Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε?εγω παλι τον μηνα τον κανονιζω με την ΠΗΤ που μου βγαλανε στην αυχενικη.Ο γιατρος εκει μου ειπε οτι αλλαζω μηνα καθε 28 του μηνος.Με τις εβδομαδες μπερδευομουν γιατι ειχα και μεγαλο κυκλο και δεν μου εβγαινε.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια... Πως πατε? Χαιρομαι που βαινουν ολα καλως με τα μωρακια σας!

Κι εγω μια απο τα ιδια... Την νιωθω, αλλες μερες πολυ, αλλες λιγοτερο... Δυστυχως ομως δεν κοιμαμαι καλα και ποναει η μεση μου, καθως χθες με τραβαγαν οι μυες απο κατω.. Εχμ πως να το πω (στο πιπι:oops:) Το χετε παθει?

Οταν πηγαινα τουαλετα ψιλοπερνουσε οποτε θεωρησα ειναι η κυστη που με πιεζει, αλλα μετα παλι. Μερικες φορες παω να σηκωθω και πιανονται ολα εκει κατω και δεν μπορω να κουνηθω.

Διαισθανομαι πως ολα ειναι φυσιολογικα.

Επισης, με ρωτησατε για το ανασκελα- ο γιατρος μου θεωρει πως στα αριστερα αν κοιμομαστε αιματωνεται καλυτερα η μητρα και καλο ειναι να συνηθισω σε αυτη την σταση...

Επισης, να σας πω πως το χαπακι του θυρεοειδους δεν το γλιτωσα, ομως δεν ξεφυγα και η γιατρος ειπε πως το παιρνω προληπτικα για να μην εχουμε αυξηση της tsh. To θελει sto 2-2,5 ki egω hmoyn sto 3,12. Μου δωσε των 25 και θα με ξαναδει σε ενα μηνα περιπου!

Τα φιλια μου στις κοιλιτσες σας!

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσια... Πως πατε? Χαιρομαι που βαινουν ολα καλως με τα μωρακια σας!

Κι εγω μια απο τα ιδια... Την νιωθω, αλλες μερες πολυ, αλλες λιγοτερο... Δυστυχως ομως δεν κοιμαμαι καλα και ποναει η μεση μου, καθως χθες με τραβαγαν οι μυες απο κατω.. Εχμ πως να το πω (στο πιπι:oops:) Το χετε παθει?

Οταν πηγαινα τουαλετα ψιλοπερνουσε οποτε θεωρησα ειναι η κυστη που με πιεζει, αλλα μετα παλι. Μερικες φορες παω να σηκωθω και πιανονται ολα εκει κατω και δεν μπορω να κουνηθω.

Επισης, με ρωτησατε για το ανασκελα- ο γιατρος μου θεωρει πως στα αριστερα αν κοιμομαστε αιματωνεται καλυτερα η μητρα και καλο ειναι να συνηθισω σε αυτη την σταση...

Επισης, να σας πω πως το χαπακι του θυρεοειδους δεν το γλιτωσα, ομως δεν ξεφυγα και η γιατρος ειπε πως το παιρνω προληπτικα για να μην εχουμε αυξηση της tsh. To θελει sto 2-2,5 ki egω hmoyn sto 3,12. Μου δωσε των 25 και θα με ξαναδει σε ενα μηνα περιπου!

Καλημερα κι απο μενα κοριτσια!Αυτο με τη κυστη Nefeli μου το επαθα κι εγω χθες μετα το μεσημερι κι επειδη ολο το πρωι ειχα παει βολτα τη κορη μου θεωρησα οτι ηταν ψιλοκουραση οποτε το εριξα στη ξαπλα μετα και ηρεμησα.Μην αγχωνεσαι κοριτσακι για το θυροειδη.Καλυτερα που σε εβαλε σε θεραπεια να εχεις το κεφαλακι σου ηρεμο.Εγω φαντασου οτι και στις 2 εγκυμοσυνες τη βγαζω με χαπι των 175.ειναι ακινδυνα για το μπεμπε.Σημερα πως θα τα περασετε κοριτσια?εμεις εχουμε κανονισει να μαζευτουμε μεσημερι για φαγητο.Λεω μαλιστα να ντυθω ΜΠΕΜΠΗΣ!Οτι κι αν κανετε καλα να περασετε!αντε και του χρονου θα ντυνουμε ολες τα μωρακια μας.Φιλακια σε ολες.

Maternity_codemini.php#

Κορίτσια κάνω κι εγώ την λίστα μου. Γράφω μερικά επιπλέον που δεν έχουμε πει. Για δώστε ιδέες κι εσείς...

Και οι πιο έμπειρες τι λέτε?

-μπανάκι-πετσετέ μπουρνουζάκι

-θήλαστρο

-υπνόσακος

-αλλαξιέρα-σιφινιέρα-κούνια

-αποστειρωτής ατμού

-ριλάξ(πότε το χρησιμοποιεί το μωρό αυτό; Αμέσως?)

-στρωματάκι κατά της ασφυξίας

Ενδοεπικοινωνια λεω να μην αγορασω, μου φαινεται περιττη.

Ο υγραντηρας ομως πειτε μου τι ειναι? Και ποσο χρησιμος?

Επισης Luz, το σφηνακι τι ειναι?

tf9Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μωλό...

Εμείς δεν έχουμε τιποτα κανονίσει...

Ο σύζυγος σήμερα τεμπελιάζει, είναι η μέρα του σήμερα κι αναρωτιέμαι πότε σκοπεύει να σηκωθεί.. γιατί εγώ βαρέθηκα :D

Εγώ πήγα μια βόλτα μέχρι την εκκλησία να ανάψω ένα κεράκι, μιας και σηκώθηκα απο τις 6.. Mαλλον καπου θα παμε, αλλα αργουτσικα, μαλλον μετα το φαι...

Καλα να περασετε μωλο, ωραια η ιδεα του μπεμπη!! :D

tf9Xp3.png

Με το καλό αν έρθει το μωράκι σου. Είναι πολύ πιθανό να είναι συσπάσεις αυτό που αισθάνεσαι. Είναι χαμηλά ακόμα η μήτρα και το αισθάνεσαι μόνο στην κύστη. Αν είσαι ανάσκελα ξαπλωμένη λογικά εκείνη την ώρα θα πετρώνει και η κοιλιά σου, απλά είναι πολύ μικρή ακόμα και δεν μπορείς να το καταλάβεις όταν είσαι όρθια.

Εγώ είχα και στις 2 εγκυμοσύνες απο τις 20 εβδομάδες, αλλά με λίιιγο παραπάνω ξεκούραση όλα είναι μια χαρά. Όμως αν μιλήσεις με το γιατρό σου καλύτερα να το αναφέρεις.

Συσπασεις απο τωρα?

Με ανησυχησες.

Θα τον παρω τηλ...

αν και διαβασα πως ειναι τεντωμα στρογγυλων συνδεσμων

θα τον παρω ομως για καλο κ για κακο

ευχαριστω

tf9Xp3.png

Εγώ όπως σου είπα είχα συσπάσεις απο πολύ νωρίς. Δεν έπαιρνα φάρμακα, μόνο μαγνήσιο και ξεκούραση όποιες μέρες είχα περισσότερες και γέννησα το πρώτο μου 39+2. Δεν σημαίνει οτι ΑΝ (το τονίζω το αν γιατί δεν μπορώ να ξέρω, μια ιδέα έδωσα) έχεις απο τώρα συσπάσεις θα γεννήσεις νωρίς, απλά να ρωτήσεις το γιατρό σου, να σου πει τι μπορεί να είναι και τι να κάνεις και να το παρακολουθείς.

Δεν πειραζει που δεν το γλίτωσες καλύτερα που το παίρνεις προληπτικά δεν κάνει κακό στο μωράκι σου αυτο το χαπάκι!!Μίλα με την γιατρό σου αν σε απασχολεί πολύ αυτο που νιώθεις αν και το θεωρώ απόλυτα φυαιολογικό γιατι όλο το σώμα μας αλλάζει τώρα!!!Εγω θα γεννήσω ελβετία επειδή ζω εδώ!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλά να περάσεις μωλο!!!Εφτασε η μέρα επιτέλους αυριο το πρωί έχω β΄επιπέδου κορίτσια μου και ανυπομονώ να δώ το μικρό μου ζουζουνάκι!!!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγώ όπως σου είπα είχα συσπάσεις απο πολύ νωρίς. Δεν έπαιρνα φάρμακα, μόνο μαγνήσιο και ξεκούραση όποιες μέρες είχα περισσότερες και γέννησα το πρώτο μου 39+2. Δεν σημαίνει οτι ΑΝ (το τονίζω το αν γιατί δεν μπορώ να ξέρω, μια ιδέα έδωσα) έχεις απο τώρα συσπάσεις θα γεννήσεις νωρίς, απλά να ρωτήσεις το γιατρό σου, να σου πει τι μπορεί να είναι και τι να κάνεις και να το παρακολουθείς.

κι εγω για συσπασεις φοβηθκα γιατι εχω γι αυτο και την επεσα στο κρεβατι ολη την υπολοιπη μερα.

Maternity_codemini.php#

καλά να περάσεις μωλο!!!Εφτασε η μέρα επιτέλους αυριο το πρωί έχω β΄επιπέδου κορίτσια μου και ανυπομονώ να δώ το μικρό μου ζουζουνάκι!!!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Με το καλο η β επιπεδου lila μου.Καλα αποτελεσματα.Αντε να δεις το ζουζουνακι σου που θα εχει μεγαλωσει πολυ!!!

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια μου καλημερα!καναμε β επιπεδου ολα τελεια περιμενουμε κοριτσακι εχω τρελαθει απο την χαρα μου!!!!!ειναι 350 γραμμαρια και 25 εκατοστα μεγαλωσε πολυ το κοριτσι μας ολο κλωτσαγε και μας γυριζε πλατη!!!!!αντε τωρα ποια εχει σειρα για β επιπεδου?

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Κοριτσια μου καλημερα!καναμε β επιπεδου ολα τελεια περιμενουμε κοριτσακι εχω τρελαθει απο την χαρα μου!!!!!ειναι 350 γραμμαρια και 25 εκατοστα μεγαλωσε πολυ το κοριτσι μας ολο κλωτσαγε και μας γυριζε πλατη!!!!!αντε τωρα ποια εχει σειρα για β επιπεδου?

Μπαβο lila μου!!!με το καλο η νεραιδουλα σας!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...