Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Mer ανησυχείς χωρίς λόγο δεν χρειάζεται το έχω ακούσει να βγαίνει αλλές φορές μικρότερο και άλλες μεγαλύτερο και εμένα στην 10 εβδομάδα μου το είχαν βρει 5 μέρες μεγαλύτερο και μετά πάλι κανονικά,οτιδήποτε ηταν θα στό έλεγε ο γιατρός σου!!

Εγώ κορίτσια δεν τα βάφω τα μαλλιά μου και ουτε έχω ρωτήσει αν επιτρέπεται έτσι κι αλλιώς δεν έχει τεράστια διαφορά η ρίζα μου με το βαμμένο και ήθελα να τα αφήσω λίγο να ηρεμήσουνε!!!

kikiki καλωσήρθες στην παρέα μας!!πρώτη φορά μανούλα?

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Mer μην αγχώνεσαι! Εμένα στην αυχενική ήταν 1 βδομάδα μεγαλύτερο και τώρα είναι πάλι ακριβώς στις μέρες που είμαι!! Ο γιατρός μου, μου άλλαξε την ΠΗΤ και την έβαλε μια βδομάδα νωρίτερα αλλά λέει δε μας νοιάζει ακόμα γιατί αυτό μπορεί να αλλάξει πολλές φορες ως τότε...Οπότε είμαστε λίγο στο φλου! Είναι μες στο πρόγραμμα!!!:)

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Μπράβο μωλο άντε κ υπομονή στις υπόλοιπες μανούλες. Εγω σηκώθηκα απο το κρεβάτι κ αύριο δουλειά, που έχουν μαζευτεί τα πααααντα, αλλα είμαι χαλαρά! Η μικρή κλωτσάει, θα μου βγει χορευταρου!

Έκλεισα κ σήμερα για β επιπέδου (μου ζητάνε 140 ευροπουλα @@@?!&??@)!!

Ρε κορίτσια βασική ερώτηση γτ κατα αγχώθηκα: οταν πήγα τωρα στον γιατρό κ είδα την μπαμπά όλα καλά. Κ μετά μας λέει οτι πρεπει να κάνουμε μια εξέταση όπου δίνεις σάλιο ή ιδρώτα, για να δουν κατι ενζυμα κ σε μενα κ στον άντρα μου, γτ απο αυτό εξαρτάται αν το παιδί θα έχει κυστικη ίωση, κ αν θα έχει μου λέει ειναι επικίνδυνο, φυσικά ειναι δική σου επιλογή, αλλα καλο ειναι το παιδί να το ρήξεις!

Έπαθα κοκομπλοκο μιλάμε! Σας έχουν κάνει τέτοια εξέτασης; Θα την κάνω σε 3 βδομάδες κ αγχώνομαι απο τωρα παρόλο που μου είπε οτι οι πιθανότητες ειναι πολυ λίγες... Ξέρετε τπτ;

Εκτός αυτού, επειδή άλλαξα απο τον προηγούμενο που δεν μ έλεγε τπτ κ ήταν χαλλλλαρος, αυτός ο καινούριος. Μου είπε οτι στην αυχενικούς θα έπρεπε να με έχει στείλει σε πιστοποιημένο γιατρό να μου κάνει όλες τις μετρήσεις, κ όχι σε απλό διαγνωστικά για τις αιματολογικές, ενώ αυτός το έκανε ο ίδιος κ δεν μου είπε κ πολλά. Κ για down βγήκα 1/935. Εσείς πόσο βρήκατε? με έχει φάει η αγωνιααααααααα

Εγώ είχα κάνει εξέταση για την κυστικη ίνωση πριν μείνω έγκυος. Πρώτα είχε κάνει ο άντρας μου στο Λαϊκο και επειδή του βρήκαν μια μετάλλαξη σε γονίδιο την έκανα και εγώ στο Χωρεμειο.. Εξέταση αίματος ήταν πάντως...

Καλημερα σας! Παλι πρωινη πρωινη εγω, αν και επεσα ξερη χθες στις 11 το βραδυ! Μολις αρχισει να ξεημρωνει, με πιανει η μεση μου και τα ποδια μου... Αν δε σηκωθω δεν ισιωνω... Το χει καμμια απο εσας αυτο? Να μη βολευεται στον υπνο? Εν τω μεταξυ συνηθως κοιμομουν πλαι κι ανασκελα. Τις προαλλες μου πε ο γιατρος πως οσο μεγαλωνει το μωρο να αποφευγω να κοιμαμαι ανασκελα. Κι ετσι εχει αυξηθει ο βαθμος δυσκολιας στον υπνο!

Did δεν πειραζει ακομα που δεν το νιωθεις, ο γιατρος μου μου χε πει πως μεχρι την 20η-22η θα το νιωσεις οποτε μη σε ανησυχει. Εμενα κανει τουμπες τελευταιες μερες την αισθανομαι πολυ εντονα. Χθες ομως λιγοτερο..

Νεφελη ενδοκρινολογο αλλαζω συνεχεια. Ευτυχως γυναικολογο εχω τον ιδιο εδω και 3 χρονια περιπου.. Σημερα θα παω στην αλλη ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει κι αυτη...

Εχετε αρχισει να κοιτατε για πραγματα του μωρου ή λετε ειναι νωρις ακομα? Μηπως πρεπει σιγα σιγα να κανουμε μια μικρη λιστα με τα απαραιτητα να βοηθησουμε η μια την αλλη? Παντως κανοντας μια μικρη ερευνα ειναι τοοοσα πολλα αυτα που πουλανε που πολλα μου φαινονται και αχρηστα...

Και εμένα ο μπέμπης μου κάνει τούμπες και κλωτσάει πολύ τη μανούλα!!! Όσο για τον ύπνο εχω και εγώ πρόβλημα... Ξυπνάω άγρια χαράματα και κάνω βόλτες στο σπίτι γιατί με πονάει η μέση και τα ισχια μου και δεν βολεύομαι στο κρεβάτι...

Πραγματάκια κοιτάζουμε συνέχεια και εχουμε καταλήξει σε έπιπλα και καρότσι.. Εγώ ειμαι πιο συγκρατημένη αλλα ο άντρας μου έχει ξεφύγει τελείως!!!

Χαίρομαι που όλες οι κοιλίτσες φουσκώνουν!!! Χθες είδαμε και εμείς τον μπέμπη μας!!! Είχε τα πόδια του πάνω και το κεφάλι κάτω και κλωτσούσε συνέχεια!!! Στις 3/3 θα κάνουμε το β επιπέδου και θα φύγει ένα ακόμη άγχος..

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Kikiki καλώς μας ήρθες

Nefeli13 τι διαφορα εχουν τα μπιμπερο; Πως αποφασιζεις ποιο περιπου θα σου κανει;

Χα! Δεν το αποφασίζεις εσύ! Το μωρό σου θα το κάνει αυτό!! :roll::roll::roll: Δεν ξέρω για αυτά που παίρνουν από την αρχή μπουκάλι, αλλά όσα θηλάζουν αποκλειστικά τον πρώτο καιρό δυσκολεύονται να πάρουν μπουκάλι και πρέπει να δοκιμάσεις διαφορετικές μάρκες για να δεις ποιο τους αρέσει περισσότερο! Αν τελικά βρεις κάποιο.... Υπάρχει και αυτή η περίπτωση!

Αλήθεια, θα θηλάσετε;

Με αφορμή τη χθεσινή λίστα με τα ψώνια, να σας πω μερικά πραγματάκια που με βοήθησαν πολύ: μια κουνιστή πολυθρόνα στο δωμάτιο του μωρού για να ηρεμεί πριν τον ύπνο αλλά να μην κουράζομαι εγώ πολύ κουνώντας το, θήλαστρο, μαξιλάρι θηλασμού, κρέμα λανολίνης, υπνόσακος και το μπανάκι που στερεώνεται στη δική μας μπανιέρα. Και τα πιο άχρηστα τελικά ήταν ο μάρσιπος, η ενδοεπικοινωνία, η κουνουπιέρα και ο βρεφοζυγός.

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Καλημέρα! lila23 ειναι το πρώτο μου μωράκι και εγω Ιούλιο γεννάω.

M-er και το δικο μου απο την 9η βδομαδα βγαίνει 1 βδομάδα μεγαλύτερο, ο γιατρος δεν ανησυχεί ουτε κ γω.

MlEPp2.png

καλημερα κοριτσια...τι κανετε???εγχ απο χτεσ εχω κατι πονακια στη μεση κ δεν την πολυπαλευω...βασικα αγχωνομαι γιατι δεν ακουω τη μπεμπα οπως τις αλλες μερες κ τρελενομαι...εχει ξανασυμβει βεβαια αυτο αλλα καθε φορα που τη νιωθω ελαχιστα εγω τρελενομαι...κ τωρα σε συνδυασμο με τη μεση βαζω κακες σκεψεις...ελπιζω πως απλα ειναι ηρεμη κ ξεκουραζεται...κ βλεπουμε..:(

71i9p3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!! litsa_xoylio και εμένα μου έχει συμβεί αυτό μερικές μέρες δεν σταματάει καθόλου να κλωτσάει και άλλες κλωτσάει 2-3 φορές και τέλος,δεν με ανησυχεί πλέον αυτο!!!!Μην βάζεις κακές σκέψεις στο μυαλό σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εντάξει κορίτσια! Με καθησυχάσατε! Δεν ξέρω, ώρες ώρες κολλάει το μυαλό μου σε ανούσια πράγματα!

Ενημερώστε μας για την ομάδα σας στο facebook! Πως πάει! Θα πω και εγώ του άντρα μου να με βάλει σύντομα! Ελπίζω να γράφετε μέχρι τότε και εδώ!

Litsa και εγώ πέρασα ένα τέτοιο σκάλωμα. Είχα μία ολόκληρη μέρα να τον ακούσω. Πήγα στον γιατρό για το προγραμματισμένο ραντεβού και κοιμόταν ο κύριος του καλού καιρού.. Μην ανησυχείς καθόλου! Άλλωστε όταν θα μεγαλώσουν λίγο ακόμη θα καταλαβαίνουμε και την παραμικρή κίνηση. Τώρα λογικό είναι να μην τα αντιλαμβανόμαστε όλα. Όσο για τη μέση είναι απολύτως φυσιολογικό. Ανοίγεις και πονάς!

Διαφημίσεις

καλημερα εγκυουλες μου! πριν λιγο γυρισαμε απο το γιατρο. τελικα ειναι σιγουρα κοριτσακι και εφτασε τα 194 γρ! ενα ακομη καλο νεο ειναι οτι η μια αρτηρια μου ξεβουλωσε αλλα η αλλη ειναι ακομα βουλωμενη οποτε συνεχιζω την ασπιρινουλα. μου εγραψε σιδηρο και μαγνησιο και κλεισαμε για β'επιπεδου στις 27/3. θα σκασω βεβαια μεχρι τοτε ,5 βδομαδες ειναι, αλλα ας ειναι καλα η μπουμπου και θα περασει κ αυτος ο μηνας!

M-er μην αγχωνεσαι που ειναι λιγακι μεγαλυτερος, αυτα αλλαζουν απο μηνα σε μηνα. τον γιο μου μου τον εβγαζε μια βδομαδα μεγαλυτερο και σε καποια φαση μια βδομαδα μικροτερο και εκει να δεις κολλημα που εφαγα. αλλα τελικα ολα καλα.

Nefeli_13 συμφωνω για τα μπιμπερο καθε μωρακι εχει τα δικα του γουστα. οσο για το θηλασμο ειμαι πολυ υπερ για οσο μπορει η καθε μανουλα. το γιο μου τον θηλασα 17 μηνες και η εμπειρια ειναι τοσο ομορφη, ενταξει εκτος απο τις πρωτες μερες που ειναι ζορι.

pHNqp3.png9S1np2.png

καλημερα εγκυουλες μου! πριν λιγο γυρισαμε απο το γιατρο. τελικα ειναι σιγουρα κοριτσακι και εφτασε τα 194 γρ! ενα ακομη καλο νεο ειναι οτι η μια αρτηρια μου ξεβουλωσε αλλα η αλλη ειναι ακομα βουλωμενη οποτε συνεχιζω την ασπιρινουλα. μου εγραψε σιδηρο και μαγνησιο και κλεισαμε για β'επιπεδου στις 27/3. θα σκασω βεβαια μεχρι τοτε ,5 βδομαδες ειναι, αλλα ας ειναι καλα η μπουμπου και θα περασει κ αυτος ο μηνας!

M-er μην αγχωνεσαι που ειναι λιγακι μεγαλυτερος, αυτα αλλαζουν απο μηνα σε μηνα. τον γιο μου μου τον εβγαζε μια βδομαδα μεγαλυτερο και σε καποια φαση μια βδομαδα μικροτερο και εκει να δεις κολλημα που εφαγα. αλλα τελικα ολα καλα.

Nefeli_13 συμφωνω για τα μπιμπερο καθε μωρακι εχει τα δικα του γουστα. οσο για το θηλασμο ειμαι πολυ υπερ για οσο μπορει η καθε μανουλα. το γιο μου τον θηλασα 17 μηνες και η εμπειρια ειναι τοσο ομορφη, ενταξει εκτος απο τις πρωτες μερες που ειναι ζορι.

Μπράβο Δέσποινα,τέλεια που θα έχεις και ένα κοριτσάκι τώρα μετά το αγοράκι σου!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Καλημέρα!! Kikiki καλώς μας ήρθες

Χα! Δεν το αποφασίζεις εσύ! Το μωρό σου θα το κάνει αυτό!! :roll::roll::roll: Δεν ξέρω για αυτά που παίρνουν από την αρχή μπουκάλι, αλλά όσα θηλάζουν αποκλειστικά τον πρώτο καιρό δυσκολεύονται να πάρουν μπουκάλι και πρέπει να δοκιμάσεις διαφορετικές μάρκες για να δεις ποιο τους αρέσει περισσότερο! Αν τελικά βρεις κάποιο.... Υπάρχει και αυτή η περίπτωση!

Αλήθεια, θα θηλάσετε;

Με αφορμή τη χθεσινή λίστα με τα ψώνια, να σας πω μερικά πραγματάκια που με βοήθησαν πολύ: μια κουνιστή πολυθρόνα στο δωμάτιο του μωρού για να ηρεμεί πριν τον ύπνο αλλά να μην κουράζομαι εγώ πολύ κουνώντας το, θήλαστρο, μαξιλάρι θηλασμού, κρέμα λανολίνης, υπνόσακος και το μπανάκι που στερεώνεται στη δική μας μπανιέρα. Και τα πιο άχρηστα τελικά ήταν ο μάρσιπος, η ενδοεπικοινωνία, η κουνουπιέρα και ο βρεφοζυγός.

Εγώ ναι, θέλω πολύ να θηλάσω!!Εχω διαβάσει πολλά και θα με βοηθήσει πιστεύω και η μαμά μου που με θήλασε 2 χρόνια!!

Αυτό με την πολυθρόνα το έχω σκεφτεί κι εγώ, αλλά να σε ρωτήσω γιατί λες ότι δε σου χρειάστηκε ο μάρσιπος; Εγώ εχω ψηθεί να πάρω ένα σλινγκ, πιστεύω θα μας βολέψει πολύ

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Βρε κορίτσια 3 μέρες δεν μπήκα κ έχετε γεμίσει νέα! Μπράβο στις κοιλίτσες! Τωρα όσα θυμάμαι γτ το iPad μου ειναι λίγο χαζό κ δεν κάνει scroll να θυμηθώ τι έχετε γράψει αλλα...

Me-r μην άγχωνεσαι. Κ μενα ειναι πιο μεγάλο αλλα αυτό λένε οτι αλλάζει. Το άγχος ειναι γενικά οταν ειναι πολυ πολυ μικρότερο απο την εβδομάδα που είσαι!

Kikiki καλωσηρθεεεεεες!

Litsa-xoylio κ μενα κπ φορές με τρελαίνει στο κλοτσιδι-μπουνιδι κ κάποιες φορές κοιματαιιιι! Μην ανησυχείς!

Despoina82 άντε συγχαρητηριαααα! Έχεις ακομα για η επιπέδου. Κοριτσάκι ε; Ο άντρας μου ειναι σαν διαφήμιση της crest οταν άκουσε για κόρη, πολυ γέλιο!

Κοριτσάκια ευχαριστώ για τις συμβουλές για μυστική ίωση, άντε κ να δούμε ποσά θα μας πάρουν, γτ εχουμε κ την η επιπέδου την Τρίτη, αλλα 140 που τσούζουν, αλλάανω απο όλα να ειναι καλά το σπορακι μας!

Ούτε εγω βολεύομαι στον ύπνο, είμαι συνήθως στο πλάι, κ απο προχτές θέλω συνέχεια μασάζ στις πατούσες μουυυυ!

Καλή η λίστα παίδες αλλα νομίζω οτι πολλά τα βλέπεις κ οταν γεννηθεί το μικρό. Επίσης μια μανούλα μου έλεγε οτι ει Άι βασική η προετοιμασία λίστας μαιευτηρίου, με πολλές πολλές σερβιέτες μεγάλες, βρακες για να τις κρατάνε, πετσέτα και, κ αλλα. Οταν μάθω θα σας πω!

Ρε παιδιά ερώτηση. Μπήκα την Πέμπτη στην 20 βδομάδα, αλλάζω κάθε Πέμπτη βδομάδα, κ μήνα μάλλον κάθε 12-15. Έχω μπερδέψει τα μπουτίκ μου. Γεννάμε Ιούλιο. Ποιο μήνα λέτε οτι είστε? 4ο ή 5ο? χαχαχα είμαι. Μπερδεμένη.

Θέλω κ γω φουμπου θα κάνω join με ολόκληρο το όνομα κ θα περιμένω αποδοχή!

Σας φιλώ όλες, έχω πονοκοιλο σήμερα κ πάω πάλι για ξάπλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lorig καλημέρα έγω που είμαι ακριβώς 1 μερα λιγότερο απο εσένα λέω μπήκα στον 5 πάω σύμφωνα με το πινακάκι που αντέγραψα οπως θα δείς και παρακάτω!!!

1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η βδομάδα

2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η βδομάδα

3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η βδομάδα (εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα

5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα

6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα

8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

90ς μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (και εδώ έχουμε μία παραπάνω!)

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...