Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

εγω διανυω την 19 εβδομαδα αλλα αρχισα να ανησυχω που δεν το εχω καταλαβει ακομα το μικρακι, αν και ξερω πως σε πρωτες εγκυμοσυνες αργεις να το αισθανθεις....αλλα τιποτα???? το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ειναι τοσο μεγαλη η κοιλια μου που λεω δε μπορει καλα θα ειναι!!!μεγαλωνει! ολες το εχετε νιωσει ε?

Κι εγώ στην 19η βδομάδα είμαι και δεν το έχω νιώσει ακόμα αλλά η γιατρός με καθησύχασε ότι είναι φυσιολογικό μιας και είναι και το πρώτο μου αν και σήμερα νιώθω κάτι σαν φτερούγισμα στην κοιλιά αλλά νομίζω ότι είναι το έντερο μου χιχχι :D

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Αχ, κορίτσια χτες πήγα στη γιατρό για την καθιερωμένη επίσκεψη και ενώ είχα πολύ άγχος πριν γιατί όπως έγραψα και πριν, δεν το έχω νιώσει ακόμα το μπεμπάκι, όταν το είδα στην οθόνη τρελάθηκα! Και τί υπερκινητικό που ήταν! Όλα καλά μεγαλώνει,αχ τι ευτυχία νιώθω από χτες!!

Εν τω μεταξύ, όλες ξέρετε αν θα κάνετε αγοράκι ή κοριτσάκι ε; Εμάς δεν μας έχουν πει γιατί απαγορεύεται να πουν πολύ νωρίς στην κύηση και τώρα μόνο μπορούν να μας πουν. Έλα που χτες πήγα μόνη μου και λέω καλύτερα να το μάθουμε όταν πάω μαζί με τον άντρα μου. Οπότε περιμένουμε τον μεγάλο υπέρηχο σε 10 μέρες που θα μου τον κάνει άλλος γιατρός, είναι σαν να λέμε ο συνεργάτης της δικιάς μου. Εδώ πολλοί γιατροί έχουν ένα ιατρείο και το μοιράζονται με άλλους γιατρούς της ίδιας ειδικότητας. Ο άλλος γιατρός είναι πιστοποιημένος και έχει τον εξοπλισμο και την άδεια να κάνει αυτους τους υπέρηχους, σε εκείνον είχα πάει και για την αυχενική διαφάνεια.

Δεν ξέρω πάντως για το φύλο, μια λέω ότι έχω κορίτσι, μια αγόρι, καμμία σταθερότητα. Βάσει υπολογισμών, θα έπρεπε να είναι αγόρι γιατι ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία και ήρθαμε σε επαφή, αλλά και πάλι δεν μπορείς να ξερεις.. Μωρέ δε με νοιάζει καθόλου, γερό να είναι το βλασταράκι μου! Η γιατρός μου είπε ότι έχει το βάρος ενός βιτάμ! Τι άκυρη σύγκριση, πέθανα στο γέλιο εκείνη την ώρα και άρχισε τις κωλοτούμπες το μικράκι!

Το μόνο που με άγχωσε είναι ότι ο αιματοκρίτης είναι χαμηλός, βασικά μου μέτρησε την αιμογλοβίνη και βγήκε 10,2 που σημαίνει αιματοκρίτης 30!και μου είπε να παίρνω 2 χαπάκια την ημέρα και να τρώω πιο πολύ τροφές με σίδηρο.. Και αφού είμαι από την Ελλάδα, θα μου κάνει εξέταση για μεσογειακή αναιμία,και λέω, οκ, τώρα το θυμήθηκες;;; Από όσο ξέρω, δεν έχουμε στην οικογένεια ιστορικό, αλλά με αγχωσε κάπως.. Μόνο αυτό ηταν το στενάχωρο χτες αλλά εντάξει..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Αχ, κορίτσια χτες πήγα στη γιατρό για την καθιερωμένη επίσκεψη και ενώ είχα πολύ άγχος πριν γιατί όπως έγραψα και πριν, δεν το έχω νιώσει ακόμα το μπεμπάκι, όταν το είδα στην οθόνη τρελάθηκα! Και τί υπερκινητικό που ήταν! Όλα καλά μεγαλώνει,αχ τι ευτυχία νιώθω από χτες!!

Εν τω μεταξύ, όλες ξέρετε αν θα κάνετε αγοράκι ή κοριτσάκι ε; Εμάς δεν μας έχουν πει γιατί απαγορεύεται να πουν πολύ νωρίς στην κύηση και τώρα μόνο μπορούν να μας πουν. Έλα που χτες πήγα μόνη μου και λέω καλύτερα να το μάθουμε όταν πάω μαζί με τον άντρα μου. Οπότε περιμένουμε τον μεγάλο υπέρηχο σε 10 μέρες που θα μου τον κάνει άλλος γιατρός, είναι σαν να λέμε ο συνεργάτης της δικιάς μου. Εδώ πολλοί γιατροί έχουν ένα ιατρείο και το μοιράζονται με άλλους γιατρούς της ίδιας ειδικότητας. Ο άλλος γιατρός είναι πιστοποιημένος και έχει τον εξοπλισμο και την άδεια να κάνει αυτους τους υπέρηχους, σε εκείνον είχα πάει και για την αυχενική διαφάνεια.

Δεν ξέρω πάντως για το φύλο, μια λέω ότι έχω κορίτσι, μια αγόρι, καμμία σταθερότητα. Βάσει υπολογισμών, θα έπρεπε να είναι αγόρι γιατι ξέρω πότε έγινε η ωορρηξία και ήρθαμε σε επαφή, αλλά και πάλι δεν μπορείς να ξερεις.. Μωρέ δε με νοιάζει καθόλου, γερό να είναι το βλασταράκι μου! Η γιατρός μου είπε ότι έχει το βάρος ενός βιτάμ! Τι άκυρη σύγκριση, πέθανα στο γέλιο εκείνη την ώρα και άρχισε τις κωλοτούμπες το μικράκι!

Το μόνο που με άγχωσε είναι ότι ο αιματοκρίτης είναι χαμηλός, βασικά μου μέτρησε την αιμογλοβίνη και βγήκε 10,2 που σημαίνει αιματοκρίτης 30!και μου είπε να παίρνω 2 χαπάκια την ημέρα και να τρώω πιο πολύ τροφές με σίδηρο.. Και αφού είμαι από την Ελλάδα, θα μου κάνει εξέταση για μεσογειακή αναιμία,και λέω, οκ, τώρα το θυμήθηκες;;; Από όσο ξέρω, δεν έχουμε στην οικογένεια ιστορικό, αλλά με αγχωσε κάπως.. Μόνο αυτό ηταν το στενάχωρο χτες αλλά εντάξει..

τι ωραια Luz!!! μπαβο που αντεξες να μη μαθεις το φυλο επειδη ελειπε ο συζυγος!!! με το καλο τωρα και η β' επιπεδου... και εγω παιρνω μηνες τωρα δυο χαπια σιδηρο την ημερα, καθως και εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη.... οσο ενα βιταμ ε? ωραια συγκριση οντως...σε ευχαριστω, με καθησυχασες κ εμενα, γιατι ολο λεω αντε να το νιωσω το μικρακι να ηρεμησω, και ολο ησυχια επικρατει... :P

και εγω σε μια βδομαδα εχω γιατρο, και πιστευω να μαθουμε με σιγουρια το φυλο...αλλα κυριως να το δωωωω επιτελους...παει ποσος καιρος! Λογικα μετα απο λιγες μερες θα μας κλεισει κ για β΄επιπεδου...

χτες εγω ολο το βραδυ δεν μπορεσα να κοιμηθω απο καουρες που με επιασαν ξαφνικα, πρωτη φορα...εχει καμια αλλη? τι ενοχλητικο!!!!! :|

8LVMp3.png

τι ωραια Luz!!! μπαβο που αντεξες να μη μαθεις το φυλο επειδη ελειπε ο συζυγος!!! με το καλο τωρα και η β' επιπεδου... και εγω παιρνω μηνες τωρα δυο χαπια σιδηρο την ημερα, καθως και εγω εχω χαμηλο αιματοκριτη.... οσο ενα βιταμ ε? ωραια συγκριση οντως...σε ευχαριστω, με καθησυχασες κ εμενα, γιατι ολο λεω αντε να το νιωσω το μικρακι να ηρεμησω, και ολο ησυχια επικρατει... :P

και εγω σε μια βδομαδα εχω γιατρο, και πιστευω να μαθουμε με σιγουρια το φυλο...αλλα κυριως να το δωωωω επιτελους...παει ποσος καιρος! Λογικα μετα απο λιγες μερες θα μας κλεισει κ για β΄επιπεδου...

χτες εγω ολο το βραδυ δεν μπορεσα να κοιμηθω απο καουρες που με επιασαν ξαφνικα, πρωτη φορα...εχει καμια αλλη? τι ενοχλητικο!!!!! :|

Ναι, μην αγχώνεσαι καθόλου! Όταν της είπα ότι αγχώνομαι γιατί δεν το έχω νιωσει, μου λέει εννοείται ότι δε θα το νιώσεις, μην αγχώνεσαι καθόλου, ασε που μου είπε ότι το μικρούλι μου εκεί που κλωτσάει είναι ο πλακούντας και για αυτό δε το νιώθω!

Ναι, να βιτάμ και τη μια και μοναδική φωτογραφία που καταφέραμε να βγάλουμε πρόσωπο να τη δείξω στο σύζυγο, γιατί γύρναγε συνέχεια, είναι το μικρούλι μου σαν εξωγηινάκι! ( επίσης σχόλιο γιατρού! :D ) δε μπορώ να πω, γελάσαμε χτες στην εξέταση! :D:D

Είναι τόσο καλή αυτή η γιατρός και τόσο φιλική αλλά και ενημερωμένη και χαλαρή, και με βοήθησε να μείνω έγκυος μακάρι να με ξεγεννούσε αυτή, αλλά πλέον δεν αναλαμβάνει γέννες. Ούτως ή αλλως βέβαια, εδώ με μαία γεννάς και μόνο αν χρειαστεί, επεμβαίνει ο γιατρός, αλλά και πάλι θα μου άρεσε να ήταν εκεί..

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Μπραβο κοριτσακι.Σουπερ το μπεμπακι σου!!!Αντε σε λιγο θ αρχισεις να νοιωθεις τις κλωτσιες για τα καλα!!!Μην αγχωνεσαι για τον αιματοκριτη.Κι εμενα εφτασε 31 αλλα με τα χαπια τον ξαναπηγα 36 τον προηγουμενο μηνα.Αντε με το καλο η β επιπεδου.

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι.Σουπερ το μπεμπακι σου!!!Αντε σε λιγο θ αρχισεις να νοιωθεις τις κλωτσιες για τα καλα!!!Μην αγχωνεσαι για τον αιματοκριτη.Κι εμενα εφτασε 31 αλλα με τα χαπια τον ξαναπηγα 36 τον προηγουμενο μηνα.Αντε με το καλο η β επιπεδου.

Αχ ναι;; Με ηρέμησες τώρα! Αλλά έχω θέμα τί να τρώω για να απορροφώ περισσότερο σίδηρομ ειδικά το πρωί, τι πρωινό να κάνω.. Παίρνω το σίδηρο με το που ξυπνήσω και περιμένω κανα 40λεπτο πριν φάω,αλλά και τι να φάω να μην εμποδίσει την απορρόφηση του;;;Εχεις καμμια ιδέα;;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Αχ ναι;; Με ηρέμησες τώρα! Αλλά έχω θέμα τί να τρώω για να απορροφώ περισσότερο σίδηρομ ειδικά το πρωί, τι πρωινό να κάνω.. Παίρνω το σίδηρο με το που ξυπνήσω και περιμένω κανα 40λεπτο πριν φάω,αλλά και τι να φάω να μην εμποδίσει την απορρόφηση του;;;Εχεις καμμια ιδέα;;

Luz το καλυτερο για την απορροφηση ειναι χυμος φρεσκοστυμμενος πορτοκαλι...οχι γαλακτομικα γενικως μαζι με τα χαπακια για καλυτερη απορροφηση!

8LVMp3.png

Luz το καλυτερο για την απορροφηση ειναι χυμος φρεσκοστυμμενος πορτοκαλι...οχι γαλακτομικα γενικως μαζι με τα χαπακια για καλυτερη απορροφηση!

Ναι, ναι το ξέρω, ασε γιατι και που περιμενα 40 λεπτα απο την ωρα που το επαιρνα μεχρι να φαω, ετρωγα τυρι και μετα διαβασα οτι δεν κανει και τωρα δεν ξερω τι να τρωω.. γιατι και νηστική δε θέλω να φεύγω από το σπίτι, ούτε γλυκά θέλω να τρώω, έχω και το θέμα με την αντίσταση στην ινσουλίνη.. Οπότε ας πούμε,λες πίνω το χάπι,περιμένω 30-λεπτά και μετα τι τρωω;;;;; Α, επίσης,λες με το χάπι κατευθειαν χυμό η ενα πορτοκάλι, να μην περιμένω;

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Ναι, ναι το ξέρω, ασε γιατι και που περιμενα 40 λεπτα απο την ωρα που το επαιρνα μεχρι να φαω, ετρωγα τυρι και μετα διαβασα οτι δεν κανει και τωρα δεν ξερω τι να τρωω.. γιατι και νηστική δε θέλω να φεύγω από το σπίτι, ούτε γλυκά θέλω να τρώω, έχω και το θέμα με την αντίσταση στην ινσουλίνη.. Οπότε ας πούμε,λες πίνω το χάπι,περιμένω 30-λεπτά και μετα τι τρωω;;;;; Α, επίσης,λες με το χάπι κατευθειαν χυμό η ενα πορτοκάλι, να μην περιμένω;

Μπορεις να πιεις το χαπι μαζι με το χυμο κατευθειαν, εγω μαζι το πινω, βοηθαει το ενα την απορροφηση του αλλου....ή αν θελεις πιες το χαπι με λιγο νερο κατευθειαν μολις σηκωθεις εχε το στο κομοδινο σου ωστε μεχρι να πλυθεις ν ετοιμαστεις μετα να στυψεις ενα χυμο να πιεις...μπορεις να φας μια φετα ψωμι με φυστικοβουτυρο ή δημητριακα με ξηρους καρπους (μερικοι βαζουν ακομα κ το χυμο μεσα στα δημητριακα αντι για γαλα)...αλλιως κανενα κουλουρακι μεχρι να περασει κανα δυωρο κ μετα φαε αν θες γαλακτομικο....

8LVMp3.png

Μπορεις να πιεις το χαπι μαζι με το χυμο κατευθειαν, εγω μαζι το πινω, βοηθαει το ενα την απορροφηση του αλλου....ή αν θελεις πιες το χαπι με λιγο νερο κατευθειαν μολις σηκωθεις εχε το στο κομοδινο σου ωστε μεχρι να πλυθεις ν ετοιμαστεις μετα να στυψεις ενα χυμο να πιεις...μπορεις να φας μια φετα ψωμι με φυστικοβουτυρο ή δημητριακα με ξηρους καρπους (μερικοι βαζουν ακομα κ το χυμο μεσα στα δημητριακα αντι για γαλα)...αλλιως κανενα κουλουρακι μεχρι να περασει κανα δυωρο κ μετα φαε αν θες γαλακτομικο....

Σ ευχαριστώ, ωραιες συμβουλες!! Αντε να δούμε απο αύριο θα το εφαρμοσω!

179Vp1.png

Pj1Pp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας! Παλι πρωινη πρωινη εγω, αν και επεσα ξερη χθες στις 11 το βραδυ! Μολις αρχισει να ξεημρωνει, με πιανει η μεση μου και τα ποδια μου... Αν δε σηκωθω δεν ισιωνω... Το χει καμμια απο εσας αυτο? Να μη βολευεται στον υπνο? Εν τω μεταξυ συνηθως κοιμομουν πλαι κι ανασκελα. Τις προαλλες μου πε ο γιατρος πως οσο μεγαλωνει το μωρο να αποφευγω να κοιμαμαι ανασκελα. Κι ετσι εχει αυξηθει ο βαθμος δυσκολιας στον υπνο!

Did δεν πειραζει ακομα που δεν το νιωθεις, ο γιατρος μου μου χε πει πως μεχρι την 20η-22η θα το νιωσεις οποτε μη σε ανησυχει. Εμενα κανει τουμπες τελευταιες μερες την αισθανομαι πολυ εντονα. Χθες ομως λιγοτερο..

Νεφελη ενδοκρινολογο αλλαζω συνεχεια. Ευτυχως γυναικολογο εχω τον ιδιο εδω και 3 χρονια περιπου.. Σημερα θα παω στην αλλη ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει κι αυτη...

Εχετε αρχισει να κοιτατε για πραγματα του μωρου ή λετε ειναι νωρις ακομα? Μηπως πρεπει σιγα σιγα να κανουμε μια μικρη λιστα με τα απαραιτητα να βοηθησουμε η μια την αλλη? Παντως κανοντας μια μικρη ερευνα ειναι τοοοσα πολλα αυτα που πουλανε που πολλα μου φαινονται και αχρηστα...

tf9Xp3.png

Καλημερα κοριτσακι.Εγω επειδη παιρνω χαπι για τον θυροειδη το πρωι και Filicine και μαγνησιο που επειδη ειναι μεταλλο και αυτο πρεπει να εχει 2 ωρες διαφορα με το σιδηρο το ενα το παιρνω στις 11 με χυμο πορτοκαλι και το αλλο στις 5μμ παλι με πορτοκαλι.επισης μετα απο μιση ωρα μπορεις να φας και κουλουρι θεσσαλονικης που επειδη εχει πολυ σουσαμι βοηθαει γιατι το σουσαμι εχει σιδηρο κι αυτο.

Maternity_codemini.php#

Καλημερα σας! Παλι πρωινη πρωινη εγω, αν και επεσα ξερη χθες στις 11 το βραδυ! Μολις αρχισει να ξεημρωνει, με πιανει η μεση μου και τα ποδια μου... Αν δε σηκωθω δεν ισιωνω... Το χει καμμια απο εσας αυτο? Να μη βολευεται στον υπνο? Εν τω μεταξυ συνηθως κοιμομουν πλαι κι ανασκελα. Τις προαλλες μου πε ο γιατρος πως οσο μεγαλωνει το μωρο να αποφευγω να κοιμαμαι ανασκελα. Κι ετσι εχει αυξηθει ο βαθμος δυσκολιας στον υπνο!

Did δεν πειραζει ακομα που δεν το νιωθεις, ο γιατρος μου μου χε πει πως μεχρι την 20η-22η θα το νιωσεις οποτε μη σε ανησυχει. Εμενα κανει τουμπες τελευταιες μερες την αισθανομαι πολυ εντονα. Χθες ομως λιγοτερο..

Νεφελη ενδοκρινολογο αλλαζω συνεχεια. Ευτυχως γυναικολογο εχω τον ιδιο εδω και 3 χρονια περιπου.. Σημερα θα παω στην αλλη ενδοκρινολογο να δω τι θα μου πει κι αυτη...

Εχετε αρχισει να κοιτατε για πραγματα του μωρου ή λετε ειναι νωρις ακομα? Μηπως πρεπει σιγα σιγα να κανουμε μια μικρη λιστα με τα απαραιτητα να βοηθησουμε η μια την αλλη? Παντως κανοντας μια μικρη ερευνα ειναι τοοοσα πολλα αυτα που πουλανε που πολλα μου φαινονται και αχρηστα...

Καλημερα και σε σενα κοριτσακι.Κι εγω δε βολευομαι στο υπνο.Ο γιατρος γιατι σου ειπε οχι ανασκελα?Πειραζει κατι στο μπεμπε?εγω οταν ξαπλωνω πλαγια κυριως αριστερα νοιωθω τραβηγματα οποτε αραζω ανασκελα

Maternity_codemini.php#

Καλημέρα!!!

Νεφέλη, από το να μένεις άυπνη επειδή έχεις απορρίψει τις μισές στάσεις ύπνου καλύτερα να κοιμάσαι ακόμα κι ανάσκελα αν αυτό σε βολεύει! Εγώ κοιμόμουν πάντα μπρούμυτα, ακόμα και στον 9ο! Είχα βρει μια στάση που με βόλευε και μόνο έτσι μπορούσα να κοιμηθώ.

Did λένε ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη μπορεί να νιώσεις το μωράκι μετά τις 20 εβδομάδες, ανάλογα και με τη θέση του. Μπορεί να το έχεις ήδη νιώσει, κάτι σαν γουργουρητό και να νόμιζες ότι είναι το έντερό σου! Για τις καούρες, υπομονή.... Εγώ δεν έχω ακόμα αλλά θυμάμαι στο γιό μου είχα μέχρι και την ώρα του τοκετού και μετά ενθουσιάστηκα που μπορούσα επιτέλους να τρώω χωρίς να νιώθω αυτή την αηδία!

Μωλό ωραίο το τικεράκι σου!!

Luz καλά αποτελέσματα με την εξέταση της μεσογειακής αναιμίας αν και συνήθως δεν υπάρχει πρόβλημα αν δεν υπάρχει ιστορικό στην οικογένεια. Όσο για τον αιματοκρίτη, τα κορίτσια σου έδωσαν πολύ καλές συμβουλές!!!

Εγώ ρε κορίτσια δε μπορώ να παίρνω τόσα χάπια!!!! Το πρωί παίρνω Τ4 μετά περιμένω μισή ώρα για να μπορέσω να φάω κάτι, σε δυο ώρες το σίδηρο, με το μεσημεριανό ασβέστιο και το απόγευμα πάλι σίδηρο! Τουλάχιστον έτσι πρέπει να τα παίρνω μου είπε ο γιατρός αλλά εγώ δεν παίρνω τίποτα γιατί όλα με ανακατεύουν....

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

.......Εχετε αρχισει να κοιτατε για πραγματα του μωρου ή λετε ειναι νωρις ακομα? Μηπως πρεπει σιγα σιγα να κανουμε μια μικρη λιστα με τα απαραιτητα να βοηθησουμε η μια την αλλη? Παντως κανοντας μια μικρη ερευνα ειναι τοοοσα πολλα αυτα που πουλανε που πολλα μου φαινονται και αχρηστα...

Μια μικρη λιστα που ετοιμασα για τον εαυτο μου, αν θελετε παρτε ιδεες... :D

--> ΚΟΡΜΑΚΙΑ

-->ΤΙΡΑΝΤΑ- ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ

-->ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ

-->ΦΟΡΜΑ ΕΞΟΔΟΥ

-->6-8 ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

-->2 ΜΙΚΡΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ

-->ΘΕΡΜΟΣ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΕΡΟ

-->ΒΟΥΡΤΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΘΗΛΕΣ

-->ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗΣ

-->ΠΙΠΙΛΑ

-->ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΠΙΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΘΗΚΗ ΠΙΠΙΛΑΣ

-->ΣΑΛΙΑΡΕΣ

-->ΥΓΡΗ ΠΟΥΔΡΑ FREZYDERM

-->ΣΑΜΠΟΥΑΝ –ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ FREZYDERM

-->ΚΡΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΑΝΑΣ FREZYDERM

-->ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ

-->ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΕΣ

-->ΒΡΕΦΙΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ

-->ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ ΜΠΑΝΙΟΥ

-->ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ (2)

-->ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

-->ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ

-->ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΜΕΝΕΣ ΓΑΖΕΣ

-->ΨΑΛΙΔΑΚΙ

-->ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ

-->ΒΑΜΑ EOSINE

-->ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ

-->ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ

-->ΣΥΡΙΓΓΕΣ (2 ΤΩΝ 2ml και 2 ΤΩΝ 5ml)

-->ΣΦΗΝΑΚΙ

-->ΒΡΕΦΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΕΤΟ DOLAL

-->DEPON ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΙΔΙΚΟ

-->ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΒΡΕΦΙΚΟ

-->ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΟ

-->ΚΟΥΝΟΥΠΙΕΡΑ (ΚΑΡΟΤΣΙ –ΚΡΕΒΒΑΤΙ –ΛΙΚΝΟ)

-->ΥΓΡΟ ΑΝΤΙΚΟΥΝΟΥΠΙΚΟ ΑΟΣΜΟ

-->ΜΑΣΚΕΣ

-->ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ OTRISALIN

-->ΚΟΥΝΙΑ

-->ΚΑΡΟΤΣΙ

-->ΛΙΚΝΟ

-->ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ

-->BETADINE

-->ΚΑΡΟΥΖΕΛ ΚΟΥΝΙΑΣ

-->ΠΡΟΙΚΑ ΜΩΡΟΥ

:D

8LVMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...