Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nanasid είπε:

Καλησπέρα σας κορίτσια. Ειμαι καινούργια εδώ και είναι η πρώτη φορά που γράφω. Μόλις έκλεισα την 8η εβδομάδα και το πρωί που ξύπνησα είχα ελαφριά αιμορραγία. Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί πριν 2 εβδομάδες είχα πάλι αιμορραγία, σε μεγαλύτερο βαθμό. Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και να πάω την παρασκευή να το δούμε, αλλά εγώ έχω πεθάνει από το άγχος και τη στεναχώρια μου. Είχε κάποια από εσάς παρόμοιο περιστατικό;

Μπορείς να πας σε όποιο μαιευτήριο θες Κ να κάνεις ένα υπέρηχο. Γενικά αν δεν πονάς συνήθως δεν είναι τίποτα απλώς θέλει πολύ ξεκούραση . Αλλά για να μην ανχωνεσε μπορείς να πας Κ να δεις 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Did συγχαρητηρια!!! Καταλαβαινω την χαρα σου, ειναι απεριγραπτο το συναισθημα!!

Νομιζω για το φρενακι πως μπορεις να παραγγειλεις ηλεκτρονικα απο οτοπλας, εμας ειναι διπλα μας και δε χρειαστηκε..

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Luz καλη τυχη για αυριο!!

Φανταζομαι λεγεται β επιπεδου γιατι ειναι το δευτερο ανιχνευτικο σταδιο, πιο λεπτομερες απο το πρωτο. Οπως και η αυχενικη λεγεται α επιπεδου ή αλλιως αυχενικη γιατι μετραει υγρο απο αυχενα. Φανταζομαι ετσι ειναι, οποια γνωριζει καλυτερα ας με διορθωσει...

tf9Xp3.png

Εγω κορίτσια έχω αύριο το μεγάλο υπέρηχο, αλήθεια γιατί λέγεται β επιπέδου, ξερετε; Α, εχω και γενέθλια σήμερα, το πιο ωραίο δώρο αυτό στην κοιλίτσα μου!

καλή επιτυχία για αύριο,χρόνια σου πολλά να τα εκατοστήσεις κοπέλα μου!!!!!εγω δεν ξερω γιατι λέγεται β επιπέδου,μηπως επειδη γίνεται στο β τριμηνο?:roll:

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλως σας βρηκα κοριτσια!την δευτερα θα παω να δω κ εγω την μπουμπου μου κ ανυπομονω πολυ!β επιπεδου μεσα Μαρτη!αντε να φυγει ενα αγχος!καλα αποτελεσματα σε ολα τα κοριτσια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Luz 84 - Καλά αποτελέσματα για αυριο στην β επιπέδου ( αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις απο τον εμβρυολόγο πριν την εξέταση, να πάρεις τον υπέρηχο αυτό κ σε cd να το έχεις εσυ κ μετά το παιδί σου, απλά νομίζω πως είναι 15 η 20 ευρώ εξτρά.)

Peggytrvl - Καλός ήρθες στην παρέα μας!

M-er - Η κάθε κοπέλα εχει την προσωπικη της εμπηρεία πανω στο θεμα του θηλασμού. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν υπάρχει καλύτερο πραγμα απο το να θηλάσεις το παιδί σου, θα σε σημβούλευα να ενημερωθείς από ειδικούς (κεντρα βοήθειας θηλασμου) κ οταν ερθει η ωρα κ αντιμετωπιζεις προβλημα να μιλάς μόνο με ειδικους. Εγώ έκανα δυο σεμινάρια στο κέντρο Φαιναρέτη στην Νέα Σμύρνη κ ήμουν ευχαριστημένη πολύ. Το λάθος μου ήταν, όταν είχα προβλήματα στον δευτερο μηνα αποκλειστικου θηλασμου, πετρωνε συνεχεια ο μαστός,πονούσα φρικτά, να κλαίω, να κανω συνεχεια καυτες κομπρεσες, να το αδειαζω κτλ - επρεπε να απευθυνθω παλι εκει αλλα δεν το έκανα / επαθα μαστιτιδα, απογοητευτηκα κ τα παρατησα. Θελω να πώ οτι εγω είχα μόνο το πέτρωμα και όχι αίμα στις θηλες ή κατι άλλο. Η καθε μια περνάει κ μια αλλη δυσκολία.

Πέρασα κ μία επιλόχεια κατάθλιψη που κράτησε 3 μήνες, πέρασα γενικά δύσκολα κ πολύ φοβάμαι μην το ξαναπάθω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας μανουλες και απο εμενα!

απ οτι βλεπετε στο τικερακι μου βρισκομαι στην δευτερη εγκυμοσυνη μου μιας και εχω μια κορουλα 3 ετων! αυτο το μπουμπουκακι δεν ξερουμε ακομη τι ειναι μιας και μια μας λενε αγορι μια κοριτσι και μια αγορι :tongue:

εγω εχω ΠΗΤ 03/08/15 αλλα σιγουρα θα γεννησω στα τελη του Ιουλιου γι αυτο και μπηκα και στην δικη σας ομαδα!

Ευχομαι σε ολες μια τελειομηνη και υγιη εγκυμοσυνη με υγιη και τυχερα μωρακια :D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

κοριτσάρες καλησπέρα!!!!!!!!!!τι κάνετε???δεν σας προλαβαίνω βρε......ευτυχώς όλα κυλάνε ήρεμα..αυτό είναι το βασικό και το κυριότερο!!!!!!!!!!!έχουν αρχίσει και οι β επιπέδου σιγά σιγά... μπράβο στα κοριτσάκια μας!!!!!!

Με το καλό οι υπόλοιπες...εύχομαι να μας πάνε όλα καλά!!!

εγω στις 11/03 έχω ραντεβού και ως τότε μετράω τις μέρες σα φανταράκι:rolleyes:

πέρασα ακόμη μια ιωσούλα με πονόλαιμο και μπούκωμα...ευτυχώς ήταν μέχρι εκεί!!!δεν μου αρέσει το καλοκαίρι γενικώς είμαι του χειμώνα παιδί...αλλά αυτή την φορά παρακαλώ να ζεστάνει λιγο...να περπατήσουμε να ζεσταθούμε λίγο βρε παιδιά!!

Η μικρή μου μεγαλώνει και ο γιος μου όλο και μουρμουράει για την κοιλίτσα της μαμάς ...αχ βρε μανούλες που πάτε για το δεύτερο η τρίτο....τι θα κάνουμε με την "ζηλεια"..??????ολο του λέμε πως θα βοηθάει την μαμά γιατι η μπέμπα όλο θα κλαίει και θα φοράει μπεμπιλινο.....οτι αυτός θα πηγαίνει για μπανάκια στην θάλασσα ενώ αυτή όχι γιατί θα ναι πολυ μικρη κτλ. αλλα όλο του βγαίνει και μια αντίδραση!!!!φανταστείτε να την δει.......αχχχχχ:roll::tongue:

ninakimou καλώς ήρθες στο παρεακι μας....με το καλό το δεύτερο μπεμπέ!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Luz 84 - Καλά αποτελέσματα για αυριο στην β επιπέδου ( αν θέλεις μπορείς να ζητήσεις απο τον εμβρυολόγο πριν την εξέταση, να πάρεις τον υπέρηχο αυτό κ σε cd να το έχεις εσυ κ μετά το παιδί σου, απλά νομίζω πως είναι 15 η 20 ευρώ εξτρά.)

Peggytrvl - Καλός ήρθες στην παρέα μας!

M-er - Η κάθε κοπέλα εχει την προσωπικη της εμπηρεία πανω στο θεμα του θηλασμού. Το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν υπάρχει καλύτερο πραγμα απο το να θηλάσεις το παιδί σου, θα σε σημβούλευα να ενημερωθείς από ειδικούς (κεντρα βοήθειας θηλασμου) κ οταν ερθει η ωρα κ αντιμετωπιζεις προβλημα να μιλάς μόνο με ειδικους. Εγώ έκανα δυο σεμινάρια στο κέντρο Φαιναρέτη στην Νέα Σμύρνη κ ήμουν ευχαριστημένη πολύ. Το λάθος μου ήταν, όταν είχα προβλήματα στον δευτερο μηνα αποκλειστικου θηλασμου, πετρωνε συνεχεια ο μαστός,πονούσα φρικτά, να κλαίω, να κανω συνεχεια καυτες κομπρεσες, να το αδειαζω κτλ - επρεπε να απευθυνθω παλι εκει αλλα δεν το έκανα / επαθα μαστιτιδα, απογοητευτηκα κ τα παρατησα. Θελω να πώ οτι εγω είχα μόνο το πέτρωμα και όχι αίμα στις θηλες ή κατι άλλο. Η καθε μια περνάει κ μια αλλη δυσκολία.

Πέρασα κ μία επιλόχεια κατάθλιψη που κράτησε 3 μήνες, πέρασα γενικά δύσκολα κ πολύ φοβάμαι μην το ξαναπάθω.

φιλενάδα μια από τα ίδια πέρασα και γω....και τώρα πολύ φοβάμαι πως το ίδιο θα συμβεί μιας και που δεν θα χω χρόνο λόγω του μεγάλου....αν και νομίζω πως όλα είναι στην κάθε γυναίκα διαφορετικά!!!!!εγω ας πούμε ξερω πως δεν εχω υπομονή ...και αυτό μου βγαίνει ...το μωρό το αντιλαμβάνεται ...και όλα είναι μια αλυσίδα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Εγω κορίτσια έχω αύριο το μεγάλο υπέρηχο, αλήθεια γιατί λέγεται β επιπέδου, ξερετε; Α, εχω και γενέθλια σήμερα, το πιο ωραίο δώρο αυτό στην κοιλίτσα μου!

Χρόνια Πολλά Luz!!! οντως το καλυτερο δωρο βρισκεται ηδη κοντα σου στην κοιλιτσα... με το καλο ολα και ο,τι επιθυμεις!!!!:D

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

πως είστε σήμερα???

εγώ πήγα για τις εξετάσεις του μήνα (αιματολογικές ούρα και για θυρεοειδή)...από Δευτέρα τα αποτελέσματα!!!

Βρε κορίτσια σορρυ πρωί πρωί για την ανησυχία μου αλλά....:rolleyes:....εχω μια α και β μπορώ να σας πω δυσκοιλιότητα χαχαχααα..και μου προκαλεί αιμορροΐδες...με αρκετό αίμα θα λεγα!! πήρα υποθετακια γλυκερίνης αλλά τίποτα...εσείς αντιμετωπίζετε κάτι παρόμοιο??!!:roll::roll::roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

:roll:

πως είστε σήμερα???

εγώ πήγα για τις εξετάσεις του μήνα (αιματολογικές ούρα και για θυρεοειδή)...από Δευτέρα τα αποτελέσματα!!!

Βρε κορίτσια σορρυ πρωί πρωί για την ανησυχία μου αλλά....:rolleyes:....εχω μια α και β μπορώ να σας πω δυσκοιλιότητα χαχαχααα..και μου προκαλεί αιμορροΐδες...με αρκετό αίμα θα λεγα!! πήρα υποθετακια γλυκερίνης αλλά τίποτα...εσείς αντιμετωπίζετε κάτι παρόμοιο??!!:roll::roll::roll:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσακια!!!!vanilitsa μια απο τα ίδια απο την αρχήκι εγώ με τα υπόθετα είμαι όχι οτι κανουν κάτι.για τις αιμορροΐδεςοόμως βάζω την κρέμα της frezyderm τη rectanal νομιζω λέγεται που επιτρέπεται και είναι φοβερή.μ αυτή σώθηκα γιατί μιλάμε για πολύ πόνο και αίμα.ρωτά και το γιατρό σου βέβαια εγώ την έχω χρόνια και η γιατρός μου μου έδωσε το ok.ελπίζω να σε βοήθησα.φιλακια

Maternity_codemini.php#

πως είστε σήμερα???

Και καλά αποτελεσματα να εχεις κορίτσι μου στις εξετάσεις σου.

Maternity_codemini.php#

καλημερα κοριτσια μου!

να σας πω τον πονο μου:? εχω μια βδομαδα που ξεκινησα σιδηρο, 1 χαπι το πρωι νηστικη και εχω γινει χαλια. συνεχεια ανακατευομαι και 2 φορες εκανα και εμετο. σημερα το ηπια με χυμο πορτοκαλι και εγινα ακομα χειροτερα. εσεις πως το παιρνετε?

pHNqp3.png9S1np2.png

vailitsa-bebis ευχαριστω πολυ! επειδη και εγω αντιμετώπισα μεγαλο προβλημα δυσκοιλιοτητας μετα απο πολλααααααααα.....βρηκα την λυση!!!!ενα γιαουρτακι activia καθε μερα...αν δεν το φαω δεν παω τουαλετα την αλλη ημερα!!! και πολυ νερο!!!μονο αυτο με εσωσε !!!ουτε τα υποθετα γκλυκερινης...ουτε το dufalac...ουτε τιποτα!επισης δημητριακα ολικης και ακτινιδια 1-2 την ημερα!τωρα παω τουαλετα καθε μερα τουλαχιστον 1 φορα!

despoina82 εγω παιρνω σιδηρο 2 φορες την ημερα! επειδη το πρωι παιρνω χαπι θυροειδη δεν μπορω να το παρω μαζι γιατι δεν δρα κανενα χαπι...οποτε το παιρνω με το δεκατιανο τρωγοντας 1 ακτινιδιο + 1 πορτοκαλι (ή ενα απο τα δυο) και το αλλο το απογευμα παλι νυστικη με ενα ή δυο φρουτα (ακτινιδιο ή πορτοκαλι γιατι εχουν πολυ βιταμινη c και γινεται καλυτερη απορρόφηση) ο γιατρος μου εδωσε τα gyno-tardyferon οπου δεν με εχουν πειραξει καθολου!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...