Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Α και κλείσαμε και ραντεβού για τον τρίτο μεγάλο υπέρηχο, στην 32η εβδομάδα. Πω πω μου φαίνεται τόσο μακρινο.. Α και έκλεισα και μαθήματα προετοιμασίας επισης που θα τα κάνω 30η με 36η εβδομάδα, 8 φορές συνολικά.

Εσείς θα κάνετε μαθήματα προετοιμασίας;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Luz84 μπραβο ολα με το καλο!!!αγορακι???τι ωραια...μεχρι τωρα τι σου ελεγαν?δεν το ειχαν δει?γιατι λενε οτι τα αγορια φαινονται νωρις...λες να εχω και γω πιθανοτητες για τον γιο ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Luz84 μπραβο ολα με το καλο!!!αγορακι???τι ωραια...μεχρι τωρα τι σου ελεγαν?δεν το ειχαν δει?γιατι λενε οτι τα αγορια φαινονται νωρις...λες να εχω και γω πιθανοτητες για τον γιο ;)

Μέχρι τώρα,δε μου είχαν πει,γενικα δε λένε νωρίς,απαγορεύεται. Θα μπορούσα να μάθω πριν 10 μέρες που πήγα γιατργαλλα δεν ήθελα γιατι ήθελα να ήταν μαζί μου και ο καλός μου,ε και αφού ήξερα ότι θα ερχόταν στον β επιπέδου περίμεν

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Βρε κοριτσάκια πωπωπωπω νέα! Έκανα μέρες να μπω καθώς έπεσε τρελή δουλειά, εμ τι ήθελα μετά απο 15 μέρες ξάπλα, κ δεν είχα κουράγιο!

Περαστικά Νεφελη μου, γαστρεντερίτιδας καταραμένη!

Εμείς κάναμε την β επιπέδου την Τρίτη, ξενέρωσα γιατί δεν εξηγούσε πολλά, αλλα έλεγε εδώ η μύτη μια χαρά, εδώ η καρδιά, κτλ. Δεν ξέρω τι αλλα λένε γενικά μας είπε οτι ειναι όλα φυσιολογικά οποτε κομπλέ κ μια ακομα φορά πια στα σίγουρα η μικρή αποκαλύφθηκε, αν κ έκανε νάζια κ κρυβόταν. Κοίταξε κ κόλπο κ είπε 38mm τωρα δεν ξέρω καλο η κακό.

Κατα τα αλλα το μόνο που με αγχώνει ειναι οτι η αυχενική απο οτι με ενημερώσε ο νέος γιατρός μου έγινε πρόχειρα. Επίσης έβγαλα 1/934 για down κ ακούω όλες σας με κατι τρέλα ποσοστά κ φρικάρω.... Ουυυυυφφφφφφ!

Τεσπα, θα δείξει...

Στα καλά τωρα, απο που κοιτάτε κούνιες κ καρότσια; Τι συμφέρει; Απλα κούνια ή κούνια που γίνεται κρεβάτι;καρότσι 3 σε 1 ή απλο; Μαρσιπο ή όχι; Κ αλλα πολλά...

Καληνυχτιζω! Φιλάκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσάκια πωπωπωπω νέα! Έκανα μέρες να μπω καθώς έπεσε τρελή δουλειά, εμ τι ήθελα μετά απο 15 μέρες ξάπλα, κ δεν είχα κουράγιο!

Εμείς κάναμε την β επιπέδου την Τρίτη, ξενέρωσα γιατί δεν εξηγούσε πολλά, αλλα έλεγε εδώ η μύτη μια χαρά, εδώ η καρδιά, κτλ. Δεν ξέρω τι αλλα λένε γενικά μας είπε οτι ειναι όλα φυσιολογικά οποτε κομπλέ κ μια ακομα φορά πια στα σίγουρα η μικρή αποκαλύφθηκε, αν κ έκανε νάζια κ κρυβόταν. Κοίταξε κ κόλπο κ είπε 38mm τωρα δεν ξέρω καλο η κακό.

Κατα τα αλλα το μόνο που με αγχώνει ειναι οτι η αυχενική απο οτι με ενημερώσε ο νέος γιατρός μου έγινε πρόχειρα. Επίσης έβγαλα 1/934 για down κ ακούω όλες σας με κατι τρέλα ποσοστά κ φρικάρω.... Ουυυυυφφφφφφ!

Τεσπα, θα δείξει...

Στα καλά τωρα, απο που κοιτάτε κούνιες κ καρότσια; Τι συμφέρει; Απλα κούνια ή κούνια που γίνεται κρεβάτι;καρότσι 3 σε 1 ή απλο; Μαρσιπο ή όχι; Κ αλλα πολλά...

Καληνυχτιζω! Φιλάκια

καλημερα καλη μου!!! συγχαρητηρια για τη β επιπεδου σου!!αντε και στ δικα μας τωρα!! λογικα τον τραχηλο σου μετρησε κ αν εχω ενημερωθει σωστα, ειναι καλο τ νουμερακι σ(αν κανω λαθος διορθωστε με οι εμπειρες)!!! οσο για τα πραγματακια του μωρου μας, εγω πηρα κουνια που γινεται κρεβατι κ εχει κ ενσωματωμενη αλλαξιερα η οποια γινεται κομοδινο αργοτερα...απλα γτ μου αρεσε, οχι οτι σκεφτηκα οτι αργοτερα θα γλυτωσω τα εξοδα για κρεβατι..εξαλλου μπορει ν κανω κ 2ο μπεμπε μεχρι τοτε!!λεμε τωρα, αχχαχαχ!!ακομα δεν ηρθε το πρωτο κ το μυαλο μ τρεχει....χαχαχχα!!!καροτσι πηρα 3 σε 1 γτ σκεφτηκα οτι τα υπολοιπα(πορτ μπεμπε κ καθισμα αυτοκονητου)θα τ επαιρνα ετσι κ αλλιως, οποτε γτ να μην προσαρμοζονται και στ σκελετο του καροτσιου μ??? μαρσιπο πηρα αν κ ολοι μου λενε πως δε θα τον χρησιμοποιησω...αλλα εγω τον πηρα!!!!βασικα εγω τ πηρα ολα, εστω κ νωρις απλα ηθελα να εκμεταλλευτω τις εκπτωσεις...!!!κ βλεπουμε!!καλες αγορες κ στις υπολοιπες!!!

71i9p3.png

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε? Εγω οχι τοσο καλα, εδω και 4-5 μερες ξυπναω με ναυτιες... Γινεται να εχω ανακατεμα σαυτη την βδομαδα? Εναμισυ μηνα ειχα ηρεμησει, τωρα γιατι παλι? Επισης εχω βαρυνει στην κοιλια και στο στηθος και δυσκολευομαι να κοιμηθω συνηθως... Προχθες ειχα και μια τρομερη ολοημερη καουρα νομιζα θα μου βγουν ολα απο το στομαχι!

Κατι ακομα, εκανα αιματος και ο αιματοκριτης εφτασε στο 32 και αιμοσφαιρινη 10700, επεσαν αρκετα ενω παιρνω 3 σιδηρους τη μερα, να ανησυχησω λετε?

Ισχυει οτι μετα τον 6ο αρχιζει κι επανερχεται ο αιματοκριτης?

Lorig συγχαρητηρια για τη β επιπεδου! εγω δεν εχω εμπειρια να σου πω τι ακριβως λενε καθως εχω ραντεβου την Τεταρτη. Αλλα αφου σου πε ολα καλα, αυτο κρατα! Και με το καλο η μπεμπουλα σου! Εχεις κοιταξει στα μαγαζια? Προχθες της ψωνισα κατι φορμακια αλλα με απογοητευσαν μαμα και φιλες μεγαλυτερες που εχουν ηδη παιδια γιατι μου παν βιαστηκα και πως δε θα της κανουν και επρεπε να παρω αλλα μεγεθη και καλοκαιρινα βεβαια που ακομα δεν εχουν βγει. Αλλα εγω απτη χαρα μου οτι βρηκα το πηρα. Η χαζομαρα της πρωταρας...

Οσο για κουνια, εγω ψηφιζω κανονικη κουνια 0-3/4 ετων. Ουτε λικνο, ουτε κουνια που μεγαλωνει και τετοια...

Ο μαρσιππος αρεσει στον ανδρα μου, οποτε λογικα θα τον παρουμε. Τον προτιμω απο το σλινγκ. Με χαλαει που ειναι σα σακιδιο χοντρο... αλλα αφου τα βγαζουν ετσι...

Οσο για την αυχενικη και τα ποσοστα σου, μια χαρα μου ακουγονται.. Ανησυχια εχουμε οταν βγαινει 1/250..!

Mer, καλλιεργεια μια φορα εκανα κι ευχομαι να μην ξανακανω:D Δεν ξερω, απο τοτε που μαθα για την εγκυμοσυνη μου δε θελω τιποτα να με ακουμπαει εκει κατω. Εχω παθει ψυχολογικα..:roll: Τωρα αμα το ζητησει ο γιατρος... Εσυ παντως αν θελεις ζητησε το αν το χεις στο μυαλο σου! Οσο για τη βαφη τη φυτικη θα ρωτησω την κομμωτρια μου και ισως δοκιμασω μια φορα να τα κανω δε χανω και τιποτα...

Νινακι και Νεφελη συμφωνω απολυτα μαζι σας για τον θηλασμο και τα απιστευτα οφελη του, απλως αναρωτιομουν αν το συγκεκριμενο με τις ασθενειες ειναι λιγο μυθος. Παντως οπως και να χει ο θηλασμος ειναι βασικος και μακαρι να μπορεσω να θηλασω οσο με παρει!

Luz συγχαρητηρια για τον γιο και με το καλο!!! Μαθηματα εχω κι εγω κλεισει στο Ελενα αλλα τον Μαιο....

tf9Xp3.png

Κορίτσια μου, κάναμε κι εμείς τη β επιπέδου χτες και όλα καλά!! Το μωράκι μας είναι μια χαρά, ο γιατρός πολύ καλός, μας τα εξηγούσε όλα, πραγματικά βλέπουν πάρα πολλά σε αυτή την εξέταση, ε;! Είχαμε δει και στην αυχενική πολλά, αλλά εδώ ήταν ακόμα πιο λεπτομερής!

Το είδαμε και σε 3D, και είναι ίδιο ο άντρας μου!!Χείλη-μύτη ιδια χεχεεχεχ όταν είπα ότι έχει πάρει χείλη μύτη απο εκείνον, αναφώνησε ο γιατρος, ε βεβαια, είναι ένα αφρικάνικο μωρό! (ο αντρας μου είναι απο αφρική και πάντα τον πείραζα ότι θα πάρει τη μύτη του, και χαιρόμουν και να τώρα! χχεεχε Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια :-)

Α και μάθαμε και φύλο: Αγόρι!!!!

Μπραβο κοριτσακι!με το καλο ο παιδαρος!!!

Maternity_codemini.php#

Τεσπα, θα δείξει...

Καληνυχτιζω! Φιλάκια

Μπραβο κοριτσακι.Μια χαρα ειναι η εξεταση σου.Μην αγχωνεσαι.Να σκεφτεσαι μονο τα πραγματακια που θα παρεις για τη φραουλιτσα σου!

Maternity_codemini.php#

Καλημερα κοριτσια, τι κανετε? Εγω οχι τοσο καλα, εδω και 4-5 μερες ξυπναω με ναυτιες... Γινεται να εχω ανακατεμα σαυτη την βδομαδα? Εναμισυ μηνα ειχα ηρεμησει, τωρα γιατι παλι? Επισης εχω βαρυνει στην κοιλια και στο στηθος και δυσκολευομαι να κοιμηθω συνηθως... Προχθες ειχα και μια τρομερη ολοημερη καουρα νομιζα θα μου βγουν ολα απο το στομαχι!

Κατι ακομα, εκανα αιματος και ο αιματοκριτης εφτασε στο 32 και αιμοσφαιρινη 10700, επεσαν αρκετα ενω παιρνω 3 σιδηρους τη μερα, να ανησυχησω λετε?

Ισχυει οτι μετα τον 6ο αρχιζει κι επανερχεται ο αιματοκριτης?

Lorig συγχαρητηρια για τη β επιπεδου! εγω δεν εχω εμπειρια να σου πω τι ακριβως λενε καθως εχω ραντεβου την Τεταρτη. Αλλα αφου σου πε ολα καλα, αυτο κρατα! Και με το καλο η μπεμπουλα σου! Εχεις κοιταξει στα μαγαζια? Προχθες της ψωνισα κατι φορμακια αλλα με απογοητευσαν μαμα και φιλες μεγαλυτερες που εχουν ηδη παιδια γιατι μου παν βιαστηκα και πως δε θα της κανουν και επρεπε να παρω αλλα μεγεθη και καλοκαιρινα βεβαια που ακομα δεν εχουν βγει. Αλλα εγω απτη χαρα μου οτι βρηκα το πηρα. Η χαζομαρα της πρωταρας...

Οσο για κουνια, εγω ψηφιζω κανονικη κουνια 0-3/4 ετων. Ουτε λικνο, ουτε κουνια που μεγαλωνει και τετοια...

Ο μαρσιππος αρεσει στον ανδρα μου, οποτε λογικα θα τον παρουμε. Τον προτιμω απο το σλινγκ. Με χαλαει που ειναι σα σακιδιο χοντρο... αλλα αφου τα βγαζουν ετσι...

Οσο για την αυχενικη και τα ποσοστα σου, μια χαρα μου ακουγονται.. Ανησυχια εχουμε οταν βγαινει 1/250..!

Mer, καλλιεργεια μια φορα εκανα κι ευχομαι να μην ξανακανω:D Δεν ξερω, απο τοτε που μαθα για την εγκυμοσυνη μου δε θελω τιποτα να με ακουμπαει εκει κατω. Εχω παθει ψυχολογικα..:roll: Τωρα αμα το ζητησει ο γιατρος... Εσυ παντως αν θελεις ζητησε το αν το χεις στο μυαλο σου! Οσο για τη βαφη τη φυτικη θα ρωτησω την κομμωτρια μου και ισως δοκιμασω μια φορα να τα κανω δε χανω και τιποτα...

Νινακι και Νεφελη συμφωνω απολυτα μαζι σας για τον θηλασμο και τα απιστευτα οφελη του, απλως αναρωτιομουν αν το συγκεκριμενο με τις ασθενειες ειναι λιγο μυθος. Παντως οπως και να χει ο θηλασμος ειναι βασικος και μακαρι να μπορεσω να θηλασω οσο με παρει!

Luz συγχαρητηρια για τον γιο και με το καλο!!! Μαθηματα εχω κι εγω κλεισει στο Ελενα αλλα τον Μαιο....

Με τετοιο αιματοκριτη πως στεκεσαι ορθια βρε κοριτσακι?Μηπως πρεπει να ρωτησεις το γιατρο σου να σου αλλαξει σκεβασμα σιδηρου,γιατι αυτο που παιρνεις μπορει ο δικος σου οργανισμος να μην το απορροφα καλα.Τι σου ειπε ο γιατρος γενικα?Οντως καποια στιγμη αν δεν κανω λαθος το μπεμπε κανει δικη του αιμοποιηση και ο αιματοκριτης της μαμας σταματα να πεφτει.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Λοιπον τον πηρα και μου πε ειναι φυσιολογικο για ολες τις εγκυες να πεφτει και για την εβδομαδα αυτη και υπομονη μεχρι την 28 εβδομαδα που αρχιζει κι επανερχεται, μου δωσε πιο σαφεις οδηγιες για τη ληψη του σιδηρου και καθε μερα να τρωω και κατι που εχει σιδηρο.

tf9Xp3.png

Ουπς, τώρα είδα ότι δεν βγήκε όλο το μηνυμα μου, γιατι εγραφα απο κινητό,δεν ξερω τι εκανα..

Εμας οπως ειπα δεν μας ειχαν πει τιποτα, λογικά αυτοι το βλεπαν. Εσένα δεν εχουν καταφερει να δουν η στο αλλαζουν;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Λοιπον τον πηρα και μου πε ειναι φυσιολογικο για ολες τις εγκυες να πεφτει και για την εβδομαδα αυτη και υπομονη μεχρι την 28 εβδομαδα που αρχιζει κι επανερχεται, μου δωσε πιο σαφεις οδηγιες για τη ληψη του σιδηρου και καθε μερα να τρωω και κατι που εχει σιδηρο.

Οποτε προσπαθησε να ξεκουραζεσαι οσο πιο πολυ μπορεις και κουραγιο.Εμενα απο 31 που εφτασε στην αρχη μου αλλαξε το σκεβασμα και ευτυχως τον πηγα 36,γιατι δε τη παλευα καθολου.

Maternity_codemini.php#

Luz μου το αλλαζουν...ο γιατρος απο την αρχη και τελευταια φορα που πηγα μου ειπε οτι δεν το βλεπει για κοριτσι και οτι το ματι του ολο κατι πιανει...στην αυχενικηβμου ειπσν 80% κοριτσι γιστι δεν ειδαν κατι να προεξεχει....

Εχω την κορη μου και τον αντρα μου με γαστρεντεριτιδα απο τα ξημερωματα...ευχομαι να μην κολησω!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...