Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Πως είστε??

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη! Αύριο μπαίνω ημερολογιακά και εγώ στον 5ο!

Καλή επιτυχία στις β επιπέδου! Είμαι σίγουρη ότι όλες θα πάνε τέλεια!

Και εγώ είχα πρόβλημα με το στομάχι μου στην αρχή από το σίδηρο. Τώρα παίρνω το omalin και έχω σωθεί!!

Ninaki το μπεμπάκι σου κρύβεται καλά!

Nefeli13 ελπίζω να είσαι καλά τώρα! Δεν έχω χειρότερο από γαστρεντερίτιδα!

Nefeli14 εχώ ήμουν ξανθιά με αντάυγιες και με κορρές τα έχω βάψει καστανά στο φυσικό μου. Έχουν βγει άψογα όμως αλλιώς πιάνει το σκούρο χρώμα πάνω στο ανοιχτό. Αν η ρίζα σου είναι μελαχρινή και θες να την ξανθύνεις πιστεύω δεν θα πετύχει ακριβώς όμως στο μάτι δεν θα φαίνεται. Για τα υπόλοιπα εξαρτάται αν θα τα σκουρύνεις ή ξανθύνεις. Έχεις βαμμένα όλα τα μαλλιά σου? Γιατί αν όχι δύσκολα πιάνουν οι ανοιχτές. Σε ζάλισα!

Διαφημίσεις

Οχι Μερ δε με ζαλισες καθολου για πες...

Τα εχω ολα ξανθα, το ξανθο-ξανθο και με τις ανταυγειες δε μαρεσει αυτη η μαυριλα στη ριζα. Ειναι καστανη η ριζα μου και θελω να την ανοιξω. Τι λες να κανω?

Πως πηρε αποφαση και τα κανες καστανα? Πωπω... Μου φαινεται πολλη μεγαλη αλλαγη!!!!

tf9Xp3.png

καλημερα!

αχ κοριτσια εχετε μαθει ολες το φυλο του μπεμπε???? εγω ακομη να το μαθω.....ανυπομονω!!!!!!!

Εγώ το έμαθα στην β επιπεδου καθε φορά που πήγαινα για υπερηχο μου έλεγαν και άλλο φυλο γιατι κρυβόταν η μικρούλα μας στην 17η εβδομαδα μου είχαν πει για αγοράκι σκέψου,οπότε κάνε υπομονή μεχρι την β΄επιπέδου που θα το μάθεις 100%!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

lila23 και η κορη μου ετσι κρυβόταν...μου το ειπε ο γιατρος στην τελευταια επισκεψη πριν την β επιπεδου γιατι δεν ηθελε να μου πει αλλος το φυλο :tongue: αλλα απο την αρχη μου ελεγαν οτι για κοριτσακι το βλεπουν....

τωρα μου λενε μια αγορι μια κοριτσι μια αγορι...:roll: ...σε 2 εβδομαδες εχω γυναικολογο....εεε...τωρα παλι δεν θαμε αφησει να φυγω αν δεν το επιβεβαιωσει :wink:

περαστικά nefeli13!

εγω απο την αλλη θελω να τα ανοιξω!!!αλλα πανω στο σκουρο οι φυτικες σιγουρα δεν πιανουν....απο ξανθο ομως σε σκουρο πιανει μια χαρα!το ειχα κανει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω κοριτσακια μου για τις ευχες! Ευτυχως ειμαι καλυτερα σημερα... Νεφελη εγω εχω δοκιμασει και κορρε και apivita και ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο τις δυο! Βεβαια τα βαφω πολυ κοντα στο φυσικο μου οποτε δεν ξερω καθολου τι γινεται αν θες να το ανοιξεις... Vanilitsa δεν ξερω αν θα βοηθησουν τα εμβολια γιατι αυτα που θα μας κουβαλανε τα μεγαλα απο τον παιδικο ειναι διαφορετικες ασθενειες... Εμενα φερνει συνεχεια γαστραντεριτιδες και ταβλιαζομαστε ολοι οι υπολοιπο εκτος απο τον "ενοχο"!!! Χαχαχα!!!! Ευτυχως δηλαδη γιατι δε θα αντεχα να ειμαι αρρωστη και να εχω και τον μικρο αρρωστο!!!! Νομιζω η μονη μας ελπιδα για τα μωρα ειναι να τα θηλασουμε οσο πιο πολυ μπορουμε για να παιρνουν αντισωματα! Κατα τα αλλα πιστευω ειναι θεμα οργανισμου το ποσο συχνα θα αρρωσταινει...

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Κοριτσια μηπως ο θηλασμος για τα αντισωματα ειναι λιγακι μυθος? Εγω ημουν μωρο που δε θηλασε λογω ενος θεματος της μητερας μου και ζητημα να αρρωσταινα μικρη μια στα δυο τρια χρονια. Και πυρετο δεν εκανα σχεδον ποτε. Γενικως εχω πολλη γερη κραση. Η μαμα μου δε με θυμαται να αρρωσταινω και σαν μεγαλυτερη θυμαμαι μονο χαλαρα κρυολογηματα. Να ετυχε? Δεν ξερω...

tf9Xp3.png

Nefeli2014 ο θηλασμος ειναι πολυ σημαντικος και για το μωρο και για την μαμα.....μην κανεις συγκρηση εκεινα τα χρονια με τα τωρα....τωρα ολοι οι αρρωστιες ειναι μεταλλαγμενες και εμεις πρεπει να προστατευουμε τα μωρακια μας οσο μπορουμε περισσοτερο!

εγω θηλασα την κορη μου μεχρι που αρχισε τα αλλεσμενα 7 μηνων και ειναι πολυ καλος οργανισμος!δοξα τον Θεο παρολο τον παιδικο που πηγαινουμε εχει αρρωστησει μια φορα με γαστρεντεριτιδα και αλλη μια με υψηλο πυρετο λογω κοκκινου λαιμου!κατα τ αλλα ειναι γερη και δυνατη....απλα φροντιζω οσο μπορω απο μωρο να την τρεφω με οσο δυνατον καλυτερης ποιοτητας φαγητα (φρουτα/λαχανικα/ψαρια/οσπρια/γαλακτομικα) και ευτυχως τα τρωει ολα απο μικρη με διαφορες παραλλαγες

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Νεφελη σιγουρα ειναι θεμα οργανισμου αλλα αξιζει τον κοπο να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας για να τα προστατεψουμε! Δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το θηλασμο τοσο για τη μαμα οσο και το μωρακι... Ninakimou συμφωνω απολυτα! Ο θηλασμος ειναι η ιδανικη αρχη αλλα και η διατροφη μετα ειναι εξισου σημαντικη!! Ευτυχως κι ο δικος μου τα τρωει ολα και δεν εχει αρρωστησει παρα μια φορα που περασε μια ιωσουλα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Οχι Μερ δε με ζαλισες καθολου για πες...

Τα εχω ολα ξανθα, το ξανθο-ξανθο και με τις ανταυγειες δε μαρεσει αυτη η μαυριλα στη ριζα. Ειναι καστανη η ριζα μου και θελω να την ανοιξω. Τι λες να κανω?

Πως πηρε αποφαση και τα κανες καστανα? Πωπω... Μου φαινεται πολλη μεγαλη αλλαγη!!!!

Εγώ θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις μία φυτική, το πιο ανοιχτό ξανθό, έτσι ώστε να πλησιάσει στο δικό σου και να χάνεται στο μάτι.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ τα έβαψα την 14η εβδομάδα, όταν μου επέτρεψε ο γιατρός και ειλικρινά έως τότε δεν τα άντεχα. Βέβαια δεν πήγαινα και πουθενά. Γενικά όμως είμαι των μεγάλων αλλαγών. Το είχα ξανακάνει παλαιότερα.

Κορίτσια καλλιέργειες κάνετε μαζί με τις μηνιαίες εξετάσεις σας? Εγώ όχι όμως σκέφτομαι μήπως πρέπει. Ή μόνο αν έχει κάποια ενόχληση την ξανακάνεις?

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, κάναμε κι εμείς τη β επιπέδου χτες και όλα καλά!! Το μωράκι μας είναι μια χαρά, ο γιατρός πολύ καλός, μας τα εξηγούσε όλα, πραγματικά βλέπουν πάρα πολλά σε αυτή την εξέταση, ε;! Είχαμε δει και στην αυχενική πολλά, αλλά εδώ ήταν ακόμα πιο λεπτομερής!

Το είδαμε και σε 3D, και είναι ίδιο ο άντρας μου!!Χείλη-μύτη ιδια χεχεεχεχ όταν είπα ότι έχει πάρει χείλη μύτη απο εκείνον, αναφώνησε ο γιατρος, ε βεβαια, είναι ένα αφρικάνικο μωρό! (ο αντρας μου είναι απο αφρική και πάντα τον πείραζα ότι θα πάρει τη μύτη του, και χαιρόμουν και να τώρα! χχεεχε Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια :-)

Α και μάθαμε και φύλο: Αγόρι!!!!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κορίτσια μου, κάναμε κι εμείς τη β επιπέδου χτες και όλα καλά!! Το μωράκι μας είναι μια χαρά, ο γιατρός πολύ καλός, μας τα εξηγούσε όλα, πραγματικά βλέπουν πάρα πολλά σε αυτή την εξέταση, ε;! Είχαμε δει και στην αυχενική πολλά, αλλά εδώ ήταν ακόμα πιο λεπτομερής!

Το είδαμε και σε 3D, και είναι ίδιο ο άντρας μου!!Χείλη-μύτη ιδια χεχεεχεχ όταν είπα ότι έχει πάρει χείλη μύτη απο εκείνον, αναφώνησε ο γιατρος, ε βεβαια, είναι ένα αφρικάνικο μωρό! (ο αντρας μου είναι απο αφρική και πάντα τον πείραζα ότι θα πάρει τη μύτη του, και χαιρόμουν και να τώρα! χχεεχε Είμαι πολύ χαρούμενη κορίτσια :-)

Α και μάθαμε και φύλο: Αγόρι!!!!

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια με το καλό το αγοράκι σου!και εμείς το είδαμε 3D αλλα δεν φαινόταν και πολύ καλα γιατι κρυβόταν,όντως βλέπουν πολλά σε αυτο τον υπερηχο!!!!!!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγώ θα έλεγα να χρησιμοποιήσεις μία φυτική, το πιο ανοιχτό ξανθό, έτσι ώστε να πλησιάσει στο δικό σου και να χάνεται στο μάτι.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ τα έβαψα την 14η εβδομάδα, όταν μου επέτρεψε ο γιατρός και ειλικρινά έως τότε δεν τα άντεχα. Βέβαια δεν πήγαινα και πουθενά. Γενικά όμως είμαι των μεγάλων αλλαγών. Το είχα ξανακάνει παλαιότερα.

Κορίτσια καλλιέργειες κάνετε μαζί με τις μηνιαίες εξετάσεις σας? Εγώ όχι όμως σκέφτομαι μήπως πρέπει. Ή μόνο αν έχει κάποια ενόχληση την ξανακάνεις?

Εμένα κάθε φορά 1 φορά τον μήνα που πάω στην γυναικολόγο μου παίρνουν δειγμα απο τον κόλπο,ούρα και αίμα απο το δάχτυλο που τσεκάρουν για ζάχαρο!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κι εγώ όπως η lila,κάθε φορά μου παίρνουν δείγμα από τον κόλπο, ούρα για πρωτείνη και ζάχαρο και από το δάχτυλο για να τσεκάρουν τον αιματοκρίτη. τί εννοείς καλλιέργειες; για τί;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Μπράβο κορίτσι μου τέλεια με το καλό το αγοράκι σου!και εμείς το είδαμε 3D αλλα δεν φαινόταν και πολύ καλα γιατι κρυβόταν,όντως βλέπουν πολλά σε αυτο τον υπερηχο!!!!!!!!!

Και μας στην αρχή είχε τη γροθίτσα του μπροστά στο πρόσωπο αλλά μετά κουνήθηκε και έπαθα πλάκα!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...