Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Για τον υπνοσακο κι εγω συμφωνω οτι ειναι για μετα το τριμηνο και σιγουρα οσο νωριτερα το μαθει τοσο το καλυτερο! Εγω ειχα παρει το 6-18 σα νουμερο και του ηταν λιγο μεγαλο στην αρχη αλλα βγαλαμε ολο το χειμωνα!! Τον ειχα παραγγειλει απο amazon.co.uk οπως και πολλα αλλα πραγματα γιατι ηταν πολυ φτηνοτερα απο Ελλαδα!

Λενε πως τα μωρα πρεπει να κοιμουνται στο πλαι γι αυτο και βαζουν το σφηνακι για να τα κραταει σε αυτη τη θεση. Ο γιος μου παντως κοιμοταν μονο μπρουμητα αλλιως ουρλιαζε και δεν κοιμοταν ποτε, οποτε αγνοησα οσα λενε οι γιατροι...

Mer βρισκω το γιατρο σου λιγο υπερβολικο.... Αν ησουν αδυνατη πριν εχεις περιθωριο να παρεις πανω απο 15 κιλα συνολικα! Εγω ειχα παρει 21, ξεκινησα 53 κι εφτασα 74 και οταν χρονισε ο μικρος ημουν 51!! Οσο για το ποτε στρωνουν, εξαρταται το παιδι!! Οι παλιες λενε οταν διπλοσαραντησει κι εγω οντως ειδα τεραστια διαφορα στους τρεις μηνες! Αλλα ηδη απο τις 40 μερες βελτιωνονται τα πραγματα. Κοιτα, στην αρχη ειναι παρα πολυ δυσκολα, ειδικα αν προσπαθεις να θηλασεις, αλλα μετα απο λιγο ολα στρωνουν και πραγματικα αξιζει τον κοπο!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Όσες είστε ήδη μανούλες και θηλάζατε πως ήταν? Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα αυτής της εμπειρίας. Πόσο υπομονή πρέπει να κάνεις για να στρώσουν τα πράγματα (δηλαδή ύπνος, φαγητό, κολικοί κλπ)?

τις πρωτες μερες ηταν δυσκολα. πρεπει να βρεις τη σταση που σε βολευει και την υπομονη να το κανεις συνεχεια ακομα και μεσα στη νυχτα οταν το ματι δεν ανοιγει με τιποτα. εγω εβαλα μια πολυθρονα στην κρεβατοκαμαρα, καθομουν τον θηλαζα και μετα τον εβαζα στο κρεβατακι του που ηταν στο δωματιο μας. κολικους ευτυχως δεν ειχε. επισης δεν περιμενεις με τις ωρες να ρευτει και το εχεις ετοιμο οποια ωρα χρεαστει. το καλυτερο που θα μπορουσα να σου πω ειναι να μην αφησεις κανεναν να σε αγχωσει. ασε μαμαδες και πεθερες εξω απο το δωματιο, χαλαρωσε και καθε μερα θα ειναι και καλυτερη. ευχομαι σε ολες να το ζησετε γιατι ειναι ενα μαγικο συναισθημα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Ααλεξανδρουλα, επιτρεπεται να βαζουμε κλιματισμο στο δωματιο? Αν και θα μας πουν τοτε τι θα κανουμε, αλλα για πες εσυ που το ζησες.. Κανει πολλη ζεστη τον Ιουλιο, κανει ομως με ερ κοντισιον το μωρο?

Δεν πρεπει κιολας να χει στανταρ θερμοκρασια το δωματιο?

Ειχες θερμομετρο δωματιου? Φανταζομαι ειναι απαραιτητο!

Ο παιδίατρος μου είπε να βάζω κλιματιστικό, να μην πεθάνει και το μωρό απο τη ζέστη, αλλά να μην το χτυπάει. Εγώ βέβαια έχω κεντρικό κλιματισμό σπίτι και ρυθμίζεται καλύτερα η θερμοκρασία. Γενική αρχή μας είχανε πει οτι είναι να ντύνεις το μωρό με 1 παραπάνω ρούχο απο ότι φοράς εσύ και νιώθεις άνετα, όχι το κατακαλόκαιρο εννοείτε, μέχρι 6 μηνών περίπου που μπορούν να ρυθμίσουν καλύτερα την θερμοκρασία τους. Φυσικά τα ελέγχουμε να μην παραζεσταθούν, γιατί δεν είναι όλα τα μωρά ίδια.

Όσων αφορά τον θηλασμό συμφωνώ με την despoina82.

Κάθε μωράκι είναι διαφορετικό, σίγουρα είναι δύσκολος ο θηλασμός στην αρχή, αλλά τον κάνουν πιο δύσκολο οι μαμάδες και οι πεθερές που έχουνε άποψη για όλα. Να κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό και να κλείνετε τα αυτιά σας σε όλους όσους έχουνε γνώμη. Αν έχετε αμφιβολίες πάρτε τον παιδίατρο ή έναν σύμβουλο θηλασμού.

Διαφημίσεις

Nefeli13 ειλικρινά δεν ξέρω γιατί επιμένει τόσο. Ούτε διαβήτης υπάρχει στην οικογένεια και όταν έμεινα έγκυος ήμουν πολύ αδύνατη. Άσε που μου το έχει κολλήσει στο μυαλό και το σκέφτομαι και στεναχωριέμαι. Εντωμεταξύ όλες οι έγκυες που βρίσκω στο ιατρείο του είναι αδυνατούλες οι έρμες. Θα τις έχει στραγγίξει..

Εγώ κορίτσια αγχώνομαι πολύ για το μετά.. Δεν το βλέπω να κάθομαι τρίμηνο μετά τη γέννα. Βέβαια περιορισμένα και όχι όπως δούλευα πριν αλλά το επάγγελμά μου είναι ελεύθερο, επιδόματα ΙΚΑ δεν δικαιούμαι και επιπλέον κάθομαι ήδη στο σπίτι από τον δεύτερο μήνα.. Ας πάνε όλα καλά βέβαια και βλέπουμε τότε.

Nefeli14, χωρίς βέβαια να έχω καμία εμπειρία, λένε ότι το θήλαστρο που νοικιάζεις από το νοσοκομείο είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από τα αγοραστά από όλες τις απόψεις.

Όσες είστε ήδη μανούλες και θηλάζατε πως ήταν? Έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά και τα χειρότερα αυτής της εμπειρίας. Πόσο υπομονή πρέπει να κάνεις για να στρώσουν τα πράγματα (δηλαδή ύπνος, φαγητό, κολικοί κλπ)?

τις πρώτες 20 μέρες με το θηλασμό είναι αρκετά δύσκολα, καθώς πονάς και στις θηλές . μέτα τις 20 μέρες τα πράγματα στρώνουν.και στους 3 μήνες εμένα οι δικές μου κοιμόταν 6ωρα, βέβαια είχα πολύ βοληκά μωρα, χωρίς κολικούς.ήμουν πολύ τυχερή σε αυτό! πάντως και μια συμβουλή για την πιπίλα, μπορείς να τη δώσεις στο μωρό μετά τις 20 ημέρες αν βλέπεις ότι θέλει να πιπιλίσει κατι, διότι μετά θα βάζει δάχτυλο όπως η δική μου και αντε να το κόψεις...ενώ την πιπίλα την πετάς και τέλος. ..

Καλημερα σε ολες τις Μανουλες Ιουλιου 2015!!!Ειναι η πρωτη μου φορα που σας γραφω, αν κ σας παρακολουθω αρκετα συχνα!Ειμαι κ εγω εγκυος στο πρωτο μου παιδακι(κοριτσακι μαλλον), με ΠΗΤ 20/7!Ευχομαι σε ολες τις μανουλες να εχουν τελειομηνες εγκυμοσυνες κ τον Ιουλιο πρωτα ο Θεος κ η Παναγιτσα ολες να κραταμε στα χερια μας γερα μωρακια!!!Εχω μπει κ στην ομαδα σας στο fb!:

Καλημέρα κοριτσια! Peggy καλώς ήρθες! Vicki αυτο με την πιπίλα δεν το είχα σκεφτεί.. Και να σκεφτείς ότι την προηγούμενη φορά στον υπέρηχο ο μπέμπης πιπιλιζε το δάχτυλο του.. Αν αρχίζουν απο τωρα αυτές οι συνήθειες..

Εχω στείλει αίτημα στο fb και περιμένω την αποδοχή :o!

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή σαρακοστή!!!διάβασα όλα αυτα που γράψατε κι ειλικρινά έμαθα πολλά,μου φαίνεται πολύ δύσκολος ο θηλασμός αλλα θέλω πολύ να καταφέρω να θηλάσω την μικρή μου..peggytrvlκαλωσήρθες με το καλό το μωράκι σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα παιδια μου φερε ο αντρας μου απο autoplus ενα σκατουλακι που λειτουργει σαν φρενο στην ζωνη και την αφηνεις οσο θες ανοιχτη αναλογως ποσο μεγαλη κοιλια εχεις. Κανει δουλεια, δεν μπορω να πω και εχουν τα δυο 10 ευρω

Nefeli, κατι τετοιο ειχα κ εγω κατα νου...μπορω να παραγγειλω απο αυτο το καταστημα ηλεκτρονικα?

8LVMp3.png

Καλημερα σε ολες...χτες πηγα γιατρο...μαλλον κοριτσαρος...το εβλεπα ποσο μεγαλωσε και ειμαι απλα ευτυχισμενη!!! τελη Μαρτη η β' επιπεδου!!!!

Μπράβο κοπέλα μου,τελεια!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημερα σε ολες...χτες πηγα γιατρο...μαλλον κοριτσαρος...το εβλεπα ποσο μεγαλωσε και ειμαι απλα ευτυχισμενη!!! τελη Μαρτη η β' επιπεδου!!!!

Μπραβο, με το καλο ο κοριτσαρος!Ετσι ακριβως ενιωσα κι εγω την προηγουμενη βδομαδα!Μια αισθηση συνεχους ευτυχιας, απιστευτο συναισθημα :D:D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...