτές τις ιωσεις δεν κόλησα κι ας αρρωστησε ο ανδρας μου ασχημα 2 φορές. Δεν παιρνω ακόμη ουτε σίδυρο ούτε ασβέστιο αλλα μαλλον θα μου δώσει την αλλη βδομάδα που έχω ραντεβού, πέρασε ο καιρός επιτέλους...να μάθουμε και τι ειναι πια ολο μας κρύβεται! Τα μωράκια σας τα αισθάνεστε συχνά;Το δικό μου κουνιέται πολύ και συχνα, το καλύτερο εδώ κ 4 μέρες με ξυπνα το πρωί με κλοτσιές.

MlEPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...