Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Καλή σου επιτυχια! Εύχομαι αύριο τετραψήφιο αριθμό! Ολα να πάνε κατ’ευχην! στείλε μας να μας πεις τα νέα σου αν θέλεις!🙏🏻🙏🏻

Μανούλες Ιουλίου 2015

D_i_d

Recommended Posts

Καλησπέρα κ από μένα! Luz 84 θελω κ εγω οδηγίες για tileraki, έκανα μια προσπάθεια χωρίς αποτελεσμα😜. διαννυω την 19 εβδομάδα, το μωράκι δεν το εχω νιώσει ακόμα κ εχθές την νυχτα έπαθα αιμορραγία😞. Με οδηγίες του γιατρού μου ειμαι ακίνητη στο κρεβάτι κ χαπακωμένη με utrogestan 100' . Προσεύχομαι να την γλυτώσω κ να ειναι καλά το μικρο μου. Είχε καμία σας αίμα στο δεύτερο τρίμηνο;

Κοριτσακι τιποτα δε θα ειναι θα δεις.ολα καλα θα πανε και το μικρουλι σου θα ειναι μια χαρα.Αραξε στο κρεβατι παρε και τα χαπια και προσπαθησε να εισαι ηρεμη οσο μπορεις.Ο γιατρος θα σου κανει κανεναν υπερηχο?τι σου ειπε?

Maternity_codemini.php#

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια! Τι κάνετε; Martch κάνε υπομονή στο κρεβάτι! Τα πέρασα στο πρώτο τρίμηνο αλλά τωρα όλα οκ! Βρες κατι να ασχολείσαι και θα περασει ο καιρός.. Ενημέρωσε μας όταν πας στον γιατρό!

Όσες είστε στη δουλειά σας ζηλεύω!! Μου λείπει η δουλειτσα μου.. Δεν πειράζει! Φτάνει να ειναι το μωρό μου καλά..

Πλησιάζει κ το ραντεβού με τον γιατρό μου και μ εχει πιάσει πάλι αγωνία.

Καλή εβδομάδα σε όλες!

Καλησπέρα κ από μένα! Luz 84 θελω κ εγω οδηγίες για tileraki, έκανα μια προσπάθεια χωρίς αποτελεσμα😜. διαννυω την 19 εβδομάδα, το μωράκι δεν το εχω νιώσει ακόμα κ εχθές την νυχτα έπαθα αιμορραγία😞. Με οδηγίες του γιατρού μου ειμαι ακίνητη στο κρεβάτι κ χαπακωμένη με utrogestan 100' . Προσεύχομαι να την γλυτώσω κ να ειναι καλά το μικρο μου. Είχε καμία σας αίμα στο δεύτερο τρίμηνο;

περαστικα κοριτσακι μ!!ελπιζω να πανε ολα καλα....αν παραμεινεις ηρεμη κ ακολουθησεις τις οδηγιες τ γιατρου θα το ξεπερασετε κ ολα καλα!!!φιλια πολλα!!

71i9p3.png

πρωτα φτιαξτε το τικερακι. ενα καλο site ειναι το lilypie.com

στο τελευταιο βημα εκει που λεει For Website επιλεξτε το Image URL.

Στο parents τωρα: παμε στον Πινακα Ελεγχου και επιλεγουμε Επεξεργασια υπογραφης. στο μεγαλο ασπρο ορθογωνιο που βγαζει εχει ενα κιτρινο τετραγωνακι με κατι γκρι σαν βουναλακια,ειναι το 7ο απο το τελος. το παταμε και εκει κανουμε αντιγραφη και επικολληση το URL απο το τικερακι που εχουμε ετοιμασει. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!:D

pHNqp3.png9S1np2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και από μας!!

τι κάνετε ομορφιές???Εγώ εδώ σπίτι ..πάω και καμιά βολτίτσα , μαγείρεμα και κανα παιδότοπο με τον γιόκα μου!!!και μένα μου λείπει η δουλίτσα μου φιλενάδα και το πρωινό κους κούς με τους συναδέλφους το καφεδάκι τα καλαμπούρια και όλα τα σχετικά αλλά υπομονή θα περάσει ο καιρός και θα μπούμε στους ρυθμούς μας!!!

χθες είχε μασκέ πάρτι στον παιδικό του μικρού και πήγαμε....πρώτη φορά διασκέδασα απόκριες με στολή και χορό...(ντύθηκα γατούλα) το είχα πραγματικά ανάγκη!!!

Αυτό με το τικεράκι πραγματικά είναι εκνευριστικό...πατήστε πάνω σε ενα απο τα δικά μας και μετά σας οδηγεί αυτό!!

Martch μου πως είσαι τώρα???σου είπε από τι μπορεί να έγινε??Η ξαδέρφη μου πως της έτυχε κάτι παρόμοιο στον 4ο ήταν απο τον πλακούντα που ήταν πολύ χαμηλά και άλλαξε θέση!!Νοσηλεύτηκε ενα 24ωρο και μετά ολα καλά! αλλά πήεγε και έκανε υπέρηχο αμέσως για να μην έχει και άγχος!!

Εύχομαι να είναι περαστικά μέσα απο την καρδιά μου!!!

Θέλω πολύ να περάσουν οι μέρες να πάω να δω το μπεμπέ μου...νιώθω κάτι μικρο κλωτσουλες αλλα μια με δυο φορες μεσα στην μερα!!!εσεις???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πολύ να περάσουν οι μέρες να πάω να δω το μπεμπέ μου...νιώθω κάτι μικρο κλωτσουλες αλλα μια με δυο φορες μεσα στην μερα!!!εσεις???

εγω εχω καιρο που τη νιωθω τη μπεμπα μου(γυρω στις 3 εβδομαδες)....συνηθως ειναι ζωηρη αλλα υπαρχουν κ μερες που ζητημα να τη νιωθω 3-5 φορες ολη μερα κ αγχωνομαι...βεβαια οσο περναει ο καιρος ολο κ δυναμωνει ο χτυπος της κ γινεται ολο κ πιο συχνος...παρ ολα αυτα, ο γιατρος μ ειπε οτι ειναι φυσιολογικο που κ που ν ηρεμει λιγο γτ ξεκουραζεται...παντως ειναι μεγαλο πραγμα η αισθηση αυτη...νομιζω οτι παντα εχω παρεα κ οτι δεν ειμαι μονη μ....θα τ ζησετε ολες πολυ συντομα....περνανε οι εβδομαδες....οσο για τη δουλεια...αχ κοριτσακια μ...εγω παρακαλω ν περασει ο καιρος γρηγορα κ ναμαστε καλα για να σταματησω...ειδικα το διαστημα μεχρι ν ερθει με το καλο η μπεμπα, θα το ριξω στις βολτες και στον υπνο τ πρωι...ανυπομονω!!!i need some rest!!!:-D

71i9p3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!!!

Και εγώ νομίζω πως το άκουσα το μικρούλι μου εδώ και 3-4 μέρες!!!! Πιστεύω δηλαδή ότι είναι αυτό γιατί μου συμβαίνει το πρωί κυρίως μόλις ξυπνήσω κ είμαι χαλαρή ακόμα στο κρεβάτι!!!! Αχ ανυπομονώ να έρθει η άλλη Τρίτη να το δούμε πάλι.....:D:D:D:D:D

BawYp3.png

HgGgp3.png

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ όλες για το ενδιαφέρον σας! Ναι πήγα εχθές στο ιατρείο του κ με είδε κ με υπερηχο κ κολπικά. Αποκόλληση δεν είδε, πολυ χαμηλά τον πλακούντα εχω, απο κούραση το έπαθα, ηταν ενα καμπανάκι κ παράπονο της μήτρας όπως μου το είπε! Να μην συγκρίνω την εγκυμοσυνη αυτη με την πρωτη ( που μάζευα σπαράγγια στα βουνά στο Καπανδρίτη σαν το κατσίκι χωρις πρόβλημα) τωρα θελει προσοχή μέχρι 8 ιουλιου, μέχρι την γεννά δηλ. Το μωράκι (κοριτσάκι) είναι καλά λέει! Απλά εχω τον γιο μου 17 μηνων που θελει αγκαλίτσες κ παιχνιδια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Martch ευτυχώς το μπεμπέ σου σε προειδοποίησε έγκαιρα!! Από εδώ και πέρα ξεκούραση και μόνο! Κάνε λίγο υπομονή και προσπάθησε να μην σηκώνεις πολύ τον γιό σου!

Ας ελπίσω ότι σε αυτό το μήνυμα θα βγει το τικεράκι. Μου έχει στείλει η Luz πολύ καλές οδηγίες, το έφτιαξα αλλά στο προηγούμενο μήνυμα δεν βγήκε.

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Οι Nefeles που είναι?

Vanilitsa του έδωσες και κατάλαβε εχθές! Και του χρόνου με το νέο μπεμπέ σου!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ όλες για το ενδιαφέρον σας! Ναι πήγα εχθές στο ιατρείο του κ με είδε κ με υπερηχο κ κολπικά. Αποκόλληση δεν είδε, πολυ χαμηλά τον πλακούντα εχω, απο κούραση το έπαθα, ηταν ενα καμπανάκι κ παράπονο της μήτρας όπως μου το είπε! Να μην συγκρίνω την εγκυμοσυνη αυτη με την πρωτη ( που μάζευα σπαράγγια στα βουνά στο Καπανδρίτη σαν το κατσίκι χωρις πρόβλημα) τωρα θελει προσοχή μέχρι 8 ιουλιου, μέχρι την γεννά δηλ. Το μωράκι (κοριτσάκι) είναι καλά λέει! Απλά εχω τον γιο μου 17 μηνων που θελει αγκαλίτσες κ παιχνιδια��

Αντε κοριτσακι μου ολα καλα θα πανε με λιγη παραπανω ξεκουραση.τον μικρο αγκαλιτσα οταν καθεσαι.θελουν κι αυτα αγκαλιτσα μανουλας μωρε τα ζουζουνια.το αιμα σταματησε τωρα?

Maternity_codemini.php#

Εγω κοριτσια πριν απο λιγο πηρα τα αποτελεσματα απο την εξεταση DNA.Ολα καλα.πιθανοτητες για χρωμοσωμικες ανωμαλιες μικροτερες απο 0,03% και ο γιατρος ειπε οτι εχουμε εναν υγιεστατο αρρεν!!!παει κι αυτο!αντε για τη β επιπεδου τωρα.Φιλακια σε ολες.καληνυχτα

Maternity_codemini.php#

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολυ όλες για το ενδιαφέρον σας! Ναι πήγα εχθές στο ιατρείο του κ με είδε κ με υπερηχο κ κολπικά. Αποκόλληση δεν είδε, πολυ χαμηλά τον πλακούντα εχω, απο κούραση το έπαθα, ηταν ενα καμπανάκι κ παράπονο της μήτρας όπως μου το είπε! Να μην συγκρίνω την εγκυμοσυνη αυτη με την πρωτη ( που μάζευα σπαράγγια στα βουνά στο Καπανδρίτη σαν το κατσίκι χωρις πρόβλημα) τωρα θελει προσοχή μέχρι 8 ιουλιου, μέχρι την γεννά δηλ. Το μωράκι (κοριτσάκι) είναι καλά λέει! Απλά εχω τον γιο μου 17 μηνων που θελει αγκαλίτσες κ παιχνιδια��

ευχαριστα τα νεα σου martch να προσέχεις ομως οσο μπορείς!!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Εγω κοριτσια πριν απο λιγο πηρα τα αποτελεσματα απο την εξεταση DNA.Ολα καλα.πιθανοτητες για χρωμοσωμικες ανωμαλιες μικροτερες απο 0,03% και ο γιατρος ειπε οτι εχουμε εναν υγιεστατο αρρεν!!!παει κι αυτο!αντε για τη β επιπεδου τωρα.Φιλακια σε ολες.καληνυχτα

Μπραβο μωλο τέλεια!!!

CSEnp2.png

rvXxp2.png

OYDzp2.png

Μπράβο μωλο άντε κ υπομονή στις υπόλοιπες μανούλες. Εγω σηκώθηκα απο το κρεβάτι κ αύριο δουλειά, που έχουν μαζευτεί τα πααααντα, αλλα είμαι χαλαρά! Η μικρή κλωτσάει, θα μου βγει χορευταρου!

Έκλεισα κ σήμερα για β επιπέδου (μου ζητάνε 140 ευροπουλα @@@?!&??@)!!

Ρε κορίτσια βασική ερώτηση γτ κατα αγχώθηκα: οταν πήγα τωρα στον γιατρό κ είδα την μπαμπά όλα καλά. Κ μετά μας λέει οτι πρεπει να κάνουμε μια εξέταση όπου δίνεις σάλιο ή ιδρώτα, για να δουν κατι ενζυμα κ σε μενα κ στον άντρα μου, γτ απο αυτό εξαρτάται αν το παιδί θα έχει κυστικη ίωση, κ αν θα έχει μου λέει ειναι επικίνδυνο, φυσικά ειναι δική σου επιλογή, αλλα καλο ειναι το παιδί να το ρήξεις!

Έπαθα κοκομπλοκο μιλάμε! Σας έχουν κάνει τέτοια εξέτασης; Θα την κάνω σε 3 βδομάδες κ αγχώνομαι απο τωρα παρόλο που μου είπε οτι οι πιθανότητες ειναι πολυ λίγες... Ξέρετε τπτ;

Εκτός αυτού, επειδή άλλαξα απο τον προηγούμενο που δεν μ έλεγε τπτ κ ήταν χαλλλλαρος, αυτός ο καινούριος. Μου είπε οτι στην αυχενικούς θα έπρεπε να με έχει στείλει σε πιστοποιημένο γιατρό να μου κάνει όλες τις μετρήσεις, κ όχι σε απλό διαγνωστικά για τις αιματολογικές, ενώ αυτός το έκανε ο ίδιος κ δεν μου είπε κ πολλά. Κ για down βγήκα 1/935. Εσείς πόσο βρήκατε? με έχει φάει η αγωνιααααααααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...