Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Μια μικρη λιστα που ετοιμασα για τον εαυτο μου, αν θελετε παρτε ιδεες... :D

--> ΚΟΡΜΑΚΙΑ

-->ΤΙΡΑΝΤΑ- ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ

-->ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ

-->ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ

-->6-8 ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

-->2 ΜΙΚΡΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

-->ΘΕΡΜΟΣ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟ

-->ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΘΗΛΕΣ

-->ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ

-->ΠΙΠΙΛΑ

-->ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΘΗΚΗ ΠΙΠΙΛΑΣ

-->ΣΑΛΙΑΡΕΣ

-->ΥΓΡΗ ΠΟΥΔΡΑ FREZYDERM

-->ΣΑΜΠΟΥΑΝ –ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ FREZYDERM

-->ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ FREZYDERM

-->ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

-->ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΕΣ

-->ΒΡΕΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

-->ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

-->ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ (2)

-->ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

-->ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

-->ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΖΕΣ

-->ΨΑΛΙΔΑΚΙ

-->ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

-->ΒΑΜΑ EOSINE

-->ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ

-->ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

-->ΣΥΡΙΓΓΕΣ (2 ΤΩΝ 2ml και 2 ΤΩΝ 5ml)

-->ΣΦΗΝΑΚΙ

-->ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΟ DOLAL

-->DEPON ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΙΔΙΚΟ

-->ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟ

-->ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΟ

-->ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ (ΚΑΡΟΤΣΙ –ΚΡΕΒΒΑΤΙ –ΛΙΚΝΟ)

-->ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ ΑΟΣΜΟ

-->ΜΑΣΚΕΣ

-->ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ OTRISALIN

-->ΚΟΥΝΙΑ

-->ΚΑΡΟΤΣΙ

-->ΛΙΚΝΟ

-->ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ

-->BETADINE

-->ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΚΟΥΝΙΑΣ

-->ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ

:D

Μικρή λίστα;;;; Εγώ τα μόνα που είχα σκεφτεί ήταν κομπι-καρότσι , κούνια, μάρσιπο και ρούχα ! Α και αλλαξιέρα, συρταριέρα ή ντουλάπα! Ούτως ή άλλως δεν έχω σκοπό να πάρω ούτε μπιμπερό κτλ ουτε πιπιλα, αλλά ναι, τα βρεφικά καλλυντικά, κρεμούλες κτλ είναι σημαντικα!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Α, το μόνο που έχω είναι θερμόμετρο μπάνιου, μου το έστειλε η ασφάλεια μου! Και τα σελτεδακια ( τι αστεία λέξη!!) δεν ήξερα τι είναι και τα γκούγκλαρα! Είναι κατι σαν πετσετούλες αδιαβροχες;;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Κορίτσια στο facebook όταν μπαίνεις σε ένα γκρουπ φαίνεται? Γιατί εγώ σε απλούς γνωστούς που βλέπω σπανίως και δεν με έχουν δει πρόσφατα, δεν το έχω ανακοινώσει.. Αν δεν φαίνεται πείτε μου να μπω και εγώ!

Διαφορετικά ελπίζω να μιλάτε και σε μένα για λίγο.. Μέχρι να βγάλω την ανακοίνωσή μου!

καλημερα! η ομαδα ειναι κλειστη, δηλαδη μονο τα μελη μπορουν να βλεπουν τις δημοσιευσεις, αλλα αν καποιος ψαξει με τον τιτλο της ομαδας μπορει να δει τα μελη. οταν θελεις θα σε περιμενουμε!

pHNqp3.png9S1np2.png

Despoina82 έστειλα κ εγώ αίτημα στο face. Κοριτσια εγω κοιμάμαι στο πλάι αριστερά, μιας κ μου είπε ο γιατρός ότι ετσι αιματωνεται καλυτερα ο πλακούντας κ δεν πιέζω κάποια όργανα μου που εχω δεξιά. Σχετικά με την λίστα όντως πολυ χρησημα ολα αυτα( το μονο που δεν χρησιμοποίησα ηταν οι ειδικές μπατονέτες, μιας κ μου το ειχε απαγορέψει ο παιδίατρος) κ εγω παλι καλά μονο κατι ρουχαλάκια θα χρειαστω μιας κ τα υπόλοιπα τα εχω απο το πρωτο μου παιδι σε ουδέτερα χρώματα.

Martch, τις μπατονετες γενικα τις χρειαζεσαι απο ο,τι μου ειπαν κ εμενα...για να καθαριζεις τις πτυχες στα μπρατσακια κ τα μπουτακια, χαχα...και στα γεννητικα του μωρου! :D

8LVMp3.png

Α, το μόνο που έχω είναι θερμόμετρο μπάνιου, μου το έστειλε η ασφάλεια μου! Και τα σελτεδακια ( τι αστεία λέξη!!) δεν ήξερα τι είναι και τα γκούγκλαρα! Είναι κατι σαν πετσετούλες αδιαβροχες;;

Luz εννοειται πως δεν τα εχω παρει κ εγω ολα αυτα...απλα σημειωνω τι θα χρειαστω για να τα παιρνω σιγα σιγα γιατι ολα μαζι δυσκολοοο.... ναι τα σελτεδακια κατι τετοιο πρεπει να ειναι...πρωτη φορα μανα, κ εγω τωρα μαθαινω νεο λεξιλογιοοο! :P

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τελικά μου έδωσε καλή ιδέα η D_i_d και έφαγα ψωμί με ταχίνι, μιας και δεν έχω φυστικοβούτυρο..Μια χαρά και με κράτησε κιόλας! Αλλά είναι λίγο μπέρδεμα αμα παιρνεις κι αλλα χάπια, εγώ παίρνω μετφορμίνη και φυλλικό οξύ.

Α, εγώ με τον ύπνο δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα, και κυρίως κοιμάμαι ανάσκελα. Nefeli2014 Σου είπε ο γιατρός γιατί δεν κάνει; Εμένα δεν μου έχει πει κάτι, καλά γενικά δε μπαίνει σε τόσες λεπτομέρειες χεχε

Εν τω μεταξύ, από χτες το βράδυ έχω κάτι γουργουρητά, αυτό λέτε να είναι το μωράκι;; Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά όλη την ώρα να φτερουγίζει η κοιλιά;;;;Κορίτσια, αν είναι αυτο, είναι πολύ περίεργο! Είναι σαν κάποιος να μου φυσάει από μεσα την κοιλιά!!

iokasti83 και μένα το ίδιο μου είπε για τον πλακούντα και ότι θα το νιώσω σε κανά δυο βδομάδες, αλλά από χτες το βράδυ έχω αυτά τα γουργουρητά! Θα τρελαθώ αν είναι αυτό!

Και εγω σημερα το πρωι καθως οδηγουσα ενιωσα αυτο ακριβως...σαν γαργαλητο απο μεσα ....ειχε πολυ πλακα...πρωτη φορα....πιστευω ηταν το μωρο...καταχαρηκα!!!!!! :-D

8LVMp3.png

ναι κοριτσακια μ...το μωρο σας ηταν γτ κ γω καπως ετσι το ενιωθα στην αρχη....δεν ειναι υπεροχο???κ μενα ωρες ωρες στην αρχη με επιαναν τα γελια στη δουλεια οταν την ενιωθα να με γαργαλαει...εχει μια διεγερση το πρωι οταν δουλευω κ δε σταματαει πλεον η ζουζουνιτσα μ....

71i9p3.png

τα σελτεδακια ειναι φοβερη ανακαλυψη,χαχα! απο πανω ειναι σαν πετσετουλα και απο κατω ναυλον αδιαβροχο. τα χρησιμοποιουμε στην αλλαγη πανας αλλα και κατω απο το σεντονακι στην κουνια γιατι πολλες φορες υπαρχουν διαρροες! :tongue:

οσες περιμενετε αγορακι παρτε τα μεγαλα γιατι τα τσισακια φτανουν πολυ μακρυα!

pHNqp3.png9S1np2.png

Καλημέρα! Δέσποινα έστειλα κι εγώ στο fb, έχω φωτο το χεράκι του γιού μου, το όνομα δεν αντιστοιχεί στο όνομα που έχω στο forum...

Did πολύ ωραία η λίστα σου και πάρα πολύ χρήσιμη για τις πρωτομανούλες! Εγώ πάντως θα σας πρότεινα να στείλετε σε όλους αυτούς που σας έγραψα για δείγματα γιατί θα μαζέψετε πάρα πολλά πραγματάκια και θα μπορέσετε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε, ειδικά για τα καλλυντικά και τις πάνες! Εμείς ακόμα χρησιμοποιούμε αφρόλουτρα από τα δείγματα και βγάλαμε τον πρώτο μήνα χωρίς να αγοράσουμε τίποτα απολύτως από κρέμες, πάνες και μωρομάντηλα!! Επίσης, μην αγοράσετε πολλά μπιμπερό από την αρχή! κατ' αρχήν θα σας στείλουν διαφημιστικά, δεύτερον αν θηλάσετε δε θα σας χρειαστούν καθόλου και τρίτον και σημαντικότερο δεν ξέρετε ποιο μπιμπερό θα ταιριάξει στο μωρό σας και μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε αρκετές μάρκες μέχρι να καταλήξετε! Το ίδιο και για τις πιπίλες!

Εγώ ευτυχώς δε χρειάζομαι απολύτως τίποτα γιατί θα γεννηθεί ίδια εποχή με το πρώτο και θα είναι ίδιο φύλο!! Μόνο κούνια και καθισματάκι αυτοκινήτου θα πάρουμε για τον μεγάλο και φυσικά τα αναλώσιμα!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια δε θυμάμαι αν το έχετε συζητήσει , αλλά τι κάνετε με βάψιμο μαλλιών-νυχιών;;;; Εγώ έκλεισα να πάω για βάψιμο μαλλιών και κούρεμα την άλλη Παρασκευή, η κομμώτριά μου είναι πολύ καλή φίλη μου και πάντα μου έβαζε φυτική βαφή γιατί έχω λεπτά μαλλιά .. Οπότε φαντάζομαι ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα....

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Εγω τα μαλλια τα βαφω με φυτικη, μονο στο πρωτο τριμηνο το απεφυγα. Τα νυχια κανονια και στο πρωτο τριμηνο και τωρα. Και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το ιδιο εκανα! Δε μου ειχε απαγορευσει κατι ο γιατρος!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Γεια σας κοριτσια!τι κανετε?κι εγω τα εβαψα τα μαλλια μου με κορρε.και μαλιστα ρωτησα τη γιατρο μου για τη συχνοτητα και μου ειπα κανονικα απο δω και περα με τη φυτικη.Καλα η ριζα (εγω εχω και αρκετες ασπρες) δε παλευοταν καθολου πια.

Maternity_codemini.php#

Κοριτσια μου καλησπερα! Για τα μαλλια κ εμενα ο γιατρος μου ειχε πει μετα τις 14 εβδομαδες με φυτικη και εννοειται ετρεξα! Δεν υπαρχει προβλημα!

Εχθες ειδα τον μπεμπη. Μια χαρα ο καλος μου! Μονο που βρε κοριτσια βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερος. Δεν ανησυχησα εκεινη την ωρα αλλα τωρα σκεφτομαι..μηπως αυτο δεν ειναι καλο; Εσεις τι λετε;

Απο ζαχαρο παντως δεν εχω.. Μου εδωσε κ μηχανημα να το μετρω στο σπιτι αλλα ανουσιο μου φαινεται. Παντα εβγαινε και βγαινει μικρο..

Kikiki εισαι κ εσυ μανουλα ιουλιου;

Nefeli13 τι διαφορα εχουν τα μπιμπερο; Πως αποφασιζεις ποιο περιπου θα σου κανει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...