Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα! Εγω κοριτσια δεν κοιμαμαι καθολου καλα τελευταια, δεν μπορω να βολευτω.. Ανασκελα δεν παιρνω ανασα, μπρουμυτα δεν επιτρεπεται και δεν μπορω αλλωστε, δεξια με βαραινει πολυ -ισως ειναι το κεφαλακι της εκει καθε βραδυ δεν ξερω- μονο αριστερα αλλα καμμια φορα πατιεται καποιο νευρο μου και ποναει και δεν μπορω. Τα ποδια μου επισης πονανε και η μεση μου, οι γοφοι μου.

Χθες κουνιοταν τοσο που νομιζα θα κανω εμετο.. Γενικως κουνιεται το γλυκουλι μου, απο τη μια χαιρομαι παρα πολυ, απο την αλλη δυσκολευεται η μανουλα πολυ...

Εχω αγχωθει κιολας με τον θυρεοειδη γιατι ενω ειμαι μεσα στα ορια, η γιατρος μου συστησε χαπι. Οι τιμες μου και προ εγκυμοσυνης ηταν οι ιδιες. Μου πε προληπτικα να παρω.Τι θα πει προληπτικα?? Δεν ισχυει πως αν παρεις θυροξινη μετα δεν πρεπει να την σταματησεις? Τι ξερετε εσεις γι αυτο? Εχω κλεισει ραντεβου να παω και σε αλλο γιατρο μες στη βδομαδα. Δυστυχως δεν εχω εναν σταθερο...

Martch, σηκωθηκες απο το κρεβατι? Τι ηταν τελικα αυτο που σου προκαλεσε την αιμορραγια?

Lorig, μην αγχωνεσαι... Εξεταση κυστικης ινωσης επρεπε να κανουμε κανονικα ολες. Ειναι μια εξεταση που συμπεριλαμβανεται στον προγεννητικο στο εξωτερικο κι εμεις εδω τα σκαμε γι αυτο αλλοι γιατροι την συστηνουν, αλλοι οχι. Για μενα, κανε την, ειναι θεμα ρουτινας. Ειχα κι εγω κλεισει ραντεβου να την κανω σε δημοσιο αλλα λογω κρεβατωματος δεν πηγα ποτε δυστυχως. Μολις γεννησω ομως θα παω να την κανω με την πρωτη ευκαιρια, ετσι να ξερω. Ειναι σα την εξεταση της μεσογειακης αναιμιας. Σπανια τα ποσοστα της, αλλα γιατι να μην ξερουμε αν εχουμε ή δεν εχουμε κατι?

Τι τιμη σου ειπαν? Γιατι ο καθενας λεει αλλες. Εγω ειχα ψαξει και οι τιμες ξεκινουσαν απο 110 εως 250 για το 80-90% των μεταλλαξεων! Ελεος! Μεγαλες διαφορες!

Ομως σε ποια βδομαδα εισαι? Διοτι την εξεταση της κυστικης την κανουμε μεχρι την 16η. Μετα δεν εχει νοημα...

Οσο για τους υπερηχους αυχενικης, β επιπεδου και τετοιες βασικες κι εγω ειμαι υπερ να γινονται σε μαιευτηρια που εχουν ολον τον καταλληλο εξοπλισμο. β επιπεδου εγω θα δωσω 120 και για αυχενικη ειχα δωσει 140. Αυτες ειναι οι τιμες πανω κατω. Καλος μου φαινεται ο γιατρος σου σωστα στα λεει, αν και δε χρειαζεται να σε αγχωνει τοσο. Στα λεει να σαι ενημερη... Οσο για τα ποσοστα τρισωμιας (συνδρομο down) μια χαρα σου βγηκαν τα ποσοστα. Ανησυχουμε μονο αν βγουν 1 προς 200 που και παλι, υπαρχουν 199 πιθανοτητες στις 200 να μην υπαρχει θεμα!

Μωλο, συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα! Και συνεχιζουμε!!! :)

Mer μεγεια το τικερακι!! :D:D Πως τα πας? Νιωθεις καθολου το μωρο ή οχι ακομα? Εισαι πιο χαλαρη πια που ξεκρεβατωθηκες?

Εγω κοριτσια εχω καπως εγκλωβιστει, δουλεια δεν πηγαινω πια, δεν βγαινω, δεν πινω, δεν μπορω να καπνισω οσο θελω οποτε και η βολτα για καφε μου μοιαζει βαρετη, ουτε στα μαγαζια παω ή να ψωνισω για να μη σηκωσω καποιο βαρος, το αμαξι θα μεινει καμμια ωρα απο μπαταρια το φοβαμαι να το παρω, οι δικοι μου με ψιλοπρηζουν προσεχε αυτο εκεινο το αλλο, φοβουνται και μου το μεταδιδουν, κι ετσι εγω.....εχω τασεις φυγης χαχχ. Σκεφτομαι ποσο θαθελα να παω ενα ταξιδακι... ΜΟΝΗ ΜΟΥ! :P Με εχουν πιασει τα ψυχολογικα μου οπως καταλαβαινετε.... :D Τελοσπαντων, ολα ειναι για καλο και ανυπομονω για τη Β επιπεδου! Μετραω τις μερες....(βδομαδες δηλαδη...)

tf9Xp3.png

Καλημέρα! Δεν πρόλαβα να σας διαβάσω όλες... Συγχαρητήρια σε όσες είχαν υπερήχους και εξετάσεις και υπομονή στις υπόλοιπες...

March όλα καλά τώρα;

Lorig εγώ είχα κάνει εξέταση για κυστική ίνωση πριν μείνω έγκυος και όπως είπε η Νεφέλη είναι εξέταση ρουτίνας και καλό είναι να γίνεται... Όσο για τις πιθανότητες, δεν είναι παρά πιθανότητες!!! Αν ο γιατρός σου κρίνει ότι είναι εντάξει δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, αν όμως ανησυχεί μπορεί να σου προτείνει να κάνεις παρακέντηση ή λήψη τροφοβλάστη όπου εκεί δεν παίζεις πια με πιθανότητες αλλά ξέρεις σίγουρα τι συμβαίνει. Γνώμη μου, μην το σκαλίζεις πολύ... Αν ο γιατρός λέει ότι όλα είναι οκ τον εμπιστεύεσαι και προχωράς!

Νεφέλη εγώ δεν είχα ποτέ θέμα με το θυροειδή αλλά στις εγκυμοσύνες πάντα έπαιρνα χάπι. Γιατι σε ανησυχεί; Γυναικόλογο αλλάζεις συνέχεια ή ενδοκρινολόγο;

Στην πρώτη εγκυμοσύνη την πάτησα με τις μεγάλες εξετάσεις και τις χρυσοπλήρωσα... Τώρα όμως έκανα έρευνα και κατέληξα στο Λητώ, που κάνουν 100 ευρώ η μια και με την έκπτωση που έχω μου βγαίνει γύρω στα 80!! Ψάξτε το λίγο πριν κλείσετε...

Όσο για τα κιλά, κι εγώ είμαι στα +6!!! Οκ έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο αλλά δε θα χάσω και την όρεξή μου!! Όταν με το καλό γεννήσω θα τα χάσω! Χχαχαχαχαχα!!

gK3op2.pngr0SLp3.png

HCpVp3.png

Ρε κορίτσια βασική ερώτηση γτ κατα αγχώθηκα: οταν πήγα τωρα στον γιατρό κ είδα την μπαμπά όλα καλά. Κ μετά μας λέει οτι πρεπει να κάνουμε μια εξέταση όπου δίνεις σάλιο ή ιδρώτα, για να δουν κατι ενζυμα κ σε μενα κ στον άντρα μου, γτ απο αυτό εξαρτάται αν το παιδί θα έχει κυστικη ίωση, κ αν θα έχει μου λέει ειναι επικίνδυνο, φυσικά ειναι δική σου επιλογή, αλλα καλο ειναι το παιδί να το ρήξεις!

Έπαθα κοκομπλοκο μιλάμε! Σας έχουν κάνει τέτοια εξέτασης; Θα την κάνω σε 3 βδομάδες κ αγχώνομαι απο τωρα παρόλο που μου είπε οτι οι πιθανότητες ειναι πολυ λίγες... Ξέρετε τπτ;

Εκτός αυτού, επειδή άλλαξα απο τον προηγούμενο που δεν μ έλεγε τπτ κ ήταν χαλλλλαρος, αυτός ο καινούριος. Μου είπε οτι στην αυχενικούς θα έπρεπε να με έχει στείλει σε πιστοποιημένο γιατρό να μου κάνει όλες τις μετρήσεις, κ όχι σε απλό διαγνωστικά για τις αιματολογικές, ενώ αυτός το έκανε ο ίδιος κ δεν μου είπε κ πολλά. Κ για down βγήκα 1/935. Εσείς πόσο βρήκατε? με έχει φάει η αγωνιααααααααα

Lorig εγώ έχω κάνει αυτήν την εξέταση. Με μία μπατονέτα σου παίρνουν σάλιο και αυτό είναι όλο. Είναι πάντως πολύ σοβαρή εξέταση και, σύμφωνα με τον γυναικολόγο μου, πρέπει να την κάνουμε. Ωστόσο εμένα μου είχε μιλήσει για θεραπεία σε περίπτωση που έπασχα και όχι για έκτρωση. Οι πιθανότητες βέβαια να πάσχεις είναι ελάχιστες αλλά και πάλι υπάρχει λύση..

Συμφωνώ με τη Νεφέλη. Οι μεγάλοι υπέρηχοι πρέπει να γίνονται σε πιστοποιημένους γιατρούς. Και πάλι όμως ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ! Τώρα που άλλαξες γιατρό πιστεύω είσαι σε πολύ καλά χέρια! Στο λέω εγώ που είναι η βασίλισσα του άγχους!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες!! Nefeli πολύ άτακτη η μπουμπού σου! Εγώ νιώθω το μωράκι μου αλλά όχι πάνω από 2-3 φορές την ημέρα.

καλημερα κοριτσια!!εγω ξαναλεω πως θα κανω τη β επιπεδου στο γιατρο μ που ειναι πιστοποιημενος...δεν θα ειναι 3d γιατι ειναι σε δημοσιο νοσοκομειο...περαν του οτι τον εμπιστευομαι απολυτα γιατι η αδερφη μ που ειχε τον ιδιο ειχε κ αρκετα προβληματα στην εγκυμοσυνη της κ ηταν παντα διπλα της...βεβαια μου ξεκθαρισε πως μπορω ν παω να τον κανω εξω εαν το επιθυμω, απλα αυτος δεν θα τη δεχτει σαν εξεταση και απλα θα μου την ξανακανει...αποτε καταληγω να την κανω απευθειας σ αυτον, οπως και την αυχενικη μ, κ γλυτωνω κ την ταλαιπωρια και τα λεφτα(απ οσο ξερω εδω κοστιζει γυρω στ 120 ευρω) μιας κ σ αυτον αν θελω θα δωσω μονη μ οτι επιθυμω...αν με προβληματισει κατι τοτε ναι, ν παω εξω να παρω κ μια δευτερη γνωμη...αλλα ελπιζω πως οχι...συμφωνα με την αυχενικη μ τα ποσοστα ηταν πολυ πολυ μικρα 1:33000 για down kai 1:100000 για τ υπολοιπα(συνδυασμος αυχενικης + papp-A)...ελπιζω πως ολα θαναι καλα κ τωρα...ευχομαι σε ολες μας τ καλυτερα αποτελεσματα...εγω σε 2 βδομαδες θα την κανω...

71i9p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια. Lorig η γιατρός μου είχε μιλήσει για την κιστική ίνωση από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης. Μπήκαμε λοιπόν στην διαδικασία να την κάνουμε 100? πλήρωσα εγώ και επειδή βγήκα θετική αλλα 100? ο άντρας μου που Δόξα Το Θεό βγήκε αρνητική η δική του!!!! Το αγχος μου όμως μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του άντρα μου ήταν άστα να πάνε. Πάντως μην αγχώνεσαι....επειδή ενημερώθηκα για την κιστική ίνωση.....για να νοσεί το μωρό θα πρέπει κ οι δυο γονείς να είναι θετικοί αλλά κ πάλι οι πιθανότητες είναι ένα 25% να νοσεί. Τίποτα δεν θα συμβεί είναι ΠΑΡΑ πολύ λίγες οι πιθανότητες να είναι θετικοί κ οι δύο γονείς.....Όσο για την αυχενικη συμφωνω στο να είναι πιστοποιημένος ο γιατρός.....τα δικά μου αποτελέσματα σε συνδιασμό με την ΡΑΡ-Α είναι 1:5285 για down και 1:12088 και 1:20000 για τις άλλες τρισωμίες. Εγώ πάντως που έκλεισα τα 35 πριν 2 μήνες περίπου....δεν μπήκα στην διαδικασια για άλλες εξετάσεις γιατί ο γιατρός με καθυσήχασε πως το μωράκι μου θα είναι καλά!!!!! Ανυπομονώ για τη β επιπέδου να ηρεμήσω....

BawYp3.png

HgGgp3.png

Εγω κοριτσια πριν απο λιγο πηρα τα αποτελεσματα απο την εξεταση DNA.Ολα καλα.πιθανοτητες για χρωμοσωμικες ανωμαλιες μικροτερες απο 0,03% και ο γιατρος ειπε οτι εχουμε εναν υγιεστατο αρρεν!!!παει κι αυτο!αντε για τη β επιπεδου τωρα.Φιλακια σε ολες.καληνυχτα

καλησπερα κοριτσια....συγχαρητηρια μωλο...!!!!!!!:D

8LVMp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ όλες για το ενδιαφέρον σας! Ναι πήγα εχθές στο ιατρείο του κ με είδε κ με υπερηχο κ κολπικά. Αποκόλληση δεν είδε, πολυ χαμηλά τον πλακούντα εχω, απο κούραση το έπαθα, ηταν ενα καμπανάκι κ παράπονο της μήτρας όπως μου το είπε! Να μην συγκρίνω την εγκυμοσυνη αυτη με την πρωτη ( που μάζευα σπαράγγια στα βουνά στο Καπανδρίτη σαν το κατσίκι χωρις πρόβλημα) τωρα θελει προσοχή μέχρι 8 ιουλιου, μέχρι την γεννά δηλ. Το μωράκι (κοριτσάκι) είναι καλά λέει! Απλά εχω τον γιο μου 17 μηνων που θελει αγκαλίτσες κ παιχνιδια��

martch, υπομονη!!! ολα καλα θα πανε! κ εμενα ο πλακουντας ηταν χαμηλα, ελπιζω τωρα που θα με ξαναδει να εχει ανεβει οπως ειπε...ξεκουραση, τα utrogestan, και μην ανησυχεις καθολου! :-D

8LVMp3.png

εγω διανυω την 19 εβδομαδα αλλα αρχισα να ανησυχω που δεν το εχω καταλαβει ακομα το μικρακι, αν και ξερω πως σε πρωτες εγκυμοσυνες αργεις να το αισθανθεις....αλλα τιποτα???? το μονο που με παρηγορει ειναι οτι ειναι τοσο μεγαλη η κοιλια μου που λεω δε μπορει καλα θα ειναι!!!μεγαλωνει! ολες το εχετε νιωσει ε?

8LVMp3.png

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας.Ευχομαι ολες οι εξετασεις που θα κανουμε ολες μας να ειναι παντα καλες.Να μας φευγει και κανενα αγχος βρε παιδια!!!

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...