Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

καλημερα φιλες εγκυουλες!

μωλο μπραβο για τα καλα νεα!

Lorig εγω δεν εκανα εξεταση κυστικης ινωσης ουτε τωρα ουτε στο γιο μου. δεν ξερω αν μου πει να κανω αργοτερα γιατι τωρα εχω αλλο γιατρο. τα αποτελεσματα απο το PAPP-A TEST ειναι 1/2007 για συνδρομο down. βλεπεις υπαρχουν μεγαλες αποκλισεις στην καθε μια αλλα δεν θελει πολυ ψαξιμο εφοσον απεχει πολυ απο το 1/250.

Nefeli2014 μια απ'τα ιδια. δεν βολευομαι με τιποτα. ολο το βραδυ στριφογυρναω γιατι με πονανε οι γοφοι μου. καποια στιγμη γυρναω και ανασκελα γιατι δεν αντεχω. την Παρασκευη εχω γιατρο. μηπως με το μαγνησιο υπαρξει βελτιωση?

χθες πηρα τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις αιματος. ο αιματοκριτης επεσε στο 33 οποτε σιγουρα θα μου δωσει σιδηρο αυτη τη φορα.

κοριτσια θελετε να κανουμε ομαδα στο FACEBOOK? οταν ημουν στις μανουλες του 2010 βαζαμε φωτογραφιες απο τα πραγματακια που περναμε στα μωρακια μας και κρατησαμε επαφη μεχρι τωρα γιατι στο καφε καποια στιγμη σταματανε ολες να γραφουν. οποιες θελετε στειλτε με μηνυμα το ονομα του προφιλ σας για να σας προσθεσω στην ομαδα. να ξερετε οτι ειναι κλειστη ομαδα και μπορουν να μπαινουν μονο τα μελη.

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φίλες μου συν-εγκυούλες!!!!!! Τι κάνετε;;; Εμείς όλα καλά!! Έχουμε τρέξιμο πολύ γιατί μετακομίζουμε σιγά σιγά αλλά όλα οκ!! Προχθές κάναμε υπέρηχο απλό και όλα τέλεια, ο πλακούντας ανέβηκε επιτέλους αρκετά!! Μάλλον έχουμε κοριτσάκι (μας είπε να μην το δέσουμε κόμπο γιατί ο λώρος δεν άφηνε να φανεί καλά η περιοχή , αλλά εμείς έχουμε ήδη κατουρηθεί από τη χαρά μας!!!!!!!!!!)!!!!!!!! Δεν το έχω νιώσει ακόμα, αλλά ο γιατρός λέει ότι έχω πρόσθιο πλακούντα και μπορεί να αργήσω να το νιώσω! Ανυπομονώ όμως και όταν ξαπλώνω έχω τις κεραίες μου τεντωμένες μπας και πιάσω κίνηση!!

Σας φιλώ όλες!!

ΥΓ: Καούρες και πόνο στα κόκαλα της λεκάνης έχω κι εγώ....Επίσης στον προγεννητικό έδωσα αίμα και για μεσογειακή και για κυστική ίνωση!

xcCgp2.png

tt1bb96b.aspx

Μια μικρη λιστα που ετοιμασα για τον εαυτο μου, αν θελετε παρτε ιδεες... :D

--> ΚΟΡΜΑΚΙΑ

-->ΤΙΡΑΝΤΑ- ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ

-->ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ

-->ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ

-->6-8 ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

-->2 ΜΙΚΡΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

-->ΘΕΡΜΟΣ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟ

-->ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΘΗΛΕΣ

-->ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ

-->ΠΙΠΙΛΑ

-->ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΘΗΚΗ ΠΙΠΙΛΑΣ

-->ΣΑΛΙΑΡΕΣ

-->ΥΓΡΗ ΠΟΥΔΡΑ FREZYDERM

-->ΣΑΜΠΟΥΑΝ –ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ FREZYDERM

-->ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ FREZYDERM

-->ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

-->ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΕΣ

-->ΒΡΕΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

-->ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

-->ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ (2)

-->ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

-->ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

-->ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΖΕΣ

-->ΨΑΛΙΔΑΚΙ

-->ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

-->ΒΑΜΑ EOSINE

-->ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ

-->ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

-->ΣΥΡΙΓΓΕΣ (2 ΤΩΝ 2ml και 2 ΤΩΝ 5ml)

-->ΣΦΗΝΑΚΙ

-->ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΟ DOLAL

-->DEPON ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΙΔΙΚΟ

-->ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟ

-->ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΟ

-->ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ (ΚΑΡΟΤΣΙ –ΚΡΕΒΒΑΤΙ –ΛΙΚΝΟ)

-->ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ ΑΟΣΜΟ

-->ΜΑΣΚΕΣ

-->ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ OTRISALIN

-->ΚΟΥΝΙΑ

-->ΚΑΡΟΤΣΙ

-->ΛΙΚΝΟ

-->ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ

-->BETADINE

-->ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΚΟΥΝΙΑΣ

-->ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ

:D

did τέλεια η λιστα δεν τα περιμενα τοσα πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Γεια σας φίλες μου συν-εγκυούλες!!!!!! Τι κάνετε;;; Εμείς όλα καλά!! Έχουμε τρέξιμο πολύ γιατί μετακομίζουμε σιγά σιγά αλλά όλα οκ!! Προχθές κάναμε υπέρηχο απλό και όλα τέλεια, ο πλακούντας ανέβηκε επιτέλους αρκετά!! Μάλλον έχουμε κοριτσάκι (μας είπε να μην το δέσουμε κόμπο γιατί ο λώρος δεν άφηνε να φανεί καλά η περιοχή , αλλά εμείς έχουμε ήδη κατουρηθεί από τη χαρά μας!!!!!!!!!!)!!!!!!!! Δεν το έχω νιώσει ακόμα, αλλά ο γιατρός λέει ότι έχω πρόσθιο πλακούντα και μπορεί να αργήσω να το νιώσω! Ανυπομονώ όμως και όταν ξαπλώνω έχω τις κεραίες μου τεντωμένες μπας και πιάσω κίνηση!!

Σας φιλώ όλες!!

ΥΓ: Καούρες και πόνο στα κόκαλα της λεκάνης έχω κι εγώ....Επίσης στον προγεννητικό έδωσα αίμα και για μεσογειακή και για κυστική ίνωση!

Μπράβο iokasti ωραια τα νέα σου!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγώ κορίτσια εδώ και μέρες υποφέρω απο πόνους σε όλο μου το σώμα και φυσικά δεν μπορώ να κοιμηθώ όπως πρίν μου πέρνει ενα 2 ωρο να κοιμηθω και γενικώς δεν βολεύομαι πουθενά.Για την εξέταση κυστικης ινωσης δεν μου έχει αναφέρει κάτι η γυναικολόγος μου και δεν έχω ιδέα τι είναι!!!!Εγώ περιμένω την δευτέρα να κάνω β επιπέδου επιτέλους να φύγει και αυτο το άνχος και μετά σιγά σιγά θα αρχίσω να αγοράζω πράγματα για το μωρό αφου θα μάθουμε και τι είναι!!!!Αυτά απο εμένα κορίτσια μου!!!φιλια σε όλες

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα, κορίτσια!με τον ύπνο ευτυχώς δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ακόμη. απλά μάλλον θα αγοράσω ένα από εκεα τα μαξιλάρια θηλασμού που μπορείς να το χρησιμοποιείς και στον ύπνο όταν είσαι έγκυος και δεν βολεύεσε. β' επιπέδου έχω κανονίσει στις 5/3, κλαίω βέβαια τα 120ευρώ , αλλά τι να γίνει... πραγματάκια για το μωρό δεν θα χρειαστώ πολλά καθώς έχω και από τα άλλα δύο μωρά, κυρίως ρουχαλάκια, αφού μάλλον το πιο πιθανόν είναι ότι είναι αγοράκι.

καλησπερα!!!εγω για ν πω την αληθεια μ εχω ηδη αγορασει τα βασικα(κουνια, καροτσι κτλ) εδω κ κανενα μηνα...το ξερω οτι ηταν πολυ πολυ νωρις αλλα μιας κ τ οικονομικα μας δεν ειναι κ τελεια προτιμησα να εκμεταλλευτω τις εκπτωσεις...βεβαια δεν μπηκε τπτ στ σπιτι μας μιας και τ πεθερικα μου εχουν μια τεραστια αποθηκη σπιτι τους και τα βαλαμε ολα εκει...ακομη δεν ηξερα οτι περιμενω μπεμπα αλλα οτι αγορασα ηταν τελειως ουδετερο γτ ποτε δεν ξερεις τι θα ειναι τ δευτερο, αν κανουμε καποια στιγμη...βεβαια τωρα ανυπομονω να κανω κ τη β επιπεδου ν αρχισω σιγα σιγα να μαζευω και τ υπολοιπα γτ πραγματικα δεν κρατιεμαι...ασε π λεω πως τοτε που θ σταματησω απτη δουλεια θελω απλα ν κοιμαμαι κ να λιωνω σπιτι κ για καφεδες και οχι να τρεχω για ψωνια.....

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Έφτασε επιτέλους η μέρα να δούμε το μωράκι μας! Και έχω μία αγωνία.. Δεν ξέρω και γιατί..

Κορίτσια στο facebook όταν μπαίνεις σε ένα γκρουπ φαίνεται? Γιατί εγώ σε απλούς γνωστούς που βλέπω σπανίως και δεν με έχουν δει πρόσφατα, δεν το έχω ανακοινώσει.. Αν δεν φαίνεται πείτε μου να μπω και εγώ!

Διαφορετικά ελπίζω να μιλάτε και σε μένα για λίγο.. Μέχρι να βγάλω την ανακοίνωσή μου!

Λίτσα πολύ έξυπνο να ψωνίσεις στις εκπτώσεις! Για να πω την αλήθεια εγώ για το δωμάτιο δεν θα πάρω τίποτα. Έχω της αδερφής μου.. Και ναι μεν λένε καλύτερα να φτιάξεις εσύ το δωμάτιο και να περιμένεις το μωράκι σου, όμως εμένα δεν με νοιάζει να σας πω..

Did τι είναι όλα αυτά??? Πολύτιμη η λίστα σου! Θα την αντιγράψω για να μην την ψάχνω το καλοκαίρι!

Μωλό ξέχασα να πω συγχαρητήρια! Πολύ σημαντική η εξέτασή που έκανες και επιπλέον δεν αγχώνεσαι πια..

Nefeli εγώ δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν με τον ύπνο. Αλλά είμαι ακόμη στη 17η εβδομάδα. Μετά δεν ξέρω.

Την καλησπέρα μου και στις υπόλοιπες εγκυούλες!

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Έφτασε επιτέλους η μέρα να δούμε το μωράκι μας! Και έχω μία αγωνία.. Δεν ξέρω και γιατί..

Κορίτσια στο facebook όταν μπαίνεις σε ένα γκρουπ φαίνεται? Γιατί εγώ σε απλούς γνωστούς που βλέπω σπανίως και δεν με έχουν δει πρόσφατα, δεν το έχω ανακοινώσει.. Αν δεν φαίνεται πείτε μου να μπω και εγώ!

Διαφορετικά ελπίζω να μιλάτε και σε μένα για λίγο.. Μέχρι να βγάλω την ανακοίνωσή μου!

Λίτσα πολύ έξυπνο να ψωνίσεις στις εκπτώσεις! Για να πω την αλήθεια εγώ για το δωμάτιο δεν θα πάρω τίποτα. Έχω της αδερφής μου.. Και ναι μεν λένε καλύτερα να φτιάξεις εσύ το δωμάτιο και να περιμένεις το μωράκι σου, όμως εμένα δεν με νοιάζει να σας πω..

Did τι είναι όλα αυτά??? Πολύτιμη η λίστα σου! Θα την αντιγράψω για να μην την ψάχνω το καλοκαίρι!

Μωλό ξέχασα να πω συγχαρητήρια! Πολύ σημαντική η εξέτασή που έκανες και επιπλέον δεν αγχώνεσαι πια..

Nefeli εγώ δεν έχω πρόβλημα προς το παρόν με τον ύπνο. Αλλά είμαι ακόμη στη 17η εβδομάδα. Μετά δεν ξέρω.

Την καλησπέρα μου και στις υπόλοιπες εγκυούλες!

Καλησπέρα mer σήμερα έχεις ραντεβού???να μπεις να μας πεις τα νεα σου!!!!φιλια

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Despoina82 έστειλα κ εγώ αίτημα στο face. Κοριτσια εγω κοιμάμαι στο πλάι αριστερά, μιας κ μου είπε ο γιατρός ότι ετσι αιματωνεται καλυτερα ο πλακούντας κ δεν πιέζω κάποια όργανα μου που εχω δεξιά. Σχετικά με την λίστα όντως πολυ χρησημα ολα αυτα( το μονο που δεν χρησιμοποίησα ηταν οι ειδικές μπατονέτες, μιας κ μου το ειχε απαγορέψει ο παιδίατρος) κ εγω παλι καλά μονο κατι ρουχαλάκια θα χρειαστω μιας κ τα υπόλοιπα τα εχω απο το πρωτο μου παιδι σε ουδέτερα χρώματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κορίτσια! Τελικά μου έδωσε καλή ιδέα η D_i_d και έφαγα ψωμί με ταχίνι, μιας και δεν έχω φυστικοβούτυρο..Μια χαρά και με κράτησε κιόλας! Αλλά είναι λίγο μπέρδεμα αμα παιρνεις κι αλλα χάπια, εγώ παίρνω μετφορμίνη και φυλλικό οξύ.

Α, εγώ με τον ύπνο δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα, και κυρίως κοιμάμαι ανάσκελα. Nefeli2014 Σου είπε ο γιατρός γιατί δεν κάνει; Εμένα δεν μου έχει πει κάτι, καλά γενικά δε μπαίνει σε τόσες λεπτομέρειες χεχε

Εν τω μεταξύ, από χτες το βράδυ έχω κάτι γουργουρητά, αυτό λέτε να είναι το μωράκι;; Στην αρχή δεν έδωσα σημασία αλλά όλη την ώρα να φτερουγίζει η κοιλιά;;;;Κορίτσια, αν είναι αυτο, είναι πολύ περίεργο! Είναι σαν κάποιος να μου φυσάει από μεσα την κοιλιά!!

iokasti83 και μένα το ίδιο μου είπε για τον πλακούντα και ότι θα το νιώσω σε κανά δυο βδομάδες, αλλά από χτες το βράδυ έχω αυτά τα γουργουρητά! Θα τρελαθώ αν είναι αυτό!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...